KUL ATT GÄLLIVARE ÄR LITET!!

så litet att den går in 290 personer i en biosalong, planen var ju att vi skulle på eclips men det var fullsatt. Hoppas man kommer in i morgon... For på konsum köpte tröst choklad och hyrde wallander som jag snart ska mysa framför. Jag och Frida har planera lite och fixa inför kf som kommer bli grymt!


älskar dug gumman!!

God morgon

ställde klockan på 11, och nu är klockan 12 så jag har fördrivit min morgon med att nörda. Nu ska jag hoppa i kläderna och göra mig lite frukost. sen ska jag fara till stallet och ta hand om ponnyn, det är ju bio ikväll som gäller!!!!:D Känns som att det var nyss vi var på twilight, men det ör väl ett halv år sen, När vi var och käka på kina och sen bio :)



Movietime

Pappa klickade hem en film på tv:en som jag bänkade mig framför och den var riktigt bra :)



Min pappa har varit snäll idag, körde mig till kullen tankade moppen sen har han fixat den. Jag har varit lite vild, den har gått lite pajj ( och ni som inte kommer från norr och inte vet vad "pajj" är =gått sönder) så jäkla kul när jag är i Kalix alla pratar "olika" dialekter, ord osv. vi kommer ju från olika ställen. I början så fick man fråga vad menar du nu? haha Nu ska jag se en film min syster sen sova så jag orkar upp i vettig tid i morgon :)


IGNORERA mina idomin läppar!!






Tisdag

steg upp vid 12 för att min pappa väckte mig, men lika bra var väl det så jag inte sover bort hela dagen. Måste ju ställa om mig eftersom jag snart börjar jobba, känns drygt nu när alla andra slutar jobba då börjar jag, ska iaf tjäna pengar!!! och leva livet när jag fått lönen, dock blir det väl inte så mycket.  Hämtat min moppe från kullen passade på att hälsa på farmor :)  Nu ska jag hoppa i duschen känner mig som ett äckel!!

19 grader och sol

hur najs är inte de?? Jag vill uttrycka det som jätte nice:) Det enda som suger på den här dagen är min äckliga mensverk!! fan vad jag hatar mens, vid såna här tillfällen så hade jag kunna vara kille... men nu ska jag kila ner och ta ett stort iskallt glas med vatten! :)

pay it forward

har tittat den förut men mina vänner kommer över på film tajm och vi drog igång den, och så klart grät jag i slutet, så sorgligt!! men den ör verkligen bra :)



alltså filmen heter pay it forward

Söndag

Kom till stallet vid 2 fixade allting och sen kom Frida och överraskade mig, hoppade kingen och hon fotade oss :) gillar inte foton när man ser ALLA fel... usch!! men iaf så vet jag ju om vad jag gör fel, men jag hatar när andra kommenterar en även fast dom inte gör det för att vara elak så stör det mig, haha men ska rida mera och bli bra. Finns mycket att lära!!



jag skäms verkligen när jag kollar på bilderna (!!) fy och blä. men rider inte för att jag kan allt utan för att lära mig och en dag kanske jag kan det här med hoppning och sits...I hope so anyway


I wanna be a billionaire so fucking bad

Buy all of the things I never had.... jo det vill jag faktiskt:) Ligger i sängen och nöter musik och gör absolut ingenting, det är soligt ute, undra om det är varmt? Hade ju varit kul att ha sommarkläder, vilket jag inte fått använda förutom drygt tre dar under sommarlovet... hade behövt kliva upp och göra mig frukost och bege mig till stallet. men min cykelsadel lockar inte mig. Min bror väckte mig kring sju i morse och sa att klockan var två,något sur jag blev när han sa att han bara skojade :o sen ringde han och svamla en massa om nå inbrott?  hm måste nog slå han en pling, sen ringde mamma vid 12 och då orkade jag inte somna om, varje dag är det någon som ringer/skriver sms och jag har så svårt att somna om efter det, kanske jag inte är nog trött?


