Söndag

Sov morgon till halv nio:))) Åkte sedan till stallet och tog hand om hjärtat! gick väl bättre idag med ridningen men gud vad jobbigt det där. Men man får skylla sig själv ingen annan att klandra! ( och det handlar inget om cassie, hon gör ett JÄTTE bra jobb) Men om två veckot blir det Pite jag och mami ska bo hos Sandra :) hade typ inte träffa henne på as länge men vi snackade lite igår:)) <3


nu ska jag snart äta för klockan tre blir det av till Kalix ;) sysn nästa helg =)

Det trodde jag inte om dig!:((


:)

Seriöst! Jag saknar fan Frankrike, inte det där med att vara slav. Men allt folk och allting annat! Det var faktiskt roligt om jag tänker efter, okej det var tungt uta helvete men ändå bryt ihop och bit ihop, som Maria säger! Och det stämmer ju, jag menar hur mkt har jag inte fått uppleva genom att vara i frankrike och hur mkt kul hade inte jag och min Pingla?Livet är för kort för att klaga på en massa skit saker. Nu får jag leva på minnena, och jag tycker nästan vi åker tillbak nästa år . eller vad säger du Linnea?:)



Funderar

Jag har tänkt på en sak, så här med gymnasiet å allt, det käns som att jag valt rätt linje att få komma bort från Gällivare och träffa nytt folk, Människor som har samma intresse och inprencip samma mål med gymnasiet,ridning, livet osv.  Jag hoppas ju så klart att jag håller kontakten med vännerna här hemma, och vissa vänner tvekar jag inte på men. sen finns det en del som allt börjar känas annorlunda med.Och en vän jag inte vill mista! En vän som jag vill ha kvar för livet, hon är en vän som betyder mkt! Du är också min bästa vän! Käns som att vi tappar kontakten!;(

Fredag

har inte fårr någon data ännu, men vi ska beställa en och det bli väl i morgon när pappa kommer hem. Jag trivs riktigt bra i Kalix och längtar lite till söndag då jag far tillbax. Min klass är helt okej och dom jag umgås med är underbara!  Jaja har ju bara käns dom drygt en vecka men iallfall:)  Har redan kommit efter i Matten, eller det var väl ingen som hann klart med dom där sidorna, och svenskan har jag att göra... I morgon är det dop för min kusin Maja!  Jojustija idag har jag ridit och det var super Kul! Sen fick jag ju träffa Linnea och det var ju minst lika kul:)


Gud vad jag ÄLSKAR min ponny ;)

Söndag

Tjo! Sitter här redo för att fara till Kalix, min nya början! Ska bli härligt på ett sätt att komma till ett ställe där man inte känner någon och ingen känner en.  Men samtidigt tråkigt att lämna en del här hemma, men jag kommer ju hempå helgerna, Är skit nervös inför i morgon! Tur att Hanna har kommit in! :) jamen nu ska jag kila vi hörs!
puss!


om tre veckor far vi til Pite*

Fredag

Hej! Dagen spenderades i stallet blev ingen utgång idag pågrund av en massa anledningar... Less på Gällivare kan man väl säga. Ska iaf kika en film och ta det lugnt! I morgon har vi morgon i stallet tungt att stiga upp... Prinsen ska flytta till klubben också : ( mindre roligt. Sen på söndag flyttar jag! Så jävla glad för att Hanna har kommit in ;)  Kommer bli jobbigt  att pendla hem varje helg men vad gör man inte för sin stjärna?:) Får se hur allting löser sig i framtiden.

Fredag

Har städa bland mina kläder och alla kläder är tvättade efter olyckan i min resväska!:(  En massa kläder som ska slängas... Väntar iaf på att mamma ska komma hem så hon kan köra mig till stallet :) Har ont i rumpanefte ridturen igår :s Red för Ålle och satan vad han var jobbig! Jag menar han har inte varit tung i handen och gått så mycket bakom på ett år! Prinsen var verkligen inte vacker när jag såg han igår! shit säger jag bara, fram med rakappareten och saxen! men han var svin rädd bara jag skulle klippa halsen. Stackarn! Kommer aldrig lämna bort han igen! Hoppas jag iaf. Cassie ska väl börja han honom då jag är i Kalix men helgerna får jag honom själv! Han är ju jätte liten helt sjukt juh! Men kändes toppen att vara på hästryggen igen!=)
 

HEMMA

jag är hemma det käns mer än underbart, idag ska jag träffa min bästa vän det är ju toppen! : ) också ska jag försöka fixa skjuts till stallet eftersom jag har alla mina stallkläder hemma ochd et är ju inte kul att gå med ridstövlar å hela kittet ;) Ska bli så kul att se mina hästar och alla vänner i stallet! Har längta så mkt efter Prinsen min allra bästa vän är vad han är!

:(

Jag ar sa javla sur just nu!!!!! 
du vet vad jag tycker om den saken och anda gor du sa mot mig...
Jag hatar det och det vet du!

Jag blir sa sur, for du gor alltid sa. Andvand huvudet nagon gang.


