<3


Han är så fin! ;)
<3

-

Michael jacksson skall inte kremeras, han består av 86% plast och skall därför smältas ner och återvinnas till lego,så att barn kan fortsätta leka med honom.
(fick den via sms)

Men herre gud, jag tycker det är elakt! Han ville ju bara vara nöjd över sig själv. :) Liksom många andra, bara det att dom flesta inte har råd att göra operationer osv...Äh det är väl bara acceptera att man ser ut somman gör! ellerhur ?=)


Tråkigt

Jag har jätte tråkigt! Och har absolut ingenting att göra... Blää!  + att jag är jätte sugen på glass. Ska jag  berätta en  hemlis till er ? jag har aldrig köpt en Ben and Jerrys...Jag har smaka av andra ocg gud så gott, men är det värt 50 spänn? :O


<3

Jag ska köpa denna när jag får råd!


:)


Jag skanar mitt hjärta!

Måndag

Läste ut min bok igår, och även fast namnen på böcker är kassa så är oftast alla böcker bra! . Men iaf på boken som jag läst hette för mycket av det goda. När jag läste baksidan av boken så stod det att Curt skulle bli skjuten.Då tänke man inte så mkt på det, men sen när man börja läsa och inse hur udnerbar han var. Så tänkte jag bara åh, han får inte bli skjuten. ocj då tänkte jag hela tiden han kommer dö osv. Men sen så när han blev skjuten ni tror inte jag böla fastän jag visste att han skulle dö ? det var jätte sorgligt. Men iaf så dog han inte och då blev jag jätte glad;)  Somnade vid fyra och vid ett ringde Frida och väckte mig =)  Btw vi har ju katt ungar (igen) våra katt är en kn*ll-maskin Ha-ha  Och när jag steg upp på mogon så såg jag hur Smulan (mamman) sprang upp med någonting i käften och in i Julias rum, då hade hon jus¨klart tyckt att hennes barn förkänade något mycket mjkukare och skönareän en låda med ett täcke i, så karrungarna fick låg i Julias säng tror den är 1.20 flera täcken och kuddar var dom inbäddade under ;) omtänksam hon är!  Men fräscht när hon "mjölkar" och ungarna gör sina behöv i Julias säng. inte så fräscht!  Haha


 Har också städat mitt rum idag, dammsugit,dammtorka, och städa bland alla saker och kläder.  Börjat lite smått med min scrapbook.  Ska också påbörja en ny bok! :)


Hejs

LÄNGTA

jo, jag längtar! Jag som hade packat min väska och inhandlat kläder ;) men jag far iaf om prick två veckor! Och gud vad jag längtar! Vill verkligen dit nu. Men bättre sent  än aldrig -ellerhur ? : ) Ska bli kul få se min piga - pingla;) hihi  Det är ju så dyrt att åka till frankrike :/ och det var billigare just den 12 juli så då far jag :D jippi


Jag vill,jag VILL

Jag vill verkligen förverkliga mina drömmar. men så klart det vill ju alla.  Och är finns någon som inte vill vara rik ? Så klart alla vill ha  mycket pengaroch leva ett underbart liv utan att tänka på pengars värde. Men det är bara ett fåtal som har det så bra! Men jag vill vara en av dom. Jag vill vara rik, jag vill ha pengar jag vill ha LYX!  Pengar är inte allt, okej jag vet har hört det tusen gånger om. Pengar gör inte en lycklig. Men gud så enkelt det hade varit. Jag läser en bok just nu, för mkt av det goda heter den. En gammal bok, hitta den i mammasa gamla bok låda. Men boken handlar om tre systar och alla är rika, tänk er att läsa den, fatta hur avundsjuk man blir!  Jag önskar och hoppas att jag någon dag kan få uppleva mina drömmar. Men så klart är det inte möjligt! För jag är bara jag.

