Aldrig mer.

Åt helvete! Gick  skit igår.  Fyfaan säger jag bara, ALDRIG mer!!!   TACK för erat stöd.


Vänta till bussen går, och Linnea skulle hoppa på den. Känner att jag måste köpa en 2L jucie på coop. Sen stallet, har nog båda hästarna idag. ska hoppa Kingen, det ska bli grymt kul! och rida ut Prinsen.

Sista dagen....

Fortfarande sjuk och det känns värre, men i morgon ska ansökningen till gymnasiet in så måste till skolan. men far nog hem efter att jag lämnat den till Eva...  Lotta ska rida prinsen i morgon, får se hur det går, Ska bli kul att höra vad hon tycker... men vi jobbar ju fortfarande med formen.  Prinsen har tagit det lugnt sen i lördags :/ ... Pga jag varit sjuk, red dressyrlektion idag gick inge vidare.  Jag är inte pepp, kändes tråkigt...  Det snurra,r så mkt annat att tänka på
Gymnasivalen ser ut så här
1.Holmen
2.Grans
3.Samhälls

Men jag hoppas jag kommer in på holmen, för då läser jag ju samhälls med inriktning häst. Dom tar in 9st. och det är inte endats betygen dom går på, utan ridprov i både dressyr och hoppning.. Jag trodde det bara var dressyr, läste nyss att det  var hoppning också:S hästarna är ju tamefan 1.70-1.80  .. jajja rida och vara glaaa :P


Hoppa i duschen nu, tjingeling *

sjuk

Är sjuk, eller förkyld kliar i ögonen och rinner ur näsan... Nyser hela tiden och tror jag håller på att få feber. men som alltid annars är det bara att pallra sig till skolan och stallet. Har i alla fall sovmorgon till tio i morgon - skönt!  ska hoppa i säng efter att jag skrivit det här inlägget.

 Fan va mongo mina hästar är... Den stora är svin busig, så vågade inte riskera med att rida honom, men i helg ska jag rida! mamma får väl ta honom i veckan...  Sen så när jag och Linnea var och gav en försenad middag till hästarna ( jag glömde bort trots att jag prata ed mamma klockan fyra) så var Kingen svin suris och satte bak öronen och vända rumpan till,så att linnea blev så rädd att hon flög mellan tre el-trådar och snurrade i luften , FYFAN va kul det såg ut :P  Och de lilla ponnyn smet ur boxen när jag kvällsmocka, han sprang in i Ajax box, då Ajax var där inne, jga lovar alla hörde mitt skrik, och mitt hjärta stannade! :S men som tur hände inget.

Det varar aldrig förevigt... Ni finns inte förevigt...och vänner stannar aldrig förevigt
    <333

/Faanny

Måndag

Måndag! fortfarande trött efter en tidigt kväll igår, Nu ha jag slappat hela dagen kikat tv och så. och stört mig på min förbanade bror!  som bara jävlas... förövrigt så är jag stalledig, så ska väll sätta igång med tyskan... sen fylla i gymnasieansökningen :)) gladare än någonsin för att få flytta (:

Imorgon blir det stallet efter skolan, Linnea vi tar samma buss ? och du ska veta hur glad jag är att jag lärt känna dig! <3

/ Fanny

ARG

jag är förbannad och arg på mig själv så att jag håller på att explodera!  Jag orkar verkligen inte med min bror ngt mer.. Han ärm verkligen en jävla pina... På helt serist önskar jag att han försvann, nästan iaf. det finns stunder då han är snäll. men efter en timme med honom , så äre kört... han måste på seriöst ha ngt fel....  Ni får honom gratis,

En kort beskrivning han sitter för det mesta framför datan eller tv.. Han äter upp all mat som finns i huset, om jag ska duscha så springer han in i duschen före mig, allt för att jävlas precis ALLT! Han är aldrig givmild, han är snäll ungefär en gång i veckan. Men det varar inte en hel timme. Han gillar att slås, och slår jävligt hårt. dlår en i rygen/magen så att du tappar andan. 
Låter de lockande hör av er!
.........................................................................................................................................................................................................

Lördag

God kväll på er allihopa :)
Jag är verkligen jätte trött,  steg upp åtta i morse och for till stallet! Varit där till fyra, det har varit klubbtävlingar!  Lika tidigt i morron, hoj vad jag hatar att inte få sova... Lär ju inte kunna gå till skolan på måndag, kommer vara as-trött, så blir nog en sova ut dag! 


 red charm prillen i ridhuset, försökte med dressyr!


Var iallafall på skolan igår kväll, pluggade och så, haha  Naat ;b Marro fyller år idag så hon hade fest på min skola  igår:) GRATTIS! (:

Torsdag

Hej på er alla goa och gla, red mitt charmtroll på banan idag, han var superpigg, men det var kul! Funderar på att hoppa i säng tiditgt idag, är jättre trött :/ Menmen i morgon är det fredag och det är lika med helg, men inte får jag sova inte... lördag troligtvis, men söndag är det dryssyrtävling (klubb) Ska inte var med men ska döma första klassen, en Märka :1 ,  Brukar ju annars döma tillsammns sara, men nu sk ajga vara själv, men var typ 3 startande =) känns jobbigt att kliva upp tidigt för en sån sak, men ids inte säga emot dom blir så sura då :(  Jaja slänga mig i duschen nu , sen ser jag vad jag gör..



