22.23

Kändes lite deppigt att lule inte gick vidare.. jäklaskitbläfanockså... Har varit thailandsvärmen i 14 minuter idag, var väldigt länge sen jag solade men tänkte att det skulle sitta fint med lite färg. Och jag fick jätte mycket fräknar, skit gulligt, not. Förövrigt är jag hungrig men har ingen mat livet som student är hårt. Kom just på att jag inte har
packat väskan eftersom jag far hem i morgon och klockan är redan halv elva och jag är himla sugen på att se några avsnitt av oc.  dags att göra ett ryck.


 
Längtar sjukt mycket till i morgon då jag får rida, förhoppningsvis har vi ridning på holmen annars tror jag att jag dör lite halft.


31.03.2011

Har just käka middag och nu ska jag kolla lite oc och chilla. sen ska jag ta med mig Emilia på en promenad, sommarn närmar sig och för min del är det långt i från beach 2011.. Ikväll är det hockey och det känns som att jag måste se det.. tycker att det är väldigt intressant och det är ju jobbigt eftersom det tar en del tid. Sen när blev hockey något för mig ?? Luleå måste spela bra idag..

What Are Words

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4
 Måste vara den finsaste sången som skapats! åh vad videon är fint alltihop är fint.

onsdag

sitter och klurar på hur jag ska få tag i kläder inför helgen, har en svag känsla av att det inte kommer bli som jag föreställer mig. Ingen som har ett par hängselbyxor att låna? på fredag måste jag till kullen och leta kläder inför maskeradfesten som är på lördag. Jag coh Emilia har gjort bort nk-uppgifterna idag sen har jag tagit en kort promenad och nu ska jag slå på oc. sov gott! det ska då jag göra.


Alltin förändras så fort, från att vara något till att vara ingenting. Jag vet att vi alltid kommer vara vänner och det kommer alltid att betyda något. Men det kommer inte vara på samma sätt något mer.


29.03.2011

Hemma efter en promenad, nu är det promenad varje dag som gäller. Iallafall så gick det helt okej att köra idag, jag var lite nervös sen är bilen så himla ovan våran eftersom vi har en skruttbil så det var saker man gör olika men jag lär mig väl så småningom.  Nu ska jag laga mat. Sen ska jag plugga och tänkte göra klart allt idag så jag är fri resten av veckan och slipper ta med mig något hem ihelg. Sen är det ju hockey idag som jag ska bänka mig framför. 

22.34

hemma efter en sen powerwalk, skulle egentligt ha gått tidigare men så blev inte fallet skulle egentligen varit på elevhemmet nu men känns lite sent att börja gå dit nu så det skippas ikväll. I morgon är jag ledig hur skönt som helst! dock ska jag ändå ställa klockan eftersom jag har min första körlektion i morgon. Är faktiskt nervös, för jag bakom ratten är inte det sökraste. När jag kör med pappa är det en helt annan sak känner mig hyfsat säker då och det gör inget om jag gör fel, är rädd att allt ska bli fel i morgon... sen tänkte jag gå på helklassens NK lektion och se om man får in lite vett i hjärnan.

Sen måste  jag berätta att Nathalie fick en liten pojke idag, så grattis till er! Åh vad gulligt, hoppas bild kommer snart! :)