Jag ger nog leggins och tunika ett försök idag :)

 Tjingeling med er

lördag

Hejhopp=) i morgon kommer mamsen och papsen hem och jag får mat på bordet vilket låter toppen!! haha nemen faktiskt är det inte så tråkigt att vara ensam i ett stor hus, jag menar jag sover ju bara ensam... iaf så har Frida och sofie just åkt hem vi har titta på film käka popcorn och druckit milkshake. Nu ska jag slå på en film att somna till ( eller efter att jag laddat upp någon bild och gett er lite update) Vilket äckel väder det har varit idag ellerhur? jag och frida gick hem i spöregn och vet ni hur kallt det var? brrr.

Igår var det ju midsommar och det var riktigt roligt :) Vi började med god mat, efterrätt, spela spel sen rockade vi:)




jag är trött ,hungrig, mensjävlaverk!! och måste sätta mig på en äckligt cykel och trampa till stallet.. Livet leker ;)


har iunte sovit nå bra i natt hatar äckel mens!! finns inge värre... och pappas cykel är verkligen inge skönt kan inte ens sitta på sadeln... Nu ska jag gå ner och äta senn stallet och ta hand om hästarna:)

Fixning

Väntar på att frida ska anlända, vi ska fixa oss tillsammans :) Fem kommer sofie och hämtar upp oss för att bege oss till henne och börja med grillning and so on :)

Sen verkar det som att vi blir ensamma här i Gällivare alla har ju farit bort och dom flesta är i Piteå. Jga menar hallå Piteå??  G'llivare is the shit! eller så inte.. Men blir nog bra ändå :) tjing med er*


Glad midsommar!

Midsommar

vädret är väl okej, solen lyser inte direkt men det är varmt! jag kom hem för 45 minunter sen, varit i stallet och fixat hästarna, fan vad äckligt det var när jag och Linno red ut (red i skogen) jag såg att det var nå konstiga löv/barr/skräp så kolla jag lite närmare ni tror inte det var fullt med bladlös som var över hela prinsen inklusive min hjälm!! fyfan vad snuskigt kan inte kryp och insekter hålla sig borta? hade varit riktigt skönt. har duscha och slängt i mig lite lunch,  nu blev jag skit trött har vareit vaken sen halv tio och hållt igång hela dagen det är farligt att sätta sig ner.






A strange feeling

jag vill gråta, jag är känslig. Men vad ska jag gråta för? allting är ju bra. Konstigt det dära med känslor. Det är jobbigt när alla frågar varför ska ni sälja hästarna? det är jobbigt att veta att en dag är dom inte mina, dom är inte vid min sida, det är jobbigt att prata om det men det tycks ingen förstå.  Det är jobbigt att ha föräldrar som gör allt för en och inte kunna ge tillbaka (det är det som är jobbigt, att inte kunna ge tbx)




Och i morgon (eller idag) så är det midsommarafton och för första gången så kommer jag inte fira den med familj/släkt känns annorlunda, men kommer fira med underbara vänner som betyder enormt mycket för mig, vad hade man gjort utan sina vänner? det hade inte gått..


Solen har hittar till Gällivare

Idag har deet var bra väder, steg upp halv tio för att fara och handla med pappa, vid 12 hoppade jag på cykeln för att bege mig till stallet och ta hand om hästarna. Frida kom till stallet så vig tog varsin häst att motionera väldigt lätt. Fyra var vi färdgi i stallet och cyklade till Frida, hon bjöd på middag :) fick stressa som psyk när vi åt eftersom vi skulle och handla inför morgondagen, så nu är allt det fixat! :) sen cyklade jag hem på pappas gula fula cykel, ska nog hämta min moppe från kullen nästa vecka skulle vara perfekt när jag börjar sommarjobbet. Kommer skämmas but who cares?...  Nu ligger jag och myser med 2 kattungar som somnat i min famn supergulliga! Hihi.


Ingen förtjänar något sånt.

Tycker verkligen att det är hemskt, så mycket våld och annat skit som förekommer.




