torsdag

Jag har blivit äldre, jag har tappat en del vänner,
 men jag har även funnit nya vänner. Mitt hjärta har brustit,
och det kommer säkerligen att brista igen.  
och en dag komer jag förlora den jag älskar, 
Jag kommer att göra både fram och bak-steg.
Jag kommer att få börja om, jag kommer att få känna saknad.
Men jag kommer aldrig kunna gå tilbaka.
Men det är inte det jag vill heller, kanske minas en del stunder,
en del vänner. Men nu vill jag verkligen bort, och börja om.

Valborg

Sitter i skolan och gör absolut ingenting! Jag hade lika gärna kunnat jobba idag eller ligga kvar i sängen. vi har alltså ingen musik/engelska (dom enda lektionerna jag tänkt gå på) ... Väntar på bussen som går 7 min över 9. Idag är det ju valborg och det fina vädret gör en mkt gladare! och päronen åker till stugan idag så nu blir man ensam till söndag! Så tveka inte på att höra av er :) Har båda hästarna nu, men har flörta med jk om hon ville hjälpa mig någon dag iaf! vill du det? :)  Ska gå till bussen nu, hem och läsa :) snacka beroende! Sen blir det stan en sväng med min hjärtevän:)


;/

If I could dream at all, it would be about you!

Jag vet ingenting mer!varför käns allt så hopplöst?


Skolan

Hahah ,ids inte sitta vid datorn ngt mera! Har bättre saker för mig! Jag läser. Förre veckan lånade jag den forsta boken av Jessica och märkte att den var grym, så läste ut den på en vecka. I söndags for jag till henne och lånade den andra boken och läste uy den igår. 1 dag alltså! fatta hur bra böckerna är:O Jag kan inte beskriva deras kärlek till varandra. Och hur grymt man lever sig in i boken! Jag är beroende på riktigt! Fan det ärnju läksigt, Jag har aldrig gråtit på det här sättet som när jag läset den andra delen. Idag börjar jag på tredje delen. Och jag längtar! Jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag lästa alla:( men ids inte tänka på det nu! Men dom här böckerna är farliga. Det är som när folk är beroende av rökning.
Haha ni kanske inte förstår. men läs böckerna!- men ni kanske inte har samma smak som mig!

Har iaf slutat nu och väntar på bussen , om vi inte har tyska. Men har verkligen ingen lust med det! Jag är så jävla less på skolan att jag bara vill försvinna och komma tillbax nrä allting är lättare...Ska iaf till stallet idag och ta hand om Prinsen<3

Vilsen

jag känner mig helt lost! Jag har ingen aning längre....
 Vad vill jag?

Hemma ;D

Borta bra , men hemma bäst!
har haft roligt i luleå och det har varit riktigt bekvämt att sova på hotell.. I like it! Har hänt en del lustiga,roliga saker under våran vistelse. Som när brandlarmet givk när jag just rörde i en dörr och jag trodde jag rörde i en larmad dörr.. Och vi var nere i Källarn så snacka läskigt! Så vi sprang upp för trapporna till entren där allt folk på hotellet hade samlas för utom Killarna som var nere i källaren och badade pool (om inte dom hade varit där både fredag&lördag, hade vi hunnit bada) Menmen, det var lite kul när alla stog där nere samlade så kom dom där i badbyxor ;) Haha Jag har även hunnit se något basketlag som bodde på hotellet samtidigt:) Jäkla vilka stolpar xD Också färgade jag Fridas hår! eller slingade... Sen så har jag hunnit läsa ut twilight boken! den första. och jag ska till JK ikväll och hämta nästa... Kan knappt bärga mig. Jag är BEROENDE! Har inte funderat så mkt på Prinsen utan vettat att han varit i goda händer. (Linnea jag har inga pengar på min mobil, men vi syns på Tisdag)  Men jag längtar till i morgon då jag ska rida dressyr på honom! gud så kul :) Han är mitt liv! bara så att ni vet, men vid det här laget vet ni ju redan det!;) 

Fredag

Hejhopp!
Snart åker jag till Lule och blir dära hela helgen! Det ska bli grymt skönt... Ska shoppa,bo på hotell, bada pool, och framför allt vara med min bäste vän! :)  Men nu måste jag kila vidare till min resväska! oooops har inte packa ännu :O hahah

Ta väl hand om min älskling!