Mandag

god morgo allt folk; jag och Linnea har nyss varit i stan och kopt oss jucie,Macka och en bulla! :)  Ska fara hem idag, fran deauville da; har haft kul:) Jag har fatt en bog kompis hur javla grymt ar inte det?  Igar var vi pa nattklubb :) och jag kom in :)) kom he, ngt efter fem sa var hyfsat trott nar klockan ringde i moerse sa vi somnade om till klockan ett da vi gick upp och duscha fixa oss sen till stan och nu sitter jag har(: men oltva dar kommer jag heeeeeeeeeem :D Skriver mer da om allt som har hant! :))

Foresten idag kommer troligtvis Jerom till oss :D hihi

sondag

 Morgon idag jippi .... NOT! tog iaf en siesta fran halv tio till halv tolv vilket behovdes. sa nu ska jag gora mig ngn luch sen ska jag och Linno ata popcorn och titta film - myssss! Idag kommer Jan hit, Maja och Moa hamtade honom igar fran aris men dom har sovit pa hotel i natt. Och om tva dagar far vi till deaville blir dar till mandag nasta vecka , och sen pa onsdagen efter det kommer jag HEM :D Langta kallas det. hm jag har slosa tva tusen har i Frankrike. inte sa mkt men anda jag maste spara pengar! eftersom jag maste kopa en data a allt. Mamma hoppas ni har kopt en at migsa kan jag ju bidra till er om jag far pengar over : ) haha Nar jag kommer hem ar jag hemma fem dar sen flyttar jag, men kommer komma hem varje helg eftersom Prinsen forblir hemma. Men nu ska jag kila , vi hors! :D

Fredag

varit pa stan idag hitta en del saker :))) jag fixar allt! ellerhur Linnea?! :)  det var tva killar (araber) som foljde efter oss, skit laskigt,en borja springa efter oss. vi fick gomma oss i en affar! :S  har iaf kopt en vaska - upp tioll bevis om jag kommer andvanda den! men nu ska jag kila i sang med Linno vi ska telepatera :D coolt va xD Hahhaha

Torsdag

idag var vi i Argenton skit kul, Jag och Linnea gick ut  det  var en pub dar bredvid och dom ville typ bjuda oss pa drinkar och en massa typ att vi skulle komma in till dom dom fraga om jag/ Linnea kor bil xD haha alla dar var helt galna! sen var det en sot kille som gick forbi tre ganger haha :P

snart far vi till Deuville skiiiiiiit kul !:D

saknar min hastar sjukt mkt! <3

Onsdag

exakt tva veckor till jag kommer hem! vi kommer masta ta tag sen buss in till Paris fyfan undra hur det kommer ga ? :O om en vecka bor jag och Linnea pa hotell mysigt varre da blir det ute mat varje dag :D  ar trott i hela kroppen vi haller fan  igang HELA dagen och det ar 33 grader i skuggan tank da i solen :S  jag hade verkligen villja fara och shoppa! jag ar sa avundsjuk pa alla som har kunna fara pa Pdol och LK... Men nasta ar det javlar! :D Snart ar sommarlovet slut, kanner att jag hade behovt vila innan det ar slut! 

Saknar ALLA dar hemma<33

Mandag

jag och Linnea fick sova till nio det var skont! sa i morgon ar det varan tur att stiga upp klockan sex da, ska in till argenton i  morgon kanske lyckas man fa med sig ngt fint hem :) har hunnit shoppa en del och fatt lite pengar i dag, har nastan Fridas pressent klar (:


Ah Jerom (stavning) ar saaaaaaaa sot! pratar faktiskt lite  franska med honom idag :) annars brukar det bryta lite pa dalig engelska, hoppas han kommer hit snart igen! Och hoppas jag snart far traffa C men det lar jag gora pa aktionen , som ar om en vecka. Da far vi till Deauville jag och Linnea bor pa eget hotell skont! i fem dagar, sen far vi tillbak hit och packar vara saker eftersom vi kommer hem pa onsdagen (:

det var sa kul nar Jerom fragade linnea : are you happy? I dont speak french... oh it's not french it's english. stackarn som forsokte prata med sin daliga engelska :p haha :)


Hahah jag har manga anonyma kommentare lite smakul faktiskt, att man inte vagar sta for det man tycker :) jag och Linnea garvar bara at er! Fortsatt kommentera det far oss ett glatt skratt om kvallen (:

Langtar till mina hjartan och tills jag far rida! :) Undra vars jag och Linnea kommer vara pa Torsdag morgon, om inte i stallet xD haha

Lordag

varit pa galopp idag det var spannande:) nu vet jag vad min kille ska vara en jockey :)

Anledningar 
1. RIK
2. man far resa mycket
3. trottnar man pa dom sa slipper man ju traffa dom sa ofta :p
4. dom ar latta, sa blir det brak sa ar det ju jag som vinner ;)

Nej men jag skoja bara xD men fyfan vilken sot jockey det finns!!!!!!!!!

 christophe soumillon

stod en meter fran honom :D hihi han vann tva lop idag, han ar frankrikes tredje basta jockey (:

Jag saknar faktiskt gellivare (: och mina hastar vill rida


RSS 2.0