Valborg

Har stigit upp halv åtta för att fara till Stallet med Linnea och ha stalljour tog sedan en ridtur måste vara den roligaste ridturen ever... Hästarna var galna! sen har vi sprungit på stan köpte en ny mascara det var på tiden. men jag är ju så klantig att jag glömt mitt smink i kalix. Nu ska jag torka håret sen ska jag bege mig till ett gäng tjejer för lite förfix osv sen blir det grillning, kommer nog bli en hel bra kväll! :)


Friday I´m In Love

äntligen fredag efter att jag hade slutat idag så tog jag en fika på stan med mina fina vänner sen hoppade jga på bussen till Töre och åkte därifrån bil hem med Linnea. Har ätit ute med mamma och Julia sen hyrde jag och mamma en film som vi ska kolla sen, men först ska jag plugga känns skit kul!! men jag får inget gjort fast det måste bli klart, är helt slut i hjärnan. Har fått erbjudande om att fara ut idag och umgås haft stor lust att skita i pluggning och dra ut men satte stopp för dom planerna och håller mig till mitt schema.


Prinsen fick iaf vila idag for dit och borstade honom bara.

School is pain in the ass

Känner att jag inte orkar nå mer men jag kan ju inte bara skita i att lämna in mina uppgifter, skita i att redovisa, skippa proven och skita allt som är jobbigt. Men just nu känns det förjävligt. Har försökt plugga hemma hos Emilia men jag kommer inte på något att vettigt att prata om på muntliga sv. Kanske är det för att jag är skit skraj för att prata inför klassen jag har inte varit det förut och det är ju inte så att jag inte trivs i klassen eller känner mig osäker för det gör jag verkligen inte. Men direkt jag ställer mig där framme börjar hela jag darra och min röst hackar och det har bara blivit värre på senaste tiden. Jag har absolut inga problem att delta i diskussioner eller öppna käften i vanliga fall, jag säger gärna vad jag tycker och är öppen för det mesta. Måste hitta något botemedel mot det här och det är genast för redovisningen är på måndag..


Någon timme senare

en parfym rikare och 300 kronor fattigare.  Kände att jag behövde ge mig själv lite tröst så här i pluggandet så inhandlade mig en ny parfym sen fortsatte jag med pluggningen. Hunnit med att sola och därpå en dusch, så skönt att solariet ligger 100 meter från min dörr och ingen personal utan man betalar bara och öppet till 22. Det är skönt att bo stan.  Nu tänker jag kolla en film och krypa ner under täcket och längta till helgen.


Tjing!

Son of keys


Saknar kingen så sjukt mycket! han är så fin.



Kingen i Pajala.


Den 27 smäller det.

Jag tror jag skiter i körkortet... Körde idag och det gick iallafall bra men diselbilar är så starka . Jag hade behövt klarar faserna på teorin så skulle det kännas lite bättre. Nu ska jag värma någon mat, och börja med svenska nationella.  Tänkte springa ner på stan och köpa en parfym och frukt. Fick lönen idag och på fredag kommer studiebidraget så det känns förjäkligt skönt! :)

you´re young shut up and enjoy life

klickar in på hm och beställer kläder, det är ibland det bästa som finns! tycker inte ni också det?- jag visste väl det. Om sju veckor är det sommarlov helt galeet, tror jag tjatar ihjäl mig om det. Men det kommer att gå snabbt har jag en känsla av. Och nu i helg är det ju valborg hur great är inte det liksom? sen är det alla nationella sen sätts betygen, man avslutar några kurser sen är det bara 1 år kvar av skolan. och förhoppningvis så kommer jag ha ett körkort innan den här sommaren är slut.


Tisdag

Skolan idag var väldigt chill, karaktär och Nk lektion. Sen har jag och och mina fina vänner hängt på stan hela dagen typ. Hovprovet är flyttat en vecka framåt så jag har bara 2 prov nästa vecka wiho för det. 


2 bilder från påsk.




THE WORLD´S GREATEST!