Little Prince

I dag har jag ägt min älskade ponny i 4 hela år!  Vad tiden går fort. han var åtta när jag köpte honom och nu är han hela 12 år gammal. Det känns lite gammal-gubbit ^^ Men en dressy häst brukar ju vara som bäst i 18 års åldern. Och min ponny är ju fortfarande en busponny! Och han orkar nog springa ett bra tag till! När jag är 18 då är Prinsen 14 och då är han ändå inte så gammal... Men jag vill alltid ha kvar MIN Prins! Så då får han väl mättas upp till storhäst. Och han kommer få ha den största boxen på mitt, Jk och Linnos lyx stall! Och han ska verkligen behandlas som den han är en underbar Prins.... Tänk vad mycket jag och min ponny gått igenom. inte för att skryttta eller något sånt, men jag villl bara få säga det för engångs skull.Jag är STOLT över mitt arbete med honom. Det första åren med Prinsen var en pina, jag undrade vad jag egentligen hade köpt för ponny, och alla komentarer man fått. Och alla som tror att han är så himla lätt att rida och blabla. Jag var så j*vla svag då, jag bröt ihop  nästan varje dag efter ridpasset. Och Alla komentarer om prinsen var inte kul att höra, men jag fortsatte att kämpa. Och det är jag glad för. För jag hade aldrig viljat ha en annan ponny, ingen kommer kunna ersätta prinsen. Ingen är lika speciell som han. Han är mitt allt! och utan honom är inte jag den jag är idag!  Utan honom mår jag skit!




Utan dig är jag ingenting!
Jag älskar dig!

Onsdag

trött som fan... Måste hoppa i sängen nu och det blir väl att läsa några sidor i min lånade bok! :) Håller på att komma in i den och härt att det är svårt att sluta läsa då. :( Men jag tar med den till Luleå och läser en hel del där när jag har mina chill-stunder på kvällen :D  I morgon har vi nationella prov, satan säger jag ( i matte) usch jag hatar ma! Men första delen brukar vara lätt och klarar jag den så är jag nöjd! Jag önskar jag hde lika stora ambitioner som förut.men orkar verkligen inge mer, orkar knappt hålla ögonen öppna! :/ Ska bli skönt att komma bort i helg med världen bästa Frida! Och få ladda inför Pite- gudvad jag längtar helt sjukt :O


2 dagar kvar


BIRK

1 månad utan min älsklings hund!

jag saknar honom enormt mkt!
<3

Tisdag

Kom hem från stallet vid halv kvart i nio. Gick mkt bättre att hoppa Tiamo idag än förra gången.Men det tar ju ett atr att lära känna en häst. Btw Asse är sjukt elak! Han bet min häst för ngn dag sen så det låsna en näve mann, och idag bet hnan prinsen riktigt hår så att prinsen sprka i vägen och blev lite skygg!.... Är sjukt less på asses beteende. Måste snacka med asses matte och skötare att om ásse inte kan hålla sina tänder i styr så bör dom hålla boxdörren stängd. För min ponny ska inte bli lidande då han inte gör ett skit själv. Jaja nog prata om det.... Ska nog hoppa i duschen nu så jag kommer i säng. Men det känns som att jag vill vara uppe och invänta mitt mail: ) tihi men samtidigt vill jag sova så tiden går fortare. Och jag behöver verkligen sova!




3 dagar! :)

Jag saknar det....


Måndag

Att det kan vara så hemskt att  vara i skolan! jag hatar den... Sen börja dom prata om balen och vi ska på dans på Gunilla och nordan. Blääää! Men jag har bestämt mig för att inte gå balen. Känns meningslöst eftersom jag inte känner en enda 93. Och då får de lika gärna vara. Hoppas jag får bättre kontakt med dom i min nästa klass på gymnasiet. Helt ärligt så käner jag  inte en enda 93 :O  inte något mer iaf. Jaja ska kila ner nu och kka middag strax sen blir det stallet :) ska nog skritta ut med Prins. Ska försöka få med mig sara=) Jag behöver henne, vi behöver prata! (:

5 dagar kvar!  

