Lördag

Hej!
Varit i stallet tagit hand om båda hästarna, prinsen var jätte fin idag och jag kände verkligen att jag vill komma  igång igen:) kom just hem från mormor & morfar varit där ett bra tag käkat och pratat lite granna ;D Fick med mig en chipspåse och en dricka, så nu inväntar jag bara Linnea :) 
 
Tänkte slänga in någon komentar som morfar sa till mig idag!
" Mormor säger- ska du komma och äta här i morgon  - jag sa nej! då sa morfar nja hon är nog inte sugen på mat då xD " Hahah

Torsdag

Hejhopp, Mamma, pappa & Julia drog till stugan idag så nu blir jag ensamen i det stora huset... Dennis ska sova hos Farmor.. Förövrigt så gör jag ingenting varit i stallet och ridit mot heden med Linno<3 Grymt kul!  jag har inte varit  i skolan sen i Tisdags skönt som f*n :) hihi nu ska jag kila ner och titta tv =)

hejsvejs i lingon skogen :)

Skolan

sitter i skolan och tråkar... Är sjuk, har svin ont i huvet och halsen! bläää sen kan mannju inte vara hemma man missar så jävla mkt , och när man en gång kommit efter är det jätte svårt att komma i kapp, Men blir nog att komma till skolan och göra Ma-prov sen hem ! Måste ju vara frisk till helgen och så har jag två hästar att ta hand om då.

ska ´dra nu hejs

Lördag

hejsan alla glada människor, jag var själv glad idag ända tills jag kom hem! är så jävla less min bror juger och min pappa är fan alltid på honom´s sida.. piss unge .. Jajja slipper honom när jag flyttar!
Ska titta film i kväll och bara ta det lugnt. Och jag hoppas jag får vara ensam nästa helg, hade tänkt ha en middag och så,  jag tycker bäst om att sova hemma och får jag inte vara ensam så sover jag hos en kompis. Jag tänker inte sova hos mormor/ Farmor jag känner mig inte hemma, och sen så , (vet ni ju resten)....  Jamen nu ska jag hoppa i duschen.

Det ska bli ändring på min ridning, jag måste bli seriösare! inte för min egen skull utan för stjärnans...


Längtan!

Jag längtar tills jag blir stooor så att jag kan flytta till Göteborg för det är fan ditt jag ska! Älskar den staden. Lagomt stor och inte som stockholm så att man måste vara rädd för att kunna gå ut :S  Och så klart så gillar ju Frillan denna stad så ¨då hppas jag att hon hälsar på mig väldigt ofta! Om hon själv inte flytta dit ? :O Sen så vill jag så klart att min Linnea  ska hälsa på mig :) eftersom hon gillar Gälka så stannar hon nog här ( som hon sa -jag trivs här) Jamen hon verkar ju gilla frankrike så dår får ju jag en fin solbränna när jag hälsar på henne! Om hon skullefra dit  :) hihi

Göteborg in my <3

Freeedag

Äntligen , jag älskar  helgen! Jag som var så sugen på att *pip*  ., Men ska i ställlet kika film och umgås med min bäste vänn! Blir nog bra det också, imorgon ska jag upp tidigt ska släpa ut hästarna men på söndag ska jag sova ut ut  om jag inte ska tävla får se hur jag gör! Längar iallafall till nästa vecka så att man får lov! Ska bli fruktansvärt skönt att få sova och bara göra vad man vill utan att anpassa sig efter skolan.   

/Fanny

Torsdag

Hallå :)
Idag har jag hunnit en sväng på stan med min Linnea <3 vi tog en fika och pratade mest...Tänkte ju köpa min älskade parfym, men den är så dyr:/ Men jag ska nog flirta med pappa. Jag måste ju spara mina pengar  tills jag och Frida ska till Luleå. Kommer nog ändå inte ha så mkt pengar men ska bli skönt att chilla med sin allra bästa vän! Har förövrigt tagit det lugnt idag, Fanny B har ju Prinsen. Och just precis nu blev jag jätte sugen på en kladdkaka :O Ska be min lilla syster baka med mig! :) hihi

Onsdag

Lektionen idag var åt helvete.. och det var piss-tråkigt... Imorgon ska jag vara stalledig (igen..) Men jag är förbannat trött, och har ingen ork! Så Fanny B skulle ta honom. Skönt! Funderar på att fara en sväng på stan kika in på lite kläder och köpa min älskade parfym:) hihi Har egentligen ingen lust att splittra mina pengar men på fredag får jag ju månadspeng/eller om det var nästa vecka.. Men iaf känner att jag behöver min parfym så att jag blir glaad! haha. Längat till helgen, för jag ska CHILLA! Kommer inte få sova ut eftersom det är klubbtävlingar :( Men nästa helg då jäklar ska jag sova! :D  Vilka planer jag har , men sova är ibland det bästa som finns.



