Tävlingar hela dagen

klev upp tidigt för att följa med syser på tävlingar på hemma plan. Och hon har varit så duktig idag en riktigt stjärna!! Nu vilar jag upp mig en andra dag, ska snart byta kläder och bege mig till Sofie beställa mat, fixa oss oc sen utgång på det hela. Idag kommer jag ha roligt men i morgon blir det inte allt för roligt att trampa på cyken till stallet halv åtta på morgon.Red ut min fina ponny idag, han är guld för mig!!!  Vi hörs!
 

Ny vecka

Jobbat 12- 18 sen cyklade jag till stallet tog hand om hästen sen blev jag lat och försökte pressa in cyken i mammas bil men det gick inte så var bara att trampa hem. Nu ska jag äta fruktsallad, perfekt avslut på kvällen sen en varm dusch innan jag stänger mina blå och inväntar ännu en arbetsdag.   

Spanar in auktionen i Frankrike

http://www.arqana.com/_pur_sangs_/index.php?pageid=112&venid=163&setlang=eng
 
 
 
 
 

Helt galet vad fin ponny jag har!!!


Helge har skenat förbi

som vanligt med andra ord då. Mysig kväll med fina vänner igår,  försökte se filmen gav upp efter ett tag då det bara pratades så brände över filmen på en skiva så när jag kom hem satte jag igång den och den var väl helt okej, den var bra men hade större förväntningar men helt klart se värd. Har varit i stallet hela förmiddagen ridit både Prinsen och Nobbe. Fina hästar! längtar tills jag har skaffat mig en utbildning och ska köpa mig min egna storhäst, och få träna och tävla, kan knappt vänta!
 
Foto: En tur på världens bästa! <3 sen ska fina nobbe också motioneras :)

Äntligen fått rida

Planar ju att fara och bada nu när prinsen har fått skor och jag var ledig men regnet och det tråkiga vädret stoppade våra planer så blev en barbacka tur i skogen istället. Har just duschat och väntar på middag innan jag ska bege mig till Magg för massa filmmys! (vilket jag har bestämt, hehe) Såg nämligen att the lucky one går att fixa hem nu!! :)
 
Nu måste jag sätta på kaffe, kusin kommer på besök :) tjing

Äntligen fredag

Inte för att det egentligen spelar någon roll vilken namn dagen har nu för tiden måndag eller fredag shit the same... Jobbat idag sedan promenerade jag till stallet därefter till hem. For tillbak till stallet nu på kvällen och lämnade prinsen nya skor i morgon får jag äntligen rida!! Som jag har längtat.  Nu gör jag inte mycket alls som vanligt, haha. Jag längtar tillbak till kalix till alla vännerna håller på att bli galen! Och snart flytar min allra bästa vän ifrån gällivare hur ska jag klara mig?!? Hon är så himla bra på alla sätt och vis,Tur att det finns telefon, bil, tåg. buss, dator osv.
 
Love you!

Onsdag

Skönt med sommar och värme snart är sommarn slut hoppas värmen stannar kvar iaf. Jobbat 10 - 16 sen promenerade jag till stallet fixade till Prinsen och red Mini. Nu ska jag och mamma grilla fläskfile sen slår vi igång en film och inväntar ännu en jobbdag och förhoppningsvis en solig dag :)

Heart of Dixie

För första gången har jag börjat följa en serie!!
 
 

Äntligen sommar!!

Idag har jag jobbat sen direkt till stallet gick på en kort promenad med Prinsen sen cyklade jag till pappa för middag och lite fix hära. Har huvudvärk som heter duga, antagligen druckit för lite vilket jag alltid gör och aldrig lär jag mig men då får man sota för det också. Är sur nu också för prinsen får inte skor på sig förän på lördag det är ju evigheter :( 
Nu ska jag kila hejs svejs
 

My best friend is the one who brings out the best of me!


Vill förnya min garderobn

Vill jobba i massor så att jag kan shoppa i mängder!! Just nu är jag spyless på allt vad min garderob innehåller den är så himla tråkig brist på jeans och "festkläder"...  Vill inte ens fara ut för att jag inte har något att sätta på mig och då mina vänner är det illa.. Varför måste det komma ut nya fina kläder i affärerna hela tiden??  jag blir ju galen  hehe. Men snart så kanske jag också kan shoppa! :) 

Måndag

Jobbat sen for jag en sväng till stallet fyllde vatten och fixade lite ska fara tillbak senare och försöka skritta Prinsen, hovslagarn kommer först på onsdag och han har inga skor och han ömmar så mycket utan skor när man rider men tänkte göra ett försök iaf annara hade jag redan varit påväg till abborrtjän för årets dopp till häst! Det är 2 år sedan jag badade med prinsen hoppas vi hinner med ett dopp i år.  
 
 
 

Fredag

Back in Town efter några sköna dagar i Kalix som inte bjöd på så bra väder istället massa shopping på ikea och resterande affärer dock inte för mig utan för mamma men i läggan blir det nog fint snart! Har provjobbat på Dollar men förövrigt händer det inte så mycket. I morgon ska jag hämta hem min pålle ska bli roligt att ha något att hitta på under dagarna och komma igång med ridningen.  Nu vakas det middag hos Pappa!

Finally lite sol!!

Sover hur länge som helst på dagarna måste tvinga mig upp för att inte sova bort hela dagen..  Kollar iaf lite hästhoppning (OS) för Lisen gick det ju inte så värst bra men snart starta RGB!!  Synd att jag missade dressyren igår... Igår hade jag hand om Nobbe så tränade lite i ridhuset. Har varit på arbetsförmedlingen och anmält mig arbetssökande.  Ska packa min väska idag för i morgon far jag till Kalix med mamma och Julia ska blir härligt!!

RSS 2.0