Jag behöver en vändpunkt

Är riktigt besviken och allmänt less på mig själv just nu! Ingenting i skolan går som jag vill. Jag har alltid varit ett Vg-mvg barn och jag har nöjt mig med det för jag har aldrig behövt plugga... tills jag började gymnasiet. Allt går bara sämre och sämre mina betyg är aldrig högre än ett G vilket gör att jag tappar gnistan jag orkar inte anstränga mig för jag vet att jag ändå får G, g:et som jag inte vill ha. Egentligen borde jag anstränga mig 100 gånger mer. Men det är svårt att kämpa när man inte har någon lust när man inte tycker att det är roligt när man inte har något mål.   Samtidigt vill jag få bra betyg för att kunna utbilda mig och plugga vidare till det jag vill inte "bara ta det jobb jag får". Betygen är ju inte viktiga när jag kommer att söka jobb bara jag har gått i skolan och klarat kurserna med ett slutbetyg sen spelar det ingen roll om jag har ett G eller ett MVG  däremot om jag ska plugga vidare och söka in på högskolor osv krävs det lite mer. Jag skulle aldrig kunna fundera på att hoppa av skolan jag tycker om att gå i skolan att lära mig nya saker, utvecklas och träffa vänner. Men jag är så less på att ta med mig skolan hemoch att försöka plugga på kvällen inför prov och liknande.  Jag tror inte någon kan få mig att hitta glöden, jag måste veta vad jag villl och sen gå den vägen.


Memories

Idag när jag skulle söka efter ett dressyr program till Julia, började jag rota bland mina tävlingsprotokoll. Hann inte läsa klart alla men ska göra det när jag kommer hem nästa helg. Det är så jäkla synd att jag inte kommer tävla Prinsen i år. Hade jätte gärna vilja göra det, hade vilja träna honom ordentligt och fara ut det här sista året som jag någonsin kommer ha på ponny. Prinsen har så mycket kapacitet och jag vill att någon tar vara på den.  När jag läste igenom mina protokoll kom tårarna för allt som står det stämmer och det är flera år vi haft tillsammans år som jag aldrig kommer glömma.




Söndagsångest

redan söndag helgen går alldeles för fort. Hinner inte ens till Prinsen idag vilket jag har jätte dåligt samvete för.  Nästa helg ska jag ta hand om prinsen ordentligt!! men det är så himla stressigt varje helg.Nu ska jag kila ner och vara social sen tar jag bussen till Kalix.

lördag

Har just kommit ur duschen och väntar på mat. Känner mig sugen på att fara ut men min kropp säger nej har blivit lite många helger nu+ att det blir två helger på rak efter den här. Så ska väl bara titta film men några fina ikväll.  Har jobbat idag sen varit hos prinsen och ridit dressyr.  Hade behövt städa i  mitt rum här i gve ser ut som faan. I morgon är det söndag och min lillebror fyller år så då kommmer släkten förbi ochdet bjuds på fika, så ,åste nog till stallet på morgon så det blir aldrig någon sovmorgon för mig, men det gör faktiskt ingenting. Jag är inte lika trött nå mer nu när det är ljust ute och man vet att sommarlovet närmar sig!:))

Haha nu vill Sofie att jag ska hänga på  kanske man hoppar i partyklädern ändå? hehe - nej! Har inga kläder. Jag är i stort shoppingbehov! som jag ska tillfredställa snarast!

jag vill jag vill

jag vill fara utomlands!! hade inte behövt fara nu men iallafall boka en resa så man har något att längta till något att se fram emot.  jag vill ligga på en strand, bo på hotell sola och bada. Tänk att fara med ens vänner hur awesome hade inte det varit?!

Thailand eller grekland hade inte suttit helt fel.



men turkiet hade dugit gått och väl.



fredag♥

Hemma i Gällivare tänkte ta och ladda ner en film och mysa på här hemma och i morgon blir det att jobba. Härlig känsla idag, fick lönen + bonus från Lkab :))) känner att jag vill shoppa nu! tror nästan jag måste dra en repa till Luleå om två veckor när jag stannar i Kalix eller jag stannar troligtvis eftersom vi har klassfest med 3orna + Astrid. det är ju 2 veckor kvar så hinner ju bestämma mig. 

blää

jag har ingen bra pluggningsteknink... tv:n är och datan är på och ingenting blir gjort det var lättare att plugga när man bodde hemma det mesta var lättare. nu är det en film på tv första delen gick igår har sett den förut så kollade bara lite halft och vet ni vad som händer i andra delen ??? han tjej dör hur sick är inte det liksom?! vilken skitfilm.

