27

Den här helgen har vi varit lediga vilket har varit riktigt härliiigt! vaknade vid 10 tiden hoppade i dusch och har nu ätit frukost och tänker sätta på mig shorts och linne och gå ut i solen fota lite och bara mysa.  I morgon börjar jobbveckan. Vi hörs!

lördag

Idag har vi varit på stan och shoppat lite granna, shoppning gör ju livet genast lite bättre. Försöker se livet från den ljusa sidan.. Jag lever, min släkt och vänner lever och mår hyfsat bra sen är inte allt perfekt.  I fyra veckor till kommer jag att vara i Frankrike och jobba sen kommer jag hem och längtar som tusan! Vill hem mer än någonsin nu.. Önskar jag kunde vara hos min fina vän Frida!

,,


Hemsk huvudvärk...

Nu har den kommit tillbaka, fyfan vad ont jag har haft idag efter att vi var klar med hästarna gick jag in skippade lunchen och la mig i sängen och sov i cirkus 2 timmar och hade fortfarande ont efter att jag vaknat helt sinnes för det brukar gå över bara av att jag lägger mig ner. Typiskt det dära för det för sjukt ont och det spänner i hela nacken och huvudet... Jag vet inte riktigt vad det är, Anna och dom trodde att det var för att jag är stressad men det är det ju inte för jag har inte varit det någonting alls sen skolan slutade.  Men ska boka tid hos en osteopat här i Frankrike så får vi se hur det blir.


Googlade... 
Huvudvärken kan bero på spända muskler, men det kan även ha andra orsaker. Värken utlöses ofta av till exempel stress, trötthet och känslomässiga påfrestningar. Tror att det beror på det sistnämnda eftersom jag ofta är trött då vi jobbar från halv sex på morgorna till 13, sen lunch sen fortsätter vi hela dagarna för det mesta. sen har det hänt känslomässiga saker i livet som är tungt...

Fullt upp hela veckan bara att hoppa i säng så man orkar...

--

We're just afraid, period. Our fear is free floating. We're afraid this isn't the right relationship, or we're afraid it is. We're afraid they won't like us, or we're afraid they will.  We're afraid of failure or we're afraid of success. We're afraid of dying young or growing old. We're more afraid of life than we are death.

Tisdag

Jobbat hela dagen och det har varit skit varmt!! hoppas vädret håller i säg nu så man kan bli lite brun. Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp klockan halv sex och börja jobba...

.

I don’t understand how you can smile all day long but cry yourself to sleep at night. How pictures never change but the people in them do. How your best friend can become your worst enemy, or how strange it is when your worst enemy turns into your best friend. How forever turns into a few short months that you’d do almost anything to get back. How you can let go of something you once said you couldn’t live without. How even though you know something is best for you, it just hurts the same. How the people you once wanted to spend every second with you, think a few minutes of their time is too much to spare. How people make promises despite knowing how common it is for promises to be broken. How people can erase you from their lives just because it’s easier than working things out.

life is really unfair

Tänker på min fina vän och hennes familj hela tiden,  det är så himla fel och orättvist. Jag önskar att jag kunde vara hemma och krama om dig Frida jag önskar att livet var rättvist och att det här aldrig skulle hända. Jag vet att inget kan trösta dig men jag vill vara hos dig jag är så ledsen för att allt ont ska hända dig. Men du måste leva för din bror nu och vara stark! ♥


Har just fodrat kväll till hästarna och ska ta en dusch nu tidig kväll idag ( igen, som alltid..) jobbar helgen i morgon kommer två stycken och kollar på hästarna och stannar säkert för middag så lär ju bli sent, sen ännu en arbetsvecka innan en sovmorgon, vi ska nog mest troligt på galopp nästa fredag prinsessan ska springa!! :) en häst vi sålde sist jag var här. 


2011-07-17

Ibland händer det som bara inte får hända, och det gör så ont och jag märker bara mer och mer hur grymt och orättvist livet är.. Jag tänker på min allra bästa vän och hennes familj.


Vila i frid Emil.


Hejsan

Lever livet här nere allt är bra med mig, är lite trött bara.. Varit i stallet från 6 på morgon till 16 och ska ut igen klockan 17 sen tar jag kväll.  Vi stannar i Anna och Etienne´s hus den här veckan ut sen flyttar vi till ett eget hus tillsammans med charlotte en tjej från England.


