Back in town

Tillbak i norrland eller kom hem i går tåget var tre timmar försenat, typiskt. Praktik den här veckan på ridklubben i Gällivare, ska ta en promenad med hunden nu innan jag äter lunch och beger mig mig till stallet för att se vad en här dagen har att erbjuda.  Hade det super bra nere i Göteborg, shoppat i mängder, kollade på mycket fina hästar och myste på.
 Tjing!

Onsdag

Har varit i stallet och tagit en tur på min fina prins, en sväng runt stigen blev det.  Duschat och packat nu ska jag slänga i mig någon mat innan vi beger oss till tåget som tar oss till Göteborg. Skönt att komma bort och tillbringa tid med världen bästa mamma och syster♥ Titta på en massa fina hästar, mysa på hotell, shoppa i mängder, äta gott. Ha det bra här hemma! Nästa vecka har jag praktik och veckan efter det är det lov, så blir i Gällivare i 2 veckor innan jag far tillbak till Kalix.

    
                                                        ♥♥♥

Måndag

En vanlig måndag för mig är en lektion, vanligt vis har vi jobbat med projektet men det är ju färdigt nu bara raporten kvar. Hunnit med en massa ärenden idag. Hängt hos Emilia hela eftermiddagen kollat det senaste oth avsnittet och pluggat till nk provet. Hade behövt fara hem och packa för i morgon far jag till Gällivare och onsdag sätter jag mig på tåget till Göteborg!!!! Men packa får jag göra i natt tyyyp.

Söndag

Hade en trevlig kväll igår med ett härligt gäng, slöat hela dagen på hopp om bättre tider det är snöstorm ute så känns skönt att inte behöva gå utanför dörren idag. Nu ska jag slänga ihop någon mat och sällskapa med Hanna och Sofie.

Sommar ♥



Pysslar lite med min bästis  (datorn) och programmet picasa, Jag var ju faktsikt lite brun i sommras kors i taket!! Ni ser ju skillnaden på benen och fötterna. Men det var ju första gången jag blev lite brun och inte bara röd och lika prickig som en prickikorv i fejjan.. Snyggt att ha vita fötter ellerhur? haha äh jag är iaf stolt att jag fick lite färg. Längtar tills jag har råd att fara utomland.  Nu ska jag försöka vila men kommer inte göra det, känns som att man slösar bort dagen.

Update

Har varit i stallet nu dom hade ridit fram hästarna så blev en snabb sväng bara tittade på själva hoppningen och jag ljuger om jag säger att det inte såg roligt ut, saknar verkligen att gå i en hoppgrupp och få träna för Lotta, hon är så himla bra!

Mågra söta hästar :)

Försökte för ny header till bloggen men gav upp, men slängde ihop något snabbt för att bloggen inte ska vara så där jätte tråkig.Nu ska jag slå igång ett avsnitt av skärgårsdoktorn och vila lite innan det är dags för att börja fixa sig.

stallet tredje gången gillt.

Ska fara till stallet och kolla när två duktiga tjejer ska hoppa sina hästar då kanske man får lite inspiration och såklart lär man säg något nytt varje gång det är ju det bästa.


Min fina klass


Lördag

Varit uppe med tuppen dag hjälpt Sofie med jouren på Holmen så sex ringde klockan i morse lite tungt att stiga up efter 4 timmars sömn. Kikat på Hesse träningar ute på krf. Vet ni jag skulle ju vara nyttig men sen jag fyldde år har jag inte var nyttig hela veckan har jag varit onyttig och ingen träning alls fy och skäms!! en dag gym dock så har jag ridit 3 dagar också but still på tok för lite träning och för mycket onyttigt.. Men tänkte att när jag kommer hem från Göterborg är det stenhårt allvar ( kommer ju äta ute varje dag and so on...) Men ibland måste man ju unna sig.