1.regresion
2.bortträngning
3.reaktionsbildning
4.förskjutning
5.förnekande
6.dagrömmande
7.projecering
8.kompensation
9.sublimering
10.rationalisering
Våra 10 försvarsmekanismer, så typiskt att jag vet vad alla betyder men när jag ska rabbla upp dom blir det stilla i hjärnan så glömmer jag en eller två.

Nu står det jämnt mellan luleå och skellefteå har insett att hockey är intressant. så nu ska jag hoppas på seger för luleå igen och att psykologin sätter sig i hjärnan på mig! :)

24/3

Försöker ta tag psykologiböckerna vilket inte går så värt bra.  Prov i morgon så pluggning idag igen. Men sen är den här veckan slut och det blir helg hur härligt som helst. ska rota i kylen om det finns något ätbart fast jag vet redan nu att det inte finns.. men ska knappra på hårdbrödmacka vilket jag insett är väldigt gott.  Har även tvättsutga idag vilket gör den här dagen så mycket roligare än vad den redan är. 

Nästa helg ska Sofie ha fest "disney &sago-tema"  det är ju roligt med tema men alltid lika svårt att komma på och bestämma sig vad man ska klä ut sig till.  Sen är det så svårt att matcha kläder men som sagt det behöver ju inte vara perfekt! Roligast om alla ger det ett försök iaf :)

Onsdag

Har just kommit hem från fina Emilia efter lite plugg och tjejsnack. Hoppas att provet går vägen i morgon eftersom jag kan allt som vi skulle kunna och våran lärare hade sagt att vi skulle gråta för att provet var så lätt, dock är ju inte jag någon riktigt "samhällsare" så har ju inte lika mycket hjärna men det fixar nog sig:)

1 lektion idag

hade bara holmen idag, så satte mig på bussen 07.50 och kom hem 12 härliiigt! Idag ska det pluggas prov i morgon. Visste ni att det redan är torsdag i morgon?? hur great är inte det för sen är det fredag.

Dom här hästarna var fina eller iaf färgerna.. Hade vilja ha en häst som Prinsen fast i storhäst format.
http://hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=461741

http://hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=461738


Live the life, Live the dream, no fear

Den här dagen har varit himla bra, sovit ut lunchat på Kina med några fina. sen gick vi en sväng på stan och det finns en hel del jag vill ha och allt är sommarkläder snart är det verkligen sommar om några månader iallafall. Jag och Emilia stannade hos henne och kollade filmen "love and other drugs" sen var jag tvungen att gå hem för att städa, bädda rent i sängen och slänga mig i duschan det gick snabbare än vad jag hade förväntat mig. Så nu ska jag ta en promenad och med mig tar jag Linnea via telefon.


                                     ♥

22 mars

Kom just hem från Emilia har varit där och sett film med några fina! Nu ska jag krypa under täcket och jag ska verkligen sova ut i morgon.

Några bilder från ihelg som jag lyckats hitta på min telefon:)




20 mars

Tillbak i Kalix. hade gärna lagt mig under täcket helst för flera timmar sen. Eftersom jag troligtvis kommer göra psykologiprovet i morgon så måste jag plugga nu men mina ögon orkar inte vara öppna jag dör lite innombors för att skolan är så pain in the as. Prov hit och dit. räcker det inte med att man är i skolan? Kom hem 6 i morse och har väl sovit cirka tre timmar sen sov jag i bussen till kalix,  på tisdag är jag ledig eller har en lektion fan vad jag ska sova då!! Kan ju glädja mig med att jag hade kul igår. nu ska jag plugga.


Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams.
If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up
and tell you that it doesn't love you anymore.


