SOLEN♥



solen lyser den gör mig glad:D snart ska vi på musikcafe och chilla ;) 
(Sofie,Therese,hanna och Linnea )


Onsdag

slutat för ca en timme sen, två lektionern:) Första skrev i vi engelska nationella sen hade vi historia.  Nu ska jag snart fara till stallelt och ta hand om världens bästa ponny! vi hörs!

Lördag

Idag ringde alarmet på 11.15 upp och hoppa till stallet, ridit ut idag med camilla och Filur. Prinsen var en aning busig, och det blåste som fan( Ursäkta språket)Mötte på en hel del läskiga saker :d Fick iaf skjuts hem och nu ska jag väl hoppa i duschen och därefter laga middag kyckling och ris! :)  see yaa



Min älskade Kung!


5 år

igår var det exakt 5 år sen jag fick min Prins! och han är verkligen det bästa som hänt mig, han är min allra bästa vän! och jag älskar honom.



Freeedaaaaag



äntligen fredag! idag hade vi innebadytuneringen, vi förkorade men vi mötte killar som var typ as bra... men nästa gång tar vi dom ;)  iaf så har jag och Hanna varit i stallet och ridit och fxat. Vi har blivit kallade fjortisar ett x antal gånger denna dag, vad är felet med att vara blond? är man fjortis då? äh vi vet att ni älskar oss :d hahaha så fjortisstyle.    iaf så gick vi och handlade på coop sen, sen gick jag hem och lagade mat,nu har jag kommit ut från duschen och kikar lite tv med brudarna! :) får se vad kvällen bjuder på:)





Älska denna dag

Idag har jag haft två prov en muntlig redovsningen men förövrigt har dagen varit riktigt bra! vannen tävling på coop om ett chokladägg typ, sen fick jag sommarjobb, varit hos världens finaste ponny som jag haft i 5 år idag! ♥ sen gjorde jag ett kontoutdrag och insgå att jag hade mer pengar på kortet än jag trodde att jag hade  så då inhandlade jag en mjukisdress, sen hittade jag en tia:) Har även lyckats med min middag gjorde köttfärsås, därefter jogging och sen Hanna med tjejerna och titta film, avslutningen på kvällen fick bli lite tårar och inte lite heller... Vi såg my sistsers keeper.  Nu taggar vi för innebandytuneringen i morgon! :)

slänger in bilder i morgon eller nått ;)


Kalixbo

I helg har jag inte haft tillgång till någon dator, har i stället (hör och häpna) pluggat! mycket stolt:) iaf så har jag spenderar min tid till att vara i stallet och vara med Kingen!♥ Idag har vi flyttat Prinsen till Kalix så nu kommer vi att bo här permanent. Mamma,pappa och syster kommer att vara i stugan till på Torsdag, käkade middag med dom i Båtskärsnäs! var ett tag sen jag var där :d våran stuga som kommer bli fin när den är klar om några tusen år.  Jag och mina vänner här på elevhemmet har kika på tv och jag har slängt i 2 tvättmaskiner.  Jo när jag kom hit idag var hela min burk med socker slut helt empty..... det låg fullt med disk i diskhon, grisit och mat hade försvunnit från andra. Ocj just i det tillfället när jag kokade så såg jag Cajsa så hon fick sig en rejäl utskällning! och kaxix är hon tur att jag också är kaxig och snabbt i truten ;) Nu ska jag sova!


                           


Torsdag

I Gällivare, fick sällskap på bussen av Hanna och Sofie som skulle till Kiruna.  Har med massa plugg som jag måste fixa i helg,känns tungt! jag är grymt dålg i skolan och har aldrig varit så här dåligt! :( Måste verkligen fixa nationella...  Nu ska jag kila ner och bänka mig framför tv i morgon blir det att jobba and make some money!:D

God natt

Nu ska jag sova, hoppas natten blir lång... Är jäkla trött nu för tiden, och behöver verkligen lov! Iaf så har jag, Linnea & Sofie kikat på andra avenyn fan vilken bra serie det är! sen hoppade jag i duschen, packat min väska (endast en handväska hem i morgon)  vi syns någon annan dag,

tjolahopp


Slänger in en bild på mig och Frida♥

Kungen


Älskade häst!

