Gott nytt år!!

Är skit trött våran hund rymde igår så fick fara ut med bilen och söka honom i över en timme mitt i natten när vi kom hem satt han där och vänta på att vi skulle öppna dörren när mamma väckte mig före åtta var jag sjukt trött men for till stallet red och fixade su nu är det bort gjort. tänker fara på gymmet snart så har jag hela dagen på mig att ta det lugnt och fixá mig i lugn och ro inför kvällen :)

Torsdag

Jag är redan less på vintern och den har knappt börjat... Det är så jobbigt att ha häst på vintern helst om man måste till stallet på kvällen det är ju så mycket skönare att ligga hemma i värmen och bara lata sig efter en lång skoldag, jobb. Men nästa vecka ska jag faktiskt ta tag i ridniningen det ska bli ett nyårslöfte om man nu ska ha något sådant men jag tycker faktiskt att det kan var kul med löften och så här vid nyår så kan man ju passa på det är ju traditionen att lova något som man ändå inte kommer att hålla det spelar ju egentligen ingen roll när under året man "avger" ett löfte... Har iaf spikade nyårs planer nu  det kommer nog bli kalas bra.


Onsdag

ställde klockan på halv sex i morse för att köra mamma till jobbet så att jag kunde ha bilden under dagen, släppte ut hästarna och for sedan hem och kröp ner under täcket när nästa alarm ringde halv 12 var jag inte lika tuff vet inte varför skulle aldrig ha gått och lagt mig när jag vaknat första gången..  For till stallet och red runt stigen med Jullan sen hem byta kläder  för en sväng på stan och så klart glömde jag ju kolla efter skor, fick med mig en hårfärg och en parfym. Hunnit med att plugga en lite stund och gymma. Nu ska  jag slå igång en film och invänta John blund vilket inte kommer ta lång tid i morgon tänkte jag ta en sväng på stan innan jag börjar jobba.



En bild från i somras en massa fräknar som kommer fram när solen lyser.... Sommaren är ju den bästa tiden fast den här vintern är ju ändå rätt så behaglig trots allt


tisdag

julafton var lika mysig som alltid, fina julklappar och en massa mys. På juldagen blev det en spontan utgång med härliga vänner så nu känner jag mig ännu mer taggad till nyårsfirandet!! idag jobbade jag fyra timmar sen förbi hästen därefter gymmet.  Nu ska jag och min syster slå igång en film :)

Filmtipps

     

Om ni inte har sett trespass gör det då(!) riktigt bra tycker jag. och har även hunnit se jägarna 2 den var också bra.

Fredag

Hade en sleepover hos Linnea inatt idag har jag jobbat från 11-18 så Julia har fått ta hand om Prinsen orkade inte stressa med honom nog för att jag gärna hade tagit hand om honom själv.. Julia hade flygit av Prinsen idag och han såg spöken igår när jag red tror det är dags för ett dressyrpass om all energi ska försvinna. Får bli dressyr på söndag.  Nu ska jag hänga med världens finaste lilla syster♥



I morgon är det ett år sedan det foto togs, kan inte förstå att det  redan är julafton. Kommer bli lika mysigt som alltid att samlas hos mormor med släkten.

ziperall myyys

Sitter hos min fina vän Linnea vi ska kika en film och bara myyysa! Är glad att jag har världens finaste vän som alltid finns här för mig i alla lägen som jag alltid kan lita på som jag alltid har roligt med :)



Fina hunden!!


En kväll då linn skulle firas!! :)





Inställda planer

Blev ingen zumba idag får ta det nästa vecka.. Ridit runt stigen med min fina Prins idag med sällskav av Emilia och Lillan därefter stan. Vandrat runt i flera timmer på stan som brukar gå på en halv timme myst på med en fika på alla tiders (premiär för mig) köpt den sista julklappen och lite smått till mig själv bara.  Nu väntar jag på att Nattis ska höra av så att vi kan  fara på gymmet och köra slut på oss.


