..

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Måndag

Lång skoldag idag, haft utvecklingsamtal och det var ju liter varierande reslultat... Har iaf varit på stan med Emilia sen var vi käkat pizza är fortfarande mätt kommer leva på den måltiden hela veckan.  ocj jag hare redan slösa en massa på pengar på INGENTING får ångest! Och vet ni? jag som aldrig är sjuk  har fått as ont i halsen :/ i morgon är första och sista lektion 12.10 till 13.30 så jag tror jag fixar den dagen. Och min bror var just här och lånade pengar av mig sen hade han även köpt en julmust till mig:))) Nu ska jag knarka halstabletter och vara med mina fina vänner!

Glömde säga

att idag när jag jobbade var det en massa som var och fikade osm pratade engelska,jag tycker att det är as kul att prata engelska gör det typ as ofta men jag är inte bra på det därför pratar jag bara med men dom som ligger under mig i kunsakpsnivån ;) men när det kommer någon till fiket och man ska säga vad saker och ting kostar och fråga om dom vill ha kvitton osv blir man helt ställd,  och sen när dom frågar vad det är i en bulla tillexempel är det skit svårt att att förklara att det är mandelmassa i typ :P

det jag vill komma till är att jag saknar att pratat engelska :) som i Frankrike.

Lördag

Kom ju till gällivare i torsdag och i morgon far jag hem igen. skönt med en längre helg då jag annars bara hinner komma hem innan jag måste fara tillbak känns det som. Igår jobbade jag, stallet senn umgicks jag med Frillanpillan, idag har jag jobbat,stallet och nu ska jag bjuda över mina vänninor det blir väl film och prat I guess.

Tjingeling

24 dagar kvar

prick en månad till julafton shit pommes vad fort det tiden går... Har inte fått in julkänslan, men ihelg när jag far hem ska jag nog köpa lite jusaker till lägenheten så man får in känslan (förhoppningsvis).  Far till Gällivare i morgon eftersom vi är ledig på fredag så blir en lite längre helg, ska jobba fredag och lördag.  Måste skrapa ihop lite pengar till julklappar.  Längtar redan lite till söndag så jag kan fortsätta se OTH, eftersom Emilia skulle ta med resten av filmerna då, har blivit lite besatt Haha. Men längtar inte så mycket så att helgen ska försvinna innan man hinner tänka för det gör den ju alltid. Nu ska jag ta fram engelska böckerna och plugga inför provet i morgon, typiskt mig att aldrig läsa texterna och göra uppgifterna... Men idag ska jag göra dom så det förhoppningvis går bättre är det brukar göra på engelskaproven.









Btw sa jag att jag klarade ekonomiprovet? Lycka.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER


Hoppas du får en underbar dag och  fina presenter, god tårta och en härlig ridtur på prinsen! :)


Älskar dig


Memories never die

Idag när vi var i Storsien hos den här familjen så berättade Annelie att Kingen hade stått där lite då och då på uppfostring.  och jag fick tårar i ögonen och ville börja lipa. jag orkar verkligen inte prata om honom, när kommer det bli lätt? när kommer jag acceptera att han inte kommer tillbak? jag kommer aldrig glömma honom måste lära mig leva utan honom.


Remember me, remember us. remember that WE used to be.
remember that I love you!

Storsien


Skola idag, först Holmen sen for vi till ett ställe utanför Kalix och bilderna får tala för dagen!













I've just realized how quickly everything can change

Or is it me that changed? jag vet faktiskt inte svaret på den frågan, har kollar OTH med Emilia druckit julmust och inte ätit godis good for my body, ätit en klementin eller två.  nSka slänga ihop lite kläder och annat tjafs i en väska för i morgon ska jag upp tidigt väldigt tidigt för att vara exakt. BLÄÄ!


Jag är iaf glad att du finns vid min sida!