Haha, om ni bara visste vad som väntar er, Ska bli så kul att få höra /se , Och om ni visste vad alla tycker om er (:

I skolan

God morgon! Sitter i skolans datasal och försöker komma på ngt bra att skriva om på svenskan, känner mig inte så pepp.... Fick just veta att vi ska göra ett arbete inom SO, och jag hatar SO, eller ämnet i sig är ju kul , men lärarn är helt CP!!! jaja vad kan man göra, annat än att le och och spela glad  ? ")  '
Förövrigt så är jag jätte trött och vill helst av allt krypa ner i sängen och slå på en film, och bara slippa allt, men livet är ju nästan bestämmt. Man kan inte skippa skolan, den är ju trots allt viktig annars kommer jag aldrig att bli rik :p Haha

Mitt nyårs löfte håller sig bra, även fast Linnea hade köpt chips igår, så tog jag inte en enda, Sen ska jag börja träna två dar i veckan med Frida! (=

Ska börja arbete nu,  på åter seende :)

Måndag

HejHallå ;)
Stallet idag då, Linnea kom till stallet idag fast hon inte hade ngn häst, min hjärtevän<3  Red prinsen på banan , bytte med Denince så att jag red Exilia och hon Prinsen, hon var en fin ponny, men jag tycker personligen mer om Prinsen<3 I morgon ska jag väl pallra mig upp till skolan, så att jag är där på första lektionen, idag  kom jag först till andra lektionen, men jag har knappt sovit inatt, har haft värsta ont i magen :S ursch -ALLA killer borde veta att tjejer har det dubbelt så hårt/svårt som killar. Ska hoppa i duschen nu, sedan sängen :)


Fanny- du vet att du alltid kan prata med mig, och kommer alltid att stöta dig, Du är den bästa skötare man kan ha!

Livet

Jag har blivit äldre, jag har tappat en del vänner, men jag har även funnit nya vänner. vänner som jag vill behålla livet ut.  Mitt hjärta har brustit, och det kommer säkerligen att brista igen.  och en dag komer jag förlora den jag älskar, Jag kommer att göra både fram och bak-steg. Jag kommer att få börja om, jag kommer att få känna saknad.
Men jag kommer aldrig kunna gå tilbaka.

Du är den finnaste, och allra vackrats jag vet!


tävlingspolarna

Ni var dom bästa-tävlingspolarna!
 Åren vi varit med er på tävlingar, kommer inte tillbaka, men  vill att du ska veta att det har varit great :)


Att det kunde bli så stort.

Kommer iaf ställa upp för dig! precis som du hade gjort för mig*  

Ursch, nu är jag depp igen! orkar inte, blir så sur på allt just nu. älskar min underbara ponny! längtar  till sommarn så att jag får flytta och börja om, det kommer nog bli det bästa jag gör som tonåring iaf. Vill inte vara kvar här iaf. Snackat med Frida tur att hon förstår. ( du vet vad jag menar, om min f )..


ska kila och kika film, vi hörs.


HELG :)

Ska på stan en sävng,sen dollar och sedan stallet. Min klippmaskin har kommit idag så ska fixa min ponnyn päls :) känns skönt! vill att han ska vara en fin ponny ! hihi
rida dressyr efter att jag klippt honom, ska bli riktigt kul, var stalledig igår- skönt att ha tid för annat! :)



Bara för att jag är brunnete nu =) haha
Två blondiner satt och filofisera, då fråga den ena tror du Borås eller månen är närmast ? då sa den andra ser du Borås eller ?

Hur bröt blondinen benet när hon krattade löv?"
"Hon ramlade ner från trädet

Pizzabagaren: "Ska jag skära pizzan i sex eller tolv bitar?"
Blondinen: "Sex, tack. Tolv orkar jag aldrig."

HAHA, KUL VA ?


Onsdag

Hallå!
Kom från skon för ett tag sen, ska käka och sen blir det stallet, rida ponnyn dressyr, jag önska jag kunde får rida för Lotta!  Hoppa kingen igår, det kändes super, förutom studsen på medelinjen, jobbig sväng, men vi får arbeta på det :)

Gällivare är byggt på skitsnack, Och jag HATAR personer som inte står för det dom sagt, och snackar om saker dom inte vet nånting om!!! 
 

En mindre sak

en minde sak i mitt liv är att jag slipper us! nu och föralltid!.och det ska bli enormt skönt, kan jag säga er. Jag har promenerat till stallet och varit där heela dan,jäkligt trött är jag...Funderar på att vara stalledig ngn dag till veckan, tors/fredag- kanskebåda?:) Hade inte suttot hel fel, men man måste ju träna när man har en ponny!

Förövrigt har jag hållt mitt nyttiga liv i 11 dagar idag! och är extremt godissugen:) men bara att härda, man kan ju alltid knapra på en morot =)

Hejs 

PISS för allt.