En dag närmare;)

städat ur prinsen skåp på klubben, så nu är allt klart för flytt. Haha jag hade en del saker xD Jag som alltid gnäller på mamma att jag inte har ngt och att Kingen får allt! Men sant är det inte.  Och i ¨våran familj är det jag som får mest, jag är bortskämd! Men inte på det sättet som ni tror. Men jag får väldigt mkt! Jag menar jag har två hästar, jag har kläder, jag får månadspeng,jag får fara och tävla . Och om ni tror att en tävling, vadå det är ju ingenting. Men det är det de är! (det det det  hahaha ) Kostar flera tusen att fara och vara på tävling.  Men iaf så ska mamma tvätta alla täcken,schabrak o sådannt. Så det är rent när jag flyttar! (om jag gör det) Jag hoppas nästan allt för mkt;) haha börjar tro att jag är besatt :S Men jag vill bara bort härifrån och  börja om! Och om mina drömmar ska gå i uppfyllelse så är det här det rätta. Jag mamma och Dennis var och käka på husmans! Det var Frida som gjorde våran mat. Hon är en riktig kok min pärla ;) Kycklingspett åt jag :) mums! jag och mami har också varit och kollat på Almas,Melindas och Farfars grav alla gravarna är fina! Och jag vet att alla har det bra och vakar över oss som dom änglar dom är! Men nu ska jag kila vidare och börja packa min väska hihi.Måste börja tänka på vad jag ska ha med mig! Och i helg följer jag med til stugan och då ska jag och  mamma fara till Finland coh shoppa.  Okej inte finska kläder utan från köpcentret där dom har Hm, Gina och såna affärer! :))

En dag närmare!

Tjing med er.

Onsdag

åh, jag kan typ inte sova nå länge:O Vaknar svin tidigt... Nu ska jag iaf gå ner på balkongen och sola samtidigt som jag läser min bok :)  Jojustija. jag läste Jessicas blogg, och dom hade varit och badat i abborrtjän med sina hästar. Gud så avis jag är :(   Kommer inte hinna göra det med min ponny i år iaf. piss för det! Jag fattar inte att jag ska låna ut min ponny i 6 veckor det är otroligt läng. känns tungt. Men vafan han klarar sig! Och alla ni där, ska veta att jag är egoistiskt om min häst och känn er hedrade nu, att ni ska få ta hand om världens finaste och min bästa vän, det är inget som händer varje dag! 

Åh vad jag saknar min Prins! Kommer inte se honom förrän 19/ 20 Augusti..


Tisdag

Haha kom just på när jag och Linnea för länge sedan var ute i hagaen hos Kingen . Och han är ju ung och väldigt busig . Och jag vet inte hur jag ska beskriva honom:O men iaf så busade vi med Kingen i hage om man springer så springer han efter, fast jag har ingen aning vad han gör om han hinner ifatt en ; ) det återstår att se ...Men Linnea lekte med honom och han börja jagga henne och hon kasta sig mellan två eltrådar och rulla runt i C hage. Fyfan vad roligt det var! Ni har säkert svårt att föreställa er men iaf :)  ett minneför livet.


Har varit och tittat på Nattis hund : ) den var jätte gulig, men lite mamma kär ;) hihi
En snodd bild av Nattis på Hugo Boss :)

Tisdag


Varit och fixat pass idag, såg ut som en apa på bilden : O Men spela roll - det är ju jag ;) Haha Tog sendan fingeravtryck också ^^ Sedann möte jag upp Frida och vistrosa om kring och sedan köpte vi glass! dessvärre hade jag inge pengar så et blev min favorit isglass. Men egentligen så är ju kulglass min absoluta favvorit ;)

    

Var ett tag sen jag och frida umgicks... Åh och nu kommer vi typ inte träffa varandra på as länge. Eftersom jag snart far sen flyttar jag troligtvis. Men gud vad jag tjatar om flytten det är inte ens säkert jag kommer in.. Vill väl inte vara negativt inställd. Men egentligen är ju det jag ska vara så jag inte blir så besviken. Men visst det kommer vara jobbigt att lämna alla här. Men jag måste!


”Nobody puts Baby in a corner”.

Dirty Dancing

åh! det är min absoluta älsklingsfilm. Och jag kan se den tusen gånger om, blir aldrig less liksom. ¨Den är fan bäst :) lite gammalmodig jag är, men det skiter jag i. för bra är den!


Måndag

städat  istallet idag!  och justija, tandläkarn var hemska eller inte människorna utan sprutan. ont som f*n gjorde det. jag som är rädd för sprutor å sånt. Och jag fick veta världens sak idag! tell you a nother day;) Men gud så lycklig jag är! I morgon ska jag kliva upp tidigt och sola så harjag en liten bränna:) hihi



Snart får jag se min sol:)

Tandläkarn!

