Jag saknar dig!

Helt galet vad jag saknar min allra bästa vän! Världens finaste som alltid får mig glad! Skönt att jag jobbar mycket och inte har tid för att tänka för då skulle jag nog ha saknat ihjäl mig efter honom. Tänk vad han alltid gjorde mig glad bara av att se honom fick mig att må bra.


Funderingar

Funderar på att köpa en ny tv till mitt rum hos pappa, vill också boka Göteborg resan, utlandsresa och inga julklappar är inhandlade ännu har lite smått panik och hur ska lönen räcka? Varför är jag inte miljonär?! Vet ni? det är farligt att jobba på dollar blir shopping nästan varje dag... Måste boka frissa tid i morgon där med basta. Jobb hela veckan vilket är Great!! Gått kväll hela veckan och i morgon blir det förmiddag kommer vara jätte trött men skönt att jobba fm. Promenerat med Maggi idag , 1 timmes promenad i 15 minus hur ska jag klara 30 minus grader? Nu ska jag kika film med mamma! <3


Portkod 1321

Igår hade vi personalfest vi hämtade mat, spelade spel och därefter nex. Idag har jag legat i sängen hela dagen med huvudvärk men har även kollat färdigt alla avsnitt av portkod 1321. Ska snart äta middag och sen fara till stallet och hjälpa Julia bör hon ska rida!


Smr

Under sista året på gymnasiet hade vi projektarbete som blev mer än lyckat! MVG i kursen, nsd publicering, en tjej från Luleå tekniska universitet ville skriva sitt examens arbete om vårt projekt. Mer framför allt så lärde jag mig mycket.

http://mobil.nsd.se/?id=http://mobil.nsd.se/?id=6780760

Börjar nästan bli sugen på att plugga litegrann igen om man hade fått betalt för det hehe nej men hästsjukdomar och ridlära är intressant.
Ska läsa solo nu tills jag somnar, godnatt


.


Onsdag

Idag har jag sovit länge, promenerat med våran fina hund och latat framför tv:n. Idag ska jag rida dressyrlektion med smilla gissar att jag kommer få träningsvärk men det är ju skönt! Hehe


.


Don't lose yourself in fear

Idag har jag fått träffa min fina vän Linnea som var här på snabbvisit. Skönt att veta att även fast jag inte har mina fina vänner i samma stad och vi inte ses speciellt ofta så vet jag att dom finns alltid där för mig helst en sån här dag när allting känns värdelöst! Pratat med Sofie hon gör mig så glad för hon är så självständig och modig! Och en dag ska jag också flytta härifrån för jag vet att jag klarar det. Hästbranschen är tuff men det har jag ju varit med om förr! Har just kommit in från en kvälls promenad med våran knas hund. Allvarlig kan hundar vara något annat än glada? Vilka glädje spridare dom är. Godnatt!


Gråa dagar

“I have learned that goodbyes will always hurt, pictures never replace having been there, memories, good or bad, will bring tears and words can never replace those feelings.”


18/11

Igår fick jag Rida smilla blev mest skrittarbete men kul att få sittan på häst ryggen. Sen bar det av till voullerim för twilight breaking down part 2 behöver jag säga hur bra den var? Och hur surt det var att det var den sista filmen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/915960/images/2012/pic_50a8be35ddf2b31d2c005c33.jpg" class="image">


Kikar nyheter

En kille har mördat sin syster hur sjukt är det inte?!?! Zlatan gjorde ett grymt mål! Fast det vet ju redan alla varenda status uppdatering på Facebook handlar ju om det. Btw idag är det diabetes dagen. I morgon jobbar em och på fredag skönt med jobb. Skulle egentligen rida i morgon men då får det bli på lördag istället och jag längtar!! :)


True


Onsdag

Snart ska det börjas tränas på allvar igen, gymkortet är funnet !! Min bror hade haft det. Nu ska han skicka det med posten. Mina två måsten idag har inte blivit gjorda för gubben på af svarar inte så himla typiskt!! Och sen måste jag fara på komvux och ta en blankett. Nästa tisdag ska den vara inne så det är fortfarande lugnt. Ska hämta upp min fina syster när hon slutar skolan tänkte fara och köpa en mössa efter det blir det middag hos mormor och morfar.