Min fina prins<3

JULLOV

hur härligt som helst med lov dock har jag fått med mig lite läxor hem men det ordnar sig. Igår fick jag reda på lite betyg och känner mgi hyffsat nöjd trotts allt! Igår for jag till gällivare spenderade kvällen tillsammans med Emilia  efter 12 någongång hoppade jag i sängen  och nu har alarmet ringt. ska äta frukost sen hämta upp Emilia för en ridtur därefter stan med henne och Linnea och ikväll väntas zumba känner mig väldigt taggad!! Har ju bara provat på det en gång tidigare men roligt är det.


Måndag

Två lektioner idag skulle ha bowling så knatade ner till stan men där var ingen fick sedan veta att det var ändrade planer ingen bowling utan gym istället  tji fick jag som inte varit i skolan förra veckan. Varit med Emilia på stan och tröstshoppat, tänker på alla som är utomlands solar,badar och slipper gå runt i allt slask här i kalix. Fick med mig en skjorta, ett linne och mjukisbyxor + en huvtröja så nu är jag lite gladare. Har tagit en dusch och myser nu i min ziperall laddar ner lite filmer och ska strax göra någon middag därefter tar jag en filmkväll med min fina vän.

Känner mig himla taggad att träna och har varit taggad hur länge som helst nu det brukar ju gå över efter ett tag men hoppas det håller i säg nu när jag har fått en träningskompis:) Kan säga att det känns i mina armar idag, otränad är vad jag är. Men ska det bli någon beach, bal, student och framför allt om jag ska kunna känna mig nöjd så är det på tiden att jag börjar..

hejhopp

Idag har jag varit uppe med tuppen haft jour i stallet sen passade jag och julia på att göra klart hästarna så nu är allt färdigt hos dom.  Nu ska jag dra på gymmet med Nattis senare idag sätter jag mig på bussen till kalix för tre dagar skola sen är det lov, wiho!!


Bajs gällivare!!

for på konsum, ica, coop ingen av dom hade jägarna 2 så då fick det vara.. har just kvällat hästarna och i morgon väntas jobb på vetehatten har inte jobbat där på flera månader men det ska bli roligt! sen ska jag hänga med min fina vän Linnea och hon ska få exprementera mitt hår :)  min zippérall har kommit efter 4 månaders väntan dock måste jag vänta några dagar till innan jag får den då den är i kalix.

Hittade fina hästar

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=563266

  Perfekt läromästare/juniorhäst (film). Hästar säljes


http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=563121
DRESSURHEST MED STORT POTENTIALE. Hästar säljes

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=563004
Felfritt 100cm!! e: Silvio I -07. Hästar säljes

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=562595
Something Special. Hästar säljes

Fina hästar eller hur?? vill verkligen ha en häst.. Dock ska jag inte köpa häst nu ska vänta tills jag har pluggat klart vilket är om cirkus 5 år.. kändes väldigt länge.  och jag ska inte ha ett sto och det ska vara en allround häst.

Fredag

Nu är det helg igen väntar på att min syster ska sluta så vi kan fara till stallet och rida hästarna tror det blir att rida ut, tror faktiskt att jag kan klara av vintern om den fortsätta med dom här graderna. Ni kan inte förstå hur skönt det ska bli med lov fast jag har ju redan haft en vecka "lov" men tre skoldagar nästa vecka det klarar jag av sen efter jul kommer det nog gå jätte fort som alla säger och det här halvåret har ju gått så fort har knappt hunnit tänka.. Det känns fortfarande som att vi går i ettan. studenten är den bästa tiden i ens liv sägs det iaf när man är ung för sen är det ju barnen, giftemålet and so on.  Studenten kommer vara grym! 

-


-


Sol, värme och ett blått hav.

Vill verkligen utomlands hade varit hur skönt som helst men i kalla sverige får jag vara ett bra tag till. För ganska precis ett år sedan var jag och Linnea limpulsiva och bokade en resa ner till Frankrike. ca en vecka efter nyår hur skönt som helst att få komma bort. Det är så himla länge sen njag har varit utomlands visst jag har varit i frankrike några gånger men hade viljat fara till etts tälle och bara semestra bo på hotell, sola, bada....