Iaf så har jag sett "Farsan" den var helt okej, det liknande "jallajalla" samma skådisar och liknande händelser.


feel good

Vet ni? jag cykladde faktiskt till jobbet idag, sen stallet, sen hem! stolt över mig själv, men annar att det kommer kännas i mina ben i morgon... Det som är jobbigt är att veta "jag hade kunna åka bil". Jag har inte ätit någon middag men är inte direkt hungrig så tror att jag gör en smoothie:)  I morgon far päronen till stugan och jag blir ensam i stora huset. och nu verklar det som att hela gve far bort, skulle ha följt med till våran stuga, men någon måste ju ta hand om hästarna och den någon är jag.Men jag som hatar att vara ensam, och sen vara ensam i stallet är ibland det värsta. men jag måste klara mg har jag ju gjort andra gånger och de flesta dagarna på ponde.

Tisdag

Tjo! har haft Frida på besök vi drömmde oss bort till Göteborg var nära att boka sen vaknade jag upp ur drömmen och sa nej vänta nu det har jag verkligen inte råd med. Men hade verkligen viljat. Lika mycket som jag vill fara utomlands... Iaf så ska jag slänga mig in i duschen nu är äcklad av  mig själv för vet ni? jag duschade inte igår :o och känner mig jätte äcklig jag som duschar varje dag.. Btw så ska jag jobba i morgon och jag tänkte cykla dit vilken hurtbulle! Men jag lovar ingenting kan ju hända att jag vaknar på fel sida. Haha

God morgon

har varit tidigt idag (halv tolv), snokat runt på bloggar osv. Funderar om jag ska slänga in en beställning på kläder eller satsa på kiruna? hm  Nu kurrar i mage och skriker efter mat!

Avundsjuka

åh jag är så avudsjuka på en tjej som heter Josefin( hon tävlar därigenom vet jag vem det är) har kikat in på hennes blogg och hon jobbar med hästar hos någon( vet inte vars osv) men det låter så himla roligt (!) nästa år ska jag satsa på att fara iväg helt klart.  Och då har jag nog inte häst vilket skulle göra det hela ännu lättare, eftersom vet redan förra sommaren när vi var i Frankrike hur jobbigt det var med Prinsen, att behöva oroa sig hur han har det och hur jobbigt det varit när jag inte fick sätta igång honom själv efter betet, sen flytten till kalix hann aldrig komma igång med honom och det är något som jag fick ta ( en oriden ponny)  Men hästjobb 2011!


När jag skaffar stall osv (när jag blir stor) vill jag också ha uteboxar;)

Solen är påväg

solen börjar hitta till Gällivare vilken lycka!
vet ni gott folk? jag promenerade ännu en dag till stallet, sen red jag ut med Maggi som gamla goa tider:) myste på hela stigen till glp sträckan där vi satte av i full fart, vet ni hur härligt det är att galoppera stå i lätt sits och släppa hästen? - underbart!  (Linnea vi måste rida ut!!!!!!!!!!) Marros blogg gjorde min dag, jag som hela tiden gått omkring och sagt till ALLA att vi inte får något studiebidrag i juni.. men man får tydligen det :) Åh vilken lycka, då blir det Kiruna troligtvis. 

Och vet ni? för några ,månader sen så skickade jag in ett sms om att jag ville börja premunera på vecko revyn (dom hade någon "välkommspresent" med smink om jag ville ha) och nu när jag kom hem från Kalix så hade jag fått hem en tidning, och idag kom en till tining hem. och jag är ju helt pank hade helt glömt bort att jag skickat in det där dumma smset... Jag vill ju inte premunera på den tidningen den är ju inte ens bra, sa till min mamma att jag är pank så hon måste betala jag kan ju inte hamna hos kronofogden ;)

Vilket samhälle lever vi i?

Fyfan det är ju hemskt!!!!!!!!!!!!!!

God kväll

varit hos Frida här på kvällskvisten maggi kom även förbi och sällskapade oss :) och sen gick jag hem  ja ni hörde rätt! haha. Frida följde mig halva vägen sen skiljdes vi åt och vet ni vad som väntade på mig när jag kom hem? en fet godisskål ;) Nu ska jag kolla film med min syster, haha måste bara berätta att vi såg Lotta på bråkmakargatan igår och något rolig den var!! haha

" lotta står och snuvar sig
Tant: Har fröken ingen näsduk?
 Lotta: jo men den lånar jag inte ut till folk jag inte känner"
Så kul att se gammla barnfilmer och Astrid Lindgrens filmer är ju en höjdare! :)