I don't wanna be anything other than me

Ig på matteprovet, Grattis Fanny! jag tror jag får stipendium i världens trögaste! haha nej men min lärare visste vars felet satt, och det är ekvationoer och vet ni en sak? hela matte B handlar om ekvationer.. ser lovande ut.  Får väl skärpa mig men det går inte så bra när man verkligen inte ser ljuset... men slut snackat om skolan för nu är det helg:)

Kom hem för ett tag sen tänkte skriva lite på mina uppgifter till i morgon. Men tv slås på och hoppar under täcket och kollar oth uppgifterna får vänta!


Har ni tänkt på en sak? tänk hur lätt det hade varit om inte smink hade uppfunnits, vad lätt allt hade varit då hade man sett ut som -ja som man helt enkelt föddes till att se ut. Har ni tänkt att det finns dom som ser jätte knasiga
ut utan smink men med är dom jätte fin, sen finns det ju dom som har det tvärsom



Tänk vad smink kan göra stor skillnad! Vet ni vad jag tycker är mest synd? det är dom som inte vågar visa sig utan.




.

why am I not good at anything?

Den här dagen började med att jag var glad ända tills jag kom till skolan och började medd äckelkörkortsteorin.... Jag får fan inte godkänt på fas A hur mycket kan man suga egentligen? varför går det bara neråt för mig? kan det aldrig vända? Jag är verkligen less på det här nu.  Det går så jäkla dåligt för  mig i skolan och över allt annars också.  Ett + för dagen är att jag lyckades med matlagningen och jag åt maten när den var klar också och den räcker till i morgon också det kallas dagens lycka! Ihelg drar jag på kurs och får mat serverad hela helgen + att jag får umgås med mina vänner och glömma den vanliga vardagen.

I morgon har ja ma prov wish me luck kan behövas haha. nu ska jag vänta på att PH börjar sen ska jag fortsätta med tittande av oth grym seire detdära:)


My life

Något du saknar, saknar dig så det gör ont!


Någon du aldrig vill förlora


Någon som gör dig stark

En plats du saknar

En bild du mins


Någon jag delar oförglömliga minnen med


Dig själv som lycklig


En bild som gör dig glad

 



Varför lär jag mig aldrig??

hade prov idag, och  min lärare rättade det direkt och han visste inte riktigt om jag skylle få G annars blir det IG. Varför pluggar jag inte? det är ju itne så att jag tror att jag är ett geni för det vet jag att jag inte är men orken finns inte jag är så pluggless..  Iallfall så har min pappa sovit hos mig inatt så igår var vi och handlade skönt när man inte behöver betala själv, hehe.  NU ska jag börja kolla OTH, har nämligen låna första cch andra säsongen av Emilia.  alla säger ju att den är grym!
Men först ska jag värma mat.

second place

Kom just hem från stallet. Har ridit ut med min fina ponny, ska väl äta snart och sen beger mig jag och pappa till till Kalix. Han ska sleepa i min lägenhet en natt för i morgon drar han vidare till någon tävling med Kiwi. och bil resan ner till Kalix blir det att plugga eftersom jag inte lagt ner någon energi alls till det.

Jag vill inte kommma i andra hand, jag vill vara lika omtyckt.
 Jag vill finnas där,  jag vill att det ska vara som förut.

Måndag

Steg upp någongång efter nio och vid tio kom Anki och hämtade mig så for vi till stallet så gjorde jag iordning ponnyn och red honom, men fasen vad stor man kände sig,  men sjukt söt ponny! Ska iallfall hjälpa Amanda med honom. Nu ska jag öppna mina böcker och plugga. synd att jag har det mesta i Kalix.

Söndag

Blev kvar i Gällivare, var påväg till bussen men efter vägen bestämde jag mig för att inte fara. Delvis dumt, men kändes lite ovärt! det jag mest har ångest för är gympan som jag inte varit med på så mycket. men jag har aldrig skolkat från den har varit borta typ 3 gånger då jagg varit sjuk.  Far iaf tillbak på tisdag och blir kvar i kalix i 2 veckor då vi har kurs i helgen.  skönt att inte behöva sitta i buss tre timmar näst helg.  Nu ska jag slå upp mina böcker och plugga!!! I Morgon ska jag ride Olle, en skit gullig ponny! dom frågade om jag kunde rida den, så far i morgon på morgonen och prinsen ska få busa med sin skötare (kan ju inte direkt säga nu att jag ska honom, hade ju känts elakt)

hejssvejs!

