plikten kallar

sängen alltså.  kort skoldag men hunnit med en massa annat, vi har byt handledare på projektet och vi är snart klar med det kändes ju mindre roligt med en massa förändringar men hon var himla positiv till vårat projekt och snart ska raporten skrivas sen är det färdigt. Pluggat, hängt hos min fina vän♥ sen har vi kollat paranormal activity 3, hur tänkte jag när jag slog på den filmen??  men faktiskt så känner jag mig inte så rädd nu.  I morgon är det prov igen(!!)  Natti

Måndag

Igår somnade jag före tolv när vi tittade film vaknade  men sex och var pigg men bestömde mig för att sova vidare till nio då mitt alarm skulle ringa. I lördags red jag kurs för eva holmgren gick bra och vi fick igenom vänterställningen!!! tränade öppna, sluta, mellantrav så det var ett roligt ridpass. Hann med fotografering och sminkning (ni vet säkert vad jag menar) det var väl okej.  .  Nu ska jag äta frukost och bege mig till skolan för en lektion. 

Vilken fruktansvärd dröm.

Drömde att jag for utomland med min familj och det var skit dåligt väder, regnade, kallt och sen började det snöa.. På senaste har jag drömt alldeles för mycket om utlandsresor försöker intala mig själv att det inte alls är så skönt (som det egentligen är att ligga i solen, bada, chilla ja ni vet).  varför är inte jag rik?? mitt alarm ringde 10 men snoozade i en timme för att det är så skönt att sova.  Nu ska jag gå ut med hundarna, äta frukost och bege mig till stallet


Sommaren 2010!

Hemma på hål

Gick bra i stallet fick rida fina Kiwi som skötte sig väldigt bra tills vi prövade att rida på bara stången då gick det mindre bra han är så himla känslig med han hade tydligen varit med om något under sina år... men den hästen hade jag inte tackat nej till hade lätt köpt honom när vi går ut om det inte vore så att jag ska plugga vidare och är så fattig.  Gjort klart ett restarbete, nu är det bara matte, nk, hästskötarexamen att plugga i helgen.. Ska packa min väska och bege mig till skolan för att ha psykologo sen bussen hem.



 

Key West

Född 1995
e. Midt-West-Ibi Light 853 - Stanford 687


"Kiwi" är en positiv häst som ibland tycker att det är lite väl kul att hoppa. Har placeringar till och med L:A dressyr.

 


Ge mig SOMMAR!!






Ensamt

Kände mig lite ensam när mina vänner är upptagna, suttit ensam och det är verkligen inte min grej... Försökte slänga ihop någon middag som blev äcklig less på att äta kött óch grönsaker. Är sugen på smootie men är alldeles för lat för att gå ner till stan och handla, så då får det vara.  I dag fick jag hoppa wille, super roligt! vvi har hesse vecka och det är aldrig tråkigt att rida för honom! i morgon är det kandar träning. Har ett 2timmars hål i morgon (som vanligt under mitt schema) tänkte dra på gymmet då sen psykolgi sen hemfärd. 

Naurvetenskap är tråkigt.

Finns det något tråkigare ämne?? jo matte fast det är för att jag inte förstår ett endaste dugg... Har gnällt hur länge som helst på att vi aldrig har inlämningar endast en massa prov nu tycker jag det är lite jobbigt med inlämning... Har suttit med uppgiften hur länge som helst tror jag behöver en break nu.

vet ni?? det är nya "domare" inför hästskötarexamen och allting bedömms enligt  en bok som heter hästhållning i praktiken som vi ska kunna innan och utan vem tror ni är en av domarna om inte författaren själv, så himla typiskt.

Game on bitches!!!

 vilken avundsjuka det är på facebook (alla som inte är hästnördar)  haha jag skrattar bara eller alla häst människor gör nog det, vi som har lite vett om vad ridning och hästar handlar om, och hur mycket träning det ligger bakom....


Gooo Roffe!!! :) Goo ridsport.



Tjenixen!

redigerar lite videosar på ponnyn....  Hemma efter en  lång skoldag, provet är bortgjort. Fick rida min favvo häst väldigt länge sedan jag red honom men han är ju sååå fin! i morgon står hoppning på schemat, skojigt! Ska ta en lång och varm dusch när jag är färdig med redigerandet håller på att frysa ihjäl...


Wiihoo

Finally!!! Nu har jag kommit på vad jag vill ha för tattuering, tog ju nästan 19 år så sa det bara smack... haha Återstår att se när jag får den gjort, inte på ett bra tag med tanke på att jag är pank eller jag sparar pengar just ett tag fram över.

Tisdag

3 minuter i åtta steg jag upp, satte upp håret slänge på mig nå trasor och promenerade iväg till skolan, jag skulle ju bara sova i 5 minuter... En lektion som var psykologo, pratat med syon, nu ska jag slänga ihop något att fylla magen med sen bär det av till Holmen.


Världens finaste!!