åh, jag ska laga ett hål idag!känns hemskt.. Jag är JÄTTE rädd för sprutor. Men ska kila ner och käka smörgåstårta. det är sååå gottt älskar det! Mamma gjorde igår, min världsbästa mamma! sen ska jag promenera till Tandis sedan hem och lägga mig på studsmatan och sola. Det är så bra att ligga på studsmattan eftersom  den är så varm och man kan bre ut sig hur mkt man vill! ;)


Hejsvejs:)

Birk

4 månader utan min älsklingshund oj så tiden går fort!









älskardig

<3



Han är så fin! nu är han på bete och äter sig tjock!

Rocky Balboa

Såg nyss Rocky, vet inte vilken del det var men kanske den sista ? Men iaf så var den faktiskt bra! Och den där tommy som Rocky lärde upp. Hur fan kan man bara överge någon som lär en inprencip allting?  Och sen villja sloss mot den personen`? Hah, ja det undrar jag så jävla egoistiskt! Så jävla clean när Rocky vinner över Tommy!: )
 

svar

svar till kommentarer! :)

Till Julia    Haha ja hade ju varit kul! Måsta skaffa pengar :) Vilken datum äre ? : )


Till Linnea        haha, oj! Ja om jag hade haft pengar, och någon som tar hand om P osv :)

söndag

Ingen ångets :) hihi
jag är så glad och jag vet inte varför. Kanske för att jag längtar så himla mkt... tihi!
Men är iaf hemma från stugan varit en solig helg, lite blåsigt! Men mysigt! tagit det lugnt.. Och far nog til stugan nästa helg också, eftersom ingen kommer vara hemma då eftersom det är  kirunafestivalen! och jag har inga pengar.. :( blä  Men ska nog gå ut och promenera nu,



tjing

:)

Föjde med mamma på en fika tog en räk-macka och en sån där chokladmuffins med gegga ;) haha så gott! Sen följde jag med sara på stan,och hon inhandlade tre par jeans tackvare mig : ) ellerhur  sara ? : ) allt som var fint ville jag att hon skulleköpa bara för att jag själv inte har nå pengar.Köpte ett par jeans iallfall:D
 nu ska jag titta tv hejs med er ;)

glömm inte glassidan!:)för er som äe fattig som mig och inte fick ett sommarjobb, så sitter det ju inte helt fel att få en gratis glass :))


Glass

Vem älskar inte glass? :) man kan få gratis glassar av att samla poäng och visa upp ett"kvitto" påmobil och välja valfri glass ur afärr ;)

Torsdag

Drar till stugan över midsommmar, kommer hem på Söndag! Känns som att jag missar en del nu, när jag lämnar gve...Men egntligen vad missar man som är viktigt om inte en liten fest eller så ? :O 
 Ska lämna hästarna på bete också. Men gud vad ja är trött, ni ska veta hur mkt jag sover, men också hur tidigt jag kliver upp. Vaknar vid fem varje dag sen halv sover jag till halv sju då jag kliver upp och sätter mig i bilen på väg till jobbet.  Men nu är mitt jobb slut.  jag jobbade 4 dar under sommarlovet , hur´mkt jobbade ni ? : ) haha

Kan inte gud ge mig pengar ?






Ska följa med mamma och handla. hon skulle bara på vårdcentralen. Btw undra vad hon gör där? :O


nattinlägg:)

Har kolla film och pratat med mami;) åh vad jag längtar! men det får ni veta en annan gång, vad det handlar om:) hahah älskar henne!Hon är bäst!  Men iaf så när jag kollade Johannas bdb,så kom jag på hur kul jag och L hade i Töre! Saknar det, det måste vi göra om!  Och i morgon drar min kära Linnea till Frankrike. Och vi kommer kanske inte ses för än sista helgen i Augusti om inte senare... Ifall jag kommer in på gymnasiet, annars kommer vi ju ses dag in och dag ut. Men det kommer kännas konstigt om jag flyttar, eftersom jag är van att kunna träffa henne och alla andra vänner varje dag typ. Och då (om jag kommer in) så kommer jag träffa dom under ngt lov typ.

<3

Onsdag

jag kommer aldrig kunna göra det! men nångång måste jag! Det var så hemskt när W for.Tycker så synd om Emmelie, förstår henne och det kommer kännas tomt men i slutändan är ju det här det bästa. Men det var så hemskt när Emmelie sa "hejdå" hoja att veta att sin bästa vän far iväg och man inte kommer få se den ngt mer.¨



Om hjärtat får bestämma ska du alltid vara hos mig!

sommarsmal

sommar och sol! är vad jag vill ha!
Har bestämmt för inge Godis under sommarn.
 Och motionera ska börja springa :)
Kan ju inte börja på ridgymnasie utan kondis!
Efter midsommar börjar jag! lycka tillsäger jag bara.