Äckelväder

hatar detta väder... det har regnat varje dag sen jag kom hit, 2 dagar kanske om vi ha tur har det bara varit "mulet och kallt" Frågade just min mamma varför vi inte stannade i sthlm? varför vi var tvungna att flytta tillbak till detta skithål? men det har ju sin lilla charm trotts allt :) men inget ställe jag skulle vilja bo på. Iaf så har jag promenerat till stallet och gissa om jag var blöt när jag kom fram? SVAR JA!   Nu väntar jag på att maten ska bli klar jag är vrål hungrig(!)

bilder

så här blev det när jag klippte mig

 
, känner mig korthårig ;p men det växer ju ut, det var så himla risigt...
Väntar på att Frillan ska sluta jobbet så vin kan höras vid:)


shopping i Gve

steg upp klockan 12 slängde på mig mjukisbrallor och hoppade in i bilen för att följa med mamma och köpa skor till prinsen, vet ni hur mycket fyra skor kostar? 150 kr jag menar hallå 37,50 för en metalbit : o  Sen for vi på lindex mamma skulle köpa något att ha på sig när hon ska på party ikväll. jag kände mih riktigt sliten, men vilken tur att jag följde med eftersom jag hittade en tubtopp som mamma köpte till mig! :)


Aptråkigt

jag har väldigt tråkigt.  Skulle ha farit ut men ingenting att ha på mig óch det suger! och inge pengar att handla för. MEN NÄSTA HELG DÅ JÄKLAR! och vet ni? jag längtar faktiskt lite smått tills jag börjar jobba, att få göra någonting och sen få pengarna det kommer vara lycka! Och vet ni vad jag har gjort idag? jag har klippt mig ringde till Nattis och frågade om hon var bra på att klippa och hon skulle precis iväg till en kompis till henne som går frisör och jag hängde på och mitt slitna äckliga hår är nu gone(!) Nästa vecka slänger jag in hårfärg så blir det nog finemang:)

Frida call me!!!!!!!:D


Och jag vet att jag verkat lite trög.... men det är absolut inte så att jag VILL ha bort prinsen ( o kingen) Jag hade gärna haft  kvar båda men vet att jag inte har tiden och jag måste angagera mig i skolan och satsa eftersom det är den enda chans jag kommer få och den måste jag ta det gäller min framtid.  Och det funkar inte att ha häst i Kalix. Och prinsen är det finaste för mig och vill alltid att han ska var vid min sida och det hade han varit om livet hade varit lätt.


Fredaaaaaaag :D

Inte för att det egentligen spelar någon roll vilken dag det är när man har sommarlov:) så jäkla skönt!  Min mage mår inge bra just nu, igår tjockade jag och Linnea med banan & choklad, chips popcorn... Men vi promenerade iaf tillstallet viket kändes bra efter allt gott man tryckt i sig.  Och  nu har jag tryckt i mig tacos och på det jordgubbar,glass och grädde... fyfaaan men gott var det! :) tur att man ska och skotta spån snaaart... Jo vet ni när jag och Linnea bestämmde oss för att sova? klockan sju på morgonen kollade en massa filmer, men nu ska jag kila see ya!

Torsdag

Nu sitter jag här med Linnea hemma hos mig :)  vi ska tjocka oss rejält och kika på ett gäng med filmer hur mysigt låter det inte ? Har iaf tjäna lite pengar idag, gick ut med båda hundrarna med det är ingen enkel match kan jag lova er dom drar åt olika håll och sen ska dom börja leka... Men inte för att jag tar betalt för att ta hundarna på en promenad, men min mamma tycker nog lite synd om mig som ska leva fattigt hela sommaren. men nu ska jag kila :)


Sommar utan sol?

nej det är ingen sommar utan sol... Och här i Gällivare har inte solen ens tittat fram 1 minut och det gör mig väldigt besviken!! Vad är det för skit ställe jag bor på? I Kalix lyser solen, men vem bryr sig om solen?- ALLA. 
Jag tror det är så att solen inte har hittat hit bara, men snart kanske i morgon då är den här och sprider värme :)
Nu ska jag hoppa i lådan och ställa klockan på 10 och ta mig en promenad eller kanske jag joggar till stallet, det skulle ju vara något eftersom det var ett bra tag sen jag rörde på fläsket.
Gonatt

