drar alltis samma pose!




ULK 2

Hade våran andra ULK kurs lördag-söndag nu är det bara en kurs kvar som kommer vara sista helgen i februari och då har jag hunnit fylla 18 vilket kommer bli great! Den här gången var det mycket roligare och helgen gick fort. Vi hann med yogalates igår och ett besök på luelå ridklubb, sen på kvällen gick vi ut och fikade(fast för mig blev det bara att fika med ögonen)  hade en jäkligt trevlig bilresa dom vi åkte med är så sköna! Älskar människor som är glada, roliga och sprider positiv energi! Nu har vi fått en hel del nya uppgifter som ska göras skönt att jag har haft mina "lektioner" så det är klart. Nu är det en skolvecka sen hem till Gällivare.
 Nu ska jag bege mig till Emilia eller på ett tag. Blir väl film och fruktsallad.

puss

When you can live forever, what do you live for?

Kom just hem är skit trött men kände mig tvungen att gå in en sväng på datorn..  Jag och Emilia har fixat klart ULK uppgifterna nu i sista sekund sen har vi titta nyaste avsnittet av OTH och ätit fruktsallad.  Nu ska jag hoppa i säng, tänkte bara medela att jag far till Luleå i morgon bor på hotell och går en tråkig kurs.


,,

You meet people who forget you. You forget people you meet. But sometimes you meet those people you can't forget. Those are your friends..

Hästtjejen

Det här veckan har jag insett att jag saknar att vara en stalltjej som bara kan hänga i stallet hela dagarna. Man tar hand om sin häst men det tar hela daegn för att man springer runt och pratar med alla man tittar när andra rider osv.  Det var en bra tid. När jag var kring 12 kunder jag hänga i stallet från två på förmiddagen till nio på kvällen. När jag blev äldre så har man börjat vara mindre tid i stallet man gjorde det man skulle sen for man hem det är också helt okej, jag saknar att kunna hänga med Linnea i stallet kunna rida och fixa hästarna tillsammans. Nu får jag nöja mig med att höra vad hon gjort med Lillan och resten av det som händer på klubben.

Och sen det här med Prinsen jag litar inte på någon som tar hand om Prinsen. Jag litar bara på mig själv. Jag är jätte rädd att prinsen ska bli skadad eller inte må bra att han tappar glöden och inte vill nå mer. Jag blir avundsjuk när andra rider honom och jag blir sur också, jag är som en snorunge jag är egennyttig. Egentligen är det bara bra att Prinsen får motion och kärlek men inte av vem som helst. Men jag är glad att min syster har börjat lära sig rida Prinsen och inte är rädd för honom att hon gör framsteg och att hon tycker om honom.  Kanske hon kan tävla honom till sommaren (på riktigt alltså inte klubbtävling) jag vill verkligen att prinsen ska ha det bra, jag är bara rädd att släppa taget om honom. Nu på helgerna när jag rider honom så orkar han inte lika mycket och det har han inte gjort på två år snart. Sen jag flyttadet till Kalix oxh slutade träna honom har han tappa väldigt mycket och jag har svårt att acceptera det. Men det som gör mig så glad är att han försöker! Han är så fin min ponny! Prinsen kommer alltid vara min och när Julia inte kan rida honom nå mer då ska han få flytta med mig och så ska jag ha honom på min gård. jag vill aldrig sälja honom för att sälja Kingen är det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Att sälja Kingen var inte så svårt men att se transporten fara iväg och inse att han inte är min, att jag inte har något att säga till om att inte få ta hand om honom och det, det var svårt. När jag väl trodde att jag hade lärt mig leva med det så hittade jag en blogg om en tjej som gillar Kingen och rider honom och det var som en kniv i hjärtat! det var hemskt att se någon annan lyckas att se att någon annan gillar honom och kallar honom sin favorit sin kung. Men det är då man ska vara glad att han har det bra och att dom gör framsteg men det tycker jag är jobbigt jag är avundsjuk och ser vad jag gått miste om.


