my dream came true

2005 blev världens bästa ponny min! Vi matchar varandra perfekt. och jag har aldrig ridit någon roligare häst aldrig någonsin men jag hoppas verkligen att när jag köper en stor häst hittar hästen som har det lilla extra, matchningen och känslan då det känns perfekt för det gör det med Prinsen han har allt som jag hade kunna önska mig han har Det och mycket mer. 

Vet att bilden är liten och oskarp, men prinsen är så fin på bilden!

 




Ungdomsledare

Äntligen är jag en färdigutbildad undomsledare :) Nu blir det mindre plugg, nu är det bara skolan att koncentrera sig på men det är ju verkligen inte så bara men ett mindre jobb. Nu ska jag skriva klart mitt engelska arbete som ska lämnas in i morgon.



Tycker synd om mig själv

Kan ju berätta till er att ögoninflamationen är borta, men vet ni vad jag har fått nu? öroninflamation... det här är nog inte min vecka..

Symtom

Vanliga symtom vid öroninflammation kan vara att man har

  • ont i örat, ofta på natten
  • feber, särskilt små barn
  • en känsla av lock för örat eller sämre hörsel.

Om trumhinnan spricker och var rinner ut brukar det sluta göra ont.
Små barn kan ha mer diffusa symtom som dålig matlust och allmän irritation.


allt stämmer, har iaf fått i mig lite gröt nu. hoppas jag är frisk i morgon kommer aldrig orka vara sjuk och sitta på ulken.  Vi som skulle fara ut i Luleå allting har sin mening som man brukar säga. den här veckan har gått åt till att tycka synd om mig själv hehe.


lkab♥♥♥♥

Lkab gjorde min dag idag! fick en lite bonus. Känns hur bra som helst! Förövrigt så är jag as hungrig men vet inte vad jag är sugen på och allt man stoppar i munnen smakar skit. Jag längtar till sportlovet så man får maten serverad...

fredag

Ligger hemma och har super tråkigt medans mina vänner är på bandytuneringen hoppas dom spöar skiten ur alla och tar sig till final! Själv ska jag gå ner till stan tar typ 2 min hyfsat skönt.  Ska ta ut pengar till min jacka som ska betalas i morgon. Hoppas det är varmt ute och hoppas att det inte blåser... Jag är friskare idag fast huvudet bankar fortfarande när jag ställer mig upp.


24/2 2011

Har inget roligt att berätta inget händelserikt eller liknande, förutom att jag fortfarande är sjuk...och det har blivit värre.  jag har sett klart säsong 2 av O.C  har ju som sagt inte haft någonting att göra under dom här dagarna så O.C har varit mitt liv inprecip.  Skönt att jag inte följer en serie på tv för det hade jag aldrig pallat, jag klarar inte av att vänta jag blir så stressad. Det är samma med böcker jag läser ut dom så snabbt jag kan. Om jag har börjat med sak vill jag göra klart det, jag kan inte ta det lugnt och chilla menmen that´s me.  kollade just om det skulle visas någon bra film på tv ikväll, men icket.. Kanske ett tecken på att jag ska börja läsa min engelskok.

Min nk lärare förstörde min dag idag, fick ett sms där det stod att vi ska ha muntligt prov nästa vecka på tisdag +  en massa uppgifter som ska göras. Men jag är inte frisk nog att pallra mig till skolan för att hämta min böcker tur att man har sina supervänner som fixar det åt en, skulle ju till skolan idag och skriva ut mitt arbete men när jag vaknade i morse insåg jag att jag var sjukare och att jag har fått ögoninflammation...






Bad day

den här dagen har varit riktigt tråkigt, kunde inte sova så dagen har varit extra lång... Har iallafall städat och bytt sängkläder skönt när jag ska hoppa i sängen sen! Vet inte om jag ska vara hemma i morgon också och hoppas på att jag är frisk till helgen. men det är så jäkla drygt att sitta hemma, skolan är sååå mycket roligare! men vill ju inte gå till skolan och smitta ner mina vänner. Kom just på att jag måste till skolan i morgon och skriva ut mina arbeten som jag ska ha till ulken..... Fuck de kändes surt.