Sommarens planer

vad är era planer? jag har inte alls någora speciella planer. Jag kommer att ta det lugnt nu i tre veckor sen jobb i tre veckor. ska träna hästarna och sen blir det sista lagomgången den 17 juli, sen ska nog hästarna på bete mest troligt. och jag jobbar en vecka till. och om jag ska fara till Kalix eller inte därefter har jag ingenaning om? och jag och Linnea som skulle träna hästarna och ha as kul. Men nu ska dom kanske på bete då.... Men jag måste prata med dig så får vi planera så bestämmer jag hur vi ska göra med hästarna. sen är tanken att jag ska ta mig ner till Linnea Groth och gå med henne på lulekalaset.  och min lägenhet får jag i Augusti så ska väl fixa den och sen börjar skolan, oj tidigare idag tänkte jag på hur lång och trist detta sommarlov kommer vara, men nu blev jag lite jagad och ska nog njuta av mitt lov och det blir nog bra till slut! :)


2009 jag och pigan! ♥


önsketänkande

tänk om jag hade bott i södra sverige att vi hade haft gott om pengar, fler hästar.  Att jag hade kunna tävla och utvecklas något enormt. jag vill verkligen lyckas och ska ge gärnet i 2 an  jag vill bli bra! alla har ju drömmar, vilket måste vara det viktigaste i livet tror jag.




Ni som läser min blogg vet ju att jag är en hästnörd ;)

Hoppat häst!

hoppade kingen  Lottas grupp idag, och han var inte alls lika taggad som sist vi hoppade, hoppade bana och korta svängar.  Och ja det gick väl inte så bra idag... hade två titthinder och dom klarade vi utan något titt med skombinationen b-hindret blög jag av på, hästen sprang åt sidag och jag flyger. fan vad sur jag blev, fick ligga kvar lite innan jag hoppade upp igen och hoppade utan problem, och jag vet ju att det är mitt fel jag måste vara på honom hela tiden, men känns som att jag tappat så mycket sen jag började på holmen sitsen kanske är bättre men resten ? blivit en liten fjant!!  ska iaf hoppa myclet i sommar och bli bra. Tjingeling 


Bilden är gammal.

Det är kanske inte hon som är bortskämd, utan jag som är fattig...

Klagar jämt över hur bortskämda vissa personer är. men det är väl klart att man får saker om ens föräldrar har möjlighet att ge en dem. vill också ha pengar det suger berkligen att  vara fattig. Men mina föräldrar är seriöst bäst! jag har två hästar som kostar en hel del (och ni som inte vet hur mkt så är det 5000 + hovslagning.veterinär osv)  Och jag har ju fått lägenhet nu, och fick 2 att väla mellan, den ena är med duscha och den andra är med dusch i korridoren och jag väljde den med icke dusch. eftersom den blir ca 2000 billigare och vill att mina föräldrar ska kunna unna sig dom + att min bror ska få en lägenhet. Visst är jag snäll? hah!Nej men jag vet att mia föräldrar vill göra allt för mig och bara tanken räcker.

har varit i stallet och skrittat ut Kingen, med Linno (som red prinsen) och Sara. Seriöst det har gått en 3 dagar av sommarlovet och jag är typ less ? inte på att vara ledig men jag har förbannat tråkigt... Är van att han folk om kring mig (vänner) har ju min familj nu men ändå, äh bara att vänja sig? i guess.


pappa, mamma & dennis på campingen i Jokkmokk :)

Nu väntar jag på att min lilla syster ska komma hem, så jag kan få sällskap=)

God morgon världen

Vaknade just. hade kunna sova längre varför är jag alltid så trött? ska iaf kila ner och äta frukost och sen far jag till stallet! :) ska ta med mina kläder dit så kan jag väl börja gå dit varje dag utan att bära en ryggsäck med kläder fram och tillbak. se you later ;)

Fuck you

åh du gör mig så irriterad det är inte ditt fel men såna här saker kán jag inte låta bli att störa mig på.