In France

Lever livet har, har det super! Den har veckan har jag och Linnea varit ensamma i familjen Drions hus. Idag har vi varit och shoppat och vet ni? jqg har kort bil i frankrike coolt va? :) Efter helgen flyttar vi till ett eget hus i byn utan for vars vi jobbar. Laskigt att bo sjalva dar fast Charlotte bor ocksa dar (en vi jobbar med) hon kommer fran England. 

Idag fyller varldens basta Frida ar hoppas du har en super dag!! ♥

ska vi kolla solsidan: dettta blir  nog sista inlagget for den har sommarn har inget internet i huset vi ska bo i men det blir nog prima!







Nu lyfter vi!!

Som ni förstår så är det här ett tidsinställt inlägg. Nu är jag säkert super trött eftersom jag förmodligen inte har kunnat sova något på bänken utanför flygplatsen det har säkert regna och varit super kallt.  Men nu sitter jag på planet redo att bege mig till värmen. Landar i sthlm för att vara där i 2 timmar, käkar säkert mat på någon billigt ställe förmodligen max fast det har dom inte på arlanda men på ett liknande ställe smäller jag i mig något onyttigt, kollar runt på taxfree sen hoppar vi på planet som tar oss till Frankrike. Kommer nog inte att uppdatera så värst mycket kanske någon gång då och då.  Kommer arbeta varje dag i stekande hetta, sola och bli brun, shoppa i mängder, fara på galopptävlingar, fina middagar med viktiga gäster, fara 1 vecka på auktion, sen kommer jag sakna min familj,vänner och min häst här hemma i Gällivare något otroligt mycket! Men jag kommer att ha det bra så ses vi om 2 månader! :)


God morgon

Kom hem vid fyra hyfsat nöjd efter en super bra utekväll. Nu ska jag packa det sista och stänga resväskan.  Ska fara till stallet snart för att föra min fina häst på bete med världens bästa mamma. Vi hörs! TJINGELING

Fixning på G

Nu ska jag fixa mig innan jag beger mig till Sofie för Party:) Är faktiskt inte så taggad men man blir väl det, det är när jag inte är så taggad som utekvällarna brukar bli bäst för då har man inte så höga förväntningar. Vet inte vem som ska till S, hoppas iaf att mina närmsta vänner befinner sig där så man hinner säga hejdå för imorgon åker jag faktiskt och blir borta i 2månader. Och Frida som far till Italien och kommer hem i september dock bara cirkus en vecka efter att jag kommit hem men vi kommer ju inte kunna ha någon kontakt. 

Tjingeling, detta kan vara det sista inlägget på ett tag emn jag tror inte det.

Lördag

Har sovit länge idag men än endå inte utvilad, varit på stan med mamma gått på marknad och fick med mig sockar, jeans från kapphal, och skor från sko-görans. Varit i stallet och betat med Prinsen i morgon åker han på bete och jag kan följa med och köra honom vilket känns himla skönt, han blir (alla hästar) så glada när man släpper dom på betet rena drömmen för dom.  Så slipper pappa ta ledigt från jobbet, sen klockan sju på kvällen far vi till Luleå jag, Linnea och Linus så himla snällt av honom  att följa med och köra (!) :)


Nu ska jag packa klart väskan allt är en enda röra, och vet inte hur jag ska få med allt. Sen tänker jag fara på konsum och lämna igen filmen vi hyrde igår och köpa något till resan i morgon. Så blir det utgång ikväll med härliga tjejer!:)


00.03

Bestämde att vi far ut i morgon istället så tog en lugn hemma kväll.  Hyrde film som jag och mamma kollade på åt chips drack cola och hade det riktigt chill, allt var bra förutom filmen det var riktigt kass.  Nu ska jag krypa under täcket har mycket saker som helst som jag ska ha gjort i morgon. ställt klockan på nio men tänker bara stiga upp då om det är sol, annars sover jag vidare och vaknar nästa år..

Fredag

Hade en mysig kväll med fina tjejer igår, mycket skratt och snack.  Ledig idag så passade på att sova ut, det var välbehövligt då jag inte sovit ut på evigheter. Tänkte fara och bada med hästarna idag, men tror äckelvädret sätter stopp för det, deprimerande..  Ska väl gå ner och äta frukost och sen bege mig till stallet. Der vankas utgång ikväll, eller jag och mina vänner är sugna men får se hur det blir med den saken. :)

RSS 2.0