Sjuk

Har inte sovit så bra inatt har vaknat en hel del och väntat på att klockan skulle ringa. När den ringde så hade jag ännu inte bestämt om jag skulle stanna hemma idag, men efter att jag hade ställt mig upp och gått på toa så tog jag beslutet att stanna hemma och bli frisk eftersom vi har ulk-utbildning till helgen och kan inte missa den och känns inte så kul att sitta och hosta och ha feber på en kurs. Har iallafall inte ont i halsen men har en ordentlig hosta,snorig,feber och huvudverk.

se yaa later!:)


LEDIG

Vaknade halv ett hur härligt som helst att få sova ut, har lega i sängen och kolla O.C. Känner mig krasslig, för krasslig för att orka gå och handla och plugga, men det är ju 2 måsten som jag har idag. Så nu ska jag hoppa i kläder och gå ner till willys.


en bild från i fredags, otroligt bra fotat tycker jag!

Livet går vidare vare sig man vill det eller inte.

Lyssnar musik och väntar på att mina vänner ska höra av sig så vi kan dra på B4 och fira Linnea som fyller 18 idag.  fast först ska jag nog sätta något i magen. I morgon är jag ledig så idag kan jag vara uppe länge och i morgon kan jag sova länge hur bra känns inte det? skit bra!.  I morgon ska jag ta tag i pluggandet...


<3


Life is not easy and life is not fair

rubriken talar.  Nu ska jag ta en promenad min fina vän.



Du vet vars du har mig älskar dig!


fem veckor

Känner mig rätt så duktig! men bara rätt så.  Ska  packa min väska nu för i morgon är det fredag och då sätter jag mig på bussen norrut har hört att det ska vara skit kallt där. Har även hunnit planera in en spontan middag med mina väninnor i morgon så nu måste jag hitta något som jag kan tänkas ha mig... Jag har verkligen inga kläder eller inga kläder som jag vill ha på mig, eller festkläder har jag inte vilket suger very very much.  Måste flirta med mina päron så jag får beställa kläder. 


Nu ska jag kila. puss

Livet är dyrt

Jag har hängt på elevhemmet i några timmar och pratat med mina fina vänner. Jag saknar att kunna sitta i köket och prata i timmar om allt möjligt att ha någon att laga mat med att inte behöva vara ensam. Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan er om ett år och fyra månader.








Onsdag

Emilia far hem i morgon och får ledigt på fredag eftersom hon ska fixa med sina ULK-uppgifter och jag hade kunna göra samma sak fast jag har ju redan haft min kurs men jag hade ju kunna dra en vit lögn och sätta mig på bussen upp till Gällivare redan i morgon. Men ska inte göra det men det hade varit skönt. Jag vill ha sommarlov helst i morgon. Vi har så himla mycket plugg och jag orkar verkligen inte vars är orken? Ge mig lov, sommar och värme!!


When one door of happiness closes, another one opens.
but often we look so long at the closed door that we don´t
see the one which has been opened for us.

-

As we walk our path of life,
We meet people everyday.
Most are simply met by chance.
But, some are sent our way.
 
These become special friends
Whose bond we can't explain;
The ones who understand us
And share our joy and pain.

Their love contains no boundaries.
So, even we are apart.
Their presence enhances us
With a warmth felt in the heart.

This love becomes a passageway,
When even the miles disappear.
And so, these friends, God sends our way,
Remain forever near.

Nothing lasts forever

Det är helt sjukt vad livet går fort om man tänker efter jag har redan levt i 18 år. Jag går gymnasie nu och jag vet inte om jag har valt rätt linje helt ärligt så har jag ingen aning. jag kommer inte kunna leva på min dröm eftersom jag inte kan starta den.Men jag vet inte vad jag hade vilja göra om jag inte fick ha mitt egna stall, fast nu har jag börja acceptera att jag hade kunna jobba i någons stall men inte som hästskötare. Och jag vet att alla börjar där som "slav" i ett stall men jag vet inte om jag skulle palla det. Dom i min klass har redan hittat stall som dom vill fara och praktisera i och jag har inte ens börjat kolla. men ska ta tag i det i morgon, är det verkligen meningen att man ska veta vad man vill mitt sitt liv när man är 16? Men det känns ändå som att jag valt rätt linje med tanke på att det är den här linjen som intresserar mig mest!

Nu ska jag kila ner i tvättstugan och ta upp min tvätt.


Vingar av glas

Har just kollat den filmen, det var år och dar sen jag såg den sist. Så jag laddade ner den igår. Har pluggat en del också men tappade lusten. Förövrigt  är det sjukt kallt här , när jag har gått ut gymnasiet kommer jag inte bo kvar här. Helst av allt vill jag utomlands ett år. sen plugga vidare om jag kommit på vad jag vill bli hur kan det vara så svårt att veta?