Du är min vän,mitt liv, mitt allt!
Jag känner dig rätt så väl,
jag vet när saker är rätt och jag vet när något är fel.
Att du blev min, är det absolut bästa som hänt mig!
Jag hoppas att du vet att jag kommer vara din i tid och evighet.


Hela världen har gått ut.

 En vän är den som kommer in när hela världen har gått ut.

En vän kan alltid stå vid din sida om du har rätt, men står den där om du har fel? Jag undrar just det.  jag har brister liksom alla andra, man är inte felfri. Jag kan säga att jag har hur många vänner som helst, men desto bättre man lär känna dom desto färre vänner litar man på. Det har jag lärt mig. Och av dom vänner jag har idag, så är det få jag litar på, ska det verkligen vara så ? Ska man inte kunna lita på sina vänner ? Det är ju hemskt. men precis så är det. Och när det en gång brist inom vänskapen så har den aldrig blivit hel igen. Och jag fattar inte hur man kan se en annan människa i ögonen och sedann gå bakom ryggen den. Alla tycker inte bra om mig, liksom jag tycker om alla andra. Men jag hoppas verkligen att dom jag ser som sanna vänner - ser mig som en sann vän! Och dom flesta vänner tappar man kontakten med/växer ifrån.. Men jag vill aldrig mista er!


 


URSCH!

Fyy vad äckligt, eller hur ?


Söndag

I söndags gjorde jag inte alls mkt, förutom att jag klev upp tidigt vid 11 for till stallet gjorde bort hästen, for sedann hem. käka mat och for och jobbade vi 17-tiden. Blää bad jobbigt tog 2-5 timmar, Men pengarna går till tävlingarna :) får väl nöja mig med det! halva so-arbetet är färdigt, måste göra klart det IDAG... det ska in i morgon :S stalledig idag iaf :)
Nu längta jag till helgen, händer kuliga saker , bl.a så är det tävlingar :) jag tror jag ska var med, det var länge sen jag var med på en klubbtävling ;p  Jaja ska kila nu,
tjolahopp allihopa :)

/F

Lördag

Hejsan, stallpass idag tungt uta H-vete... är as trött nu, blää ska hoppa i duschen snart och sen slå på en film och bara chilla. Jag Linnea har sovit i stallet inatt (a) hihi....

Är så sur just nu, får inte vara ensam hemma ngt mera... jag orkar inte bry mig ngt mer, är bara så jävla förbannad, hatar alltihopa, lika att erkänna allting`? Har ju ändå ett helvete.... jag önskar mina föräldrar förstod hur skötsam dotter dom har, om dom bara visste hur alla andra är. Ska bli så jävla skönt att flytta, jag gör vad som helst för att komma bort härifrån. erkänn skönt att få börja om, slippa gällivare och er... Kommer inte sakna ett piss förutom nära vännerna & Kingen!



 
Älskar min ponny, mer än allt !


Vad tycker du ?




Blondie/Brunette ? :)

Torsdag

Inte hänt så mkt idag förutom det vanliga, skolan stallet hem. Imorgonhar vi ngn jädra tema dag i skolan typ teate.... Buuuh! Men då tar jag en hemma dag:) Sova ut och börja på min SO, jag har bytt , förut så skulle jag göra ett prov på 4 religioner, men kom på att det är dubbelt så jobbigt än att göra ett brev som jag gör nu, och det är bara en religion det handlar om religion.  Imorgon är det också helg, jag som längatde så mkt, men sen sa mamma att vi har stallpass på lördag, och då var det inte så  roligt längre... Men kanske hittar på ngt i helg ändå, Men vad? :O jaja det återstår att se ;)




Jag trodde du brydde dig mer, men du är förändrad du är inte samma person längre.

Pinocchio

Vet ni vad jag hatar ?- Jo, människor som ljuger det spelar ingen roll vad det handlar om , men det är så irriterande att man kan ljuga en annan människarakt upp i ansiktet! Hur kan man göra det? . okej det är klart man kan dra en vit-lögn...

Men du förstår väl att de drabbar dih själv i slutändan.....

hade varit skönt om näsan växte om någon ljög, Men efter ett tag när man lärt känna en peroson så ser/hör man om en ljuger.

skolan

Sitter i skolan, ska skriva lite på so, har prov på måndag, så känner att jag måste komma igång med att hitta fakta om alla relgioner... Är helt opepp i skolan, nationella gick inge bra, svenskan iaf, och det var ju den jag hade mest förväntningar på. Skulle ha skrivit en krönka/novell hade ju varit enklast, menmen. har muntliga-delen kvar som jag ska ha i morgon klockan tio, önska mig lycka till! Har två lektioner kvar, so och bild.. Sen ska jag fara hem och äta, sen blir det väl stallet! ;) Ska få träffa min Linnea idag! Det var ju som ett tag sen, (söndags...) haha Det är inte lätt när det är svårt ;b

Förresten så så har jag fått kontakt med cornelia och Lisa som ska vara med i Div 2 lag:) Det kommer blir kul, vi ska äga :) hihi hoppas kan man!