Lördag

Har kommit hem för ett tag sen, jobbat till  fyra sen for jag hem och åt en lite finare middag med min famlij sen for jag tilll stalllet och tog hand om Prille, red dressyr och både han och jag tyckte att det var en del jobbigt.  Nu väntar jag på att Linnea ska komma till mig, vi ska titta film och mysa :)


Och vet ni? jag har feting ångest!! nästa vecka har jag ekonomiprov, ska ha läst ut en bok,  matteprov, engelska uppgifter att göra. Blir mycket plugg i veckan,  tur att jag är ledig på tisdag då :)

Fredag

Tjolahopp! Kom hem för ett tag sen, väntar på att bussen ska ta mig till Gällivare.  Idag hade vi utvecklingssamtal på Holmen och det gick väl helt okej! där det brister är ju proven men har ju samma problem över allt! prov det går verkligen inte för mig, jag har ingen självdiciplin till att plugga  och konsentrations svårigheter sen vet jag inte hur jag ska plugga. Red Kiwi i ridhuset han är verkligen en rolig häst! nästan som prinsen i sättet att rida. 



det är Josefin i min klass som rider Kiwi! :)

Utkast: Nov. 11, 2010


Ronja
B-ponny
Min första sköthäst tog hand om henne ungefär 3 dagar i veckan, Till en början flög jag av henne varje gång jag satt på henne... Hon var skit busig och visste hur hon skulle få av en, sista gången jag flög av var när jag red en privat lektion för jessica! ramlade av i en vattenpöl och Jessia tvingade mig att sitta upp igen! sen blev det bara bättre och bättre! tog privat lektion en gång i veckan, tävlade en dressyrtävling med henne. Hopning var inte hennes starka sida, hon hoppade 1 meter över en bom typ. 6 april 2004 fick hon vandra vidare.





Golden Katja
c-ponny
Katja är en väldigt fin dressyr ponny som lärde mig mycet det var på henne jag började samverka med mina hjälper och lärde mig "rida" en häst.  Hon var lite osäker i hoppningen och det gjorde ju inte det hela bättre att jag var hopprädd. Henne tog jag hand om i ett år ungefär, innan vi bestämde oss för att köpa en häst. katja var ett alternativ men kände att hon var för liten.


Little Prince
c-ponny 
När vi hade bestämt oss för att köpa häst hade vi inte prinsen i tanke, visste att han stod på min klubb men inte att det var tänkt att han skulle säljas. Vi hade tagit hem en ponny på prov som hette Tara, hon var en väldigt osäker i sig själv och kunde ingenting.  En dag när jag satt i pentryt på stallet frågade Emmelie mig " Har din mamma pratat med dig? jag -nej??" sen berättade Emmelie att jag skulle ta prinsen på foder och eventuellt senare köp.  Jag hade fortfarande kvar Tara och fick pröva rida prinsen i ridhuset. och jag kände verkligen " det är en sån här fin ponny jag vill ha! jag hade aldrig orkat med Tara i längden att utbilda en häst. att inte få fara och tävla som alla mina vänner gjorde.  Bestämde oss för att skicka tillbak Tara det var tungt för hon kom nära mig och hon hade det uppenbart inte bra hos ägaren/försäljningsstallet.  22 april 2005 blev Prinsen min alldeles egna ponny. 2006 kom vi ut på tävlingsbanorna och hela året gjorde vi framsteg! sen började det gå sämre (på tävlingarna), jag lärde mig rida honom på hemma plan gick det bättre men på tävling var resultaten väldigt varierande. Han är en het ponny som gillar att visa upp sig och det på tävling kan bli jobbigt! men hellre kämpa för framgång än att få det gratis! På prinsen har jag lärt mig enormt mycket och än en gång det finns ingen roligare häst! han är precis som jag vill ha det.