Back in Kalix

Har varit och handlat men som vanligt suger det att handla på willys, dom har aldrig det jag vill äta.  Och nu sitter jag här i min soffa och plågas av min mensverk. Tänkte kolla den där filmen som går på fyran om 10 min. Sen tänker jag sova och hoppas att jag orkar upp i morgon men första dagen brukar ju vara helt okej att stiga upp på.


me and Moa, 2009


Måååndaaag

och det här dagen ger mig ångest.. Nu ska jag slänga på mig ridkläderna och rulla mot stallet. sen middag i kullen och säga hejdå till mina kusiner som åker tillbak till sthlm. Mina familj ska nog dit i sommar men jag kan inte följa med vilket suger rätt så mycket. Idag har jag tillbak till kalix skönt att det bara är 5 dagar så kommer jag till gve igen, trivs så bra här just nu. Men jag har ju mina perioder. kan ju glädje mig med att jag får träffa mina fina vänner i kalix.


puuuss

Kärringstopp

Jag tycker inte om att köra med min bil.. Jag får inte i rätt växel i början får jag alltid i rätt växel sen när jag kört ett tag eller rätt så länge blir jag slarvig.  Fick ett rätt så skämmigt kärringstopp och såklart kommer det bilar förbi. Äh inte deppa för det, det är ju bilen det är fel på inte mig :) Tänkte ladda upp bilder från grillningen idag hur härligt som helst och lite färg på köpet och en mysig ridtur i solen med prinsen. hehe Nu ska jag och min fina syster kika film. 
 

Glad Påsk

Sjukt fint väder och och värme inte helt fel på påskafton :) Nu ska jag fara till Kullen och äta påskmiddag!


6 år

Idag har jag haft världen finaste ponny i sex år.







Fotade idag, han var super fin under ridpasset idag! :)


Långfredag

Idag har jag gjort absolut ingenting, varit med mamma på dollar och coop. Pluggat, tittat tv och varit i stallet. Nu ska jag hoppas  på att det börjar någon bra film på tv och försöka ha lite roligt tillsammans med den.  Känner att det är alldeles för drygt med såna här dagar.och plugga kan ta sig. Jag hade gärna pausa tiden hinner inte med.

skärtorsdag

Väntar på att mami slutar så jag kan fara till stallet och ta hand om min fina. Sen blir det middag i Kullen och därefter ska jag ut och övningsköra på långtur I think. Sen har jag inte bestämt mig om jag ska hänga på ut idag, får helt enkelt se vad vad som händer.

Hur många lingon finns det i världen

Glömde näman att jag hunnit med bio här på kvällskvisten med Elin,Julia och Linnea.  Värd att se!





tandläkaren

Tog mig i kragen och gick dit idag på min bokade tid. Och mina tänder var fina inge hål så nu kan jag fortsätta leva. Jag som hatar tandläkarn var hyfsat nervös innan jag skulle dit, men nu ligger dom inte på min - lista men inte på + heller för den delen någonstans där i mellan. har varit på stan och sprätta pengar, tog en fika på vetehatten och sen for jag till stallet och kollade på min syster som red lektion. Nu ska jag plugga lite eller kanske jag gör det i morgon. Ska fråga min fina syster om hon vill titta en film med mig en sånd där vhs film typ eva och adam.


Hachiko

Igår kollade jag och några fina tjejer filmen hachiko. Har ni inte sett den filmen så gör det.  jag grät mig igenom slutet, hunden är verkligen människans bästa vän.  Gud vilken fin film det var.


Tisdag

Har varit ute en sväng med hundarna och det är sjukt fint väder, vill sätta på mig shorts,solglasögon men det är lite att ta i för riktigt så varmt är det inte. jag vill ha sommar nu! jag älskar sómmaren. Den här sommaren kommer bli så himla bra, det blir ju vad man gör det till. Jag vill jobba ihop massvis med pengar så att man hade kunnat fara utomland under höstlovet. Nu ska jag plugga och om jag hinner klart ska jag promenera till Kullen, Tjingeling.

-

Tumblr_lc64j936to1qah2fqo1_500_large

Life is what you make it to

Nu har pappa köpt korkortsteste r till mig som jag kan nöta. idag har jag tagit tag i mitt rum och det blev mycket renare iaf.  Min morfar fyller 66 idag så har varit där och ätit smörgåstårta och så fick jag träffa Dewin (Nathalie och chrisses bebis) skit gullig var han! :) Hunnit med en ridtur med Linnea och Lillan och nu tänker jag plugga!



smile and the world smiles back at you

Nu ska jag ta tag i städningen i mitt rum, verkligen ett stort måste det ser förjävligt ut här inne.  Igår kom mina kusiner från stockholm till Kullen. dom kommer upp varje år varje påsk. Så för det mesta kommer jag hänga i kullen under lovet.