Vintermarknad

Sitter i överkalix på bussstationen och väntar på att klockan ska bli 15 så jag kan sätta mig på nästa buss som tar mig till Gällivare.  Känner på mig att det kommer bli en grym helg som är efterlängtad. Sen är det ju marknad i Gällivare vilket innebär sura remmar,munkar, polkagris och ja ni vet dock blir det inget sånt för mig i år men något som är tradition är ju sockar sen är jag sugen på torrkött det är ju så sjukt jäkla gott. I morgon jobbar jag från klockan 10-16 så marknaden ska jag försöka hinna med på söndag innan jag far till Kalix igen. Min mage kurrar som tusan jag är skit hungrig och kommer inte hem förrän om 3 timmar och då måste jag hoppa in i duschan och svischa om till partykläder. Tror faktiskt jag ska ta och utforska överkalix och kolla om dom har någon affär här eller om det är helt öde. Kanske ett fik så jag kan köpa en macka åtminstone.


12 veckor kvar av 2:an

Cirkus 3 månader sen är tvåan över, sommarn kommen och endast ett år kvar av skolan. det här går fort eller det kommer få gort. Hittade en massa hästjobb som verkade bar igår så känner mig taggad nu. Mina vänner I gällivare tar studenten till sommaren sen ska dom ut i riktiga livet själv har jag ett år kvara att leka. Till sommmarn har jag mitt allra sista sommarlov. ska försöka få sommarjobb första perioden sen blir det eventuellt Frankrike, inte helt bestämt ännu.

 

"Follow your heart and your dreams will come true"

Hatar tandläkarn...

Varje gång jag pratar med en tandläkare blir jag sur. Hatar att någon ska pilla mig i käften och be mig gapa stort. Tandläkarn ringde mig just och sa att hon skulle fixa en tid åt mig under påsklovet, och jag svarade att det inte var så viktigt för mig att gå då blev hon typ sur.. Tandläkarn är min största skräck!! Och så hade hon försökt ringa min mamma för att boka en tid åt mig, men vadfan jag är myndig nu min mamma har inget med mina tänder att göra..



Alla kan inte, och somliga vill inte.

Kom just hem från Emilia vi har varit hos henne och kollat oc och det sista avsnittet ( som kommit ut) av oth. Med mig hem har jag två avsnitt av oc som jag ska kolla medans jag stoppar något i magen är skit hungrig men orkar inte göra någon mat, har en matback men tänker spara den till i morgon så äter jag yoghurt nu har inte ätit något på 13 timmar är glad att jag pallar det för jag börjar ju inte må dåligt eller nått flera av mina kompisar spyr om dom inte får mat eller kan knappt äta när dom får maten. I morgon måste jag tag tag i pluggandet av psykologin. prover som Kerstin har ska tydligen vara jätte svåra ser ut som att jag får en lovande vecka fram till fredag.

        
                                          ♥


Första körlektion bokad.

Sattsar på körkort till sommaren så jag hinner köra och plugga till terorin.  Jag håller på att bakat bröd nu, köpte en färdig mix hoppas det blir bra. Hade behövt plugga matte men förstår inget så det är ju ingen ide provet kommer gå åt h-vete i morgon men ig är ju också ett betyg. Åh vad jag vill rida!!! helt galet mycket. och jag måste nog köpa en stor häst efter att jag gått ut skolan eftersom jag måste ha en för att kunna plugga visare, jag som inte hade planer på att skaffa en dock måste jag ha 1 år praktik innan jag får plugga vidare måste börja fundera vars jag ska ha den.  ska sysselsätta mig med att söka stall som verkar okej.


Back in Kalix

Nu är jag i kalix, ganska skönt att var i lägenhetn trivs bra i den dock trivs jag inte lika bra i Kalix.  Kollar bröllopsfotografen som går på tv och har läst igenom lite i min engelskabok som ska redovisas i morgon.  Har satt in bilderna på datan från förre helgen så bjuder på några :))




färga håret är tyyyp det jobbigaste som finns.

sitter med blondering i håret fast bara i utväxten lär ju bli gul som vanligt... känns jäkligt jobbigt =(
har ju jätte mörk utväxt så är nog nääästan brunhårig om jag låter det växa ut, kanske man färgar brunt nästa gång. Hade behövt plugga och lovet är snart slut men kanske man gör det i morgon.