Son of keys
Vi letade länge efter en till häst, Kingen var faktiskt det första häst vi for och kollade på! det var 2007 i juni. Det var mamma som provred och hon fastnade för honom, för att han var lydig och känslig i hjälperna.  Själv tyckte jag att han såg ut som en travare önskar att jag hade en bild på honom när vi köpte honom.  Enligt ägaren var han jätte duktig och kunde en hel del.  När vi hade köpt honom och haft hästarna på bete och tog hem honom till Gällivare och satte upp våran tränare Annelie på honom, och hon berättade att han inte kunde någonting. Efter ökad foderstat och regelbunden träning började det hända saker både i kroppen och knoppen! från att vara världens snällaste femåring blev han helbusig och arbetskrävande.  Vi gick från 0-10! Det var på Kinggen jag lärde mig rida storhäst, det var på honom jag utvecklades vidare. Jag lärde mig att lita på honom, jag lärde mig hoppa på honom han var ärlig och gjorde alltid sitt bästa han försökte!
7 september 2010 sålde vi honom, då tiden inte räckte till och jag hade flyttat hemifrån.  Jag saknar honom enormt mycket och ingen kan fylla det tomrum han lämnat efter sig. Skulle göra allt för att få haft honom kvar!

fett skön dag!

För var jag på trafikkunskapen sen bild sen var det slut för dagen! Promenerat runt på stan med Emilia. Och nu gör jag ingenting.  Försöker hitta på något att göra men det känns lite dött.  Men något kul ska man väl kunna hitta på!

 

Prinsen har blivit så seg, och när Julia rider orkar hon knappt hålla igång honom i galopp, Han brukar ju vara seg ibland men så här ofta? Jag tror inte han tycker det äre så kul att bara "lulla" runt... Ska nog rida seriös ihelg och träna med honom och se vad han tycker om det. eftersom vi bara tagit det lugnt under lovet också.





Jag är less på

SVERIGESBEFOLKNING! Nej men allvarligt så fort det kommer in nya kläder på HM försvinner dom på 1 sekund. Hittade jätte mycket! men när jag far till lule kommer mitt kort gå hett! :)

Fall For You

fan vad jag nöter den låten! (Fall for you)  Gjort bort holmen provet och det gick väl sisådär mer mot dåligt, sovit 3 timmar inatt men jag är inte så trött nu eller det sticker i mina ögon men ska slå på film och vänta på att min tvätt ska bli färdiga. Två lektioner idag älskar tisdagar!! holmen och bild så jäkla chill. Nu är det snö i Kalix också och det är sjukt kallt ute!! Har hunnit spendera lite tid på elevhemmet idag (där jag bodde första året) med mina fina vänner.  Det är skönt att  bo på elevhemmet för då behövde man aldrig vara ensam men jag är ju inte rädd för att vara ensam, utan är med vänner på dagen/kvällen sen är det faktiskt skönt att komma hem till något eget! men första året var det väldigt tryggt att bo på elevhemmet, man hade alltid någon att fråga och vända sig till  det har jag nu också men innan 5 meter bort.


det som är sjukt jobbigt, det är att laga mat och äta ensam...
Btw fan vilken komisk festd det här var, iaf för min del... HAHAH

Men nu börjar jag bli väldiiiiigt trött så tjingeling


VAKA

Jag och Emilia ska plugga hela natten , emn emila håller redan på att somna -.- Och har en hel del kvar att lära oss..... hatar skolan pluggplugg och åter plugg...


Tjingeling

Love you!!! är så jävla glad att jag har dig vid min sida.

Guten morgen

Jag har laddat ner 2 filmer, och nu går dom inte att se och jag fattar nada!! för igår gick det att se ena... Men jag är så jäkla osmart så det finns inte datorer är inte riktigt min grej. Vad är min grej egentligen? jag är inte bra på något i skolan, jag är inte bra i idrott,   varken rita/pyssla  sy,  jag är dålig att komma ihåg ( typ när jag jobbar, vad bullarna innehåller osv)  Och det enda som jag verkligen vill vara bra på är ju ridning inte ens det är jag bra på, jag är som halv bra i allt jag är inte kass men inte bäst!  why liksom??  Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att hon kan börja med maten, ich bin sehr hungrig!!!  Påtal om tyska så träffade jag min gammla  tyska lärare från åttan (?) förra veckan när jag jobbade.  Tycker det är skönt att inte behöva läsa språk eftersom vi har så många andra kurser att läsa, men jag hade vilja lära mig lite mer franska, Hade varit kul att kunna lite enklare fraser om det blir så att man far tillbak till frankrike.


