Lost

Tycker att det här lovet har börjat väldigt dåligt jag har bilvit förkyld, men det går nog över förhoppningsvis.  Igår när jag kom med bussen hämtade Linnea upp mig (hon har ju fått körkort grattis gumman!) For till stallet och tog hand om hästen sen hem och tog en tidig kväll, idag har jag jobbat sen stallet, ätit god mat med mina päron lite deprimerande att det bara är jag av mina syskon som är hemma med föräldrarna jag menar jag är ju ändå äldst det är väl jag som ska vara ute och busa. Men jag känner mig ganska lost i Gälliare... vet inte hur jag ska förklara men en sådan känsla har jag.  I vecka ska jag jobba lite drygt men pengar är lycka inte sant?? I december drar jag till lule (lkab resa) ska shoppa som en gaaaalning, Som förra året med min kusin.


Visst är min jacka lite :P

LOV!!

Äntligen lov, kom just hem från Holmen vi hoppade idag, jag fick rida Errac, han är ju snäll och så men jag hade ingen känsla, han är så jäkla stor typ 1.80 och jag har ju inte hoppa så många hästa och hoppning är ju inte min starka sida, jag kände mig så jävla värdelös! Jag tänkte bara på Kingen, jag vill hoppa honom han är så fin på honom är jag säker. Jag saknar honom så jäkla mycket.  äh nu ska jag sluta lipa han har det bra i Pajala...... Dags att packa klart väskan och ta mig till bussen.


Love you♥

Kina

idag har jag och min älskade vän Emilia varit på Kina och käkat, och såklart tog jag friteradkyckling och åt jag mycket? nej såklart inte, för min mage pallar inte med friterat.... ändå envisas jag, men nästa gång blir det något annat! sen har vi svamlat på och roat oss med min kamera.  Nu ska jag packa för i morgon far jag till Gällivare, det är ju LOV!






happy days

Jag är sååå glaad, för äntligen känns det som att jag gör rätt och det känns roligt igen! jag vill verkligen gå den här linjen, fast skolan i sig kan ta sig. inge mer plugg den här veckan eller har inte pluggat något heller men hade engelska muntlig diskussion idag, skönt att ha de bort gjord. Nu ska jag värma en matback, sen invänta kvällen och Emilia så vi kan kolla "kungarna av Tylösand"



älskar tisadar

och den här tisdagen har varit great, fått veta några rolia saker. sen har vi ridit för Andreas hesse (på holmen) och det gick hyfsat bra fick mycket beröm :) det gillas!!! hihi man måste ju få skryta ibland det får en att må bra.  Slutar ju tidigt på tisdagar och det är ju hur härligt som helst, och jag har inget att plugga till, har tvättstuga men det är ju rätt så lugnt, och mina kläder måste ju vara rena vill ju inte lukta usch och se ut som skit. En sak som är lite surt är att vi har prov på holmen efter lovet alltså måste jag plugga på lovet något jag absolut inte vill, but thats life. I dag ska jag sova tidigt eftersom det blev inte mycket till sömn i natt när jag övernattade hos Emilia, så nu ska jag ta tag i dagens bekymmer, tvättstugan! tjingeling

Måååndaaag

Ligger i matkoma, ätit en grillkorv vafan nog brukár jag äta 2 iallafall, men matlusten i kalix är inge vidare. Nu ska jag duscha, titta paradise hotel sen promernera till Emila för film och prat, ska kila förbi coop och köpa en julmust är sjuuukt sugen måste ju få in julkänslan, hehe vilken ursäkt... Nej men vi hörs! tjingeling.

You are the best in my life and nothing would be the same without you.





LOVE YOU






Det här året har förändrats så mycket, Det är jobbigt att jag inte kan stanna i Kalix för att jag har min ponny i Gällivare. Det är tråkigt att jag missar saker som händer i Kalix, det är tråkigt att vi börjat " skapa grupper" i klassen. Men en sak är säkert och det är att INGEN har så underbara vänner som jag har!

Lördag

jobbat idag från 10-16, sen har jag varit i stallet och tagit hand om prinsen, fick skjuts hem av min finfina vän Frida! och nu har jag ätit middag och gör absolut ingenting... och okar inte göra något heller.  snaaart är det lov, fan vad jag längtaaaar!


Freedag

äntligen helg,  hann bara komma till Kalix så fick jag fara hem igen kändes det som. Fick iallafall åka bil hem igen, har typ åkt buss 2 gånger sen vi började men jag klagar inte.  Kom just hem från stallet, tagit hand om min fina ponny.

Gamla bilder, men nu är vintern här.
 



Idag när jag red på banan sa jag till mamma och Julia att prinsen är världens finaste att rida, jag har aldrig ridit någon roligare eller personligare. Han är verkligen perfekt


Höst

idag känndes det som riktigt höstväder, nu får det gärna bli jul och sen fort sommar! Jag hade inget viktigt att säga. Hejdå

Son of keys

I promise to love you forever. Every single day of forever!



