Söndag

Och som alla sändagar annars, är den här en skillnad! Jag har inte ångest! Käns som att jag bara vill få dom här två veckorna överstökade :)  Så att det det bli skolavslutnning och sommarlov. Ska bli så grymt skönt! Och i sommarn ska både Prinsen och Kingen med Annelie så jag blir helt fri tre veckor typ! Och troligtvis ska jag och mina vänner hinna med en stockholm tripp :D I morgon drar jag till lule med klassen. Det tråkiga är att jag inte har nå pengar ; / men lite har jag , så ska handla billigt och mkt: )

Nu ska jag kika tv, pusshejs !

Fredag

Äntligen helg! ;)  gud så skönt! Väntar på att pappa ska komma hem, hmm undra vars han är :O ska fara och hämta ut min tröja... så Papi måste komma med pengar!  Har lust att hyra en eller två filmer och bara lata, är så sjukt trött och just nu är jag irriterad.Så är nog ändå inge bra sällskap. Valde att vila hästen idag eftersom mitt humör inte är på topp. Jag är så töntig. Men det är så grymt mkt jag irriterar mig på just nu, En liten sak jag kan nämna till er är vädret ,det ger mig en enorm besvikelse : (  Men en sak iaf jag klarade G på no - nationella :):):) STOLT för det var svårt. Jamen ska kila vidare. Vi hörs
puss

onsdag

Tog en lite lång sovmorgon och begav mig där efter till skolan... Kollade film sen hade vi nå städdag + musik träning så jag drog hem... Värsta pissvädret idag! Har iaf käka smurgåstårta dag:) det förgyllde min dag!  Sen har jag blev jag lite små sur på en person, inte dens  fel egentligen men ändå. Nu har jag värsta beslutsångest och vet varken bu eller bä.  Ska tänka igenom mina beslut väldigt noga. Men iaf så Red Jessica Kingen idag så jag slapp rida en hst ute : ) Kändes inte så himla kul -inte i det här skit vädret men det är väl så att bo i Gällivare fucking jävla kukhåla.


Det känns så skönt att det är två dar kvar av den här skolveckan, sen två veckor sen går jag ut 9:an. Jippi! Ska bli så jävla skönt!Orkar verkligen inge mer, vill verkligen ha sommarlov och mkt sol! :*)  Jag älskar solen. Ska bli skönt att få flytta, om jag kommer in då, att få en ny start,nytt umgänge. Allt är jobbigt just nu.


Frida jag måste snacka med dig! Kan vi inte umgås  ngn dag i helg  ? Om du inte ska jobba eller vara med Per :O som vanligt ... ;P Hör av dig!

Du är min bästa vän!


Tisdag

En lektion idag :D och förhoppningsvis en i morgon också :P Får se när jag ids ta mig till skolan : ) Men iaf så har jag varit och ätit kycklingsallad med Mami idag, min Mamma är bäst<3 Bara för att upplysa er... Sen har jag varit hos Jonas och Ida och hälsat på min nya kusin :) ( Har nog inte nämnt det tidigare men fick en kusin före veckan Maja var namnet) Jätte söt var hon! sen drog jag till stallet, och red Prinsen! han var fin, men då fick jag rida också; ) Sen har jag hoppa kingen, det var super kul! Han är min * Blir så glad när det går bra och får så bra kommentarer av L...  har inte hoppa ngn häst som är som honom..men kanske är det för att jag är van med honom det käns konstigt att hoppa andra... Men iaf får man verkligen rida på honom! Han och prinsen är tväremot. Kingen har sånt humör, och är okänslig och en aning seg men busig ;b Medhans prinsen är het : )

 Haha mobba inte mig!Hästen tycker det är kul,och hoppning är väl inte min starka sida. Så igga om jag kastar/läger min över honom, eller inte hinner med.Jag försöker iaf.

Måndag

sovit ut idag och tagit det allmänt lugnt, varit i stallet med syster.  Förbi Dollar och inhandla lite. I Morgon blir det skola : ( bläää... Jag orkar verkligen inge mer, ge mig SOMMARLOV! varför går det så segt ? : O och  varför får jag inge steeek väder ? :( 

Ångest som fan! Har tappa bort mitt id& bank kort!!! faan.... 

