NYÅRSAFTON

weeei :) äntligen gud vad året har gått fort! kommer ihåg förra nyåret då jag endast satt hemma eftersom jag inte fick vara ute nå länge, Gud det är så mycket som har förändrats det häär året. och flytten är nog ibland det bästa ovh värsta... Men inget jag ångrar! iaf så hoppas jag på ett mycket bättre år:) Och mina nyårs löften ska jag inte berätta till ngn. Men nu ska jag fortsätta fixa mig, eftersom snart kommer feta släkte och käkar sen drar jag vidare :) adios

fuskigt

Kollade nyss på hastnet... det var en tjej som hade tre ponnier tror det var c-ponnier. tänk om man själv hade det så, tre hästar att kunns få tävla och utvecklas med, jag vill verkligen flytta till södra sverige. finns så mycket mer att erbjuda! :)

onsdag

hejhopp! vakande vid 12 och for direkt till stallet for hem vid tre, in på dollar och handlade lite. i morgon är det nyårsafton, shit jag har inte alls hängt med det här året har gått otroligt fort! ingen som håller med mig ?.  Hade behövt hitta något att ha på mig i morgon , var ju på stan i måndags köpte, mjukisbyxor, 2 bh:ar, 3 par trosor från jive , line, och silverschampoo :) men hittade inget festliknande... Nu ska jag snart äta middag och invänta Linnea:)


hjärta!



gud vad fin prinsen har blivit! han hamnade helt rätt ser jag :)



fick den kommentaren på pix...dock är det länge sen! hur ska jag någonsin kunna skijas från min underbara ponny ?



Tisdag


Steg upp halv åtta, smörade en macka och sen körde pappa mig till stallet, hade lovat mamma att ta morgon i små stallen . tog ut hästarna, alltså bliiir galen! hästarna skulle typ ha två täcken, om det var över -10. och var det kring -20 så skulle dom ha typ två vintertäcken... Vilket jäva trams säger jag bara... Kingen har ett täcke ett vinter, och dom andra hade ett stalltäcke + vintertäcke med hals, allså det -14... Hur gör dom när de blir 25, fattar man inte att hästarna blir känsligare ? ska dom ha tre täcken på sig då? så att dom inte kan röra sig och blir ännu kallare, då hästarna iknte kan "resa" håren åt rätt riktninge.... Jaja det är ett litet stall så det tar ju ändå inte så lång tid att sätta på täckerna!.  fick börja med att skotta när jag kom dit, men hann inte skotta så mkt. Mockade åt Kingen och gick sedan till Prinsen ,fixade iordningen honom till Lotta! Satan vilken snygg ponny jag har! är så kul  se lotta tida honom.. hon är verkligen KUNG.  fick veta vad jag ska fortsätta jobba med osv, skönt att vi tyckte samma. då kanske man förstår sig på sin häst ändå ;)  nu har jag byt lakan i sängen till ett bar röda som jag fick i julklapp :)städa och fixat i mitt rum, funderar på att slänga i mig lunch :) 

Måndag

steg upp tdigt i fsg för att hinna på stan, mötte sandra klockan halv 12 så kikade vi runt, jag tänkte om jag hittar något som jag verkligen vill ha så köper jag :) sen gjorde jag ett kontoutdrag och såg att jag hade 1800, jag var tvungen att göra ett till utag för att se att degt verkligen stämmde och jajamen det gjorde det! sen så kommer ju studiebidraget på onsdag :D 1000 spänn till.... ska spara pengar så jag kan shoppa när vi far till Haparanda/finnland.  Iaf så red jag dressyr med Prinsen, och i morgon ska lotta få äran att rida en mkt oriden ponny! nej nu ska jag kila pusshejs!