Linnea!!! jag hittade ett kort på christophe soumillon i en låda när jag städade i mitt rum. och på baksidan hade vi skrivit upp massa ord som vi lärt oss. :))

( så hade vi stavat, stavning är ju helt fel på allt, men vi fattar ju vad det betyder!!)
- Etes-vous celibataire?
- wart tu fear acculoh
-cheva de north ov swead
- Vous etes mignon
 

my life would´t be the same without you

Sista dagen på lovet!! först var tanken bio, sen bara fara och kolla film , men beslutade mig för att stanna hemma och plugga! Pluggar jag? -nej. Men måste packa väskan osv. och plugga får vi ta i morgon! har iaf läst lite till i boken. Dock har jag inte börja med svenska boken -.- och kommer nog inte börja med den heller. Beslutade mig för att låta min skötare ta prinsen i morgon det tar emot litegrann, men tänkte sova ut och ja mer vet jag inte kanske plugga och hoppa på bussen till Kalix till min lägenhet och mina fräna vänner!


Nu ska jag spela yatzy med min syter, fan det har blivit som en vana att ta en yatzy varje dag... Hehe men det är ruskigt kul! :)



Jag är så glad att jag har mina syskon! Även fast jag inte alltid visar det betyder dom sjuukt mycket för mig och inget skulle vara detsamma utan dom. Dom är bäst!





Tänkte bara säga

att jag hade vilja vara vuxen, eller egentligen inte men jag hade villjat se in i framtiden och se vars jag bor vad jag jobbar med osv.  Jag vill ha en storhäst!!!Man blir ju helt galet avundsjuk när man ser alla som har nya hästar, vill också! Tycker min syter ska få en ponny! Misstolka inte det här! INGET fel på prinsen, men jag saknar hoppningen, jag saknar Kingen.  Och prinsen är för svårriden för Julia hon behöver en mer lättriden häst ( klart hon lär sig på prinsen men han skulle inte tycka det skulle vara så kul att börja om från noll.) Han behöver komma till någon och fortsätta tävla och ridas varje dag.... Men samtidigt vill jag aldrig sälja Prinsen för han är absolut den finaste, roligaste hästen jag suttit på!



ChIlLaR

Ni tror inte jag hade skrivit ett inlägg och råkade klicka lite fel och hela inlägget försvann -.- så tänkte bara säga att jag ska dricka julmust och spela yatzy med min älskade syster.



Jag hade gärna bytt min datot mot min familjs.... hehe

Sleep over

Sitter hos Frida och kollar på när hon bäddar, ska sleepa här inatt vi ska ha lite tjejsnack och mys!  hyrt film köpt julmust och nötter.  Tänkte att jag skulle uppdatera så ni vet att jag lever. Tänkte säga att den här helgen kommer SUGA  fett mycket, jag vill också vara 18...  Få sitta ensam hema och plugga.... Jippi längtar!


Plugg,plugg och plugg

Jag smsade min lärare idag och frågade vad jag skulle plugga på till provet och fick veta att det var mer än vad jag tänkt mig. Men som paulina sa i stallet idag " du får ju iallafall plugga om något som är roligt" och helt klart det får jag, vill verkligen lära mig det här det intresserar mig väldigt mycket. Men samtidigt har jag så svårt att få in allt att jag vill ge upp för att det känns som att det är meningslöst. Vill verkligen få bra betyg på den här provet eller på alla prov iallafall holmenproven. Vill bevisa för dom att det stämmer att jag vill det här, att jag kan och försöker.  Jag har lärt mig jätte mycket på holmen, men jag saknar att rida lektion, att hänga i stallet, att ha det lätt i skolan osv.  Men holmen ger mig så mycket mer, det ger mig en utbildning en framtid och jag måste verkligen satsa. 

nu ska jag hoppa i lådan, och förbereda mig för en tidig morgon med jobb.


RSS 2.0