Fredag

Det känns som lördag sovit ut idag, duschat och en sväng till grannlandet. Sofie och Linnea har farit till stallet så jag slog igång ett avsnitt av skärgårdsdoktorn klänns drygt att inte vara i stallet men samtidigt skönt att vila upp sig ordentligt är ju aldrig hästledig i vanliga fall nog för att jag saknar min prins♥




Sista tävlingen med världens finaste.

torsdag

Nu är det helg för min del vet ni hur skönt det är att vara ledig VARJE fredag?! det är typ det bästa med att gå i skola, nej faktiskt så är skola inte så tokigt när man har en sån underbar klass som jag har!! Red på kandar idag samma häst som tidigare i veckan och det gick väl helt okej. Kom just hem och nu ska jag slå på en film att somna till.


Tycker det kan bli sommar nu, tycker också att jag borde bli blond igen men det ska jag bli om någon vecka då börjar en evighet av slingning nej men tre slingningar kanske... 

Klassresa bokad!!!!

wihoo, fyfan vad kul vi kommer ha. Pratade om att vi borde kolla upp kostnader och tider en timme senare hade vi bokat tåg och en lägenhet med tio bäddar eget kök osv i centrala Göteborg! LÄngtar som en galning!!! :)

Nu ska jag äta middag sen bege mig till Emilia.

Onsdag

Har nyss slutat skolan hade en redovisning idag, igår hade jag också en redovisning och en inlämning men nu är det bort gjort.  Hoppade en serie idag och errac var duktig jobbigt att han blir så framtung efter hindrena. På väldigt länge är jag faktiskt nöjd (!)

Alla ♥-dag

Ridit Errac för Andreas idag och han var fin (hästen såklart!) gjort god middag till mig själv och umgåtts med mina underbara vänner, åkt bil och hängt med alla singlar hehe nej skämt åsido.... Det har varit en bra dag hoppas alla andra också haft det!


Måndag

Klev upp fem i morse körde mamma till jobbet, släppte ut hästarna, lämnade bilen på  mammas jobb och lnattade till busstationen och SÅKLART kommer det ingen buss satt där till nio innan jag fick åka med en buss till Kalix, Sofie hämtade mig och for direkt till Holmen för att ha vårat sista projektarbetes tillfälle. Gymmat, handlat, duschat, ätit och nu ska jag skriva klart min psykologi.  Kan säga er att Gina tricot har grymt snygga kläder, gud vad jag kommer att shoppa nästa vecka!!!  Hade förövrigt en riktigt bra helg i Gällivare, lördagen var grym vill spola tillbaka tiden..

wiho

min dator fungerar!!!!!!!! min snälla bror fixade den. Har haft fika idag så min släkt har kika förbi nu håller jag och Linnea på att fixa oss inför en trevlig kväll.  Klarade ju hästskotarexamen i måndags kändes hur skönt som helst.


Tänktebarasägaatthästskötarexamentardödpåmig

förstår ni?? ungefär så är det i min hjärna allt är huller om buller och jag undrar hur jag ska ta mig igenom måndagen... Helgen har bara sprungit iväg kändes som att det var igår jag kom hit med har ju varit här sen i Torsdags och har pluggat en hel del men det är för mycket att få in. Tror jag ger upp, fast nej! Prinsen gjorde min helg, han var så fin igår♥

Om drömmar vore verklighet..

Har drömt om att vi hade köpt tillbaka Kingen, två nätter i rad den ena drömmen hemskare än den andra...  Saknar honom han var så fin och positiv!




Fredag

Ställde alarmet på nio men sov vidare till tio sen dess har jag pluggat, druckit en smootie och åter igen pluggar. Har gjort en massa tester på ridsportsförbundets sida. Ska fara till stallet vid 2 tiden rida mina fina ponny blir nog en tur i  ridhuset med tanke på vädret... Vad alla tjatar om att det är kallt! Ja vi har sett och märkt det nu och det brukar ju vara kallt på vintern, eller? face it liksom.  Nej men jag håller med er det är skiiit jobbigt när det är så här kallt.



mitt ♥

lite update

Mitt internet har försvunnit från datorn därfär har jag inte kunnat använda varken Fejjan/bloggg lite booring men har ju haft en hel del tid för annat. Hemma i Gällivare nu tillbringar helgen med en massa plugg på måndag är det dags fär hästskötarexamen och jag är jäkligt nervös... Förra helgen var jag i kiruna med mina härliga tjejer, en grym helg! nu ska jag äta sen gymma.


RSS 2.0