Söndag

Ligger i sängen och kikar på underbar och älskad av alla, fast nu är det ju reklam... Hatar reklamer filmerna blir så långa man måste ju sitta uppe hela natten för att kolla en film, om man har den på "vanlig" film går det ju mycket snabbare man hinner till och med se två filmer :) haha Var i stallet i morse skrittade runt stigen med Linnea, mysigt! men kallt :s ¨

Är så avundsjuk på alla som är utomlands, känner en hel bunt som ligger på stranden!! Någon som vill betala en resa till mig? (a)Vill faktiskt fara till sommarn, en vecka det hade varit perfekt!:) Får ju fara bara jag betalar själv...


hmm

tänk om det fanns en person som förstod en på alla sätt, som kunde hjälpa en med allt, som man kunde prata med om allt!! När man inte vet vars man ska vända sig,så blir det till sig själv. Iaf jag, jag stänger in alla tankar och saker. Och det blir ju bara mer & mer... Man samlar allt på en hög och när högen blir för stor ramlar allt ´! och det blir kaos inom en. 


Jag är glad, för jag har det jag behöver!:)
 Klaga lite emellanåt det är lindrigt!
men varje dag och om samma sak det är det värsta som finns.....

Lödag

Mer än en vecka av jullovet har gått! eller iaf för mig som tog lov redan på fredagen och inte på tisdagen! Känns iaf som jätte länge, Och har inte gjort ngt alls :o Men tid för min Prins har jag haft!
Tänkte kolla filmen på fyran, men har redan sett den, Ska kika om det finns n´gn bra film på youtube :) Natti

JULAFTON

ÄLSKAR julen, gör inte ni det? tänkte väl det :) fick allt jag önskat mig och lite till :) kan hädan efter sitta i mitt rum med en dator i hande, det är ju super! (Y) god jul alllihopa :D

Onsdag

Har nyss duscha, och ska sätta mig framför tv:n :) Min julkänsla är lika med 0 :/ hoppas jag får den under natten... Ska ändå bli trevligt med släkten och alla paket, om man nu får nåra ;) huhu-.-  Juletid är ju bäst!! Imorgon har jagstallpass från 7-12 , ska skritta ut på Prinsen med Linnea och hennes kusin, mysigt att rida på julafton:)


people change, things go wrong, shit happends but life goes on.

Så sant så...

Jobbade idag, sen stallet och red ponnyn! Nu har jag kikat på andra avenyn, gud den är sååå bra! :D GILLAGILLA.
Iaf så är jag ap-trött och ska kila i säng snart!


2008, Frida,jag & Sofie! Kommer ihåg när vi umgicks, kommer ihåg hur allting var då. Nu är allting helt förändrarts, känns så konstigt. Det känns som att jag är helt ensam i Gällivare,  jag har tappat kontakten med mina"gamla"vänner.  På många sätt saknar jag nu Kalix!

jag kommer ihåg, När jag och Helena alltidalltid var med varnadra.
Det måste nästan ha varit den bästa sommarn för mig (2006)
Vi var så lika då,bästavänner:)



morgontrött :(

Vaknade kring nio eftersom Bilbo grinade där ner,var tvunge att stiga upp och gå ut med honom och släpa upp Kiwi så dom fick leka :) Har kika runt på olika hemsidor, kläder osv. vill beställa!!


Läste nyss att busskorten (som man köper här i gve,som man åker på hur mycket man  vill osv) kommer att kosta 800 efter nyår!!! helt sick ju , vilka priser dom tar, och sen om man är ju år åker man u grattis om man har vuxet sällskap/ungdom men om man åker ensam måste man betala 10 kr. Och om jag åker buss måste jag betala 20 :s sjuka pengar, tycker att det ska kosta sammaför ALLA! man tar precis samma plats i bussen - ett sätte, om man intefår stå upp för att bussarna går för sällan:s   Nu ska jag kila ner och slänga imig frukost och sedan bege mig till stallet med turkexpressen.

2009

2009 går mot sitt slut. sammanfattning av ditt 2009



höll du några av dina nyårslöften? - Faktiskt:)

gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ohja!

har du förändrats någonting? - Kanske en aning:)

dog någon som stod dig nära? - nej

vad är ditt största misstag? -  att jag alltid bryr mig i vad andra tycker.