Nu är jag helt nere, allting är jobbigt! Jag är trött hela tiden, jag vill sova ut men hinner inte, för att man måste till stallet. Jag ska snart söka gymnasie, jag har panik, jag vet inte vad jag ska söka, jag vet ingeting, jag vet bara att jag vill börja om...  jag vill flytta, jag orkar inte med gällivare! Och jag SKA flytta, de som känns jobbigt är med ponnyn, Kommer ju ta med honom! men stallet igger så mkt utanför stan, och om man skulle missa en buss. skulle det ju ta en evighet till nästa! :/ Jaja måste tänka mer på saken, men inte just nu..

Funderar om man ska ut idag/ vara med Linno å hennes friends ? =)

Hejs


Fredag

For till stallet direkt efter skolan, eller satt en timme i uppis och prata med Therese & John :)  Therese stackarn har ju sina problem! ;b Hahaa... I stallet tog jag hand om ponnyn, Kännde mig sjuk redan tidigare i veckan, och mamma tyckte jag var blek i ansiktet, så blir lite mys med film idag, så hopppas jag på utgång i morgon!



btw: vill ngn ha en söt kattunge ? -GRATTIS!!!  Bosse & Tussi det är den svartvita katten,.

Trött:/

Haallå! :)
jag trött utav faan, kunde inte somna igår, hur mkt jag än försökte! Steg upp 20 över 7 och kleta lite smink i ansiktet hoppa i kläderna och tog bussen till skolan!  slutade 13.00 det var skönt. En skoldag till sen helg :)  Men det dröjer nog länge till nästa lov :/  Ska ta en promenad och innan jag går till mormor ohc käkar åker därefter till stallet, ska rida ut i  kylan med Linnea & Elvis Har en massa saker att säga till min pingla* Kan knappt vänta! ;b

Jamen, nu ska jag hoppa i skorna och ta på mig jackan, och utt och promernera



/ FaannyyL

Kina

Ska käka på kina idag ;) LÄNGTAT hela dan, ska bli så gott !
Sovit ett bra tag idag, hoppa i kläderna och for till stallet , fixa prinsen och red dressyr! Sen kom mormor och hämta mig , fixa mig lite granna, så snart kommer väl marro ooch hämtar upp mig:)

Hejs =)


Måndag

Hej, hade ansiktsbehandling idag, men kände inte för att fara till gällivare halv tre och sedann stressa till stallet å sen Kina, så ringde och avboka och beställde en ny tid :) Nästa måndag , ska bli skönt!    Fick ett sms av Marro, där det stod att det inte blir nå kina idag eftersom det har stängt! Assumt dåligt tycker jag för jag var sugen :) Skulle ta det på tisdag istället ( i morgon) . Red min ädla prins idag, han och jga var inte samspelta! måste börja ansrtänga mig nu, snart börjar ju tävlingarna, och jag vill verkligen kommma igång , på RIKTIGT! Jaja umgåts med Linnea i stallet, i gjorde gröt av krossad havre, Riktiga kockar är vi ju  (NAT) haha svin äckligt :/ synd!   Ska hoppa i ducshen , mendans broder kokar mackaroner, sen äta och senare promenera till Sofie ; )


Hejs !



/////////Fanny

Lördag

Lördag i dag då, känner mig lite nere, och jag som hade planer på utgång!, Kanske nästa helg istället ? Har utsläpp i morgon, tungt att stiga upp, men jag tar och gör bort hästen på morgonen, så kan jag sova en sväng å dan, och sen våldgästa sofie :) -Det låter bra!   Vart i stallet idag, typ hela dan, mocka åt Prinsen, fyllt maten tagit hand om honom, och ridit dressyr, gick rätt så bra (:

Svårt beslut, kan inte bestämma mig! Bara jag kunde få både och.


Hej /Fanny

2009

Nytt år, nya tag -ellerhur ? :)
Mitt förra år (2008) var rätt så bra, Var på tre tävlingar med min underbara ponny! Och blev 3:a i distriktmästare,  (nästa år tar vi 1:a plats)  Sen kom vi 3:a distrikts campionatet, mkt nöjd! Om vi bara kunder vara överrens hela tiden på tävlingsbanan, men vafan utan min ponny hade jag inte varit på den plats jag är idag.

Skolan har däremot gått sämre, jag har varit svin dålig rätt ut sagt! och svin trött dugnet runt, det spelar ingen roll hur länge jag än sover, Orkar knappt göra ngt :/

Och på julafton fick jag veta ett hemskt besked,  Jag trodde alltid jag skulle få välja själv, inte ett måste!

 Jag har lärt känna en helt underbar person- Linnea <3

Insett saker jag aldrig trott om mina vänner, tappat kontakt med flera av dom.


Mina nyrslöften är/ saker jag kommer göra -
att bli smal,
Vara bäst på tävlingsbanorna!
starta NM:et
Flytta,
starta en tävling med Kungen
Bli bättre i skolan
*
   
*


/ Heejs F.
                                                                           

Första inläget

Hej! ids inte säga till någon att min  blogg finns, tänkte ha den lite för mig själv tills jag blivit bra på att skriva, haha (:

Hejs! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0