Fredag

jobbat idag, slutade fyra och for därmed å dollar och inhandlade hairspray,väst till i morgon, hårborste. Sen for jag till stallet och toh handen om Prinsen:) Nu är jag hemma och ska äta middag. sedan slinga håret och kolla idol. Inte för att idol är så bra,menmen;p I morgon blir det jäklit stressigt så då har jag inte tid att sova. ska kilan nu.


Jag saknar min lilla vovve!

Torsdag

hejsan! väcktes halv nio av okänt nummer, tänkte det skulle vara om jag ville jobba.så satte på mig kläder och gjorde mig i ordning.ifall det skulle vara det. men det var det inte....Kankse ngn som hade kul och förstörde min skönhets sömn:( iaf så la jag mig nere på soffan och sov till ett, tog det lugnt och for sen till stallet. Prinsen är en fin ponny! :D Nu ska jag göra engelskan.. det enda jag haratt göra under lovet! . I morgon ska jag fara på dollar och köpa någon sorts väst till helgen:) Känner mig taggad! Mamma skullegöra varma mackor så bäst jag skyndar mig ;) mm så gott!!!


ett åär sen, då jag hade brunt ocg inte så långt hår:)
Har fått lite längrehår, men det är väldigt slitet! I morgon
ska jag slinga håret, då allaär på RR är jag hemma.Men det intesserar mig inte.
Så ids inte betala för ngt som jag inte tycker är värt;)

1 år :)

idag har jag kännt Linnea i ett år!  Vad tiden har gått fort,
hon är verkligen en person som står mig nära.
jag är så glad att jag lärde känna henne,
vi har upplevt så mycket tillsammans.
Det är med Linnea som jag for ut och busa, på riktigt!
Vi tillbringa en sommar i Frankrike,
okej det var galet jobbigt ibland. men ändå så himla roligt!
Hon har stötta mig genom det svåra och varit vid min sida hela tiden.
Hon är en TOPPEN vän! som alla borde ha;)


Minnen med henne som jag aldrig glömmer!

God morgon:)

Sov till 11 sedan satte jag på mig ett par mjukis byxor och började städa (Y) riktigt fint blev det! hihi stolt! Nu är jag hungrig och ska gå ner och göralite frukost! hah min syrra är ju gullig hon kom in i mitt rum och sa lämna damsugarn här uppe jag ska också städa , och hon städar ännu :O haha Idag så fyller Sara år GRATTIS!

Den bästa bilden jag hade på dig ;) hihi

Tisdag

Hejhopp! hunnit med mkt idag, först stallet och fixa  Kingen,
sen hämta hö med mami! Sen ta hand om Prinsen..
mamma köpte hem en julmust idag fyfan vad gott det var :)
Först för året! snart ska jag hoppa i säng och läsa min engelska bok.
Längtar efter mina kalix tjejor, ska bli kul att träffa dom*
Men samtidigt vill jag ju ite läma min prins! mamma berätta lite saker till mig idag,
 och det får migatt börja tänka och grubbla. och det är svårt att bestämma och veta vad man egentligen vill.
Hade behövt ngn som hade samma problem! Är så svårt att prata med ngn som inte förstår eller ens förstå hur det känns . 

 

Irriterad!!!

Läste ett inlägg på typ dessis sida... men typ alla dom där skriver ju hela tiden att man ska vara smal, men blir så irriterad fan vad dom ska kränka på andra! Dom flesta är ju faktiskt smala, & anses som perfekt. men vi som inte är smala, är vi mindre värda? hur ids man ens gå och kränka ner på dom som inte är det. Man mår ju redan dåligt över det. Tex man vill inte bada på stranden inte ligga och sola i bikini. Man vill inte byta om öppet inför andra! då menar jag ju typ byta tröja/byxa.Kan ju bli ett stort problem när man ska byta om på gymnstiken eller i omklädningsrummet till en tränig. Okej jag kan hålla med om att det inte är helsosamt för kroppen att trycka i sig en massa skit som den inte kan förvara osv, Kroppen kommer ju säga ifrån! Sen är det skillnad på att vara mullig och tjock! Det är inte roligt att vara med på foton för man hittar alltid felen på sig själv. man störs sig på sin kropp inprencip hela tiden, ser man sig i en spegel, hoppas man att spegen vissar fel. man köper stora kläder för att folk inte ska se hur man ser ut med tajta. allt de där är en mardröm. Men jag vet ju själv att det är man själv som skpar hur man ser ut, man hade kunna gå en annan väg, man hade kunna börja träna, man behöver inte äta godis varje dag osv...men tänk att visa kan inte ro för hur dom ser ut. man kan träna och hålla igång varje dag och knappt äta godis och sådant. Ändå har man mage och lår och vikten är för mkt. Vad gör man då? Och det som störmigextra mktär när ens kompis säger " jag är så tjock"  "jag har så stor rumpa" Även fast dom inte har det.  Inte det att jag menar att man inte ska kunna säga "gud vad jag har stor rumpa" ;) Ni kanske förstår.