ångrar du någonting?- Tror inte det,

har du varit sjuk eller skadat dig? - sju och sjuk, men en förkylning , inget annat :)

vad spenderade du mest pengar på? - Kläder i think,  och en massa skitsaker ;b

finns det någon som gjorde dig extra glad? - Ohja!

vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2009? - Infinity, That tonight gonna be a good night , Right round.

blev du kär? - inte kär direkt,

vem har du spenderat mest tid med? -Svårt, men mest tid är nog Linnea. jobb? - Sommarjobbade i Frankrike, Och extra käcker på vetehatten.

finns det något du önskar att du skulle gjort mer/mindre? - Jag ångrar att jag inte tagit tag i träningen med Prinsen, att vi mest stått "stilla".  och att jag är tråkig och mest sitter inne!!

något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Pengar kanske,

finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre? - ja det finns det

bästa festen i år? - oj ingenaning, men Nattklubben är nog det roligaste!

hur skulle du beskriva din stil 2009? - hm vet inte riktigt, det är så himla mycket som har hänt, jag har varit utomlands och jobbat med en av mina närmaste vänner, jag har börjat första året på gymnasium, jag har flyttat, jag har lärt känna nytt folk,

hade du sex? - Nej

vad fick dig att må bra? - Mina nära och min ponny! :)

vad fick dig att må dåligt? - en del saker,

var du på någon festival? - var bortrrest då festivalerna var...

vilken kändis var du mest sugen på? - Haha ingenaning ;) Twilight -kändisarna är ju inte helt fel;) Edward och jacob!

vem saknade du mest? - --

har du skaffat några nya vänner? -  Ohja :)

förlorade du kontakten med någon vän? - Ja,eller kanske inte "vänner" på samma sätt.

höjdpunkter från 2009? - Frankrike,Flytt, gymnasiumet,

finns det något du vill ta med från 09 till 10? - Finns nog en hel del men också vill jag ha något nytt. Jag hade vilja så mycket som jag aldrig kommer kunna få!



:)


8 saker om mig

1. jag hatar falska människor
2. jag är rädd för spindlar
3. Jag hatar kyla

4. Jag vill flytta helt!

5. jag är rädd att bli ensam

6. Jag älskar mina vänner!

7. Jag har tappat en mkt nära vän.
8. jag är gift ;)


Fredag

Hemma i gällivare och nu är det jullov. Nu har man gått en termin med världens undrerbaraste klass! Jag trivs så enormt bra, önskar att jag snart kan flytta dit. Iaf så har vi varit alla klasser på holmen idag, haft en liten julshow och ätit och fikat i massor!! :D
'

Nu ska jag kila!

Torsdag

Är fortfarande i Klalix kommer nog hem i morgon/lördag. Det är verkligen jobbigt att bo själv ^^ idag så har jag dammsugit,dammtorka,vädra,skura, baka,handla gjort middag :) (Y) duktigt man är! nu ska jag och mina tjejer se film, är glad att jag har så underbara vänner!

Vinnarlåten i Idol är så bra :)





Söndag

och ingen ångest!!! får sova i morgon efter en hård natt och dag, sov i stalllet somna vid 2 och frös heela natten:/  Jag och Linnea var tvungen att träna på dansen och sen skulle jag fixa med prinsens saker. Iaf så var det ju luciashow idag :) Prinsen var lite vild ;D finponnyn! har lite beundrare på honom, men han är INTE till salu!:) Sen så har jag flygit av Kingen HA-HA två sen kom det, han har gjort dubbeltså mkt värre saker :b nån gång ska vara den första, men ändå hade som vilja vara den som inte flyger av Kingen har ju trots allt ett rykte ;)  Far till Kalix i morgon eftersom jag inte hann med bussen idag! nu är det fura dar i skolan för mig sen LOV,troligtvis om jag inte far tis,mån....


