Fredag

Hemma i Gällivare tänkteförsöka ta en "plugg-helg" eftersom jag ska göra ma nationella i maj och har inte gjort ett enda kapitel i boken men jag förstårverkligen ingenting närdetkommer till matte.. Men såklart har jag glömt miniräknaren i kalix =big problem. Idag tänkte jag rida ett dressyrpass med Prinsen.  Vår nya vovve eller det är ju Dennis vovve är hur söt som helst och busig är den!!  Igår hängde jag med min fina vän Linnea vi tog en fika på alla tiders och pratade om allt möjligt.


God morgon

har just vaknat börjar först om 20 min blev sent igår kunder verkligen inte somna... Men är inte så trött nu så det är lugnt. Drömde att vi hade fått in några fina hästar till holmen 3 svarta som var lite galna märks att jag har inte ridit sen i torsdags har drömt om hästar i några dagar nu. Får se om jag far hem till helgen får iaf åka bil vilket hade varit skönt + att vi får hem en liten valp och det kan man ju inte missa. Nu ska jag kila!

Om jag hade pengar

hade jag köpt en hästgård och tagit med Prinsen. Känns super tråkigt att Julia ska rida honom hela veckorna hon tycker inte ens om att bara dressyra och tror inte att dom passar riktigt ihop... + hon har ju sin egen pålle.  Det suger att det inte finns någon liten duktig dressyrryttare. Vill att han ska få komma till södra sverige och få tävlas. Jag vill absolut inte sälja honom till någon i Gällivare med tanke på att få se honom varje dag.





+ NÅGRA fina storhästar  och mannen i mitt liv så skulle mitt liv vara perfa ;) hahaha

.


Söndag

Gårdagen var helt okej mycket dans och det gillas. Just nu gör jag ingenting får väl se vad som händer i kväll. Såg lite bilder på fecebook på min syster och prinsen. Tänkte först när jag såg bilderna "den där tjejen har en bra sitts" och så var det min duktiga syster♥



Jobb erbjudande

Har fått en del jobb erbjudande faktiskt med det mest intressanta är att jag och en kompis har fått erbjudande om att var tillsammans och arbeta med hästar. ett arbeta börjar redan då vi slutar skolan och det andra i september. Och båda låter super roliga och lärorika. Det ena är i Skåne det andra på Gotland.  Själv har jag fått erbjudande i Italien med tror jag hoppar det.  Är skönt att ha med sig en kompis. "Skåne och Gotland" är båda bra stall, en hel del funderingar nu. Själv är jag sugen på Gotland hade varit skönt att få vara hemma en sommar.

Lördag

Sov cirka fem timmar en en okej kväll blev att fara till stallet halv nio och kika på hoppträningar. Jag och Hanna var ambitiösa och mockade hela stallet creds till oss! Sen har det inte blivit så mycket gjort resten av dagen. Har nyss ätit god middag med fina tjejer och snart ska jag börja fixa mig inför en kväll med ett glatt gäng.


Spontan utekväll

Sägs ju att dom ska var dom bästa! men vi får helt enkelt vänta och se är jäkligt taggad iaf.  Hoppas ni också har en bra kväll!

Boooring

Trodde det skulle ta en timme för dom att fixa bilen men än har dom inte hört av sig. Suttit själv i flera timmar nu och håller på att dö av uttåkning... Är väldigt hungrig, hade behövt handla men alla affärer är ju stängda.. Men nu skrev dom ska blri väl att dra på sig skorna och fara en sväng.

torsdag

Hoppningen på holmen idag  trav bommar, upphöjd bom på volt arbetade i galopp, och sedan studs red Pluppen och det gick bättre än sist iaf. idag har jag inte gjort mycket alls förutom att ha kollat dagens avsnitt av Oth många tårar.. Buhu.  Nu ska jag vänta och se vad kvällen har att erbjuda, dom andra skulle till garaget för att fixa S bil men skippade det.  Känns skönt att fått in pengar på kortet men surt att dom kommer att försvinna lika fort. Tror aldrig jag känt mig så här fattig den här månaden har varit en pina och än är den inte slut.

Och insåg att min klänning kommer bli dyrare än tänkt då tullen är skit dyr så vet inte riktig hur det blir med klänningen. Balbiljett ska betalas tycker synd om mina päron men håret och sminket ska jag nog fixa själv iaf sminket då jag ska ha en neutral sminkning. Känns sorgligt att gå ut skolan men samtidigt är jag taggad att få börja jobba och göra något roligt!