Onsdag

Bad update... Men iaf så red vi hästarna på holmen i måndags mycket roligt, Josse flög av 2 gånger Sofie 1 gång.. Kvällen plugg.plugg och åter PLUGG! hade Holmen prov på tisdagen. sen på kvällen for jag & Hanna till Ponde och kikade på stallplats till min ponny, sen tog red vi en sväng på "Hannas" hästar, ardenner jäkligt breda haha men mysiga! :) Nu har jag gjort engelska,svenska sbart klar, sen matte.

see you later! :)


----


Söndag

I kalix nu käns väl både possitivt och negativt jobbigt med skolan i tidiga morgonar , plugg osv. Men vännerna är ju super! och det är ju nästan sommar här åh så glad jag blir, i Gällivare är det fortfarande vinter... Iaf så är det 9 veckor till sommarlovet har vi några lovdagar, så det går nog ganska snabbt hoppas jag iaf!  Iaf så tittat vi tv nu en gullig film, sen ska jag duscha och hoppa i säng.  så vi hörs!



TRÅKIGT

Det har jag just nu, har till och med tagit fram min läxbok då är det väligt illa. Ensam är jag i det stora huset inget bra på tv och ingen bra film har man.  Plugga behöver jag verkligen göra eftersom jag inte rört mina böcker under hela lovet men jag tycker det borde vara olagligt att plugga under lov.. Känner mig verkligen ensam nu, i Gällivare vars jag levt nästan hela mitt liv visst jag har (vanligtvis) min familj här,hästarna nu drar jag inte gällivare under ett sträck för visst längtar jag hit ibland. Jag älskar dom vänner jag har här. Nä nu ska jag inte deppa för att jag har tråkigt en dag. Ska plugga och titta tv! Hejs



Slänger in lite bilder på mig och min Prins från igår.

Icke dataproffs!

Jag förstår mig verkligen inte på datorer, har suttit här ett bra tag och försökt på till mig blogg... ´Får fortsätta i morgon typ. Iaf så har jag varit i stallet ridit båda hästarna, gjort enn film till kingen och fått se hur jag rider, inge vacker syn kan jag lova er!  iaf så har jag bjudit hem linnea till mig och så har vi laga kyckling, pommesfrites med currysås, till efterrätt blev det jordgubbar,hallon,blåbär,banan med smält choklad på mums! kan säga er att jag är äckligt mätt. Linnea har slinga mitt hår ! :)  Justija mina familj har farit till stugan så jag är ensam till i morgon då min bror kommer hem. Men ändå lite små läskigt i det här stora huset.. Ska iaf hoppa i säng nu så jag orkar upp i morgon, ska ta mig en joggintur till stallet! ,Här kommer jag sommar 2010 eller så inte...




Tisdag

Varit på stan idag, hittade typ ingenting... Är riktigt less på Gällivare! -Emilia jag har köpt ögonfransfärg :D  Köpte även glas och muggar till min lägenhet som jag ska få! Fan vad kul att inreda den, tänker på det hela tiden vet hur jag skulle villja ha möbler osv.  Käkade lunch p´å nittaya, hade aldrig ätit där förut men jag tycker personligen bättre om Kina. For till stallet fixade hos Prinsen han fick vila idag. Jag och Elin var ju på bion "i taket lyser stjärnorna" förra året och vi båda tyckte den var så bra så vi hyrde den idag, och den är verkligen sorglig...
Tycker det är så bra när Jenna skriver den där lappen  om du dör mamma tar jag livet av mig och sen ändrar hon det sista och skriver så ska jag leva för dig. Tycker alla ska se den filmen, den får en att tänka till.