Söndag

Kom just hem från F, hade myyys och stoppade i mig någon chokladboll , hihi sen har jag hitta en massa kläder jag vill ha av F.
Red mitt kür program idag det måste läggas till något i programet ska kika på det i morgon kanske, sen måste jag ju fixa musik! Blev iaf filmad när jag red idag, det ser bättre ut än det är :)





R.I.P
Malin
 Kände ju inte henne på det sättet
men man hade ju prata med henne i stallet 
och visste vem hon var.  Livet är orättvist,
jag menar hon hade hela livet framför sig.



Sååå less

Jag blir bara så less på min bror....Seriöst jag orkar inte med honom! och hoppas han läser det här och förstår vad jag menar.Men han skulle väl ändå inte fatta någonting :/ Usch på honom och hans omogna beteende....Det började med att han ville gå på datan när jag just kommit, och då sa jag på en timme är jag klar. och nu har det tydligen gått en timme men jag är inte klar. för jag håller på med mitt kür program och musiken till det, Och då kommer han in i data rumet och tar musen och "underläget" och drar ut nätverkskabeln. och när jag säger det till pappa, vet ni vad han säger ? ingenting! Hur jävla mkt bryr han sig om mig, okej det kanske ínte handlar om att bry sig om, men hur lite ställer han inte upp för mig? och han kan ju nån gång vara på min sida. Nej inte det! Dennis går alltid i första hand. Och nu kan jag inte göra programet som jag ska rida imorgon, eftersom dennis tog headsetet också. som jag måste ha för att  kunna lyssna musiken! Faan jag vill bort nu, jag klarar inte av den här familjen. det är inte så att jag blir misshandlad eller att mina föräldrar kallar mig elaka saker utan att dom inte fattar ngt.Och precis såna här saker stör mig.
Och att ni gnäller om att jag är så bortskämd och att jag ska gå/ta buss till stallet. men vafan gör jag inte ? varje vecko dag tar jag buss  direkt efter skolan, äter inte ens middag! Och om jag vill hem på kvällarna så åker jag så att jag tajmar in med mamma när hon varit hos Kingen. Och dom vekor ni jobbar hur fan tror ni jag gör då? dom veckor ni är i stugan. Tror ni att ni kör mig då kanske? Nej asså jag förstår mig inte på er. Jag ber ALDRIG om pengar/saker.

Hade varit bra om ni läste det här!

=)

Till JK Jaa jag vill låna! och kommer att var jätte försiktig! :)

Hur fan gör man såna där "u"  ?
                                      


Fredag

Hejhopp!
Läste just artiken som sara skickade till mig, och den handlar om Astrid. LÄS den och hon var verkligen värd den artiken, hon är super duktig på att rida och har en super sits :) Hon kommer gå långt! (Bara hon går xD )

http://www.hippson.se/cldoc/61146.htm
 
Varit i stallet idag, ovanligt ? haha eller  så inte. Ska iaf anmäla mig till tävlingarna nu! så det blir gjort.  Har snacka med min Julia  och hon följer med till Pite och hjälper Sara med Hennes kusar. härliiigt att få se henne. Och så klart kommer hon att få bo mig med:) eftersom jag och sar bor tsm :) älskar att fara på tävling! * + att min underbara Linno ska med. Det kommer bli great! <3


7 dagar kvar- 

Saningen svider!

Ellerhur ?


Fan vilka fegisar, ingen vågar ju erkänna! Även fast man vet en del av dom så skriver dom ändå inte sitt namn :) Haha Hanna och Jesscia var modiga prickar:) Men jaa, ingen som har twilight böckerna att låna ? Jessica har inte du dom ? : ) är verkligen sugen att läsa dom! (:

Haha vi var på "långtur" med hästrana idag, fan va kul det var ^^  Jessica red guran och dom var hel vilda ;) haha jag fick mig ett gott skratt iaf!Frida och Linno var också med ")
Jag och Annelie har gjort mitt program för kyren (stavas egentligen med konstigt u med prickar , men finns ej på vårat skrivbord och då fattar ni bättre om jag skriver med y) Nu måste jag bara fixa musiken! ;) det lär blir trixigt, men roligt:

8 dagar!