Man kan lära sig att gilla en person, eller kan man det ?

Inte nog med att jag och Linnea älskar varandra nu har vi tvingat våra hästar att göra det.




några månader senare..





lördag

Har varit i stallet och tagit hand om min prinse, nu skajag fixa mig lite sen far jag till Maggi för middag med ett gäng fina tjejer :)

Påsklov

Lovet kom precis i rätt tid. Igår efter skolan plockade Linnea och Linus upp mig så for vi till happis/finlnad det blev en bra dag, jag är ju rätt fattig just nu men fick med hem 2 par skor och ett par svarta jeans leggins. åh vad jag vill shoppa sommar kläder. Nu ska jag kila ner och duscha, äta frukost sen beger jag mig och handlar inför ikväll :)


Go ahead, make my day

I morgon är det fredag och i morgon får vi lov vilket känns underbart! det känns till och med mer är underbart. I morgon far jag till Finland med några härliga tjejer och det bästa med det hela är att jag får åka bil hem i morgon.

jag vill ha pengar, jag vill shoppa!


Spirrning på schemat

vet inte riktig om jag tror på det, kanske är det så att alla vill så mycket att glaset ska röra på sig att det händer något men jag tror inte att någon av oss gör det. Dom gånger vi har spirrat har den hänt riktigt läskiga saker, men som sagt så vet jag inte vad jag ska tro. Men lite kul är det iaf :)
Har läst ut körkortsboken eller har dom där vita sidorna kvar, men jag tycker jag förtjänar att göra något roligt efter en hel vecka med pluggning.


Körkortsteorin

Kan ta sig eller hela körkortet kan ta sig. Jag går hellre runt hela världen nej nu ljög jag! men jag är less på att plugga och har knappt börjat. I morgon ska jag klara fas b där med basta. Jag är hungrig och jag är sugen på att ta en joggingtur, jag ska nog göra mat, plugga och sen fara ut och jogga!

God morgon

Börjar 12.20 och då har jag ett prov som ska skrivas sen slutar jag. Ikväll ska vi ha kvällsskola men vi bestämde med våran klass och 3orna att det blir bowling från 8-9 hyfsat chill! Nu ska jag plugga lite grann äta frukost och ta det lugnt innan jag beger mig till skolan. och vet ni? 93 orna(vi i kalix...) kommer att ta studenten på en tisdag och vi kommer ha balen veckan innan. Verkligen skit tråkigt och vi kommer ju inte ha "student vecka" och få kommer kunna komma och kolla eftersom det är mitt i veckan, svårt att få ledigt osv... Äckel Kalix.

sjukt fint väder

snart är sommarn här♥ Har iaf pluggat hela efermiddagen, och nu ska jag ta med mig böckerna och gå till Emilia för fortsatt pluggning. Hade helst varit ute i  fin vädret! Måste på coop och köpa toapapper det måste vara världens mest tråkigaste sak att lägga pengar på dock så behöver man det. Sen har jag en fundering på att flytta tillbak till elevhemmet nästa år, men vet inte om jag ska det? kan inte bestämma mig. Svårt val.  Det är sista året och jag vet inte hur mycket jag kommer vara i kalix hur mycket skola jag har eftersom vi inte har många ämnen att läsa i 3an. Och flyttar jag tillbak så får jag bättre kontakt med mina vänner, mer gemenskap och Dennis kan ta min lägenhet och sen är det ju trots allt sista året med smr och här i Kalix varför inte avluta det som jag började det? för jag måste ju erkänna att första året var awesome♥








Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up
In your face


Söndags ångest

Framme i Kalix och jag tänker krypa ner under täcket och slå på en film orkar inte plåga mig själv och vara uppe sent och vara trött i morgon. Den här veckan har jag 3 prov känner mig skit taggad eller så inte.  Men sen är det lov och det känns underbart! sleep tight


söndag

Nu ska jag kämpa mig upp ur sängen, huvudet är ingen lek idag! aldrig mer tequila.. Ska ta med mig min bästa vän och rida ut en sväng!


