torsdag

hej alla :)

det ar bra vader hela tiden! skont det iaf...mm vad jag langtar efter mammas och pappas mat =) om 20 dar kommer jag hem! saknar mina parlor. I morgon ska vi fara och Bowla med chris han ar typ snygg och bara 20 ar!!! ;) Haha det ar sa kul nar hovslgarn kommer jag och Linnea har typ skamt ut oss for honom xD  Anna har typ sagt ngt till han sa varje gang vi traffas ( och det ar ju nagra ganger i veckan) sa garvar vi :p Jag och Linnea ar ensamma Anna,Etienne, Maja & Moa ar och dricker vin osv...  vi ska gora oss lite popcorn och sla pa en film :)) hm i Deauville nar vi gar ut och ater blir man typ bjuden pa massa drinkar;)) hihi hm vin och champange ar ackligt :(

Saknar er!

tisdag

Jag ar SKIT trott.... kans som att jag verkligen behover sova ut, kliver upp sex varje dag typ och nar vi har sovmorgon kliver vi upp vid atta-nio och jag ar ju den sista som ar morgonmanniska:(       jag ar trott hela tiden nar jag kommer hem ska jag verkligen ta det lugnt och SOVA ut!  men inte sa konstigt vi jobbar typ - pa morgon till atta pa kvallen... det var ngn  som kolla pa hastarna igar och sa kommer det nagon idag.

saknar er alla dar hemma:)

Sondag

sitter har vid datan och gor ingenting...Linnea pratar med Linda dar ute sa nar hon kommer in sa far jag veta skvaller ;) hihi. pa lordag ska vi pa galopp det ska bli kul! for nan dag sedan var vi och kolla nar dom trana hastarna :) kul

ska kila och duscha nu hejs


saknar mina djur ;)

mandag

Jag ar irritrerad eller jag och Linnea ar det! JAG VILL HEM NU!!!!!!!!!!!  Saknar mina hjartan och ar jatte sugen pa att rida och jag ar deffinitivt inte sugen pa att vara slav ngt mer! ;)  Hare bast dar hemma och langta inte efter mig allt for mkt;)))





lordag

god morgon, uppe med tuppen :) jag  och Linnea har satt ut hastarna och gett dom mat. stiger upp 6 varanndag... jobbigt blir inte direkt ngn sovmorgonen for vi stiger upp tidigt annars ochsa enligt mig som ALSKAR att sova!  aringerna ar fina, men pojkarna har jag respekt for men hawk wing ar snall :) jag saknar ,ina parlor!!!! och langtar som fan tills jag kommer hem! Lite mer an fyra veckor kvar....hm ska beratta allt nar jag kommer  hem! det ar fint har och mysigt och lite gammaldags ;) hihi men jag langtar as mkt tills jag far rida dressyr med litt hjarta och hoppa med min kung :)  





fredag

hej ska snart ga och borsta alla hastarna.... daligt vader i dag!

mamma det ar battre att jag ringer dig istallet :)
Carro  du maste skriva pa din blogg hur det gar med prinsen :):):):)

Tisdag

hej allihopa,  saknat mig? - sjalvklart ni har! ;)
 jag ar iallafall i Frankrike nu och det ar val ganska fint vader. hehe ser lite konstigt ut nar jag skriver eftersom vissa bokstaver inte finns...  Det ar kul och alla ar snalla! :)  men jag saknar mina hastar och jag vill ju trana dom, inte lata ngn annan, egennyttig jag ar...Jag,linnea och moa ar ensamma ( anna med compani ar pa middag i paris) och  har hastarna ar fina. Men nu ska jag kila! skriver snart igen :)   
 och mamma pussa hastarna fran mig!


mamma ni kan ringa  mig pa det har numret, det ar deras hemnummer! fraga bara efter fanny :)    
  0033233391008


Fredag

Lånat dator hos Micke! sitter här och gör absolut ingenting... Åkte moppe hit med broder, har titta Twilight och börjat kolla mama mia ska se klart den när jag kommer hem :)På söndag far jag, ska bli så skönt att få komma bort och bara tänka på mig själv, och gud vad jag hart mycket att prata med dig om Linnea! 


Det har hänt så mkt  på senaste! jag orkar inte! allt är en ända röra och jag kan inte prata med någon om det här ingen kommer förstå hur jag känner. FAN!!!!!!!!! hatar allt just nu...............

Tisdag

hej sitter hos Jonas och Ida :) Fick låna dator. Har iaf varit och kollat å rummen idag, elevhemmen var fina de andra sög!  men fanns inge ledigt på elevhemmet :( synd! men har ställt mig på kö. Har också fått stallplats på holmen. så jag är glad :)  Far till frankrike på söndag :D och träffar min * kommer hem den 19 Augusti och då börjar jag packa och förbereder för flytten till Kalix som sker under helgen då jag kommer hem! KUL********

I morgon fyller världens bästa vän år! Grattis gumman <3

Jag vill förövrigt säga att jag saknar mitt hjärta!


Hejs med er ;)

<3

                                                                                                                               
                                                                          
                                                                                                             

Hejdå!

Adios min läsare ; ) I morgon drar jag till stugan blir där till söndag nästa vecka få jag drar till Lule flyg därifrån till sthlm därefter flyg till Frankrike : ) Härliigt om inte annat! Har packa väskan! I morgon ska jag fixa ut mitt receept, och mitt Pass. Sen bär det av. Vet inte om jag kommer hinna uppdatera ngt här. Kanske nångång i Augusti men ge inte  upp för det, ni får börja läsa igen när jag anländer sverige ;D Hare om vi inte syns! :)
Och som sagt     I know you love me!;)


Torsdag

Jag skulle möta frida vid tunnen vi skulle ut och promenera. Men jag som alltid vill ha sällskap klarade inte att gå själv den lilla biten så jag drog med mig Pappa :D Så skulle jag dumpa av honom när jag såg Frida :) haha så sjyst, jag vet!
Jag ocg frida tog en promenad och kom sedan på att vi skulle hälsa på Sofie. Sofei satt igång med bakande efter en halvt timme serverades det muffins :D Vi tog också en kvällsfika, med mackor,bulla, och cola Gott jag vet ;)  Haha. Tog sedan och Kramade om Sofie eftersom vi inte vet när vi ses igen! Kanske aldrig kanske nångång!  Sedan satte jag och Frida eld i benen och börja gå mot mig, Per väntade vi korsningen innan tunnen .Där dumpa jag av frida och satte lurarna i öronen och gick ensam med muskien! Men innan tog jag och Frida ett kram-Party! Gud vad jag kommer sakna henne, min bästa vän!
                                       
   Sofie Och Frida ;)                                                            Best friends! <3

:(

Du är inte den jag trodde du var!

Svårt val

Fick besked att jag kommit in på Holmen, men helt plötsligt börjar jag tveka! Varken  Hanna eller Aurora har  kommit in de Känns surt! Det var på gränsen att jag kom in, lägsta var 290 och jag hade 305... Jag känner mig förvirrad ska jag fira nu eller ska jag grubbla : O Ska jag flytta eller stanna ? åh vad ska jag göra ???

Aja,får väl tänka på det här...


RSS 2.0