Kärlek till världens finaste häst!


plugghäng

hängt hos Emilia kollat det senaste avsnittet av oth och jag vill bara se mer!!! pluggat  en del, sen kom Hanna och Linnea då bänkade vi oss framför datorno och kollade balklänningar jag har typ paniiik inför balen ingen klänning och ingen att gå med, det löser sig eller?.  

fryyyyyser

idag är det noll gradigt ute men säkert  5 minus inne... Nästan iaf så jäkla kallt är på hemmet, man fryser ihjäll... Ska värma middag(rester) sen återgå till att plygga, tydligen ska det vara beräknat till årets deppigaste dag?? känner mig faktiskt lite deppig dag fast det är nog för allt pluggande. vill lägga mig under täcker se en fin film och gråta en skvätt kanske kan göra det sen.  Ska banne mig få bra på provet i morgon!!

Varit ute på holmen med projektarbetet snart är det färdigt, känns som en befrielse.

tillbak i Kalix

Drygt att ha en lektion i morgon men skönt att vi börjar 10 så lite sov morgon blir det ju ska slå igång en film nu och invänta morgon dagen kommer bestå av SJUKT mycket plugg...


trötter

borde jag heta... ställde klockan på nio men somna om till 11 jag som skulle promenera, plugga fast dagen är ju lång. När det är skola då pressar jag mig själv upp eller omdet är något annat inplanerat varför kan jag inte göra det bara en vanlig dag? nej nu ska jag banne mig kliva upp från sängen och göra ett ryck!

hästskötarexamen

Är riktigt nervös inför den....Denna hélg och veckor framöver kommer bestå av både teoretiskt och prakiskt pluggande...

Ridprov
knoppa, linda på tid
longera¨
häst vid hand
muntligt foderprov
prov om vad som helst


Snälla skjut mig, åtminstone ta mig till 7 februari då allt är över... På tisdag har jag ridlära prov. Kul att börja skolan med en massa prov. eller egentligen har jag inte så mycket men det är väldigt viktiga saker.

Natti! :.)

Back in G-vare

för första gången på väldigt länge var jag inte ens sugen på att fara hem men satte mig på bussen ändå sova hela vägen lite sömn i veckan har det varit sp det behövdes ska skriva lite på min nk sen sova ställer klockan i morgon för att inte sova bort hela dagen´. Har varit på gymmet idag hur skönt som helst! kul när man orkar mer. Tittade på biggest helt sinnes en kille gick ner 16 kg på en vecka :o tänk vad skönt om det vore så.

Gaaalet

Tog tag i velandet och blev brun i burret fast helt ärligt vill jag bli blond nu med desamma men nu får det sitta i ett tag en månad iaf. Ätit på Kina med några fräna väldigt onyttigt jag som inte skulle men det suger ju att aldrig kunna unna sig får träna håååårt som fan i morgon! Nu blir det film tills ögon slocknar vilket inte lär ta länge..


Ett leende betyder inte alltid att man är glad utan att man är stark nog att le när det gör ont....

Tänker på min fina vän som gör det bra med att försöka vara glad när livet går emot henne.  Du vet att jag alltid finns här för dig vad som än händer.



Virus.. : (

Virus på datan visste inte om det själv men en massa som har sagt till mig att jag spammat dom så dags för en rensning av min pärla. Köpt en massa skivor på coop så nu förs alla bilder över och filmer lär ta ett tag får nog fortsätta i morgon. Första skoldagen var helt okej! Fick rida ut en busig wille han började redan på stallplan som tur skulle vi plumsa i snön så där orkar han ju inte göra något, sicken tur för mig. Hängt med mina härliga vänner idag inte fått något vettigt gjort alls under denna dag. Fått veta att hästskötarexamen kommer att äga rum den 6 februari om 3 veckor typ PANIK!!!!! Måste plugga som faan natt och dag.

rubrik vad är det?

Hade visst bara råkat trycka på "ändra redigerare" så nu är allt som vanligt på min blogg.  Min mat blev god men hade tallriken för lång ut på bordet så den for i golvet och där försvann min mat inte allt men en del har ofta en sådann otur.. Tog mig ett träningspass här hemma det var mest tråkigt och det kändes som evigheter innan det var färdigt. Nu ska jag och Linnea fara till Hanna :)






Några bilder från december månad. ishotellet, moa & etienne med renarna, nyår. December var en bra månad, januari har knappt blrjat och jag är redan spyless... det får gärna bli april typ!!

 Men först och främst februari, min födelsedag och gtb horseshow :))

Träna hemma

Fick inte med mig någon på gymmet så lånade Linnea tränings dvd så nu ska jag köra ett pass här hemma "platt mage, stark rygg" sen ska jag göra middag. Usch vad jag kände mig fantasilös när jag var och handlade allt det jag inte ska äta såg så gott ut ville bara skita i alltihopa och köpa allt det goda.. Tanken slog mig ungeför 50 gåner att jag stoppar ner jucie, bröd, choklad, pommes och alla andra kohlhydater som finns bland hyllorna men i kassen när jag betalat fanns endast massa grönsaker och kött. Ska göra Kyckling och massa sallad, mums! - njaa men det duger. Idag har jag ätit en macka (surdegsbröd) klockan 8 på morgonen och är fortfarande inte speciellt hungirg... det var det dära med långsamma ;) kolhydrater som håller dig mätt längre! Kan fortfarande inte ladda upp bilder...