God morgon

Hyfsat trött är jag men pallrar mig upp för att fara och grilla med mina fina! Sen ska jag till stallet och rida dressyr på min fina ponny. det låter som att jag kommer få en hilma fin dag. Åh igår kollade jag "letters to Juliet" det var en himla fin film det också.


Fredag

Varit på stan och fikat med Linnea, for på banken och fixade med mina pengar och sen skulle jag ta ut 1400 till pappa ni tror inte jag tog ut 2400? så nu har jag 1000 i fickan liksom det känns ju jäkligt jobbigt. hatar att inte ha pengarna på kortet... Sen har vi hängt i stallet och ridit hestisarna :) Medans jag väntar på middag oxfile och potatisgratäng laddar jag ner några filmer, sen får jag se vad kvällen bjuder på.


Bjuder på en bild på mig och pigan♥


9/11 2011

Tänker hoppa i säng snart så jag orkar upp i morgon, öppnade matteboken idag men stängde den lika snabbt för att jag fattar verkligen ingenting matte b kan ta sig. det är verkligen inte min sak de där med matte. Idag har jag jobbat sen promenerade jag till stallet för att ha sittsträning för Maggan och Frillan dom var så duktiga men nästa gång blir det allvar he-he.


Är äckligt less på vintern nu ge mig sommarlov, sol, sena kvällar,
festival och allt annat som hör till.


krockat innan jag fått körkort....

Det var en bil som körde in i mig idag, inte lite damp min pappa fick på honom haha.  Har förövrigt hängt i stallet ocg tagit hand om min fina ponny. Nu ska jag dra på coop och shoppa morötter,gruka,paprika och dipp med mina fina vänner sen ska vi mysa framför en film! :)

Måndag

Jag och Linnea drog upp till gymmet men det blev inte så mycket av träningen, så vi drog till Johanna och hängde där i några timmar. Haha körde i stan idag fyfan vad kung jag är eller så inte. Min pappa fick damp på mig fast jag inte gjorde nå fel han kan inte acceptera att han är en dålig lärare... hehe

6 månader

Utan min Kung. Idag är det ett halv år sen Kingen blev såld, det känns som att tiden har gått jätte fort och ibland känns det som att det var nyss han for. Ibland tror jag att jag kan komma till stallet och att han fortfarande står i hagen.






Fina hästen♥

---

Ligger i sängen och gör absolut ingeting, ska nog ladda ner en film eller kanske slå på dirty dancing den är ju så sjukt bra och det är skit länge sen jag har sett den. Ska mysa med min syster ikväll typ dricka vatten och käka linfrön det är ju det man kan äta om man inte käkar godis och sånt skit. försöker intala mig att choklad är äckligt och att vatten är gott. 


Tjingeling.

Söndag

Hade en awesome kväll igår!  :) Nu ska jag hoppa i stallkläderna och fara tilll min ponny och ta en ridtur i det härliga vädret. 




Loooov :)

Äntligen lov, hur härligt som helst. Har varit i stallet till nio och ridit prillen på banan skönt nu när det är hyfsat varmt ute. Nu ligger jag i sängen och har skit dåligt samvete för att jag glömde bort att höra av mig till Frida  (FÖRLÅT) Nu ska jag kolla film med syster♥ I morgon ska jah upp tidigt har jour i stallet sen ska jag jobba till fyra sen måste jag hem och fixa mig för i morgon blir det paaarty har även återupptagit kontakten med en gammal vän som vi ska hänga med :) hur great som helst!



--

Dröm om morgondagen, Minns gårdagen, Lev idag


RSS 2.0