Jag diggar verkligen den här bilden! Det finns fan ingen snällare häst än K. Han hoppar tamefan allt bara ryttaren vill och där hade vi felet för oss --> JAG







KLAR

Har skrivit klart mitt cv!!! men väntar med att skicka in det. Jag som trodde att mitt sötsug hade försvunnit då jag inte varit sugen på godis på hela veckan YES tänket jag, men tji fick jag idag har jag varit sugen på godis hela dagen och frukt stillar inte sötsuget, det är marabou som gör det. Men med marabou i magen blir man inte smal och där med ingen bikini och inte brun och inte hål i naveln och ja ni ser ju listan kan göras lång. Så får härda helt enkelt!

På G

Jag har ett jobb på G, men jag vet inte om jag skulle passa inom det.. Men ska prata med en tjej innan jag skickar in ansökan.. Sitter just nu och skriver cv vilket inte var det lättaste, det är ju skitsvårt.. Fy och blä vad ska man berätta? får försöka klura ut def här, så kanske jag snart får ett jobb och får jag inget har jag ju iallafall försökt vilket man alltid ska göra tycker jag!

Torsdag

Den här veckan har varit skit dryg och jag har inte gjort någonting alls... Jag vill ha min häst här i Kalix fast ändå inte. Men jag hade viljat ha en sköthäst att pyssla och rida 2 dagar i veckan. Fast samtidigt vill jag hellre ha ett jobb så nu ska jag ta fingrarna ur arslet och söka ett jobb!! Att vara pank är nog ibland det värsta som finns. 

Förövrigt är det fredag i morgon och sen är det helg och lördag-söndag har jag kurs, känns skönt att snart vara klar med ULKen.
Nu ska jag titta film men vet inte om jag ska titta den på 3/6an...

--->Mamma & Pappa

Det här önskar jag mig! :)

Britney spears - midnight fantasy

Jessica simpson-fancy


Kläder
(mamma)jag skickar en önskelista till din mail :))

En ny ridkavaj


ridhandskar

en ny mobil



en bil

men det går bra med en sämre ;)


Kamera

pengar


Guten morgen

Vaknade 14.55 idag, kommer inte ihåg senast jag sovit så länge. Min telefon hade slagit av ljudet så hade inte hört att jag fått sms och missade samtal så det var ju mindre tråkigt. Jag behöver verkligen en ny telefon kanske något jag kan önska mig när jag fyller 18.  Nu ska jag hoppa i kläderna och ta en powewalk. Tänkte gå och sola också men får se om jag orkar det, sen behöver jag handla också. Till Helgen har jag kurs i Luleå kommer bli sjukt jobbigt och tråkigt och har en massa uppgifter att göra klart innan det. Det som är härligt är att vi får bo på hotell.

Tänkte ge dig ett helt inlägg bara för att

jag hatar dig ÄCKEL!!!


 shit vad jag är omogen men det bara är så.

Lördag

Igår gjorde jag inte så mycket men hann med träning på kupan med Linnea.  Idag har jag varit i stallet och ridit ut min busponny! han har blivit lite vild hehe..  Snart ska jag ut och körs bil så håll er inne, kommer nog inte ens få igång bilen.  Sen blir det middag hos mormor och morfar. Ikväll blir det att fira Marro som fyller 19 år till veckan.


Tjingeling :)


Torsdag

Idag känns det lite bättre än igår. Idag klarade jag fas A i körkortsteorin hyftsat skönt! vi fick också sluta tidigare idag, när jag kom hem från skolan somnade jag och sov i någon timme var så jäkla trött fick inte mycket sömn i natt.  Nu ska jag duscha och sen lägga mig i sängen och kolla någon film som skulle gå på tv.  I morgon är det fredag och då kommer jag till Gällivare. Och vet ni? Prinsen är helt frisk!! Det har kommit upp en veterinär från Finland och kollat igenom tävlingshästarna. Böjt, kollat hjärta,tänder osv han är lite svag i höger bak och då ska jag träna bommar och tömkörning! :)

Nu ska jag packa väskan:)


Värsta dagen!

hatar den här dagen. har aldrig grinat så här mycket.