//F.L

16 år!

Blev 16 år, hade det trevligt, var i skolan slutade vid ett, tog bussen hem och käkade mat och öpnnade packet av mamma, Fick mina efterlängtade ridkor :) -jag är GLAD nu... Fick duschkremer,deo och handukar, (har jag ju när jag flyttar syfta mamma på , hihi) Hm-packet skulle komma på tisdag. Justija på morgonen gav farmor mig en grattis-kort som inneöl 600kr. Jag for til stallet vid fyra, tog hand om Prinsen och red efter stigen , det var underbart att rida ut honom, red själv, fick tid att tänka igenom saker och så.  Prinsen tyckte det var super-roligt, och han var jätte busig :D hihi Vi sex for jag och mamma och hämta upp my best friend! Vi for hem till mig käka tårta och hyrde en film.  Fick även 600kt av pappa! :) 
 
Och av Frida fick jag en resa till Lule, hotell och god frukost! fatta vad jag längat, vi ska fara till våren...<3

Min dag har varit  bra! :)

/FannyL

Söndag!

Var med `Sandra & Cassie igår, vi kikade film hemma hos Cassie , mysigt ;D


Varit i stallet hela dan typ, Ska väl käka middag nu, men det verkade inte vara någon god mat , så jag får väl svälta :P Sen ska jag kika film och somna tidigt! är ap-trött... I morgon är det skola  och så är det min FÖDELSEDAG ;D så man borde ju få vara ledig från skolan (a)  hihi




Jag är är så j*vla glad att jag kört känna dig!  <3
i

MYS-dag

ändas slappa ida, gjorde hästen på morgon, skönt! Var jätte trött i morse, dom senaste veckorna har varit tunga, Fattar inte hur jag ska palla med skolan ngt mera, är grymt skoless... :( Igår fikade jag med mina tjejor , Jag och Frida gjorde en hallonspeciall + en extra ingrediens. frida gjorde gräden och jag resten , hon blev data nörd, kring åtta började folket droppa in, Hade allmänt trevligt pratade och fika :D  Det får bli en svull-helg med tanke på vad jag åt igår :O Men sen blir jag nyttig igen, men från och med söndag så blir det inge kakor/bullar å sådant. Nu ska jag hoppa i duschen , sen blir det nog lite film ;D


Bilder från i går, ingen ville vara med på bild, föutom LINNEA ! hihi <3
 

Torsdag

Hade NP idag, fick inte ens ihop en sida. Gick jätte dåligt! menmen

Snackat med Julia, och det har gjort mig mer pepp på att få börja på Holmen :D Stalledig idag, käns skönt men dessvärre har jag en massa läxor som måste göras. Ska väl försöka ta tag i dom, Senare .  I morgon blir det stressigt  måste hinn med skolan, stallet, handla, fixa, och fixa mig själv... Tänkte bjuda på tårta hemme hos mig :)  Frida ska hjälpa mig att baka :D  Dom närmaste ska komma!  Känns lite tråkigt att chilla på när man blir 16, ( blir 16 på måndag) men jag måste få flytta och ska bygga upp ett förtroende :)

Ska kila nu, /F

Tisdag

Nationella idag, gick inte så bra, men hade inte förväntat mig det heller, som sagt jag är inget snille :b

Nu har jag en period, då det inte är roligt med ngt... Jag är trött och orkar ingenting!  Har inte tyckt det varit roligt att rida på jätte länge, men idag var det roligt att rida prinsen, han var fin! Kungen var det svårare med, jag red som ett arsle, Jag blir så sur på mig själv, för hästen tycker det är uber kul och försöker, men jag satt typ bara,  jag orkar inte driva honom.  Jag och Jenny fick byta häst idag, en sväng bara, Ni tror inte jag klantar mig och flyger av ? Erkänn dålig.... jaja bara att kämpa vidare :)


                                                                                                                  
/ FaannyyL


Måndag

Varit i skolan idag, tungt var det.. är förbannat skolless... orkar inte! jaja sitter hemma nu och ska väl sätta ngt i magen innan jag far till stallet. Mamma ska fara nu till stallet, men inte fan ids jag det, jag ska ju skritta ut med Linnea och hon slutar först fyra från sin praktik. Ska göra lie tyska-arbete nu.

Fan vad jobbigt, om dom inte får förtroende för mig... Men ser ju nästa helg, hur det blir.. ska iaf inte dricka. Men jag måste ju få gå utanför dörren iaf, och dom lär ju sätta tider. Men vafan, till sommarn flyttar jag och slipper skiten :)

Nationella prov Tisdag och Torsdag :/

/
Fanny

RSS 2.0