Onsdag

Red idag på holmen eller red och red vi skrittade hästarna och stod i balanssits/lättsits i cirkus 40 min gissar att det kommer kännas i benen i morgon, det är såå mycket jobbigare än att bara rida hehe . Efter skolan har jag inte gjort så mycket tagit det lugnt och bara pratat med resterande tjejer här på elevhemmet, känns som att det är bra människor som bor här nu, vi är 4 stycken från gällivare + sofie, Linnea och en hockykille som ma knappt ser skymten av sen får man väl se vad nedervåning bjuder på....  Nu ska jag iaf hoppa in i duschen sen ska jag slå på en film och se om jag håller mig vaken till S & L kommer hem igen.

Jag hade viljat ladda upp bilder men det funkar inte, så det får bli i helgen när jag far hem.

Tillbak i sverige,verkligheten och skolan

Landa i luleå 8 i lördags kväll då hämtade pappa upp mig så for vi hem till Gällivare. Söndag så var jag i stallet, packade alla saker osv sen hoppade jag i bilen och drog ner till Kalix för en skolvecka.  Vi har världen bästa schema!! månadar 8-11 (dock så har jag matte från 14-15.30)
              Tisdagar 11.40-16.30 bara ute på holmen
              Onsdagar 8-15.20
              Torsdagar 8-13.40
              Fredagar 8-11.10 
 Och jag läser reigionkunskap A, Naturkunskap B, svenska B kursen som vi avslutar till julen (!) sen kommer jag fortsätta med matte b då jag har förlängt den för att jag inte fattar någonting alls och fick ig.... Man nåste tydligen ha godkänt i Ma B för att plugga vidare vilket suger...
              
Nu ska jag äta frukost, göra första läxan och sen knata till bussen. see you later.


2 days before the sales

tisdag och onsdag sen drar vi!!!! Det har varit j'tte härligt väder så efter att vi hade ätit lunch så gick jag och Linnea ut och sola ett tag sen back in business.. Separerade 2 mammor från deras föl idag. Vet ni vad det bästa med frankrike är? att det finns en massa frukt överallt och alla möjliga allt förutom banan.. Nu ska vi fara och kolla till några hästar sen duschen och sen dejta sängen! :)

Söndag

Lediga idag så vi har städat ut vårat gamla rum och bytt till ett annat för att det kommer fler gäster efter auktionen och vi kommer inte hinna städa innan vi far så skönt att ha gjort bort det sedan har vi varit på Moa ponny club och kollat när hon hade visningen. Hjälpt Maja och Jan att fodra deras hästar och hälsat på hos dom, nu har drion/sundström familjerna farit på möte så jag och Linnea ska kolla film och käka melon! :) 





Fytusan vilken söt ponny!!



Nu kan han inte luras något mer om att han inte gillar vatten;)  så jäkla söt.

Distriktmästerskapet i Dressyr

kommer att gå i Gällivare i år det gjorde det även för cirkus 5 år sen om jag inte minns helt fel. Och jag könner mig himla suger att vara med, varför inte liksom? jag har en ponny och jag är på mitt 18 år varför inte tävla min fina ponny en sista gång när det endå är på hemmaplan. Och jag vet att han inte är i form (inte jag heller för den delen)  men bara för skojsskull!  17-18 september kommer hem 27 augusti så hinner träna 2 (?) helger innan hehe men whatever liksom..




Förra året komma på andra plats.

2 weeks

and then I will be home :)
 Idag har vi varit och shoppat med Charlotte, blev en del som fick följa med mig hem ett par jeans,flecetröja, stickad tröja, handväska och en jacka, jag har ångest!! sen jag kom till frankrike har jag slösat 9000 och mer kommer det bli för på torsdag drar vi till deauville och blir där i en vecka och äter ute varje dag... shit!! och måste köpa en ridkavaj när jag kommer hem.. kommer vara pank men so what I don´t care.


Miljoner styrkekramar till min bästa vän!

Livet är så himla orättvist!! tänker på dig och din familj hela tiden.



Love you!

Miljoner styrkekramar till min bästa vän!

Livet är så himla orättvist!! tänker på dig och din familj hela tiden.



Love you!

Svar till kommentar

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Men kämpar på och gör det jag blir tillsagd till att göra, det är ingen ide att tjaffsa är man anställd så är det chefen man lyssnar på. Och jag ser det här som en bra erfarenhet i min utveckling och för framtidens jobb.


23 dagar

Har hämtat hem scarlets pride från kliniken han är min favorit bland hästarna här, han är inte vackrast eller så men så himla snäll och mogen! :) Linnea tar en siesta här bredvid mig ´sen ska vi ut och fodra alla hästar.. Jobbar ju den här helgen. Nu börjar det närma sig auktionen 13 dagar kvar ska bli skönt för efter auktonen far vi hem. Min syster  ska få en ponny på foder i ett år eller tills han blir såld kul för henne! dock lite jobbigt när han ska stå på klubben tills curt flyttar ut.  Jag vill också ha en häst!!!



24 dagar

Jobbat till 13 idag åt lunch och drog sedan på stan när vi kom hem har vi städat hela gästdelen så nu ska jag hoppa i duschen sen stänga mina blå de blir en jäkla lång dag i morgon..

25 dagar

Jag orkar inte vara 10000 mil i från min bästa vän, fick iaf prata med frida igår vilket var himla trevligt! Finns inga ord hur ledsen jag är.

Iallafall så är jag så sjukt trött och känner inte för att stiga upp en endaste dag till, 25 dagar sen kommer vi hem. 16 dagar till auktionen.  Jag kommer att skriva mer när jag kommer hem om Frankrike osv, har inte lust att ta upp allting nu men kan säga er att det är allt annat än bra. Har världens hemlängtan och har nedräkning till hemfärd. Men som sagt berättar mer när jag kommer hem, sen ska jag ge er lite tips att tänka på innan ni tar ett jobb vare sig det är i sverige eller utomlands men det är lättare att förhandla i sverige eftersom det inte är samma regler osv i alla land. Men ska kila i duschen nu. 


RSS 2.0