Linnea Heikkilä du kan inte ana hur tacksam jag är som har dig som vän! du är bäst glöm aldrig det!
love you.

Fuck this shit

Jag ska bli SMAL! Har slutat med allt som är onyttigt. Och visst har jag godissug eller chokladsug är det nog men jag hoppas att det snart går över hört att dom 3 första veckorna är värst.  Jag gör övningar varje dag och försöker röra på mig. Ska även gymma på helgerna (eftersom jag gymmar gratis i Gällivare) hoppas att det snart blir varmt ute så jag kan börja promenera/springa ute.  Äter havregrynsgröt till frukost, och har börjat den här veckan med att äta mniddag varje dag också, så förhoppningsvis blir jag piggare och orkar med skolan och träning och får nog matlust när jag börjar röra på mig. När inte jag rör på mig kan jag inte äta men vem kan det? det är väl naturligt. Och vet ni var det värsta är?  idag när jag såg mig i spegeln kände jag mig tjockar  hur är det möjligt? 5 månade kvar till sommaren det ska gå.

små kakor

Nu är jag i Gällivare kom någongång efter fem med tåget som var försenat 4 timmar så jag hann inte med bussen tilll Kalix så istället blir det bussen i morgon 05.45 då missar jag en lektion.  Så idag hann jag med att fara till stallet och träffa bästaste Prinsen och busa nått varv på banan innan jag for hem packade upp väskan slängde i mig kräm och hoppade in i en välbehövlig dusch man känner sig inte fräsch efter 36 timmar på resande fot kan jag berätta till er. Iallafall så har mvåran tripp till frankrike varit awesome. laddar upp bilder i morgon för nu ska jag stänga mina blå.


I stockholm

kom fram till sthlm vid ett tidenn bev fast i upplandsväsby i en timme. Slutade med att vi fick åka taxi in till stan vars dom hämtade upp oss, kom i säng vid tre och sov till 15 idag haha.  Har hunnit med shoppin idag sen har jag,Elin och Linnea ätit pizza.  och nu packar vi väskan för ska upp om fem timmar igen och då far vi till flygplatsen.


Om 7 timmar

Sätter jag mig på tåget till Luleå med bästa Linnea Heikkilä i Luleå stannar vi två timmar och därefter buss till stockholm eller tror vi skulle och tåg också. Men är framme i stockholm halv två måndag natt (tisdag morgon) och då kommer min farbror och hämtar upp oss så far vi  hem till dom och onsdag morgon far vi med flyget till Frankrike. Har en jäkla ångest över att sitta i buss/tåg i 18 timmar kul det kommer bli haha, gissar att man aldrig mer kommer vilja sitta still igen. Har funderat och kollat 100 gånger om, om allting är med och det verkar som allt är på plats. Tänkte kolla någon film nu och sen sova, kommer inte sova så mycket har ju ställt om dygnet men kommer ju ändå bli utvilad under 18 timmar i morgon så. 


1 januari 2011

kändes konstigt att skriva att skriva 2011, kommer säkert skriva 2010 hundra gånger innan jag insett att det faktiskt är ett nytt år.  Iallfall så var nyår trevligt, vi samlades några tjejer hos malin och åt mat och drack osv. sen for jag vidare med micko och Sofie och vi var lite runt omkring.  Nu har jag just kommit hem från stallet red prinsen i ridhuset och hade Linnea och Lillan som sällskap.  Nu väntar jag på maten och hoppas den är klar snart för jag håller på att somna. Försöker få tag i min vän FRIDA MARTINSSON (!) tycker att du ska hänga med mig.


RSS 2.0