Eighty Eight keys

Tog reda lite om Kingens pappa,eftersom kingen är så himla fin!

Keymasters enastående prestation i terrängmomentet vid OS 2004 har gjort att man uppmärksammat Eighty Eight Keys även internationellt, framförallt i England, där han används i avel via fryssperma.Eighty Eight Keys xx 821 är härstamningsmässigt mycket intressant. Farfadern Mr Prospector dominerar för närvarande den amerikanska fullblodsaveln och fadern Fappiano har också mycket gott anseende som producent av framstående kapplöpningshästar. Även mödernet är härstamningsmässigt av god klass.

Eighty Eight Keys är en stor, vacker, kraftig och välbyggd amerikansk fullblodshingst. Han har just de ridegenskaper vi eftersträvar i vår dressyr- och fälttävlansavel.

Eighty Eight Keys har utbildats till Prix S:t George och tävlat i dressyr medelsvår klass.
Eighty Eight Keys har använts i halvblodsaveln med mycket lyckat resultat. Hingsten Cherubicon blev tvåa i Breeders Trophy dressyr för sexåriga hästar år 2000. Key´s Creole (Int. I) och Charmidor (Svår B) är ytterligare exempel på framgångsrika avkommor i dressyr.
Kingens mamma är också duktig! Hon har gått fälltävlans SM typ ;) Riktiga stjärnföräldrar har han:)

Måndag

Varit på stan en sväng med Frida & Linnea, hittade inga skor men vet inte heller vad jag letar för skor... (alltså typ av skor) sen for vi och fikade, det var  inte så gott, tyvärr. Gick förbi Dollar men jag har verkligen ingen aning om vad man kan vara på Halloween :o Jag är en tråkig människa! Men någonting ska man väl kunna komma på.  Iaf så har jag ridit dressyr med Prinsen och dressyr med Kingen! Båda var helt okej,kingen var nog en aning trött, han skiter typ imig när jag försöker få honom framåt, han är väldigt dryg med andra ord! Iaf så harjag nyss ätit och jag känner att jag hade kunna hoppa i sängen med detsamma, är trött och frusen. hah! udag såvar det en liten unge som sprang mot prinsen och skrek Flodhäst! och jag tänkte nästan smocka till unge-jäken ;) sen förstod jag att han är så liten att han inte vet vad han pratar om... Prinsen är ju rena skönheten:) Men Kerstins syster hade sett prinsen för någon dag sen och hon hade tyck ett prinsen var sååå fin! och hon brukar aldrig tycka att ponnier är fina ;)  sug på den ni;D


<3                                  <3

Morgonpigg ;D

eller så inte är fortfarande trött, men kan inte sova :(( blää.    Ska på stan snart kul!:) ska kika om jag hittar nå skor. eftersom dom jag beställde var för stora. Ska även käka frukost på vetehatten :) gott!  sen åker jag till stallet och tar hand om BÄST! Är avundsjuk på cassie som ligger ivärmen ochsteker! ;)

:)

jag är sugen på att ha brunt hår, men det är ju det att jag inte kommer få tillbak blondt igen... Tog ju en evighet sist. Fick ju gå runt som en morotsskalle! dock har jag lite orange i mitt hår nu:s men har en blond färg hemma som jag ska slänga i här ngn dag. inte ikväll jag orkar verkligen inte... 


;(

Min fasters man har ju dött! för över två månader sen. Och nu hade deras grannar sett honom och  dom hade sagt till min faster och dom visste inte att han var död... jag har själv aldrigvarit med om ngt sådant,men det finns många som har det. Jag hade blivit skit skrajj om jag hade fått vara med om ngt sådant! Vila i frid!

Lördag

Steg upp klockan åtta idag eftersom hästarna skull ut. var verkligen jätte trött. men apllrade mig upp och släppte ut djuren stannade i stallet för att kunna mocka och allt det andra! Prinsen är min solståle han gör mig så glad! Iaf så red jag ut och han var piggelin;) Men nu ska jag kila ner, men ikväll blir en mkt tidig kväll eller iaf en mkt lugn kväll!Jo förrsten mamma skulle ju på ngt halloween party idag jäklar hur hon såg ut :s scary! Jag blev rädd för min egen mamma ;) Haha  Men nu ropar syster om att det var ngn film :)  Lovet har fler dagar att bjuda på och förhoppningvis är jag inte lika trött då.