Onsdag

Är hemma från skolan.När jag får sova då kan jag inte :( Hoj blir galen! Funderar om jag ska gå ner och hämta se Twilight. Den är gryymt bra:) sen blir det väl stallet, ska nog rida i Linnos grupp i stället för henne.Längtar eftersom jag ska få rida för Lotta då! Hoppashoppas att det inte är hoppning.Håller tumarna!  Btw jag undrar vem som läser min blogg, varför ska det vara anonymt? Jag vill veta :) Lägg en komentar med era namn om ni vågar :) haha

Sammanfattning

Under påsken har jag tagot det lugnt, varit i stallet och umgåts med mina släktingar :) Hunnit jobba och tjäna pengar, sen har jag och Frida bestämmt att vi drar till Luleå nästa helg! Chillar och bor på Hotell.  Kommer inte ha så värst mkt pengar men lite grann iaf. Jo försten i söndags åkte jag slalom! Det var faktiskt roligt! Så det måste jag göra om:)

Lördag

Varit på Dundret både idag och igår och jag har fått lite bränna i ansiktet :) inte illa :p dessvärre kommer mina fräknar fram:/ Menmen bara att leva med sig själv^^... Fundrerar på om jag sk upp till Dundret i morgon ? eller ska jag till stallet och ta han om ponnyn ordentligt! Har stressa med honom den senaste veckan:( men det är för att jag villjat umgåa med kusinerna som jag ser en gång om året. Men jag harblivit riktigt sugen på att testa slalom, Kanske i det blir imorgon ? :)

Ska kila i säng nu, tjo

Fredag

Halloj, idag är det lånng fredag,och den har faktiskt varait ganska lång :O Kanske för att jag stigit upp tidigt ochfarit på Dundret, sen stallet och nu vet jag inte vad det blir: Men umgås med kusinerna dom fara ju på söndag på morgon, så i morgon är sista dagen. Nu ska jag sätta upp håret i en tofs på skallen och knatta ner för trapporna och vara social:)

Jojusti snart är lovet slut :( blää men man fåt änka positivt närmare en dag närmare till Lule, tävlingarna sommarn , flytta å allt de dära! ;)

saknad

jag längtar tillbak till Göteborg.fan vad jag älskar den staden!
och jag lovar er, jag ska bo utanför Göteborg när jag blir stor.
I April 2007 fyfan vad kul det var, åh jag bara älskar gtb.
Kanske vi kan fara ditt nästa år ?
Frida du vet att du ska med! Och Sara du måste ju också med :)

Barndom

"Det största brott en förälder kan begå är att ha glömt sin egen barndom"


När ena föräldrar sätter gränser, så är dom alldeles för stränga! man kan inte leva i en bur. Det är så irriterande, Föräldrarna iaf mina har glömt bort hur dom själv var som tonåring. Nog ville dom gå ut på kvällarna,trotsa,supa okej jag säger inte att föräldrarna ska tillåta ens barn att göra det men kanske bara lära sig acceptera iaf när man fyllt 16. Jag har inte så mycket problem med sånt något mera.Men tycker synd om dom som har det :(

Onsdag

god kväll;)
Har spendera kvällen med frida, vi kika en av mina favorit filmer - Dirty Dancing jo vad tyckte du om den Frida? ... Pratat och sen räkna ut en liten ekonomi till Luleå.. Kommer inte ha mycket pengar att shoppa för, men lite iaf, och det är ungerfär två veckor tills vi far! Härliiiiigt ;D 
 
Jag blev riktigt irriterad idag!
Det var dumt gjort..
Gillar man mig gillar man mina vänner!



-Och förlåt, det var inte meningen att såra dig! Det är det sista jag vill.  

:)


Den valpen som är omringad av en fyrkant, blir vår :)

Tisdag

Är trött och sliten känner att jag hade behövt sova! Jobbat idag, att jobba är ju inte så tungt men att atiga upp klockan sju på morgonen det är tungt! en dag till sen ska jag sova!(: Har iaf konditions träna prinsen och han tyckte faktiskt att det var jobbigt! : ) lill ponnyn! hihi.... Blir väl att dra till Kullen senare. Nu ska jah hoppa i duschen:)


SvEjS


Måndag

For till stallet vid 12 och tog hand om Prinsen, hann också springa över till små stallen och mocka till Kingen! ... Har ridit runt stigen två dar  rad nu, och mer blir det för nu ska prinsens mage bort! (Min med för den delen) och sen hade jag behövt  börja träna mer dressyr så vi blir bäst på tävlingsbanorna^^ hihi... Jag längtar som fan tilltävlingarna och sommaren:)