:)

Hemma kväll! är sååå trött orkar inte fara ut.., Sry Sandra!Men jag ska kika hundtricket sen ska jag hoppa  i säng. Gudvad jag är stolt över mig själv.Men kanske näsa helg : )  I morgon måste jag också upp tidigt , jag får aldrig sova ut.eller på måndag tänkte jag sova, Har bara en lekton ids nog inte gå till skolan för den... Om två veckor far jag och tävlar i Boden. och helgen efter det är det skolavslutning! Men då blir det Lule för mig. Jippi eller så inte, lite på både sätten. Men vad ska man göra, man måste ju fara på alla tävlingar som finns och det är typ 3 ... Btw Min brosa och hans kompis lanar hemma hos oss, haha vakna i natt vid 4 , då var dennis arg, han skrek en ful ramsa, lovar han blev dödad i det där spelet dom spelar som inte jag fattar nått av, och inte skulle intressera mig över huvudtaget.... Så meningslöst att spela heeeela  natten när man kan sova! :D

Skrittade runt stigen med Sandra & Åzkar : ) Hel myyssigt! Hade mkt att prata om, då vi inte haft någon bra kontakt på senaste :/
Nu ska jag fortsätta titta tv, vi hörs. Pusshejs!


HOPPAS på fint väder i morgon!

Lördag

Fan vad jag SUGER! jag kan inte ens steka korv , brännde den :O hahaha

btw  är svin trött steg upp vid halv åtta och käka frulle och drog till stallet, hade morgon och det innebär ut med alla hästar,fodra och fixa stallet. sen har jag bara loda runt snacka med JK, och dragit en siesta i pentryt. Och sara den jäveln lyckades få ett foto på mig... Gav middag till hästarna och drog hem, har läst dom flesta bloggarna på min lista som jag inte hinner med varje dag, omg vad det tar tid att läsa bloggar ^^ Men gud vad man får garva åt vissas bloggar, typ kissies blogg! gud vilket självförtroende och alla som bryr sig. voivoi.... Men det värsta av allt, jag tycker inte hon ser speciellt bra ut. Jag menar det finns jätte många naturligt söta tjejer


 ska kila nu , pusshejs :)

<3

    LITTLE PRINCE han är bäst in this fucking world!

Fredag

blää för vädret! det gör mig galen... Kan det inte vara fint på dagana och regna på natten ? :O Hade iaf jag tyckt varit bra, Ska iaf slänga i mig nå käk och sedan bege mig till stallet har ju båda kusar´na idag! blev inte pepp pga vädret.

Såg dirty dancing 2 igår, den är bra men inte som ettan det är faktiskt en av mina favorit filmer. <3

Och diego luna är ju grymt söt! :)

låt den rätte komma in

Hej :)
Undrar om det är någon som sett  Låt den rätte komma in ? Jag hade iaf villja se den


http://www.youtube.com/watch?v=lJuxX3uuW1g

hmm



Tycker båda färgerna är fina... Men jag vill inte bli så där platinablond igen, Hade villja vara ngt så där mittimellan.Vad tycker ni är fint ?

!

I    LOVE    YOU,    AND    THAT´S    ALL   I    REALLY    KNOW

<3

kvällinlägg : )

Bara för att Linnea sett Twilight filmen nu! Äntligen gumman:) Och du som inte trodde den var så bra, skriver nu en massa sms om att det är så bra osv. Men det har ju jag sagt förlänge sen :O Och om du tycker filmen är bra, jag lovar du dör om du läser böckerna!

 åh, jag älskar denna film/böcker:) och vem älskar inte Edward ? :O

Livet är hårt!

Funderar vad som är rätt och vad jag egentligen vill. Men tror jag vet nu.Ska inte göra något förhastat...Men jag behöber prata med någn, och det jobbigaste är bara vem ska man snacka om en sådan sak med ? :O vet att jag kan snacka med mina vänner, men den här saken pratar jag bara med mina nära vänner om. Men jag tror inte dom skulle förstå. åh:(

118100


Vad kommer jag jobba med om 5 år?

Hej! Vi tror att du kommer att jobba som ryttare om 5 år. Något säger oss att du har ett brinnande hästar och allt vad det innebär. Du kommer att bli Sveriges mest kända ryttare. 118100 önskar dig all lycka!

haha man kan ju alltid hoppas!;) och drömma kan man. Ni som käner mig, vet ju vad jag vill.Och då handlar det ju omn pengar. och hur ska jag få det ? om jag inte jobbar med ett riktigt jobb och utbildar mig i flera år ? :O jag kan ju alltid skaffa rik kille, men jag vill inte leva på någon annan, annars får jag väl köpa en trisslott ;)
  <3 
Och dom ska få bo imitt lyx stall! ;)


:)

Så tänker du
Du vill gärna gå din egen väg och grunnar alltid på både stort och smått. Du funderar mycket på framtiden, och för dig är sånt som "att tillhöra nuet" och "fånga dagen" istället bara mest brist på perspektiv på vad som kommer sedan, i framtiden. Du söker ständigt kunskap och allmänbildning eftersom det
ligger i din tro på meningen med livet. Livet bör förvaltas väl, och detta med visdom och kunskap.