Gilla idomin<3

torsdag

 nu har jag lov!!! :D skönt. iaf så går jag bara skola fyra dagar i veckan ,sär behandlad (Y) men det gillar vi.Kommer att kunna träna min ponny och tillbringa den tid jag behöverför att själv må bra! Ponnyn var iaf super glad idag, han var galen. och jag har blivit lite mes. Vågade ite trycka på han! Men han var crazy och så har han nog aldrig varit :O han behöver motion och jag hoppas han saknar mig. För jag saknar då han! min allra finaste och bästa vän.  Nu ska jag hoppa i duschen eftersom jag ska upp tidigt imorgon ska slåpå en film, i morgon ska jag jobba och tjäna lite pengar (Y) hur great låter inte det? : ) tjin med er*


Lördag

hejhopp! stallet hela dan!!! tungt, mina ögon & kropp håller på att somna. är inte van att stiga upp halv åtta... Och i morgon är detsöndag och då far jag till kalix. Känns tungt. men en vecka ska jag härda. hade det inte varit så att det är den här linjen jag behöver¨gå för att kunna joba med det jag vill så hade jag hoppat av för länge sen.. Klart det är jobbigt att vara ifrån Prinsen och vännerna, men man har ju inget val!. Senblir jag irriterad på personer som tar första chansen för at dom vet dethärmed holmen och mig. Och det stör jag mig på, okej om det är vänner som undrar osv. men såna som knappt känner mig och  tror att dom ska få veta, eller få chansen att få min plats.... Nejdu!

iaf så ska jag käka middag snaaart:) sen blir det tidig kväll. känner inte för att göra ngt

Min syrra är så jävla söt när hon rider ;)

Fredag

steg upp no idag och jag var jätte trött! duschade påmorgonen och insåg att jag inte hade med min älskade plattång, Mitt hår är jätte slitet!! hade behövt ett år utan hairspray,plattång,fön osv.. Men iaf så höll jag på att missa bussen till jobbet idag, inte bra!  Slutade fyra så då hämtade mamma mig och vi for på lantmanna och köpte broddar, så nu kan prinsen skrittas ut:)) och han fick vila idag, hann inte rida. har varit och lämnat pengar till nattis för skorna, men mamma får nogta dom för dom var alldeles för stora för mig! och inte alls fina,men det är ju inte ugs,,, Men nu ska jag kila ner och titta film:) puss!


VÄRLSBÄST!

Torsdag

Idag har jag sovit ut, och det var skönt! Tog bussen till stallet och mockade i två timmar, det var verkligen jätte grisigt... sen red jag dressyr i ridhuset, gudvad jag älskar min ponny han är grym! Gick inte så där jätte bra han har tappa massa muskler och han orkar inte bära upp sig och har börjat hänga i hande. Ändå kan jag inte undgå att älska att rida honom, han är den roligaste häst jag någonsin suttit på.. Han är verkligen ngt speciellt. man känner att han vill, och han försöker hur jobbigt det än kan vara, det är underbart att rida en häst som vill visa upp sig som är super snygg! men samtidigt är det jobbigt att allt vi tränat och gjort framsteg har vi båda tappat, Men det ska det bli ändring på.... Jag for hem från stallet vid fem käkade middag tänkte stanna hemma och plugga men följde med systeryster för att ta hand om hennes sköthäst, lika glad blev jag av få träffa min *.. Jag har även hunnit baka till klubbtävlingarna (Y) Man blir ju ngt sugen, ska nog provsmaka! ;) Nu ska jag hoppa i duschen och sedan slå upp samhälls böckerna och hästteorin, ngt som jag ite alls har pluggat under veckan!. tror ju knappast jag kommer göra det ikväll heller:/ Men jag försöker iaf, :)


kom på en sak!

I morse när jag väckte min syster som skulle till skolan, så kände hur tungt det är att stiga upp klockan 7 på morgonen det är nog därför skolan blir så jobbig, om man hade börjat skolan klockan nio och slutat ett hade det ju varit perfekt. man hade fått sova och komma hem i tid. inte konstigt att man blir skolless när man börjar åtta och slutar fyra , det är ju sjukt ju. Men får ju ingen fritid. Man är ju död när man kommer hem och när man väl är hemma måste man plugga! :/ surt! jajja två och lite mer än ett halft år kvar :)

Onsdag

Frida väckte mig efter 11 någongång, promenerade upp till Laguna eller vad det heter, och delade lite pizza med henne. Tack!  Pratade och åt, klockan halv ett började frida skolan så jag promenerade hem och här sitter jag nu. Hade tänkt ta fram skolböckerna nu och göra bort lite plugg även fast jag har noll lust så måste jag! ;) Sen ska jag till stallet, ska kika när Cassie rider, och pussa på min stjärna!.Vi syns!