Förkyld

Förkyld och trött! Till midsommar drar jag till stugan eftersom vi ändå lämnar hästarna och så klart vill jag kjuföljamed och säga hejdå till mina hjärtan och då ids dom ju inte vända och och köra hemmig sen. Är i stugan över helgen och sen hem igen:)Vet inte vad jag ska göra i sommar inget mestämmt! har inga pengar så det blir inga festivaler fast än jaghade fått :O haha! Mina päron börjar ge med sig hära ; ) haha Ska väl ta det lugnt och vila upp mig i sommar och förbereda mig inför gymnasie:) kul!  men nervöst! tihi...Har ladda upp en massa bilder! som jag ska bjda på, om datan hänger med på noterna...Den blir seg när man ska ladda upp bilder, så typiskt.  Dennis fel!


Där har ni lite bilder iaf ;)

Tisadag

Jag har nästan börjat bli lite dag vild ;b Har och ska iaf jobba hela veckan! behöver lite pengar... Idag red jag ut prinsen med Jessica och Kingen det gick bra lite  vilda hästar :) På fredag kör vi hjärtana på bete! Gud så skönt! men samtidigt lite tråkigt.  Har aldrig varit stallfri under en sommar! Jag får njuta av sommarn nu ;) LÄNGTAR tills jag får veta om jag kommit in på holmen eller inte.
jag är förövrigt sjuk och ska krypa ner under täcket och kika Eva och Adam :) med ett glas jucie <3


HEJ SÅ LÄNGE

10 År

10 år med klassen! har inget speciellt att säga men nog har vi haft en del bra stunder.  Kändes så tråkigt med det sista halv året. åh, vad ag önskar att jag var äldre, precis som mina kompisar är. Det är jätte ruttet att alla kompisar går ut för mig, och vi ej kan gå i samma klass. men ska bli så skönt att få flytta och börja om! Och hoppas på ngt bättre. Men får väl önska mina klasskamrater lycka till :)




Btw fick en ny mobil igår:)
Mina päron är BÄST

Lördag

Jag är jätte trött, och funderar på att slå på en film och krypa ner under täcket. Har varit i stallet hela dan då det varit/är tävlingar (hela helgen) så efter den här helgen tänkte jag att jag skulle få sova men inte då, då ska jag jobba . men det skadar inte med pengar! för det behöver jag!

Jamen iaf så blir jag bara s¨sur/besvikne å dig! du gör precis samma sak...


BAL

Idag var Balen alla var väldigt fina!  Man fick lite ångest när alla fråga"varför går inte du Fanny?" osv...Men dethär var ju den bästa lösningen. Hoppas verkligen att jag får en toppen klass nu på gymnasiet. Inte för att min klass är dålig eller något sånt! Men har som glidit ifrån varenda en i klassen. Men så är livet ibland. Life goes on :) Jamen nu ska jag hoppa i säng, för i morgon är en stor dag : ) hihi  Då jag går ut 9:an och sen ska jag kika när min Kusin Nathalie kommer utspringandes!Hon tar studentenså ett stort grattis till en av världens bästa  kusiner!:) ska ta med kameran och kirra nå fina bilder! Sen går ju Maggi med comp ut också!;)

Nattinatti med mina trogna läsare :)

tråkigt

Känns lite tråkigt att jag inte kommer gå på avslutnignsmiddan för 9:orna eller balen kalla det vad ni vill.  För ett halv år sen var det helt klart att jag skulle gå inge tvivel om saken. Och i morgon är den och jag kommer inte vara där. Käns helt sjukt! så mkt som har förändrats...  Hinner knappt med! Men snart är jag en lycklig flicka som går ut 9:an och har gått 10 år skola (inräknat förskola) inte ngt att klaga på :b

Onsdag

Idag hade jag min sista chans att rida för Lotta och jag tog den inte eftersom jag har varit och titta på alla som tar Studenten:) Härligt fina mina vänner var : ) hihi Men kankse jag hinner rida för henne under lovet eller efter :) hoppas.
Iaf så glömde jag säga att Linnea bjöd mig på en solning igår, fattar ni hur snäll denna människa är :O älskar henne! :)