bonjour

Steg upp tidigt idag för att hinna med allt och känner mig ändå stressad.. Har hunnit varar i stallet och ta hand om ponnyn och snart ska jag och mamma fara till nattavaara för att hämta spån. Sen måste jag hinna övningsköra, fixa mig, handla mat till ikväll. Hoppas iallafall att kvällen blir awesome dock känner jag mig inte så värst taggad nu, känner mig bara stressad men det blir nog great ikväll.



I Gällivare

Lyckades med en avfallning idag också, Fröken bockade av mig..  Så jävla söt häst! har även hunnit rida prinsen med Linnea och Lillan skit mysigt nu när det är varmt ute och en busig ponny.  Nu har jag gjort två körkortstest som finns på internet klarade båda. Måste ta tag i teorin nu, har allting uppbokat känner mig stressad eftersom jag knappt kört något men det är ju ett tag kvar och teorin ska jag ta tag i.


ska ta tag i skolan

Utvecklingssamtalet idag gick inge vidare alls, min närvaro är bra men engelskan och matten är ig varning känns sjukt jobbigt och jag inser nu att jag MÅSTE börja angagera mig och ta tag i skolan.  Vilket jag inte gjort under hela tvåan. men nu är det på tiden, jag skäms inte för att jag har ig och jag tänker inte gå under för jag vet att jag kan.  Har iaf varit och solat idag och nu börjar jag få lite färg nu är jag inte kritvit utan bara vit he-he. Dock nglömde jag ta bort ett plåster jag haft på benet så har en vit fläck där men det är ju bara charmigt not.

attans också

 Använde just en parfym som jag insåg hade blivit gammal + att en annan parfym också har blivit gammal och luktar apa det känns surt.  Måste använda upp dom nu känns ju himla tråkigt om man köper parfymer som man inte kan använda sen. när det sant om man ska ha dom i kylen? Glömde plugga igår eller orkade inte jag är så himla lat och ibrydd.  Nu ska jag äta två havre hårdbrödmackor och sen knata till skolan för lite trafikkunskap.


What a great day

idag har det varit en sån där bra dag. Hade holmen på morgon och red för Andreas Hesse sen lunchade jag och Emilia på Kina sen tog vi en sväng på stan där jag lyckades få med mig 2 klänningar för 800 summan var dock mindre rolig.. men dom var fina och kunde inte bestämma mig för vilken av dom jag ville ha.  Sen tog vi och åkte premiär runda med Linnea  hon har ju fått körkortet igår så vi drog ner till Haparanda/finland.  sen har vi åkt raggen här i Kalix och nu är jag hemma och tänkte öppna engelska grammtikböckerna, i morgon väntar prov. 




sometimes you need days like this.

4 april

Jag världens klantigaste eller glömskaste människa. Glömde mitt internet i Gällivare (är inne på grannens internet, som bara funkar ibland)och ändå så kollade jag i rummet så att jag inte hade glömt något.  På gympan idag hade vi gym så blev träning av benen idag och ja det kändes att det var länge sen jag tränat på gym.. Tiden räcker inte till egentligen är det en dålig ursäkt! hade lika gärna kunnat kliva upp en timme tidigare. Nu ska jag iaf hoppa i skorna och ta en promenad sen ska jag sola.



april april...

Tjoho ska strax stänga mina blå, har just kommit hem från filmmys med Linnea och Victoria. vet ni vad jag har gjort idag? jag har flugit av prinsen efter stigen (det är inget skämt)andra gången jag flyger av honom efter stigen på 6 år.. Tror det var för att jag sa tidigare idag att jag skulle flyga av när vi hoppade på holmen idag men där höll jag mig kvar.  men det var ju roligt att pröva på något nytt hehe. Har ännu inte bestämt vilken utklädnad vi ska ha i morgon.  Och i morgon jobbar jag till 16 så frågan är när vi ska hinna bestämma/fixa osv, -ta dagen som den kommer. Det löser nog sig, hoppas jag.

RSS 2.0