Hahaha!!


Tisdag

Hejsan! inget jobb idag så jag har sysselsatt mig med bakning det blev en morotskaka och en chokladkaka. Är mätt av bara lukten av bakningen så provsmakar gör jag ikväll. Nu ska jag följa med syrran till stallet tänkte föreslå att jag mockar och hon rider( jag är väldigt konstig.. Tycker om att mocka ) sen tänkte jag titta på någon hoppgrupp innan jag far hem.
I morgon ska jag anmäla mig till matte b kurs som startar i januari, kul att jag får sällskap på kursen också. Sen måste jag ringa af och boka ett möte 2 måsten under hela dagen.


Söndag

Idag har varit en väldigt lugn dag. Sov länge tittade en avsnitt pretty little liars innan jag tog en promenad till kullen med alldeles för mycket kläder... Trodde att pappa sa att det var kallt ute men det var ju varmt han sa, tji fick jag med täckisar, dunjacka,mössa och vantar. Nu är jag i stallet och väntar på att Julia ska bli färdig så vi jan dra hem. Har kika när hon hoppat för Simon, blir själv så jäkla taggad på en egen häst. Men någon dag ska jag haven egen häst igen!


God natt

Har just kommit hem från Maggi vi tittade en jätte bra fil som hette soul surfer. Den filmen fick en verkligen att tänka till! Har sett att det är flera knasiga ord i lina inlägg beror delvis på rättstavningen i mobilen.. Ibland är den bra och ibland mindre bra. Nu ska jag kika serier tills jag somnar.

Hade fått en fråga om vars jag jobbar i ett tidigare inlägg : jag jobbar på dollarstore i Gällivare :)


På kulen och hänger

Idag har jag investerat mig ett eget internet så jag kan nörda mina serier. Köpt en mysig filt på dollar och en halsduk så nu svider det i plånkan. Idag stod jag för middagen vilket blev helt okej :)


Nu blir det fruktsallad och julmust tillsammans med fina Maggi!


Jobbkaos

Kaos på jobbet idag det hela slutade med övertid men det gjorde inte mig något :) har hyrt film med syrran som vi ska sätta på bu tillsammans med popcorn och julmust.

Min söta macka ;) hehe


Hästpaus

Planen var att ta en hästpaus pga några anledningar främst för att jag vill att jobbet ska komma i första hand nu när jag inte har någon egen häst.  Och ibland känns det inte så roligt att vara i stallet och det är något som det alltid har varit för mig. Men dom här dagarna då jag inte är i stallet så saknar jag det. Sen jag sålde prinsen har jag knappt varit i stallet visst har det varit skönt men jag saknar det också och jag saknar att ha egen häst. Att utbilda mig till ridlärare känns inte aktuellt just nu men det kan ju alltid ändras hoppas bara att jag snart inser vad jag vill pyssla med i framtiden.
 
Jag vill ha min fina prins tillbaka! Han gjorde verkligen min dag. Just nu är allting jäkligt booring.

Lost

Har inte jobbat sen i måndags eller förresten det var igår jag jobbade, började just fundera vilken dag det är känns som att livet rusar iväg men jag kommer ingenstans jag är fortfarande är kvar och trampar på samma ställe dag in och dag ut. Igår promenerade jag med min fina vän maggi pratade om livet bjöd henne på paj som jag och Linnea fixade ihop dage innan.  Och idag har jag inte gjort mycket alls legat i sängen kollat pretty little liars.. Föresten så har jag dammsugit huset och städat min garderob så nu kan jag shoppa lite till hehe I morgon ska jag laga mat tror faktiskt aldrig att mina päron har ätit någon mat jag har lagat det är alltid dom som fixar maten. men ska göra ett försök i morgon.
 
 
   

Onsdag

Hemma efter en awesome helg i Kalix med fest, shopping och återseende av alla fina människor!


RSS 2.0