=)

Nog kan man vara stolt ;)

http://www.tackfilm.se/?id=1259356046531RA71




haha

Fredag

Hejhopp! Jobba från 10-16... Sedan stallet tagit han dom Prins,ridit dressyr var jobbigt! Önska jag kunde rida varje dag.Ska iaf jobba i morgon också, Men nu ska jag käka :) sen idol.

Allltså alla är ju alkohlister ;) Själv sitter man hemma, skulle kanske ha dragit till Sofie. Men jag har inga kläder med mig hem, inge smink osv... + att jag hellre lägger mina pengar  på annat :) Sen taggar jag för nästa helg :D Längtar tills jag får shoppa också!!


Torsdag

Hemkommen :D Varit istallet tagit hand om en Prins! Nu hemma och ska snart hoppa i säng, jag ska jobba i morgon:) Och alla ska ju ut i helg men jág ska vara lydig flicka och plugga hela helgen! :) 


NU sängen! =)


Onsdag

Hej har snott Linneas dator, jag och Sofie har titta en film:) Linnea,Emilia och Hanna har dragit på skoterkurs ;)  Snart ska jag och Sofie fortsätta plugga kan det mesta:D inte så svårt prov,men allt går ju skit för mig nu på gymnasiet... G  i allt:s Iaf så var NSD på holmen igår och fota en massa eftersom dom beslutade igår att vi är dom sista som går holmen :) men vi kom inte med i tidningen dom hade tagit en gammal bild på Maria och hennes häst! Och nu har vi bestämmt datum för klass festen :)) 5 december Tagga!!!!  I morgon kommer jag iaf hem, skönt! Och på fredag kommer min lön!! ;) härliiigt ska spara til lule och på måndag kommer studiebidraget :D fina dagar framför mig (: huhu


Min lilla syster fyllde 10 år igår, GRATTIS till henne<3


Söndag

Tidig morgon idag igen nästa helg ska jag SOVA!!! är så trött =/
Iaf så har jag ridit runt stigen med prinsen, Åker
till kalix idag känns jobbigt :( Är så himla skolless:/
Vill verkligen ha lov och jul :D Nu ska jag kila! syns

Lördag

Hejhopp, jag är trött! Och ska kolla klart mysteriet på greveholm... Fyfan vad tråkig jag är! jag gör verkligen ingenting. När jag är hemma så gör jag ingeting. Det känns bara så jobbigt att fixa skjuts osv bussen är verkligen inge roligt + att mina två fina vänner firar sina ett års dagar med sina pojkvänner idag GRATTIS!! Jag känner mig så himla trött varje helg :o Men nästa helg ska jag försöka ta mig ut :) Frida jag lovar! ;) hahah Sen så måste jag ju stanna i Kalix någon helg när ju det ska bli av, vi ska ha fest med klassen och en annan gång med SMR :D Snart har jag gått i ett halv år med min underbara klass! Nä nu ska jag kila. Är sugen på pizza så ska slå en pling till mamma,hon borde vara hemma från luleå snart! :D






Btw om man inte är mogen föratt dricka ska man inte göra det!!!

Fredag


Vaknade med en förkylning, näsan rinnerm känner mig hängig och gräns till feber! Menmen Har iaf jobba idag ,sedan ridit mina fina ponny. Nu har jag titta idol och ladda upp lite bilder :) Ska kika mysteriet på greveholm nu ! (: Hahah I morgon skulle mamma till Luleå FUSK!!! Men jag ska ta hand om hästarna! :D




You are the only one who has touch my heart, it will always be yours.


Torsdag

Har tagit vaccinet idag!!! Gud så duktig man är;) Jag Belina,Emilia & Hanna  :) hihi jag var svin rädd, gick dit vid åtta och fick tid vid tolv.... hade ont i magen hela dagen :s hahaha  är ju spruträdd som fan!! men det gick bra, gjorde inte ens ont ;o bara efteråt. Iaf så fick mina goa vänner nästan bära in mig ;) Hahaha Nu ska jag nog skriva lite på mitt och Linnea arbete, sen ska jag titta film en gammalgammal film som jag och Linnea började kolla på igår :) Hihi Imorgon ska jag jobba! GREAT pengar till Luleå :D


Alllt det här med Prinsen känns extremt jobbigt...
Han har tappa alla muskler,saden glider fram,han är tjock
 och Väldigtväldigt ouppfostrad:s

Söndag

Ångest!!! Helgen har gått alldeles för fort. :( har
iaf haftstallpass idag! Jobbigt. Mina ögon orkar knappt vara öppna,
ska pallra mig dit ner och kika lite tv :)
Blev inge Kalix idag, utan far imorgon på morgonen .



Frida inte hade det varit helt fel,med en helg i lule:) 

Lördag

Tidig morgon idag som sagt...var i stallet åtta och fixade hos djuren, sen hem och käkade frukost för att sedan fara tillbaks och rida! prinsen var en mkt glad ponny idag. Har ätit middag hos världens bästa farmor idag, där bjöds det på potatis palt :) Sen under kvällen har jag inte gjort något alls. Funderar på att kolla den där beck filmen pappade har tjatat om, för att sedan krypa under täcket och ta del avstallpasset. min underbara Linnea ska ju hjälpa , vilken pingla * hihi sen kommer ju min underbara Cassie också :) Ska iaf markarbeta med prillen i morgon kul! Halv fem sätter jag mig på bussen till Kalix, känns lite små jobbigt. men ändå inte så farligt har börjat kännas bättre nu igen :) Har ju så underbara vänner där också!