EXCITING!!

Berättar till er när jag vet säkert hur saker och ting kommer att bli.  Hade friluftsdag med skolan idag hängde i backen i någon timme åkte madrass vädret sög vilket var trist men that´s life.  Tittat film med 2 fina vänner, Sherdil var på datorskärmen idag.  Hängt i ett garage och snurrat runt stan. Och snart ska jag stänga mina blå så jag orkar upp för sista skoldagen den här veckan. Hoppning på schemat i morgon.

God morgon

Vaknat ungerfär varann halv timme från fem vad är det för fel på mig?? varför kan jag inte sova?.  Duschat och nu ska jag fixa mig lite inför skolan, en lektion idag (som vanligt) hoppas vi får se provet. Vet ni? har fått lite svar om hästjobb. Har ju lagt ut en annons om att jag söker hästjobb, en har mailat mig om ett jobb i Italien!!  ska nog ringa upp idag. Så jag kanske inte alls kommer hem efter gymnasiet, vå får helt enkelt vänta och se.

Lördag

Hittat en balklänning som jag ska beställa när mamma får lönen. Får ångest när man  ska köpa klänning och måste mäta sig och inse att man alldels för stor eller så kan man ju skylle på att klänningarna är way too small,se det som man vill.. Ska försöka hinna förbi marknaden och inhandla sockar sen till stallet och rida hästen. I torsdags red jag Annelis pålle och igår  var jag tittade när hon red för Boel och nog är det en fin häst!

Har skit tråkigt helg i Gällivare när alla är ut och har roligt.. Hade helst stannat i Kalix men vad gör man inte för sin häst? nu ska jag söka efter en studentklänning dethär kommer att bli dyrt för min stackarsföräldrar.


Svinigt

Ja fyfan hur det sur här på hemmet!! Äckligt som fan. Hur svårt kan det vara att diska efter sig själv?? Våran städerska har sluta jobba här vilket syns.  Idag gjorde jag ett prov som jag hade pluggat till en halv timme känner mig inte så vidare duktig med lite tur kanske jag klara det annars får jag helt enkelt skylla mig själv. Har Hesse vecka på Holmen vilket är super kul!  I morgon sätter jag mig på bussen hem känns som att man måste komma hem när det är marknad, dock vet jag inte hur det blir med utgång vilket suger ganska hårt. Ska hoppa i duschen nu sen slå igång en film.


Tankspridd

Kikar runt på jobb, skriver Cv:n, tittar lediga jobb på erbetsförmedlingen men sakta men säkert glider jag in på hästjobben och funderar helt seriöst på att skita i att komma hem efter gymnasiet och ta mig an ett hästjobb. Helt klart vill jag hem och fara på festivaler med mina underbara vänner men vem vet om jag ens kommer att vara ledig dom helger det är festivaler? Kommer mina vänner vara ledig? om 3 månader börjar allvaret eller jag kanske blir arbetslös det vet jag ju inte ännu.

Måndag

Har stigit upp kvart i nio hunnit duscha, fixa mig, och nu kokar jag ägg och nördar lite dator. Och även idag vaknade jag mitt i natten och var pigg jag måste ju vara knasig... Men hoppas det håller i sig då kommer ju skolan inte att var ett problem dom här kommande 3 månaderna hehe.  Idag står det pluggning på schemat med fina tjejer älskar att plugga med sällskap det blir mycket roligare så kan man förhöra varandra.


Ochsåklart så hade mitt ägg gått sönder, så ingen äggmacka för min del yoggi får duga.

Vet ni?

Jag är blond igen!!! Två slingningar senare så är jag tillbak till mitt gamla jag. Kanske en aning gult emn med lite silver schampo kan det nog gå vägen.  Känner mig mer " hemma" i blont hår.


Big brother

Loka,äpple,vindruvor och BB en helt okej söndagskväll efter 4 timmars bussresa.... Väntar på att min saknade Sofie ska komma hem.  Bytt sängkläder och ett nystädat rum kommer älska att sova i mitt rum idag.  See yoo.


Fina Kingen♥

Söndag

Skulle ha tagit morgon bussen till kalix idag men då berättade mamsen till mig att vi skulle hämta spån och snäll som jag är följde jag såklart med!Älskar när solen lyser in på morgonen  för jag vaknar vid sju fast då tvingar jag mig själv att sova vidare till nio iaf, hur härligt hade inte varit om man alltid var morgonpigg??  Väskan är packad nu väntar jag bara på att bussen ska gå. Ska bli skönt att börja skolan eller att träffa mina vänner är väl det som kommer att bli skönt!