Sakna!

kvällen;)

Nu var det kvällen, har hängt i stallet idag och tagit hand om hjärtat, Cassie har ridit så jag hjälpte henne :) iaf så längtar jag tills torsdag dår jag får rida!:D Och jag som skulle se andra avenyn men nu är det försent :(( får se på datan :>  i morgon ska jag kliva upp vid 11 och börja plugga :) jag måste seriöst plugga kan inte ett piss, Linnea sa att hon tyckte provet var svårt :s  FUCK!

Jag önskar ibland att du var ngn annan
att du inte var någonting.
Jag önskar att det var jag
som hade turen!

RÖSTA

<a href="http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=57162&flashparamcontributionid=203600"><img src="http://www.libresse.se/upload/MarketActivities/Campaigns/HorseShow2009/badge_blogg_se.gif" alt="Årets Häst 2009" target="_blank" border="0" /></a>

Funkar inte länken, gå in på www.libresse.se
och sök på Little Prince. ni måste rösta: )

:)

Hahah jag sitter här på datan en helt vanlig morgon, förutom att jag inte är i skolan;) Men så gick jag in på Annas vänner och hittade Jerome, Haha shiit! :) Men iaf så vill jag utomland jag fryyyyser :s det är Kallt i Gällivare! : ( jag vill till värmen ;)

Super glad:)

Fråga mig inte varför, jag vet inte det bara känns så. Har varit i stalllet och fixat medmi stjärna sen hade jag sittsträning för cassie : ) det gicj bra han var en viiiiild hääääst ;) Haha gullponnyn i morgon ska hon få rida dressyr :)  jaja har promenerat hem i kylan medmin underbara vän Cassandra<3 hade en trevlig prat stund. Nu ska jag krypa ner emd en film, och vet ni vad JAG har köpt en Ben and Jerry´s  jag som är såååå snål! :D

natti*


Sant/falskt

Är det sant eller falskt att britney spears inte kan sjunga ?
 Läste på Paow.se att  Britney inte kan sjunga.  

Måndag

Kom just in från en morgon promenad med hunden:) Myyysigt, solen sken men det var lite små kallt, så jag satte på min vinter jacka som jag inte använt sen förra året. Som vanligt när jag går alldeles för mig själv så tänker jag på allt mellan himmel och jord. Och just när jag var i mina egna tanker ser jag hur en stor schäfer kommer springandes och skällandes emot mig och Kiwi,shit jag höll på att skita på mig den såg agressiv ut . jag fick ju panik och visste inte vad jag skulle göra om jag skulle vända om och springa... Men just när den nådde fram så flög den bakåt, eftersom den satt fast i ett rep som jag inte hade reagerat på. Vilken lättnad jag kände, nästan så att jag stoppa ut tunga och lipa åt den;p haha Var ute i ca en timme och bara myse på, sen skulle jag försöka borsta Kiwi, men alltså det går inte han bara hoppar och biter och springer runt.  Blir galen efter 10 min gav jag upp, fick ungerfär ett borstdrag. Hunden vill bara hoppa och leka :) Det är ju gullit det också.  Iaf så har jag pluggat lite på hästens delar och kan en del, men långt ifrån allt. Samhälls är så drygt att plugga till och jag känner verkligen ingen ork! Blää.

HAPPY;D

Im so happy! För jag stannar i gve :D JIPPI...
Kanske jobbar till veckan, får se ska iaf chilla ngn dag
 och plugga då ... Har varit på stan och kollar Ola,
fyfan vad det är kalt. frös ihjäl nästan:s  ska iaf
ta en varm dusch nu sen blir det film och natten
förmig! :)

HAPPY;D

Im so happy! För jag stannar i gve :D JIPPI...
Kanske jobbar till veckan, får se ska iaf chilla ngn dag
 och plugga då ... Har varit på stan och kollar Ola,
fyfan vad det är kalt. frös ihjäl nästan:s  ska iaf
ta en varm dusch nu sen blir det film och natten
förmig! :)

Hemma;)

hemma efter en trevlig kväll med Frida och Sofie,pratade om allt möjligt som man inte hunnit ta upp, då vi inteträffas eller jag inte träffar dom! Så jävla tråkigt! Önska att jag hann merän jag hinner å en helg. Jag är iaf jätte trött och ska kika en film där nere i soffan, såga tt det fanns en godisskål, och det gillar vi! :D Men kom just på att jag behöver plugga till samhälls.Men kanske ställlerklockan på 10 i morgon så pluggar jag i någon timme innan jagfar till stallet, låter det inte prima?, JAG planerar in pluggning på den enda dag jag får sova:( Haha fyfan livet är inte  lätt. Men jag måste ju få G i allafall. Känns ju hemskt förfan! Jag borde satsa högre men jag fattar ingenting!:b Skyller på hårfärgen!