Linnea :)

Visst ser det ut som Prinsen ?=)


Fredag

Kom hem igår kväll då var det stallet direkt.
Idag har jag hunnit med att jobba sen stallet och ta hand om ponnyn min:)
Nu ska jag hoppa i duschen och se vad kvällen bjuder på;)
Blir inge sovmorgon i helg, har stallpass hela helgen fast bara
söndag på klubben! Jag och Linnea ska vara med i maskeradhoppningen,
och vi kommer att äga ;) sen vill jag att Linnea ska vara med spegelritt med mig och Prins
och hon och Lillan hade ju varit Prima :D men hon tjurar!!!


Han är sååå söt:)

Tisdag

PLUGGA!!!! vill verkligen klara samhälls provet ovh få ett bra betyg¨.... 
pallar inte nå mer, jag verkligen suger i skolan helt sjukt!!
men allt känns så svårt! :(



Ska iaf se andra avenyn idag :D
sen är det bara i morgon sen kommer jag hem ;)

Lördag

Ridit för Andreas hesse idag :D Gick bra! Han är så cool, och sakerna han säger ibland ojoj! ;) haha prinsen är iaf super fin! fattar inte att just jag kan ha en sådan fin häst! :O helt sinnes... Och inte tal om kingen han är ju super den hästen också! Jag är lyckligt lottad! men då finns det ju också mycket som jag står övet och så himla mycket jag vill köpa och göra,Tillexempel så hade jag vilja kunna fara till södra sverige och träna/tävla kunna utvecklas mer igenom rutiner. men det kan jag ite eftersom vi inte har råd. ch jag känner mig ibland riktigt elak som har två hästar som kostar över sju tusen i månaden. jag fattar inte hur det hela går ihop. och Min brosa som vill ha en skoter och syster som också vill ha en ponny ! och jag som bor i Kalix och mina föräldrar får betala en hel del på mig! jag är nog ändå lite bortskämd!  men iaf så älskar jag mina underbara föräldrar som alltid ställer upp för mig!   




 I morgon ska jag hoppa Kingen, gud vad kul! Tror även jag ska gå lite bommar med Prinsen för gymnastikens skull;) och sen tycker vi båda att det är så himla kul :D hihi nu ska jag sätta mig ner och göra lite plugg :( Känns tråkigt att inte hinna umgås med vännerna när man kommer hem, men jag har bara så himla mkt att göra på helgerna sen blir jag ju i stallet hela dagarna :)) + att jag har alla vanliga läxor plus alla fredags lektioner som jag missar!!!

;(

Jag önskar att det var precis som jag ville.
Att du alltid skulle vara min!

Fredag

hej har varit på stan idag och köpt mig min älsklings parfym! :)) hihi Så nu kan jag llukta gott.  Iaf så har jagvarit i stallet med min pingla Linnea! Vi har ridit hästarna i ridhuset mkt roligt. I morgon ska jag släpa ut hästarna så blir en ridig morgon! men det gnäller jag inte på all tid med mitt hjärta är dyr! Jag har en massa läxa att göra i helgen. en avklarade jag i morse, läste ut engelska boken :) Nu är det bara svenska,samhälls,engelsa uppgifteer. Iaf så kom jag just hem från min kusin Nathalie tog en fika och pratsund där. Så nu blir det film och plugg imorgon, för jag orkarverkligen inte plugga idag!:((

Slänger in en bild på mitt liv


Torsdag

då var man hemma igen:) härliiigt! tagit hand om min fina prins. I helg ska jag seriöst plugga!  jag måste  verkligen har integått nå bra hittils för mig i skolan! men ska försöka ta tag i det. men jag är verkligen trög. nog pratat om det. I morgon ska jag hoppas på attd et blir att jobba! eftersom jag behöver pengar! :) till lule de är ju ett tag kvar men ändå ;)

Nu ska jag kila ner vi hörs!


Gömde att säga :)

jag måste ju säga att jag hoppa Kingen idag , och han var jättejätte duktiiiig!;D åh vad jag blir glad han är å fin min häst! Synd att tiden inte räcker. jag vill ju hinna med båda mina pärlor. Alltså idag när jag hoppa man ladda mot hindrerna och sög fast i dom och det var så härliigt!Han blir så glad när han får hoppa=)



SON OF KEYS
<3


Söndag

Igår var det halloween, vi var utklädda till pistvakt:) snyggt! Hade roligt men jag har nog förfrusit mina fötter =( Ni ska veta hur mkt jag frös när jag kom hem igår. Hände en del saker som var mindre roliga, och blir så irriterad när folk bara antar saker och sprider ut de. saker som inte ens är sant! Ska snart äta och sen halv fem sätter jag migpå bussen till Kalix! är inte alls sugen på att fara ditt, Men det blir ju bara tre dagar sen komme rjag hem igen :)  Nu ska jag kila hejs!

               
                                             :)

Grattis Cassi som fyller år i morgon! :)

RSS 2.0