Tropisk strand i Maldiverna

Alla mina vänner har bokat resa, dom flesta studenresa men våran klass kommer inte ha råd att fara utomlands vi är lite lata med att samla pengar.. Men något roligt ska vi då hitta på.  Och ingen av oss har jobb och ingen av oss bor hemma så vi kan inte spara pengar det är hårt att vara student och inte bo hemma men vi får npg det lika roligt i sverige som vi hade fått utomlands.

tisdag

Hade ju Moa och Etienne på besök så vi har hunnit vara på is hotellet, same museum, och kollat runt lite i Gällivare finns ju inte så mycket att se men dom verkade vara nöjda med sitt besök. Alla julklappar är fixade så nu kan julen komma. Tänker kolla julkalendern harmissat en himla massa avsnitt, skönt att ta en kväll då man kollar ikapp och får in lite julkänsla. Det är jobbigt att ha blivit "stor" när man var liten var jag helt exalterad över julen men nu  känns det som vanligt. Julen är ju de bästa tiden på året.


Söndag

Den här helgen har känns ganska lång fast det är nog troligtvis för att jag inte gjort någonting speciellt, varit hemma, hängt i stallet. Vill också ha ett jobb måste skaffa mig ett ska kolla runt lite under jullovet så man slipper sitta ensam hela dagarna när alla ens vänner blivit vuxna och skaffat jobb + att man har råd att göra en massa roligt också.  Kollade på rkd´s luciashow  på idag höll på att frysa ihjäll men jag klarade mig. Nu väntas middag och i morgon kommer fin besök från frankrike.. Kul att prata engelska hoppas jag kommer ihåg hur man gör.. Hahah

försöka sova

hade ju tänkt sova i tid idag men jag är inte trött för fem öre.. Har kollat en film dom vsr himla sorglig varför gör amn sorgliga filmer? tycker inte om det eller jo det gör jag det är skönt att fälla en tår eller två men jag gillar lyckliga slut.

Hämta en miniräknare! Ta din skostorlek x5. Ta det svaret och plussa på 50. Det svaret gångrar du med 20, plussa på 1011. Minus det årtal du är född (fyra siffror). Nu ska du ha ett fyrsiffrigt tal framför dig. De två första är din skostorlek och det andra är din ålder.  
- försökte förstå mig på den här men det går inte och hur jäkla smart är inte personen som kom på detta och allt annat tjaffs, hur ids man ens sitta och fundera på något sådannt som inte ens känns rimligt för min hjärna att förstå... Nej nu sk ajag tvinga mig själv att somna, hatar när man ligger i sängen och tänker " jag måste somna nu bara 6 timmar kvar att sova, 5,4 osv" hahah

2011-12-07

Religion provet gick hyffsat för att inte ha poluggat det är kosntigt, jag får samma betyg det spelar ingen roll om jag pluggar eller inte... Trodde jag just sjulle få G men icket över förväntat! :) det muntliga nk provet vi hade idag var väl inte det bästa men hade inte ens öppnat böckerna och jag svarade på alla frågor så så dum är jag nor inte eller?... haha ingen kommentar.  Hoppnigen idag ute på holmen var väl inte det bästa från min sida. Kkommer bara att tänka på hur mycket jag saknar Kingen har är så himla fin och jag ångrar verkligen att vi sålde honom. Nu vill jag det mer än allt annat att Kingen kommer tillbaks hade varit hur bra som helst! kan man inte få ångra sig, få saker ogjorda?




Hängt på stan med Emilia, fyndat någon julklapp. Gjort klart lite skolarbet, packat väskan för i morgon far jag äntligen hem!

tummen ner för NK

Naturvetenskap är något jag inte förstår mig på....och det är ju så jäkla tråkigt(!) religion tex är ju iaf intressant så det kan jag lägga ner energi till att plugga men något som är så tråkigt som nk är har jag svårt för att lägga ner energi nog för att det är det jag hade behövt göra.  Det är skönt att jag inte har några höga krav på mig själv något mer, förut ville jag verkligen ha bra betyg men ett G/ mvg har ju ingen som hellst betydelse när jag söker jobb. Varför plugga häcken av sig när det finns viktigare saker att föra och framför allt roligare?