Goda egenskaper
Vattumannen är lugn, envis och självständig. Du ger ett seriöst och okonstlat intryck och ligger alltid steget före i din intuition och klara tänkande.
Vattumannen vågar gå sin egen väg och tänker alltid i ett längre perspektiv. Du svävar sällan iväg i känslomässiga och överromantiska drömmar. För dig är realism, kunskap och sunt tänkande stora nyckelord.


Mindre goda egenskaper
Ibland kan Vattumannen verka en aning egenkär. Din självständighet och kunskapshunger har givit dig starka åsikter, och i umgänget anser du alltid dessa vara de rätta. Hos Vattumannen finns därför en viss trotsighet och en svårighet att ta goda råd från andra.
Den självständiga Vattumannen kan också ha lite svårt att släppa andra inpå livet, eftersom du gärna tenderar skärma av dig något från din nyfikna omgivning.

Yrken du passar inom
assar inomDu har ett starkt logiskt tänkande och en stark vilja att förbättra och utveckla. Det gör att du passar bra i mediabranschen där din kreativitet får gott spelrum, som exempelvis marknadsförare.
Oavsett yrke behöver du alltid din självständighet och ditt oberoende. Detta i kombination med din vilja att förbättra, gör att du också passar inom exempelvis politik, vetenskaplig forskning, biståndsarbete m.m.



haha ,skrämande att stämmer så bra! :)

;)

OM DU VILL VETA VILKET KÖN DU ÄR - TITTA NER!!!
















































Inte ner här ditt pucko!

Fail

haha , ni kan inte gissa vad jag gjort ? jo jag skulle koka ris, och då ska mannju först koka upp vattn.. och vad tror ni jag gör ? - jo jag glömmer bort vattnet och sätter mig vid datorn så känner jag att det luktar brännt... Haha voivoi! kunde ju ha börjat brinna :S det vette fan hur det ska gå för mig när jag flyttar :O blir väl typ mikro mat! usch måste lära mig att laga mat... 
Btw har slutat (Y) sovmogon till nio, sen matte,rast sluta :) härliiigt! Ska gå ner och kirra lite käk(försöka iaf) sedann till stallet slänga lunch åt Kingen och mocka åt hästarna, sen drar jag nog hem och gör lite so....sen tillbacks och rider :)

Lördag

Har nyss kommiy hemfrån stallet,red ponnyn på banan inge seriöst...Har inte ridit seriöst på hela veckan:O och om några veckor äre boden eller typ tre veckor. så i morgon ska jag rida seriöst! jag lovar! :) Nu ska jag gå ut och steka sen blir det grillat :) mums!  Hejs med er:)

:) :/

Jag börja tänka efter, Gud så mkt som kommer bli så mkt bättre (förhoppningsvis) när jag flyttar, men tänkt så grymt mkt jag kommer sakna. Typ Kingen, kommer typ aldrig få träffa honom förutom lov. Och hur ofta har man lov? -aldrig. Sen min familj, men dom kommer ju till stugan rätt så ofta kan jag tänka mig ^^ Inte för att man vill ha dom där under helgen :P Sen släkten. men sen är det ju min underbara vänner. Sen finns det vissa det blir riktigt skönt att slippa.
Jag och Hanna planerar för fullt! fan vad kul vi ska ha:) och jag längtar gryyymt mkt :D

:)

Fredaaaaaaag

äntligen helg! <3
Helg är det bästa med veckan... Och i helg ska det tydligen bli fint väder: Det gör helgen bara ännu bättre! (:



ELIN*
Längtar till sommarlovet som faaaaaaaaan! Då kanske det blir stockholm och det innebär SHOPPING  och  träffa kusiner:)

Ska inte slösa bort min tid på datan, så tjingeling med er:)

Tisdag

Har just vaknat, skolan idag då gjorde np gick åt helvete precis som väntat! Men iaf så är jag stallledig idag så jag ska slå på en film och bara ta det lugnt! för det behöver jag! Och jag kanske har sommarjobb!, får se hur det  blir med det :0 menmen