Lördag

Har försökt sova hela morgonen men vaknat varje kvart ungefär så lika gärna att stiga upp när man är väl är pigg. Nu ska jag titta på gårdagens avsnitt av BB som jag missade. Kollade Whats your number tillsammans med Linnea igår helt okej film kanske lite dryg man visste ju från början hur det hela skulle sluta, typiskt filmer. Idag ska prillen få jumpa lite! :)

3 månade kvar...

Jag önskar att jag var 16 år och hade 3 år kvar av gymnasiet istället för 3 månader gud så skönt det hade varit. Känner mig inte redo för att gå ut skolan och bli vuxen. Jag önskar att jag hade varit mer seriös och pluggat 10 gånger mer än vad jag har gjort fast jag vet att jag inte hade orkat hur många chanser jag än hade fått. Jag känner mig stressad över studenten, balklänning,frisyr, smink, partner, klassresan --- jag  är i stor behov av pengar!!!!  Men tror att det kommer bli toppen i slutändan trots allt.

Fredag

Ridit dressyr hela veckan med min fina pålle. Hjälpt Julia när hon hoppat idag och det går framåt  för dom,hon är duktig min lilla syster fast hon är ju inte så liten nå mer.  I morgon ska jag markarbeta med prillen.  Väntar på att min kompanjon ska komma så attvi kan fortsätta fixa med mitt hår.

Ett och ett halft år

Sen jag såg Kingen, den 7 april 2010 sålde vi honom och idag bestämde jag mig för att fara och hälsa på honom och jag är glad att jag gjorde det. Men direkt jag kom på stallplan kom tårarna och när jag fick träffa honom.  Han var som " vanligt" nyfiken litr suris när man borstade men sen hade han lagt till några olater.... Vissa saker är ju tråkigt men så är det ju alltid hade helst tagit med honom hem. Fick rida honom och hur kan man sälja en sådan häst som honom?? han är så duktig en riktigt läromästare. Hoppade några skutt och sitta på honom när han ser hinder det är inte en dålig känsla han suger tag i hinder direkt han ser dom, han älskar att hoppa.  Dom sa att jag fick komma tillbak och rida honom och det ska jag.









Saknaden är stor och kommer en dag att kidnappa honom. En massa kärlek till honom♥

AVUNDSJUK!!!!!

Rubriken talar för sig själv, vill också ha mycket pengar, fin kropp, talang. jobbat i stallet från morgon (gjorde bort dom sista timmarna från praktiken) sen ridit lektion med prinsen för Lotta och det är alltid lika roligt. Har en sån fin ponny! hann bara komma hem så får jag iväg och jobbade igen.  Nu väntar jag på Linnea som ska kika förbi och färga mitt hår nu blir jag blond igen.  I morgon bär det av på en liten road trip.



Söndag

Hade morgonjour i stallet idag så pallrade mig upp efter sju och for direkt till stallet för att fixa allt. For hem efter två timmat åt frukost och tog med mig mamma och Julia för en tur efter stigen mysigt!! sen har jag bara slöat hela dagen.  Hälsat på världen bästa Farmor en sväng har jag också hunnit med. Varför är jag så lat?! det fortsätter jag att fråga mig själv varje dag... svaret är nog för att det är så skönt men känslan efter att man har tränat är ju 1000 gånger bättre.  Har varit trött idag mend de är ingen ursäkt. See you soon!


Lördag

Har varit i stallet och tagit hand om Nobbe red en sväng i ridhuset sen skrittade jag ut. Ska tillbak till stallet senare och  klippa hästarna sen ett dressyrpass med prinsen. Ska be min bror ladda ner dom två senaste avsnitten av oth som jag missat  så blir det nog en perfekt lördags kväll.


Friday Im in love

Äntligen helg! slut på praktiken nu väntas en vecka lov. Har tagit hand om Annelis fina pålle i 3 dagar (hon är sjuk) mycket fin häst! lärt mig mycket på några dagar bara. Red först nobbe på lektion och därefter prinsen ett dressyrpass och han var mycket fin min lilla ponny. Har hängt med min underbara vän Linnea i dag kollat en dålig film och tagit igen förlorad tid. Nu ska jag krypa under täcket och försöka vara utvilad i morgon.

RSS 2.0