Hemma i Gällivare, mormor och morfar kom och hämtade mig och en massa packning. Körde ut mig till holmen var där och kollade tävlingar sen åkte jag hem med Annelie :)  och nu sitter jag här och gör absolut ingenting ska slå på en film och vakna utvilad med solen i ögonen (hoppas får man väl?)  Blir stallet och ta hand om pållarna :)



Lördag

I morse for mina vänner, och jag kåste in ig på mitt rum, slog på en film och somnade vaknade kvart över sex när Frida ringde mig. fick ångest av att sova helda dagen men var så trött och hade ingenting att göra. så nu har jag käka middag/frukost och ska städa ihop det sista i rummet sen vet jag inte vad jag ska göra, skulle ha farit hem idag, men jaja det är ju bara en dag jag sitter själv. måste hur som helst städa och packa....och tvätta för för fullt.  ska fixa klart nu


¨Gårdagen






2 månader

nu har jag sagt hejdå till mina vänner som har farit hem, fan det var inte kul... Men vi tog ut det mesta igår, vi blev lite mobbade men pröva ha så bra vänner som mig, så ska ni få se. Äh ni var ju också rörda av att inte få träffa oss på ett tag ;)  Uppdataerar senare med bilder :)

SOMMARLOV

nu har vi sommarlov fy vad skön sol,bad,sovmmorgon,fest och allt annat som hör till till och med sommarjobb! ;)Inatt blev inte mycket till sömn kom till hanna vid 3 halv 4 så tre timmars sömn. Sen upp igen för att gå på skolavslutning! Sen tänkte vi gå ut och fika men det är ju fullt över allt så vi gick på coop och köpte hem fika :) sen kollade vi utsläppet av studenterna och man blir så glad och nu vet man vad man har att kämpa för! går hjälpte vi iaf till att fira studenterna vilket slutade med en super kväll och idag har jag träningsverk båda mage & ben hahahah men vi hade ju brännbollstuneringen igår också ;) men nu ska jag packa ihop ytterligare lite till sen slänga i mig mat och sen på med klänningen och ha SKOJ!! :)




"-Fan vad flaket gungar och så står vi still ;PppPp" Hahahah

SMR 3  :)

Mardrömmar

Vaknade just efter en siesta,  den här dagen har jag tagit det mycket lugnt. skulle se film med Sofie men för en timme sen lämna hon mig på hon skulle iväg och helt ensam kvar blev jag dock så sov jag.  Men vaknade nyss av en skit läskig dröm, Har drömmt den en  gång tidigare och den är som så verklig :s  hahah ni vill inte veta vem som är med i den, men det är på elevhemmet  och jag är skit trött, och en sak jag gjorde på valborg inför Artur, upprepades i drömmen fast för therese. Jag ser ingenting och sen kommer två knarkare.... fan vad läskig den blir, svårt att förklara, men iaf så ska jag slänga mig i duschen för att sen fixa ihop en väska med kläder,smink and so on sen drar jag till Hanna! Tjao


Brännboll

Nu har jag kommit hem efter fyra matcher brännboll och vi förlora alla matcher... men vi ställde iaf upp och försökte, seriöst får typ psyk bryt på kalix tjejer! dom är seriöst störda.. ( Hoppas att ingen läser min blogg, hehe  fast dom hörde nog på spelplanen att jag var lite arg....) Det finns ju dock undantag, alla är ju inte störda men dom flesta. Jag är rätt så dålig förlorare tror jag, men jag blir så jävla förbannad på dom som bara står fel att angagera sig? förlorar man ärligt och att alla har kämpat det kan jag ta, men när det finns såna personer som idag. ( ett helt gäng med brudar som inte slog utan låtsade misssa bollen och bara sprang - ja det är ju en taktik det också.  men fel att försöka? )


Nu ska jag ta det lugnt ett tag och göra absolut ingenting för jag är hyfsat trött :/



Visst är dom gulliga:)