Jag och min bror har haft släktkalas idag :) Lite sent. men det har varit så mkt förhinder... Fick ihop 1070 :) Men en hundring gick bort till bion idag, som jag och min kusin varit på.I taket lyser stjärnorna den var bra och väldigt sorglig! det var fler än jag som drog en snyft!  menmen, fick en tröja idag också :) . Sen är när jag jobbat färdigt har jag ju en del pengar! Sådå har jag ju lite till Luleå :)  Här är det inte pappas bursh vi öppnar utan här fixar jag mina pengar själv :D  *STOLT* ... Jamen ska väl slå på en film och invänta sömnen, som jag inte alls har just nu. Men måste sova ska upp tidigt imorgon!


Jojustija, fick ett brev hem idag där det stod att jag hade kommit in preliminärt i Kalix.  Och jag fick MVG på ridprovet . så det gjorde min dag lite gladare=) 


:)

Vill ha och ha, det är mkt man vill ha!


Men erkän att denna ponny är fin! ¨Men vilka jävla priser dom tar för hästen,okej om den varit ung.men 18 år! det är ju sjukt! Då fan ska man skita pengar om man ska ha en sån häst me den åldern.  gissa priset? 300 000. den har gått bra klasser å ALLT det dära. men vafan!

Tidern går fort

Jag minns en speciell b-ponny! Det var min första sköthäst.Jag fastnade för henne allra första gången jag såg henne. Hon var fin och mycket busig. Hon jade "fotbollslindor" svarta med vita rutor.jag ville så gärna börja ta hand om henne, och drömen slog in på julafton fick jag ett kort där det stof att jag skulle få börja sköta henne! Jag kommer ihåg hur glad jag var, ett kort som fick mig att bli så glad. Jag kommer ihåg den dagen vi for och tittade på henne och fick veta vars allt var. Jag fick börja ta hand om henne 2-3 dagar i vecka. Hon var den busigaste hästen jag någonsin suttit på. ( och det är hon nog än idag, den busigaste jag suttit på alltså)   jag flög av varje gång jag red. men slutade aldrig gilla henne. Har många minnen med henne dom kommer nog alltid att finnas kvar!  Men det 5 april fick jag ett hemskt besked att Ronja skulle tas bort.  Det var en måndag som var jätte jobbig och jag, Jennifer och Cajsa var med henne hela kvällen.  vi red henne alla tre ( inte samtidigt)  och jennifer skulle skritta henne från banan till stallet. Och busig som ronja är drar hon en sken och bockar av stackars Jennifer.  Men sån var Ronja och det gick inte att ändra på. 



R.I.P
                                                                                                         6/4-04

förvirrad!

Jag har ingenaning nå mer...
 Jag vet inte vad jag egentligen vill!
Orkar inte tänka fast det är det jag borde göra,
borde ta tag i problemen och bestäma mig, vad är det jag vill?
 hur vill jag att det ska bli?
och när ska jag göra det?

varför är livet sååå svårt ?:O



Lördag

Godkväll:)
Har just kikat film med kusin Elin :) Mina kusiner från stockholm har kommit upp igår,  det är ju ett år sen jag såg elin sist iaf, victor har ju varit hos oss i sommar! Men alltid  kul att träffa dom. Det känns som att desto äldre jag blivit desto mindre kontakt har jag med mina kusiner:/ ... (alla mina kusiner)  Mcket tråkigt är det! bara tagit det lugnt idag.Det blir oftast så ut en dag den andra lugnt^^  Menmen det var riktigt tråkigt igår :I

/F


:S

Blir galen!  jag är så jävla less på skolan,Jag orkar verkligen inte med den något mera.. allt är så värdelöst.Varför kan det inte bli sommar här och nu? :O en dag till i skolan, riktig skoldag alltså,fredag är det frilufsddag, blä vad tråkigt, men gud så skönt! Ska till stallet.Får se när när man tar sig dig. Känns meningslöst att fara ditt på morgonen när man ändå måste tillbacka till kvällen. Ska snartbörja promenera till Mormor och Morfar ska äta middag där. Mamma och pappa jobbar ju eftermiddag, och det är as jobbigt....

/F

RSS 2.0