En sista termin med min underbara klass

tillbak i Kalix, funderar på att gå och handla börjar bli hungrig och kylen är tom...Kändes jobbigt för det är skit kallt ute men vad gör man inte för mat? Sen ska jag försöka ta mig till gymmet. hade behövt plugga men orkar inte emn tror jag måste..

så klart försvann inlägget jag just skrev...

typsikt hatar det.. ska strax fara till stallet för att motionera hästen samt mig själv tänkte mig 2 varv runt stigen i lätt sitts, härligt. I morgon far jag tillbak till Kalix tar morgon bussen ska bli skönt att få lite rutin på vardagen igen.. göra bort det sista halv året, allt plugg,.

Invägning

är bort gjord... Skrämande att se sina mått, vikt men nu är det gjort och allt är ner skrivet på ett papper så den 1 Juni ska det väl ha skett något resultat I hope. Alla är skit taggade!! Whish me luck :)

är det bara på min blogg?

Jag kan inte lägga upp bilder något mer, jättre tråkigt. En blogg utan bilder är ju super boooring!! en bild säger mer än tusen ord ellerhur?! nej men det är ju såå mycket roligare med lite bilder. Mamma och Jullan for till stallet känner mig lite ensam eller väldigt ensam skulle ha följt med, är nog för lat för att orka gå dit känns så jobbigt när man inte kan gena där vid coop blir ju dubbelt så långt...

cirkus fyra timmar sömn

Såg två riktiga sorgliga filmer igår jag saknar dog & A little bit of heaven somnade sent och alarmet ringde 07.15 jobbigt läge att ha häst ibland eftersom jag hade lovat mamsen att jag skulle ta morgonen idag hade jag inte så mycket val bara att pallra sig upp... hästen matar ju inte säg själv precis.Somnade i soffan på klubben vaknade i lite halv panik då klockan helt plötsligt går så fort.. Varför går tiden så fort när man sover?? Tog en sväng runt stigen för att sedan fara till Farmor för middag.

Tjenaaa

Har just duschat och nu myser jag i min ziperall moch inväntar min bästiiis som ska sleepa här. Longerade Prillen med det nya longgersystemet funkade bra faktiskt sen provade vi på lite voltige har världen snällaste ponny och världen bästa!! han har hunnit bli 15 år, gammalt ellerhur?!. Har försökt köra igång med den nyttiga maten och den duger väl, vill man bli fin får man lida pin. Nej men i morgon börjar allvaret känner för en dag med popcorn innan det är försent hehe...Det är hårda bud som gäller hädan efter om jag inte ska förlora vilket jag inte ska, hoppas iaf.. ;)

An american crime

The true story of suburban housewife Gertrude Baniszewski, who kept a teenage girl locked in the basement of her Indiana home during the 1960s. Såg den filmen igår usch vad hemskt den var fattar inte att det har hänt..

Life is life

Sometime we spend it trying to please others, while other times we spend it just cause we feel we must. However, there is only one true purpose in life, and that is that we must live life for ourselves. For the moment we live it for others is the moment we cease being individuals and start conforming to the boredom and idiocy of society. So, when you ask “How shall I live my life?” look no further for an answer then by asking yourself what you want to accomplish in your lifetime. ~ Racquel ~

Onsdag

Är himla sugen på att se filmen "jag saknar dig" men internet är så jäkla segt så tar ju ungefär 100 år att ladda ner. Idag ställde jag klockan på 5.30 för att köra mamma till jobbet så jag kunde ta bilen for till stallet släppte ut hästarna och mockade sen hem för att fortsätta sova vid 12 for jag till stallet med Julia och fixade hästarna. Nu ska jag hjälpa världens bästa mamma med maten, kylckingsallad!!! Love it.

tävling

Jag och några släktingar kommer att köra en tävling fram till sommaren om vem som gått ner mest procentuellt, mått, vikt osv, Känns roligt man blir mer taggad när det är en tävling för man vill ju inte förlora.. På fredag startar tävlingen wihoo! Träna, äta nyttigt kommer nog bli skit bra! Hoppas alla andra klarar att hålla sina löften det här året man kanske inte får någon ny chans det sägs ju att 2012 är blir det sista året nej skämt å sido.

2 januari 2012

Det kändes konstigt att skriva 2012 tar väl ett tag innan man vänjer sig. Det här året kommer nog bli super känner jag på mig nu när jag kommer ta studenten alla säger ju att det är den bästa tiden i ens liv det är väl bara vänta och se.  Sex månader kvar av skoltiden, kommer endast läsa nk och psykologi b + karaktär, 4 dagar skola alltså ledig varje fredag(!), studentfester, bal,  fredag den 8 juni, sommaren kommer nog också bli himla bra ska jobba i sverige den här sommaren så jag kan gör en massa kul med mina fina vänner, till hösten 6 månaders praktik, jobba 6 månader sedan plugga vidare.


RSS 2.0