Är jävligt förbannad nu!!! åh


MÅNDAG

fyfan vilken jobbigt dag... Jag har varit grymt trött och har knappt orkat hålla ögonen öppna! somnade i skolan  och tog 12.35 bussen hem tog det lugnt och anmälde mig till Boden:) skulle anmäla mig till Luleå också men det gick inte :(
Ska spara pengar så jag har lite att spendera  i lule :) och det som är irriterande är att det är skolavslutningshelgen det är tävling i Lule... Men duktig som man är så tävlar man istället! (: Skulle egentligen till Maggi idag, men jag känner mig så hängig och ska läsa igenom NO och sen slå på en film och krypa under täcket!! har NP i no i morgon, och ärlit talar skiter jag i hur det går. jag är så jävla less på skolan , den tar död på mig. jaja slut tjatat! nu måste jag gå ner till Kiwi han skriker där nere, han gillar inte arr vara ensam :( 

GRATTIS till min maggi! :) 

DÅLIG

Ja, dålig det är jag.. jag råka radera filmen som Linno filmat på mig, hur kass kan man vara ? :O inte nog med det så försvann alla bilder på kameran :(( åh

Onsdaag

Har varit i stallet  och filmat Küren (Tack Linnea för att du filmade) Och nu ska jag slänga i mig nå käk sen vidare till Frida! En skol dag kvar sen ledig och på fredag bär det av till Pite, så nu snart ska jag till frida och fixa musik till Küren. Hoppas det löser sig nu! Vill ju rida den!

Jaja lyssn på denna låt:) jag ÄLSKAR den.
-men ni som inte läst twilight boken/böckerna har nog inte samma känla för den... 

http://www.youtube.com/watch?v=fgimKT9td84&feature=related

Onsdag

Idag ör det onsdag som jag i vanliga fall brukar rida lektion på, men idag ska jag jag ta fingrarna ut arsulet och filma min kür och sen hem till Frida (igen) men den här gången men bättre lycka! haha . Men hoppas verkligen jag får till det nu. annars blir det ingen kür i Pite... bara en LB och hur kul är det på ska 1-10 ? nja inte så kul. Menmen har två lektioner kvar och dom jobbigaste också, NO och MA. :/ sen driver jag till stallet. Måste göra en massa skolarbeten

 listan lyder
*Hk måltiden ( Papper om vad vår måltid bestod av för fibrer, fetter osv)
*SO
*miljö-arbete
*två kapitel i Tyska
*No nationella (nästa vecka) hade behövt ta reda på fakta kemin/biologin eller vafan det var vi skulle ha np i. Så man har en aning vad provet handlar om sen.

sen är det en massa dressyrprogram att plugga... allt som ska fixas med hästen!


Måndag

helgen är slut och ännu en skoldag, har tre dagar till i skolan på fredag är jag ledig eftersom jag drar till Pite! längtar som fan... Vill  bort nu, jag vill att det ska bli sommar. och jag älskar solen! Prinsen har vilatr idag, egentligen inte bra, men jag har så jäkla mkt skolarbeten...  tungt! Har läst ut den sista boken av twilight idag! blää vad tråkigt, vad ska jag nu lösa? ;O ingenting orkar inte vara beroende inte för att jag skulle bli det av ngn annan bok men ändå. Läsa igentligen är nog inte min grej, eller jo kanske! :) haha
På lördag ska jag ju rida en kür, men det kommer inte gå eftersom jag inte kan göra musiken! Min jävla äckel bror är störd i skallen, Jag menar hur ofta klagar jag inte på honom? men det är sant, han är så sjukt beroende av datan att jag inte kan få låna den en kväll, inte för att det är hans dator, men det är hans mus & headset. och så fprt han inte får sitta vid datorn tar han sina saker... och då kan jag ju inte lyssna på musik när jag ska göra küren. och det måste jag ju göra.och bärbara datorn kan jag inte vara på eftersom den inte har nå program å de. Jaja ska bli så skönt att få flytta (om jag kommer in) och jag kommer inte att tveka för jag vill verkligen bort NU!

Hejs

Fredag

fredag men känns som lördag... Igår var jag hur duktig som helst och skötte mig även fast det var valborg, och jag fick många erbjudande om att fara ut men jag stannade hemme! Beror på att jag är så depug just nu. och du gör mig förvirrad.... Men hade iaf utsläp av hästarna idag så var ändå tvungen att stiga upp tidigt! i  morgon får jag sova ut:) skönt! Funderar på att skippa küren, käns så jobbigt! Men jag hjälper dig gärna med musiken Sara.
Funderar fortfarande vad jag ska göra nu, jaja vilket som blir nog bra! ska slänga mig i duschen nu .. Tjing

Btw är de fler än jag som har mer läsare under en fredag typ ( då det vanligt vis brukar hända mer saker, tillexempel FEST) Haha lite lustigt :p

RSS 2.0