Alla ♥-dag

Kom just hem från skolan och ska sätta mig och skriva klart några arbeten. Just nu på tvn går det oth men det är ju gamla avsnitt tycker att dom borde sätta ut resten. Och nu börjar OC men har ju redan sett avsnitten ska börja med säsong två men det tar ju flera år att ladda ner dom, haha dom har passa in avsnitten bra för det är alla -dag i avsnittet som går på tv det kommer säkert vara kärleksfilmer hela dagen på tv lite deprimerande att man sitter ensam men inte sörja över det jag menar vem sitter inte ensam på alla ♥-dag?? -ingen. Kan ju glädja mig med att jag har världens bästa vänner


13/2 - 2011

Har kommit till kalix för en timme sen har hunnit springa ner på willys och köpa en yoggi och loka. Snart ska jag slänga mig i sängen och slå på en film är sjukt trött då jag knappt sovit något inatt, eftersom jag kom hem fem på morgonen icg steg upp 11. 

Jag hade iaf sjukt kul! Vi började hos Linnea med bastu och fixning sen for vi till mig och lagade mat sen vid 23 for vi upp till harrys. Det var en perfekt dag:)



12/2-2011

 Steg upp nio för att fara till stallet med Linnea. Sen har jag varit och övningskört med pappa i Kullen och nu ska jag till Linnea för bastning och fixning inför kvällen :)

Helg ♥

Idag har jag flygit av Drutten haha jag blev helt chockad(!)... Han tröck jätte mycke mot hinderna och töntade, men han hoppade allt sen utan problem. men det var en serie och och till tredje hindret skulle vi vara ha in ett galoppsprång men han tog två hela tiden, och det var för att han är rädd för en bänk som är i ridhuset han vägrade länga sig i serien och sen nitade han framför hindret tror jag iaf kommer faktiskt inte ihåg :O jag blev så chockad!

Nu ska jag kolla film med min lillasyster i morgon ska jag upp tidigt :)




gonatt alla glada


SAKNAR


Jag saknar att tävla så sjukt jäkla mycket.
Jag hatar att varken jag eller Prinsen är i form och inte kommer bli det heller.
Hoppas prinsen och julia kommer ut på tävlingsbanorna!:)


rubriker är inte min grej

Idag har jag gjort bort lite skolarbete känns riktigt skönt! och i morgon är det fredag och jag far till Gälkatown. Jag har kollat O.C i några timmar och tror att säsong 1 är avklarad shit vad bra den är! Jag ska nog bädda ner mig under täcket nu eller strax. 


---

Varför är det så svårt att släppa taget om en person
 att gå vidare och inte bry sig?

18 bast

idag var den stora dagen. Började med holmen på morgonen red ut med hästarna skit mysigt.  sen skola därefter hem med Emilia och och sen stan och köpte en ny mobil!:) sen har jag varit och käkat på kina med mina underbara vänner och nu sitter vi och fikar.

5 månader


                                               ♥

studiedag

Det finns inge bättre än ledighet! Igår var jag på stan med med Linnea och inhandlade en ny parfym den luktar sjukt gott! sen stallet, hem och sen satte jag mig bakom ratten på dundret parkeringen och fan det gik typs kit bra att köra :) hä sen släppte pappa av mig hos frida så kom Maggi och kollade step up 3 med oss! sjukt bra filmer men den 3an var inte lika bra som 1 &2 tycker jag.  Nu ska jag käka frukost sen dra på gymmet med mina fina vän Linnea därefter drar vi till stallet och rider ut.


shit vilken greaaaaaat helg!

och shit vilka greaaaaaata päron jag har. Igår fick jag öppna mina presenter eftersom jag hade släkt kalas och ändå inte kommer vara hemma på min födelsedag. jag fick ALLT jag verkligen önskade mig.  Jag fick en massa hårprodukter av bra märke, ansiktskräm, pengar, ridhandskar och en BIL!! nu är det bara körkortet som fattas.  sen har jag hängt på gymmet hela helgen känns verkligen som att jag kommit igång nu. I morgon ska jag på stan och titta på mobiler, parfym och något att ha på sig på lördag.  Ledig på måndag och tisdag men far till kalix tisdag kväll och är där till på fredag.