 Jag saknar dig! väldigt väldigt mycket.

Måndag

Idag har jag varit på stan och Linnea och vi drog en fika. sen hämtade frida mig och så plockade vi upp Emilia och drog på Dollar därefter stallet.  Och nu är jag hemma coh väntar på middag. Och vet ni?? mitt hår är fortfarande rosa... det går inte bort, jag sa skrev väl att jag hade tagit mammas hårinpackning för rött hår. Jag är väldigt trög...  Nej nu ska jag höra lite körkortsteori, så jag får börja med datan och sen göra klart den här kursen .

Tänkter bara säga att

jag fortfarande är i Gällivare och far inte till Kalix förrän på tisdag, en lång helg - det gillas!



och vet ni vad jag just har gjort????? tvättade mitt hår med mammas hårinpckning för rött hår ( läste inte på flaskan) dumt gjort! mitt hår är rosa :( eller vissa fläckar!

Pluggfri helg

från att tänka på allt till ingenting, i veckan har det varit mycket plugg och ihelg ska jag verkligen inte plugga något, förutom körkortsteorin men det tar jag nog på måndag, eftersom jag är ledig måndag och tisdag, men kom just på att det är lördag och i morgon är det söndag..... Varför går helgerna så jäkla snabbt?? Och idag ska jag nog inte göra någonting alls, för dom fllesta av mina vänner ska ut på krogen och lilla jag kommer inte in, men om fem månader då jäklaaaar!! Och sen är det ju stallfesten idag men känner mig inte som en i klubben nå mer. Så tjocka mig med chips, dricka och film! fan jag kommer aldrig bli smal men på helgen är det okej med flott.  Det är så surt att alla mina vänner är 18+ känner mig som en snorunge men thats life i guess, förut för några år sen var jag med vänner i min egen ålder som emelie, sandra fast det är nästan dom enda förutom mina föredetta  klasskompisar( och mina klasskompisar nu då, men här i Gällivare syftar jag på) Jag saknar kontakten med vänner jag hade förut, idag när jag träffar dom så är det bara hej och lite allmänt prat and thats it liksom. Äh nu orkar jag inte ordbajsa nå mer.



Minnen

Idag när jag satt i bilen påväg hem, så kom den här låten " I gotta feeling"  då börjar jag direkt tänka på förra året på festerna med Linnea,  på frankrike, på alla våra ridturer.  Love you!

 " welcome to the club" det är sååååå Frankrike! :)




Dressyrtävling

Varit speaker hela dagen på klubbtävlingen och ja det var dressyr som rubriken lyder. Gjorde bort mig några gånger, hehe men var så länge sen jag satt spekaer. Fick iaf sällskap av Caroline som var räknare så vi har suttit och snackat skit hela dan typ, de är så kul att höra hästskvaller ;) Sen skulle jag och min syster sittsträna på prinsen men dumhuvet Fanny hade ju på sig jeans , och vilka övningar kan man göra i stela byxor?? inga inprencip.  så höll lite lektion för Julia, hon har blvit riktigt duktig!



Gammla bilder!

Min lägenhet!

Bättre sent än aldrig...hehe





Idolmys

med fina vänner! Frida och sofie for just hem och nu ska jag sova men tänkte att jag skulle hinnna skriva ett litet inlägg. Idag har jag markarbetat med Prinsen min finfina ponny, han är så duktig!


sen har jag varit med mina finfina vänner! Sofie och Frida!


Ursäkta att jag är med på bilderna..... har inga ensambider på dom! :/


RÖSTA

världens finaste häst! ställer alltid upp och gör det han ska, tvekar aldrig och  hjärta av guld! - Kingen

http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=58004&flashparamcontributionid=275868

Känner mig som en snorunge som lägger upp bilder ber er röst, jag menar det gjorde man när man var 10. Men resan är värd att vinna, och varför inte passa på att visa upp dom finaste! så rösta nu är ni gulliga . Unna mig en resa ;)



snö i kalix

igår kväll öste det ner i kalix, dock smällte det bort och alla tycker att det är skit kul att köra bil i ny snö, och jag som bor mitt i centrum har fått höra när bilarna kört runt halva natten ungerfär. så så kul var det med snön... och alla basar som fan!! och mina fönster skakar då...  Tanken var ju att jag skulle börja plugga till svenskaprovet  igår gjorde jag det? nej så fort jag försökte läsa i texten slog mina ögonlock igen. Idag har vi bara haft holmen, efter det gick jag hem och tog igen förlorad sömn.  ( vi hade inga vanliga lektioner, jag skolkar faktiskt inte!!) Och nu är väl tanken att jag ska börja plugga till svenskaprovet i morgon skolan gör mig verkligen glad, jag får gära det jag verkligen vill göra - just det plugga! skämt och sido dags att ta tag i dagens problem.

 Jo jag har fota lite bilder på min lägenhet, dock kan jag inte lägga upp dom för internet är toooo slow.  Men nästa vecka har miktt eget internet.