Åh, datan segar!! ids inte ladda upp på någon fler. Tar typ ett år :O

denna

ska jag ha på skolavslutningen :)

såsantså

people changes, things go wrong
shit happens,life goes on

Ellehur, hur sant är det inte ?:O



svar

svar til kommentar: Nej , jag ska inte till Luleå tyvärr. Har inte gått så bra på senaste och känner att det behövs sommarlov för hela bunten:)

Tisdag

Kom från stalllet just, Prinsen fick vila och mamma hoppa Kingen :)

Är så jävla förbannad på dig !
väx upp, och jag blir irriterad när ni lägger er i.
 Ni ska ge fan i det här. Jag är så less.

Och ni vad det handlar om, iaf er det angår.




Tisdag

klev upp för ett tag sen, ska fara och sola med Linnea:) och sen stallet! Hoppning i kväll;) skoj! Har ladda upp bilderna från i helg:) Men laddar upp dom ngn annan  dag.

Här är en bild på världens snyggaste ponny!

:)

ska läsa klart min tidning och sedan slåpå en film :) i morgon ska jg sola, måste nog sola onsdag också!och hoppas på fint väder  på torsdag eftersom jag troligtvis  kommer vara ute hela dagen! Längtar så grymt mkt till fredag :) Ni ska bara veta.Och jag blir hemma i helg;)  så det blir väl ut fredag :) och helgenl kolla hopptävlingar ;D Så kommer Hanna upp:) hihi


Måndag

God Morgon :)
fredag är det avslutning* tror jag skrev i ett annat inlägg att det var torsdag. Min lärare hade sagttillmin bror att jag skulle komma till skolan, imorgn skulle dom på Peking och käka. Men inte fan tänker jag sitta med och äta och inte ha ngn att prata med som någon jävla råtta :O


ska äta middag på ett taaaag, sen stallet ;D


Little Prince

Det spelar ingen roll, om vi inte vinner tävlingar eller jag rider som en gud och du går perfekt! Jag skiter i att alla snackar om att du  verkar så lätt att rida och blabla. Men för mig är han inte lätt och  vad ni anser skiter jag i. Jag älskar dig mest och den enda jag vill är att du ska må bra!

:O

Efter helgen och dom senaste månaderna. käns ingenting pepp. Jag vet inte vad jag vill


Söndag

ingen ångest! ska inte till skolan i veckan betygen sätts i morgon så skiter i skolan fram till torsdag då vi har avslutning. SKÖNT om inte annat....


Helgen har inte varit den bästa. jag vet inte vad jag ska säga...

ska kika film nu .hejs!

:)

På fredag fyller  Linnea år  så grattis till Henne :D 


torsdag

Sov morgon idag! Började med musik tränade på låten som vi ska sjunga på skolavslutningen! Sedan upp till Hk och gjorde provmåltiden...Den blev typ inge bra! men det gick ner iaf:) haha sen hade vi nå test efteråt om miljövänligt och massa sånt. och det är sånt jag skulle kunna för att få behålla mitt Mvg , men inte kunde jag ngt :O åh skit också! Jaja skit samma. Har iaf slutat och på måndag sätts betygen. Vill inte ha sänkt mig, vet´att jag gjort det, men inte allt för mkt. måste komma in på Holmen!  Ska iaf på biblo idag och låna Twilight på engelska :D hihi sen blir det stallet har en massa att göra. packa,bada,smörja,rida

Far till Boden i helg :)

<3

Min älskade och saknade hund!

Måndag

Varit i lule idag, hitta en massa kläder men blev två leggins och en tröja! Eftersom jag ska köpa ett par skor också... Och hade inte så mkt pengar! Är nöjd över mina köp. Ska nog gå till skolan imorgon iaf följa med till LKAB, sen går jag hem och på onsdag ids jag inte gå. för dom ska till Kiruna. Och torsdag ska jag göra klart sista måltiden i HK. Och fredag ledig:D och jag far till Boden då! :)

 Tussi :)

Btw- Det kan´ske var sista gången jag såg Ehlin idag! hon har farit till Pite och sen på onsdag far hon till Turkiet. Och kommer inte hem förrän efter skolavslutningen. Och hon flyttar till Pite och jag till Kalix... kändes lite lessamt! Jag menar 10 år, det är ju ändå ngt!  Jaja fina minnen : )

RSS 2.0