Känslig

Remember me är en film jag vill se, den verkar jätte bra och sorglig har jag hört att den är.  Jag har sagt hejdå till Emilia idag hon åker hem, så vi kommer inte synas på hela sommare kan lova er att jag grina. Jag är känslig kommer en tår för minsta lilla, böcker filmer allt sådant berör mig (Beror ju helt på vad det handlar om såklart) jag sätter mig in den situationen och usch vad det är jobbigt men det är skönt att få fälla tårar "åt andra" och inte bara för att man är ledsen på riktigt. Jag har inte svårt för att grina, jag grinar för lätt och det är det som är surt. Inte alltid men ofta om jag är i en diskussion med mamma/pappa blir jag så sur att jag blir ledsen det är nog arga tårar som kommer men jag hatar verkligen att jag ska grina när jag är sur. Jag menar hallå vars är hornen och röken ur öronen? nejdå även fast jag kan vara hur sur som helst kommer tårarna och mes rösten -förargligt det dära.


Måste bara fråga finns dert bättre filmer än?
The notbook,Dirty dancing. Jo Never back down, Twilight, p.s i love you,my sisters keeper, Titanic, step up och fler som jag inte kommer på alla dom är ju bra men dom 2 förstnämnda är verkligen TOPP!

Längtar

Som ni vet så lite över ett år sen var jag helt besatt i Twilight, läste ut böckerna hur snabbt som helst dom är så förbannat bra!  Sista boken eller första se det som ni vill, iaf den sista hon skriver fast det är ettans bok fast Edwards version. den kommer ju ut grattis på internet fast när vet jag inte men någongång i Juni iaf.  Ett kapitel finns ute men orkar inte läsa på datan.... Och snart kommer ju tredje filmen ut :)


tisdag

Hej gott folk :)´Kom hem för ett tag sen varit på Kina med brudarna ätit en "avslutnings middag" kan man säga. Sen blev det party, dock inte för mig!  Iaf så ska jag se en film nu och sen sussa. Funderade på att skippa skolan i morgon men kom just på att min finfina vän far hem redan i morgon och vi kommer inte träffas på hela sommare :( så det blir att pallra sig upp men far nog lite senare då jag redan städat mitt skåp så kommer jag lagomt till lekarna med klassen :) 

Btw jag har fått lägehet!!!!!!!!!! :D fick två att välja mellan, jag som trodde att det skulle bli elevhemmet resten av livet men inte det. Hyfsat glad jag är! :)  och den här veckan kommer bli grym, sen är jag jävligt glad över en viss sak som jag fick höra  idag* Nej nu ska jag sova eller nåt liknande.

seriöst

morgondagen (tisdag) kommer vara dryyyyg, prov klockan åtta sen hål till 12 därefter åka till holmen för att göra ingenting inprencip i fem timmar... Känns fett ovärt att fara dit, hade kunna vara hemma och göra ingenting :p Vill till Finland vill shoppa men är helt pank!! :( varför är jag inte rik?

mellan två sidor

Fan vad jag hatar att vara på två olika sidor. Fick just veta att att en kille är otrogen mot hennes flickvän, och flickvännen är en gammal vän till mig. Vi känner inte varandra något mer, men tycker det är så elakt och känslokallt av någon att behandla en annan på det sättet. Och jag vill berätta det, men det kan ju bli så himla fel (tänk om det blir så att hon blir sur på mig, och att pojkvännen övertalar henne) Och jag får inte berätta för den personen som berättat det till mig..

everything changes

Läser över allt hur kul alla kommer att ha i sommar, man kommer hem från sina skolor , eller just det som sommarn är "ledighet" man har tid att umgås med vännerna man "återförenas" med sina vänner. och det kommer bli en grym sommar osv. Medans jag kommer hem till vad? Jag kommer att sakna kalix skit mycket inte stället i sig med folket mina vänner och det omkring.  (misstolka inte det här) mina vänner där hemma jag har inte glömt er, men allt är så annorlunda.  Kommer inte träffa  mina vänner på två månade shit det är ju hemskt!! Jag kommer att vara i Gällivare hela sommaren kommer att ta hand om mina hästar och jobba andra perioden. Men jag har inte så många vänner i Gällivare helt ärligt, kanske det blir en dryg sommar? Finns så mycket jag vill göra i sommar såsom
*Kiruna festivalen
*Luleå kalaset
*Shoppa
*tävla
*Utomlands