Därefter såg vi en rysare
"the haunting" Klarar knappt av att se rysare. och den här var verkligehets baserad usch det gör den ännu läskigare. iof är det ju ljudet som gör filmen läskig! Men den var faktiskt bra.


Måndag

myyyst i kullen hela efter middagen med kusinerna! varit på coop skulle hyra film dom har ju tametusan inga bra filmer ;(  diss till coop. Iaf så har jag sett Johan Falk och nu ska jag och min syster se en film på voddler. Någon ´barnfilm alltid roligt ju. I morgon ska vi på stan, hoppas jag hittar ngt! :)

Saknar mina vänner i Kalix,  mami , pappa & Julia far ju till stugan i helg hade lust att föja med men någon måste ju ta hand om hästarna och det blir ju jag. Blir ensam i det stora  huset! läääskigt men skönt. Får se vad helgen bjuder  på.

G natt

God morgon

Dom flesta stiger nog upp nu, medanns jag har varit uppe sen 08.30 for och släppte ut hästarna. När jag kom hem tog jag en powenap.... iaf så ska jag väl snart till stallet, ´båda hästarna ska motioneras, igår blev det dressyr med dom skulle behövas idag också iaf med Kingen., Men kan verkligen inte rida honom! Nä nu ska jag kila...


Påskafton

Varit i kullen hos min farmor och ätit påskmiddag :) jag är inte så förtjust i jul/påsk middag osv men det är ju tradion! :) iaf så är ju mina kusiner från sthl här så umgåts med dom osv. I morse när mamma skulle på apoteket så sprang jag in på intersport köpte en jacka som jag funderat på tidigare, men nu blev den min! For till stallet fixade i Kingens stall sen gick jag till klubben och toghand om Prillen red ut med Linnea, och jag flög av :d hahahahhahahahhahaha kommer inte ihåg sist jag gjorde det :o  Nu ska vi vara och ta inte hästarna, - ja det är jobbigt att ha häst.... springer ju i stallet hela dagarn, kostar pengar men inte hade jag kunna vara utan dom.



 Undra hur mycket jag har shoppat för den senaste månaden... äh skit samma jag älskar att shoppa! ;D

Långfredag

hej:) Vilket härligt väder det har varit idag... Jag blir så glad av sol och värme! Iaf så har jag ridit båda hästarna runt stigen. Sen efter stalletm kom pappa och hämta upp mig for till kullen och hälsade på kusinerna m familj åt köttsoppa! Nu under kvällen har jag titta en film som gick på tv , en gammal film som dom flesta sett, en romantiskfilm  typ"hur man blir av med en kille på 10 dejter" sen har vi kvällat hästarna nu ska jag se film med mami:)

one of my problems

fyfan hur mitt hår ser ut!!det är verkligen hemskt...  Slitet som fan:/ Tänkte färga det, men  vet inte vad. Alla säger olika antingen brunt/blondt.  Sofie skulle nog komma hem, ska be pappa snacka med henne så vi kan ta en make over! :)
 Men jag är ju så feg, hade inte vågat klippa kort, men måste ju få bort det slitna. Kanske lugg? men jag vill ju ha kvar min längd och mycket uppklippning så jag får volym! menmen...


you mean everything to me



Home in Gälkatown

Nu sitter jag upp på mitt rum och ska slå igång andra avenyn som jag missade på tv:n då jag red med min Prins. Red med i mammas dressyr träning, dom hade program träning, jag red La:4 gick väl sisådär, han orkar inte riktigt med formen och ökningar är ingen hitt... Men allt är ju mitt fel, men har inge val... Mamma ska vara förbi på ponderosa och snacka om jag kanske kan ta dit Prinsen, får jag träna och mysa med honom nu den sista tiden.... + att Hanna har två hästar där som hon rider så jag blir inte ensam. Red iaf på 60 % vilket är godkänt :) så nöjd får man väl vara.  I morgon tänkte jag försöka lura med min mamma på stan, i have thought of spending some money! :)

förresten nu har jag looooov! :D

RSS 2.0