fredag

Hejsan! har sett idol och endast tagit det lugnt :) Både är ju super duktiga, faan att man själv inte är bra på att sjunga ;b Men iaf så har vi fått en ökning i familj det blev en pojke :) skit gullig är han , pisar och skiter inne :p min syster håller på att bli galen och  det är en hund :) hahah

Fick höra idag att man är en enstöring... helt klart, jag är nog det - men jag gnäller inte! Jag väljer ju det helt själv, Men när jag kommer hem under helgerna är jag trött, och jag tänker inte stressa i stallet. Det kan vara väldigt svårt för andra att förstå att man inte stressar med en häst, och jag hatar att känna att jag måste skynda mig och hinna göra det å det. jag vill kunna ta min tid och tillbringa den med MIN häst eftersom det är jag som valt att köpa honom och han betyder allt för mig och jag har honom 4 dar i veckan och då går han först! Men det är ju klart jag hinner göra annat, men känns som att jag tappat så mýcket här i gve. att jag tappat kontakten och "växt" ifrån en del vänner, jag önskar att jag hade kunna vara i i kalix hela tiden eftersom jag har så jäkla fina vänner där, allt stämmer så bra. inte för att klaga på någon av mina "gamla" vänner men nu har man intresset tsm och allt sånt.

Torsdag

hemma igällivare,Nattis följde med til stallet oc efter en övertalning fick jag upp henne på en häst ( prinsen) Hon var så duktigt! Och har lovat at följa under jullovet ngn dag. Iaf så red jag prinsen på banan och det är rent ut sagt åt helvete! :/ Bläää... Nu i helg är det lucia :D Och söndaf är det ju julshowen som ALLA borde komma och titta på ;) huhu iaf så jobbar jag i morgon, ska kila förbi stan en sväng känner att jagbehöver underkläder!!! och ett par skor får se om jag vill lika mkt i morgon:) då jag är på affären och ska betala :) ha-ha

bjuder på en bild på hästarna mina!:)

Måndag

kom till Kalix igår (söndag) skola idag då ,jobbigt! idag SMR-möte :) nu sitter jag här med Emilia,Hanna och Linnea vi lyssnar på gamla låtar :D  nu ska jag vara social med dom ;)

Fredag

Hejsan, har just duschat och väntar på att mamma ska göra  varma mackor ;) kanske kikar förbi Linnea  och dansar lite :) ska kila ner och titta idol:) hejs

God morgon

Härligt att sova ut, Kunde ha jobbat idag , J skulle inte tilltandläkarn menmen... Ska iaf vänta på att mamma slutar så att hon kan köra mig till stallet, rida min ponny och sen kvällsfodring. I morgon far jag till Luleå, Frida ring mig! :) Fast ingen av oss har väl pengar... Iaf så har jag glömt sägaatt jag klippte och färga håret förra helgen:) Nice! Det är typ pappas kompis, hans tjej som utbildar sig till frisör,makeup artist typ:) Hon ska nog få ta mitt hår i december också :)) Prima. Nu ska jag kila! :)


Jag och världens bästa frida!

:)



Saknar Frankrike någe grymt!! Saknar solen,folket å de.
Och alla fina stunder med min pingla!

Torsdag

Hej:) Är hemma i Gällivare, men stannar bara till lördag morgon då jag beger mig till Lule för en dag med shopping, sedan till Kalix och har lite kul med mina vänner! <3 Om det nu blir ngt... Annars kanske jag far hem igen och hopptävlar på söndagen :) Får helt enkelt se vad som händer och fötter.  Iaf så har jag hoppat världens bästa häst! lite jobbigt med serie inte min bästa sida, sen var det ganska lågt och det tycker inte kingen om;p Men sen satte hon en oxer på 1 m kanske, d¨gick det bättre :) Ålle tycker Kingen är fin! Lika så jag. Jag coh Sara ska rida en spegelritt på luciashowen ;d Jag och Linnea ska var med i maskeradhoppning = superkul :> Haha
Hade egentligen historia prov i morgon, men kunde ingenting så jag sket i det och gör det nästa vecka och hoppas på att jag kan mer då ;)


<3

RSS 2.0