2 år sen :)

Lördag

Hejhopp:)
Idag har jag varit i stallet och tagit hand om min fina ponny . hälsat på Kingen som inte mår så bra :/ ... så nu ska jag käka mammas goda mat, man får verkligen passa på att njuta nu när man är hemma haha! Iaf så ska jag till Nattis snart och hälsa på! sen blir det Frida en lugn kväll med prat och tv gissar jag : ) .Men ska kiila nu vi hörs!skriver säkert ikväll:)


Gammal bild! <33

Hemma

Wiiie jag är hemma! men fara ju tillbak på söndag men kommer hem på onsdag igen ;) LYCKA!  Ihelg ska jag försöka plugga (Y) till både samhälls och  och hästens skelett osv... Idag när jag satt på bussen så var det ngn som skicka en massa bilder till min telefon via bluetooth typ en massa bilder på sig själv och en kuk.. haha värsta psyket juh ;) Bussresan gick rätt så fort idag skönt är väl det. ;) Nu ska jag kila ner och titta tv:)

Jo förresten jag saknar frnakrike som ett psyk!!! Saknar att vara slav, och får vara i solen och prata engelska och franska. Frankrike är något jag kommer minnas för livet!:)

Fredag

20 saker ni inte visste om mig

Jag har insett att min senaste kyss var -
var ett bra tag sen!
Jag pratar - hela tiden om allt och inget ;)
Jag avskyr -Lögner och svek
Min/Mina bästa vän/vänner är - helt underbara
Min första riktiga vän heter - oj, Var väl typ Sarah :)
Kärlek är - ngt  näst intill okänt för mig.
När jag borstar tänderna - önkstänker  jag att dom ska bli perfekta och VITA!
närjag lagat mat- Gör jag oftast ngt lätt :)
Jag tänder på - deenii ;)
Jag är rädd för - ensamhet
Den värsta känslan är -att förloran ngn man bryr sig om väldigt mkt.
Den bästa känslan är - Lycka .
Jag är bäst på -  Allt så klart ;)
Jag är sämst på -typ nästintill allt som harmed skola och plugg att göra ;p
Om jag var ett djur skulle jag vara - Kanske en katt som bara kan sova hela dagarna :) Haha
Min mobiltelefon är - är en del av mitt liv ;)
När jag vaknar på morgonen - Vill jag oftast somna om!
Just nu tänker jag på - På väldigt mkt...


Söndag


Red dressyr med hjärtat igår, var inte så där jätte roligt han är jätte stel.


Ångest! jag hade kunna stanna i Gällivare har ingen lust att fara till kalix. Känns jobbigt. Ska iaf prata med studievägledarn i morgon, så får jag se hur jag kan lösa saker och ting. Ska snart sätta något i magen och bege mig til stallet. Jag är trött och förkyld, sen buss i tre timmar drygt om inte annat. Kan passa på att sova under bussresan, Har en massa som jag måste ta tag i skolan, ligger typ efter och snart har vi prov i samhäls, och allting om hästens delar både insidigt och utsidigt + att jag ska försöka lära mig det på latin :s inte pepp alls.
Hade iaf en trevlig kväll i går ;)  trots att vi missade swingfly;p

;(

Jag är förvirrad, jag vet inte vad jag vill längre,
 allting är upp och ner. Och jag kan inte bestäma mig.
ska fundera under helgen sen måste jag nog bestäma mig!
Önska att jag hade allt, att inget var svårt!!
 Just nu slits jag mellan framtiden och mitt LIV.


--<3--


Saknade min prins, såjäkla mkt
 att jag var tvungen att hoppa  på bussen och fara hem
 Lyckat(Y)


Torsdag

I Gällivare nu! :) Hade iaf sällskap på bussen idag:)  varit i stallet och tagit hand om min prins! han var lite pigg men inte nå farligt.. Saka rida ut i morgon fyfan vad jag har längtat efter det : ) På lördag kommer Swingfly till gällivare så då ska man väl dit. Sen vet jag inte om det händer ngt speciellt under helgen.  Har ladda upp en massa bilder från pite på världens snyggaste ponny;) 

 

 


RSS 2.0