Transbärs jucie

Natten tillbringade jag hos Emilia, halv 12 började vi plugga till ekonomiprovet vilket funkade rätt så bra kunde nästan allting, se kollade vi en film tanken var ju att vi skulle vaka. men fyra slockande båda. när klockan ringde var jag inte ens trött eller vissa tecken visade på att jag var lite trött, hehe spilde ut min yoghurt på emilia matta... cyklade till skolan och gjorde provet sen hem och sova. Och vet ni ?? jag har fått urinvägsinfektion har aldrig haft det innan så blev lite orolig tänkte vad som var fel på mig, men pratade med min personliga dokor (Linnea) så hon rede ut mitt problem. Så nu ska jag dricka tranbärsjucie och plugga till nästa prov som är redan på onsdag.


God morgon

Frida har sovit hos mig inatt, det var år och dar sen vi sov med varandra sist.. Blev lite sent igår, så undrar hur jag ska kunna sitta uppe hela natten och plugga eftersom jag verkligen vill ha bra betyg på ekonomiprovet. Frida bjöd ju på middag igår 3 rätters middag igår.  Så vi satt hos frida till efter ett innan vi for till mig. NU har jag packat min väska och ska fara till stallet, sen sätter jag mig på bussen till Kalix.................. Orkar inte leva i en resväska just nu känns det ganska dystert.  See ya later!

Saturday

Vaknade kring 11 men legade och slappade hela morgonen sen kom maggi och apis och hämtade mig för vi skulle till stallet, jag och Maggi skrittade runt ridstigen och pratade om allt möjligt i det fina höstvädret sen red jag en sväng på banan. vid fyra promenerade jag och Maggi hem till mig, bjöd på fika som min mamma bakat. för en timme sen for hon eftersom hon var tvungen att fixa sig inför trio middagen vi ska på hos Frida mysigt!  Jag har försökt öppna ekonomi böckerna men jag vill inte plugga på en lördag och då måste jag verkligen plugga i morgon på bussen och hela natten så jag klarar provet på måndag.  Nu måste jag fixa mig :)



Frida & maggi ♥


RÖSTA

ALLA ni snälla söta rara... klicka på min länk och rösta på min ponny = Guldvärt!


http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=58004&flashparamcontributionid=274047


http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=58004&flashparamcontributionid=274053

man får gratis biljetter till gtb horseshow  och jag vill verkligen dit!!

Stand-up

När jag kom till Gällivare körde min morfar mig till stallet så jag kunde ta hand om min Prins som jag förövrigt saknat som en galning! Red en sväng i ridhuset inte så länge eftersom det var så sent. Sen kom Frida och Marro och hämtade mig sen for jag och frida till Jeanettes cafe. Johan Uddenberg och Hannes Hervieu var där, jäklar vad vi fick skratta!!  roliga typer dedära tänk om man själv kunder vara så roligt haha. Och nu under kvällen ska jag väl inte göra något alls eftersom jag är lite övergiven nej men  frida skulle tillbak till hennes kompis överraskningsfest. Så nu tänker jag slå på en film och mysa ner under täcket.


Bjuder på lite bilder från DM:et







Vad han är FIN!! Jag hade aldrig kunnat få en bättre ponny.

Gällivare nästa!

Har aldrig något intressant att skriva, det har inte hänt något nytt och allting rullar på. Men bjuder ändå på lite update. 

Snart tar jag bussen till Gällivare, men funderar om jag ska kila förbi på willys och köpa en liten choklad till bussresan och PLUGGANDET. Jag har tagit med ekonomi böckerna tänker göra lite nytta ihelg med tanke på att vi har prov på måndag och varför inte plugga på bussen? en utmärkt  ide, bara det att jag brukar somna...  Gud vad jag saknar min ponny hejt sjukt mycket så direkt när jag kommer till Gällivare far jag till stallet och blir väl där ett tag.  Igår såg jag "The last song" jag bölade mig igenom halva filmen det var jätte sorglig och gullig. 


Stå på dig annars gör någon annan det.

Nu gör jag absolut ingenting och det har jag förövrigt inte gjort på hela dagen räknat lite matte som jag inte förstår ett piss av. Försöker ta emot bilder av Paulina från DM:et  men då segar internetet.  Käkar vindruvor för att stilla hungern men det funkar inte speciellt bra. Och nu måste jag gå ner till tvättsugan och hängas lite tvätt och slänga på en till maskin.  Har varit ledig från skolan idag vilket var behövligt, fast har ju inte gjort något förutom att sovit ut. Ihelg kommer jag till Gällivare blir ensam hemma eftersom mina familj drar till Kalix men jag ska ta hand om min ponny! sen har vi planerat in  tjejmiddag så blir nog lyckat!

nu ska jag kila :)

Redo för partyyyy

Sitter hos Hanna och är färdig fixad. ska knata ner till coop och handla, sen tar vi bussen till Luelå och släpper loss ;)


RSS 2.0