Måndag

gymmat i morse mage och rygg, ska bara försöka hålla igång nu så det händer något... Nk lektionen var lika hopplös som alltid jag förstå verkligen ingenting provet på onsdag känns som det brukar ofattbart förstår ingenting när det gäller alkoholer,estrar, syror ja ni vet.. Jobbat med projektet. När jag kom satte jag mig framför datorn och skrev hela arbetet till religionen som vi ska redovisa nästa vecka först är jag väl börjat brukar jag göra klart det, försökt få fram fakta om illuminati, vet inte vad jag tror om det känns konstigt men läskigt att det finns så mycket "tecken" på att det skulle finnas.

Har tänt ljus och myser ensam i mitt rum, känns lite deprimerande att vara själv. I morgon får jag sova börjar inte förrän 11.40 och det är Hesse- vecka skita roligt!!

what´s going on????

http://www.youtube.com/watch?v=TdkNn3Ei-Lg


Det är fan hemskt hur man kan behandla en annan människa. Människor som är elaka måste ha något allvarligt fel.

God morgon

jo jag vaknade just min huvudvärk har inte viljat släppa så sov vidare när jag vaknade vid 12 och så var klockan 15 helt plötsligt hade jag sovit till klockan 15 om jag var i gällivare hade jag haft big ångest! men nu gör det inte så mycket. Igår var det väl helt okej men har så himla svårt att få ner alkohol drack inte mycket ändå vaknar jag med huvudvärk... Dansade hela kvällen, men tycker att det är så mycker roligare i Gve. :)




Världens finaste hästar!



Tycker det kan bli jullov nu med desamma är så himla less på att vara här i Kalix vill gärna ta studenten och slippa gå i skolan och  inte behöva tänka på alla prov och inlämningar som tynger ner en.  Nu tar jag med mif världens finaste Emilia på en promenad till Ica, köper något gott, snackar lite skit och slår igång en film.


                                                      ♥


söndag

När ni läser det här inlägget är jag säkert bakis och har haft en super rolig kväll på hotellet. Sov vidare det är ju söndag = vilodag!!!



You can make anything you wish of your life.
Create your own life and then go out and
live it with absolutely no regrets.

-

Learn a lesson in life each day that you live!
Today is the tomorrow you were worried about yesterday.
Think About it? Was it worth it?

.-

Let yourself fall in love, break free, and set your sights high. Hold your head up because you have every right to. Tell yourself you are a great individual and believe in yourself, for if you don't believe in yourself, it will be hard for others to believe in you.

Lördag

Överraskningsfest för Hanna igår, middag och filmmys. Idag har vi varit ute på holmen och ridit, skönt att få rida lite. Nu ska jag hoppa in duschen och sen börja fixa mig för ikväll ska vi på hotellet. Tjingeling!


-

Make every day count. Appreciate every moment and take from those moments everything that you possibly can for you may never be able to experience it again. Talk to people that you have never talked to before, and listen to what they have to say.


Little Prince


Jag tror tametusan inte det finns någon finare eller bättre än dig!
För mig är han bäst! ♥

00.58

1 december eller nu är det ju 2:a och forfarande ingen snö och +grader härligt, I gällivare får det gärna vara snö och är det inte snö på julafton blir jag deprimerad jag brukar älska december när det närmar sig jul, allt är så mysigt, Julafton måste vara den bästa dagen året.  Éndast holmen idag och hoppning stod på schemat gick väl hyfsat bra när jag väl rider. Ätit middag på Kina,firat Hanna (finally 18), kollat en bra film, för att sedan få skjuts hem och dejta kudden. Typiskt Kalix det blåser som tusan kommer inte kunna sova... Skönt att jag är ledig i morgon då! hehe fast ska ändå till skolan vid 12 för att ha lite projektarbete.

RSS 2.0