Idag har min syster tävlat prinsen och en ridskolehäst och hon kom 3a med ridskolehästen med 97 poäng och prinsen fick hon 96 alltså just utanför placering hon är så duktig min systeryster. Nu ska jag mysa framför tv med min träningsverk ;)

Allergisk reaktion

Sitter här i min soffa och ska knata mot sängen och kolla film. Den här veckan har jag köpt sjukt mycket frukt och kom på att jag far hem i morgon och kommer ju inte tillbak förrän på tisdag så jag började ju pressa i mig mina goda kiwisar så kände jag att det kliar som fan i käften och läpparna är svullna min tunga svider :( och samma sak får jag när jag äter melon och det är ju ibland dom godaste frukterna tycker jag attans också. Men jag kommer inte att sluta äta K och M. Sitter här och putar med läpparna känns det som he -he



 Jag tror bara det är om jag äter andra meloner som jag får så där i munnen inte om det är vattenmelon.


Torsdag

Jag har gått runt och skrattat åt alla som har mycket i skolan men nu fick jag tillbak.  Nu har jag jätte mycket i skolan och ulken är ingen lek! har fem jäkla böcker som jag ska kunna utantill+ engelskabok,engelska artikel, psykologiuppgift, måste skriva klart cirkelgruppen. skriva om några konstverk och något annat,+ körkortet.  Så nu ska jag sätta igång och få en del bort stökat. för sen måste jag packa, promernera och duscha.

-5

Det var lite kallare ute idag men inte så farligt. Har iaf varit ute på en powerwalk med Emilia, vi gick en bra bit och vi gick snabbt. Skönt att slippa gå själv. Ihelg blir det gymmet känns skönt för dagen efter har man träninsverk.  Nu tänker jag hoppa in i duschen och sen får jag se om jag far tilll Hanna.

 tjingeling

seven days left

vet ni hur duktig jag har varit idag? Jag har suttit hos Emilia och pluggat. Har gjort klart en av våra psykologiuppgifter och NK uppgifterna. Sen har vi kollat ett avsnitt från oc den är ju också sjut bra! Jag har ju aldrig haft tid att följa serier förut men nu har man ju gått om tid när  man inte har något intresse på vardagarna. Idag på holmen har jag tagit av en sko och slått på den igen(på en häst då).




Innan 18

Shit snart fyller jag 18 sen 20, sen 25 sen 30 okej det finns ju några åldrar där i mellan men då blir jag vuxen(!) Det ska bli skönt att kunna följa med sina vänner på krogen osv. Men innan man fyller 18 så har man saker/mål som man hade viljat göra (jag iaf) för när man är 18 då får man ju göra allt lagligt. Men det känns som att jag hunnit med det mesta jag velat göra¨som ungdom :)

*Festat
*Rest utomlands (utan förälder)
*Varit på fetsival
*Torskat inte för att det är ett mål men det är att tänja på gränserna he-he
*Jag har flyttat hemifrån- det var inget mål men det var inte lätt att flytta hemifrån som 16 åring.  
*Varit på nattklubb in france
* Kommit in på krogen

 Kommer inte på något mer men det mesta handlar ju om att tänja på gränserna med alkohol allt är ju så mycket roligare när man inte får. Men resa utomlands trodde jag inte att jag skulle få göra med det fick jag. Mina föräldrar litar på mig (tror jag iaf) jag får göra i princip allting. jag har inga regler. Jag kommer ihåg när jag hade torskat (då var jag 15 år) när min mamma hämtade mig från kulleskolan vars festen hölls.  klockan var vid 12 och när jag satte mig i bilen och mamma sa att hon var besviken på mig det var typ det värsta inte att hon blev sur eller nått men hon blev besviken. Helgerna efter det var det hårdare när jag kom hem på kvällen brukade min pappa be mig blåsa på honom, men så klart hade jag tuggat 10 toj innan jag kom hem.  Dom hotade mig att jag inte skulle få vara ensam hemma när dom for till stugan och när jag var det så skickade dom bilar att kolla utan för huset och en gång kom en från släkten in och kollade till mig. Men mina päron var lite tröga, jag drog myten att vi skulle ut och åka bil men det var ju inte det man gjorde... Linnea du kanske kommer ihåg dramat med gsk det blev kanske lite för mycket.
Men direkt efter att jag flyttat hemifrån så var allt tillåtet ganska konstigt.. Och snart har mina föräldra inget att säga till om känns lite knasigt.

Nu ska jag kila till Emilia och kolla OC! Adios


RSS 2.0