Change your mind, and change it again, because nothing's permanent.

Har suttit hur länge som helst utan att få ut en enda vettig mening. Jag känner mig lost. Har inte fått jobba sen i måndags håller på att bli galen. För övrigt så har jag skicka in cv:n till olika jobb och fått svar på dom känns bra! men samtidigt är jag feg, rädd att hamna på fel ställe. Fast det är ju inte hela världen då finns ju alltid Gällivare kvar. I morgon börjar jag läsa matte är inte taggad för för fem öre men på något sätt känns det som att det ska gå lättare nu. I really do hope that. Annars så drömmer jag mig bort i serier och glömmer bort verkligheten. Gossip girl är min nya drog, chai te och min säng. Men den bästa drogen är stallet, det känns skönt att vara tillbak och få ta hand om den fina vita hästen fastän jag saknar min bruna prins tusen gånger om så känns det skönt att jag faktiskt är tillbak i stallet och hittat en häst som jag trivs med som jag tycker om!


Motivation och självdisciplin!!


Nostalgi!!

Kingen♥
Hårda pluggkvällar..
Galopp!!
 

.

This is your life. Do what you love, and do it often.
If you don't like something, change it. If you're
looking for the love of your life, stop; they will
be waiting for you when you start doing things you love.
Stop over analyzing, all emotions are beautiful
Life is simple. Some opportunities only come once, seize them.
Life is about the people you meet and the things you create
with them. Live your dream and share your passion.


2012

Känns inte som att 2012 är förbi det gick alldeles för fort. Det var ett annorlunda år. Jag klarade hästskötarexamen och är nu en examinerad hästskötare, Var på underbara göteborg horseshow vilket jag älskar, var på en underbar klassresa med mina fina classmates. Hade en super rolig studentvecka, gick en trevlig bal, tog studenten med hyfsat bra betyg, sa hejdå till mina fina vänner och Kalix, Flyttade till skåne för att provjobba i ett stall  vilket visade sig var inte så bra.. En person har aldrig fått mig att känna mig så dålig som tur var var jag inte ensam där utan hade en väldigt bra vän med mig bokade flyg hem. Mina föräldrar separerade så det var en omställning. Var erbetslös i 3 veckor fick prov jobba på Dollarstore vars jag fortfarande är kvar som extra personal. Sålde min allra bäst vän som har varit en del av mitt liv i 8 år. Jobbade lite mer, fick kontakt med gamla vänner igen. Blivit skötare på en häst som jag tycker om och passar mig väldigt bra.  Sen blev det jul, nyår och 2013.
 
Jag är glad att jag trivs på mitt jobb. Att jag hittat en häst som jag faktiskt gillar. Att jag är anmäld till matte b. Men ändå Känns som att tiden bara rinner iväg och jag utnyttjar inte den på bästa möjliga sätt. Jag vill så mycket mer. Jag känner inte för att stanna i Gällivare jag vill verkligen flytta utomlands och jag hoppas jag gör det innann 2013 är slut.
 
Jag saknar min fina häst så himla mycket.
 
Mina älskade vänner!
 
Falsterbo horseshow. Även fast vi inte såg någonting av showen, jag var pank och kunde inte shoppa på mässan så är jag glad att jag gick fölvisningen inför en full arena utan att veta någonting om hur fölet skulle reagera och hur nervös jag var så visade jag mig själv att det gick.
 
 
Jocoso XXXIII  hästen jag har blrjat sköta :)
 
 
  

RSS 2.0