KF ska  jag nog till, shoppa är väl en självklarhet?, tävling är ju inbokat, och sen kanske det blir utomland med Frida (hurru vi måste fara!!)
och hur långt kommer jag på mitt sommarjobb? äh vi får se vad som händer och sker! :)


to something better


Söndag

Framme i kalix för några timmar sen, pluggade på bussen och hoppas det sitter. Jag vet att jag kan men proven blir alltid åt h-vete.  iaf så har jag,Hanna och Linnea kollat på en gullig film som gick på tv:)  Nu ska jag snart sova, i morgon har vi bara holmen fan vad skönt! :)
Sen hem och plugga för det sista provet för den här terminen vilket känns underbart! :)




Hoppade Kingen idag skit kul!! :D Han var as taggad och pigg, han studsade framför hindrena så jag flög i saden och busade till för att han var glad.  Och mobba inte min sits, dom sista sprången var super fina, doch suger min mamma på att fota ( jag vet mamma det är inte lätt..hehe med lite träning ska du se att blir bättre!" ) bilderna blev typ innan hindret eller efter.  vi slutade med ett räckle på 1 meter och oxer på 90-95 vilket kändes super då jag inte hoppat på as länge.

Lördag

Efter ha tillbringat natten i Jokkmokk på en camping med hela familjen är jag nu hemma, tävlingarna gick inte nå vidare. Är mer nöjd över La:1 där jag red på 64.någonting %, Den klassen var ändå okej medans LB var skit!! Han gick bakom hand ställde inte och var väldigt spänd.. Ska hårdträna nu till sommarlovet! Kom 2:a med laget, sista omgången är i Juli.  Har varit hos Linnea och fikat, pigan fyllde 18 fett grattis till dig!:) Snart kommer Frida till mig vi ska hyra film och mysa på! Imorgon ska jag rida Kingen sen halv fem sätter jag mig på bussen till Kalix för en sista skolvecka! :)
 
Måste bara säga attvi har kattungar,
super söta. ska springa ner och fota dom
 så får ni en bild imorgon typ ;)  

God Morgon


Nu ska jag kila och äta frukost sen skolan och göra ett "lagprov" sen far jag till Ponde och gör färdigt Prinsen för et tripp till Jokkmokk! :) Ha de bra!

Torsdag

den här veckan har verkligen rullat på fram i full fart! I morgon har far vi till jokkmokk, tävling på lördag :) Sen gällivare till söndag! kom just hem från Hanna legat i hennes säng och kämpat med magen som krångla efter ett barnmål på Fra  och det var inge gott :( som vanligt hatar typ ute mat det ska vara hemlagat.  Men det var så jävla länge sen jag åt "utemat" (eller vi blev ju bjudna på pizza för två veckors sen typ) men länge sen jag unnade mig själv, och det var sista gången på länge (iaf tjockis mat)  haha :p  Nu ska jag fortsätta packa och sen plugga till hisorieprovet.

Yeeeeeeah

Snart är det skolavslutning, vi har testa våra kläningar skor och hela skiten, vi skulle locka håret vilket inte gick nå bra. Hahah Jag måste verkligen klippa mig hade behövt färga håret, men har typ inga pengar ska flörta med mina föräldrar som kommer på fredag för att hämta mig och pollen sen drar vi hela familjen till Jokkmokk! :) nu pratar jag med Linnea♥   ska gå och kika film nu!:D


Mercredi

Idag när vi var på holmen och kämpade i det varma vädret, tänkte jag på när jag och Linnea var i Frankrike! Hur kul vi hade och hur jobbigt det kunde vara att stiga upp sex på morgonen tillexempel.. Men ändå saknar jag det! Iaf så vill jag utomland NU blir galen att se bilder, facebook,blogg om alla som ska fara utomland jag vill också!

Har slutat skolan tidigt idag eller tidigare än vi brukar, varit på taket och sola lite dock var det lite små kyligt. Idag ska jag inte till stallet utan Jonna ( Du är guldvärd) ska fixa hos prinsen , så ska jag vara hemma och PLUGGA och det måste jag verkligen göra. Så nu är det väl bara att sätta igång,
Tjingeling


RSS 2.0