.


Onsdag

Borde packa min väska för i morgon åker jag hem och 5 dagars ledighet hur härligt som helst. Men vet inte när jag far tillbak till kalix igen har inte bestämt mig ännu, kanske till valborg. Jag får åka bil hem i morgon hur skönt är inte det?? Hanna ska hem till Kiruna så hon släpper av mig vid stenbron så får mina päron komma och plocka upp mig. Gjorde bort ett prov idag, hade inte pluggat så mycket men det dög ett prov kvar i Nk B innan den kursen också är slut.  Ska följa med Hanna och tanka och sådant sen blir det duschen,packa och en film.


Things to do..

*Jobba utomland - check


*Bo utomland


* hoppa bungyjump

*Simma med delfiner


Köpa en storhäst

*Rida os


*Ha en egen gård

*Hjälpa vanvårdade djur


* Jobba med ridhästar 

* Ta studenten


* Bo i södra sverige

* Hoppa fallskärm


*Lära mig ett nytt språk

* Åka på safari i Afrika


Finns säkert 100 saker till men det är några iaf. Sen kommer ju allt det där med familj och en fast anställning så klart! :)

.

When one door of happiness closes, another one opens.
but often we look so long at the closed door that we don´t
see the one which has been opened for us.

sista chansen..

Endast holmen idag och ingen ridning hade vårat sist prov idag (innom hästområdet) Ridlära prov, hade pluggat som ett as och självklart går provet riktigt kasst!! Blir så besviken och när det var sista provet... Hade fått i uppgift att plugga på en hel bok, alla rörelser till La dressyr.  Life goes on.. Ska försöka att inte hänga upp mig på det här nu men åååh jag vill inte se resultatet. 


7 år

7 år och en dag har jag ägt min lilla pålle. Inte trodde jag att jag skulle ha kvar honom så länge och i helg ska Julia få tävla honom regionalt för första gången, spännande! Fast jag erkänner att jag hade vilja rida honom själv.


världens finaste!!


Slut på ledigheten

Skola om en timme dock endast en lektion sen beger jag mig hem och öpnnar ridlära boken för pluggning hela dagen.  Helgen har varit super rolig tillsammand med Linnea som hälsat på. På lördag var det takida konsert och hotellet efter det, hoppade i säng halv sex på morgonen men kul har vi haft. Söndagen bestod av chill hela dagen.  Har klivit upp 8 idag tillsammans med Linnea som nu har hoppat i bilen och brummat till Gällivare. I morgon väntas det stora ridlära provet. sen efter det endast 3 prov kvar!!!!!!!!! Galet.

Finally helg!!

Ställde klockan på nio för att vara i skolan till tio och jobba med projektrapporten, det går segt men frammåt.  Har varit och handlat  och nu tänker jag städa i rummet. Ikväll kommer Linnea hit och stannar över helgen det ska bli mysigt. Idag tänkte jag bjuda henne på middag så då ska kockegenskaperna fram. I morgon blir det Takida så då ska party utstyrseln fram. Nu måste jag städa det är snuskigt i mitt rum, massa grus... Och tvättmaskingen går för fullt så rena kläder blir det också!


.


Ber om ursäkt

för min dåliga svenska, varje gång jag går in på min blogg och läser ett inlägg ser jag cirka 1000 fel i min stavning och mina meningar.. Är inte så noga när jag skriver eller rättare sagt så läser jag aldrig igenom innan jag publicerar.

Men jag har inte bra betyg i svenska heller så skyller på de.


Då var det bestämt

Efter studenten bär det av till Skåne för att jobba med hästar! Kommer att bli roligt och lärorikt förhoppningsvis då. Men Stället vi ska till är väldigt omtyckt av flera och det ska vara väldigt bra där. Passar det inte så är det ju bara att flytta hem/ söka annat jobb. Tråkigt att inte kunna fara på festivaler som jag så hemskt gärna vill men det kommer fler somrar kan inte gå miste om en sån bra chans vi fått.  Men det är inte länge kvar tills vi far. Läskigt!

Mysko..

Hade 1 krona på kortet igår och idag 82kr ?? Hoppning på holmen idag hade fina Fröken som jag inte ridit på väldigt länge hon var lite sprättig men det är hon ju alltid. Blev bättre när jag fick hoppa själv utan att alla hoppade samtidigt (hoppade serpentiner, hinder på medellinjen). När jag fick  kunde koncentrera mig på mig själv och kunde vara stadig. I morgon är kandarr ridning eller uteritt som gäller sen, en sista psykologi lektion och betygs prat.  Då är det bara nk lektionerna kvar wihoo!

Sj

Har pratat i telefon hur länge som helst med sj, hoppas verkligen att det är löser sig nu. När killen på sj inte kunde hjälpa mig utan krävde att vi skulle betala bad jag om att få prata med hans chef och då löste det sig. Hon sa att det skulle lösa sig iaf, får väl hoppas på det bästa!  Skulle skicka tillbaka biljetterna me fick aldrig tillbaka dom utan det var bara en faktura men det måste ju dom lösa...

PANIK

Fan vad jag HATAR sj!!!! Fick tillåtelse att skicka tillbaka biljetterna och inte behöva betala för dom. sen skickar dom tillbak biljetterna och säger att vi måste betala när resan redan har varit också, hur smarta är dom????? Antagligen hade vi ju använt oss av biljetterna om vi var tvungna att betala. Har lite smått panik då jag måste fixa fram 1700 pengar som jag verkligen inte har + att mina föräldrar är panka (och efter allt skit som hänt i påsk) Kul så här lagomt inför studenten eller så inte.

Måste försöka ringa i morgon och ordna upp det här.


Måndag

Nk lektionen ídag  var riktigt slapp gjorde ingenting vettigt alls förutom att bestämma om vi vilka som skulle göra provet till veckan sen var det slut för den skoldagen rätt så skönt med en mjuk start.  Handlat lite mat, fick snåla en hel del men har 1 krona kvar på kortet, lyckat hehe.  Har försökt plugga och fått en del gjort men en massa kvar.  Har hängt med Linnea hela efter middagen och nu väntar jag på att Sofie ska komma till Kalix, borde försöka plugga lite till innan dess.  Den här veckan är jag stall chef ute på holmen för sista gången, känns konstigt att tänka " den sista gången".  Hoppas jag blir chef senare i framtiden hehe ;)


-


Lördag

I morogn far jag tillbaka till Kalix det ska bli skönt att få träffa mina underbara vänner och hänga med dom, skolan är väl lite mindre rolig... Blir stressad när jag hör ordet skola. Många prov som väntar.  Btw jag släpper sjukt mycket hår, är snart hårlös!! nej men näst intill faktiskt. Vad ska jag göra åt det??


Vad jag är glad att jag har en sådan fin häst.  Ska på middag hos mormor och morfar så stallet får vänta till ikväll.  Ska bege mig ut på en promenad med hundarna på ett tag i det fina vädret och rensa tankarna.


Motivation tack!!

Har inte träna på en vecka fy och skäms!! Känner mig som världens lataste människa.. Visst jag rider och hänger mycket i stallet och det är ju bra men mer träning än så behövs vet bara inte när man ska orka?! Nathalie har försökt få med mig i veckan på gymmet men känner mig spy less på gym finns det något mer boooring? Är sugen att gå på pass då blir det något gjort men såklart är jag helt pank och det är 2 veckor kvar av denna månad vet inte riktigt hur jag har tänkt att det skulle gå ihop men det löser sig det gör det ju alltid. En stjärna till alla er som är duktiga med kost och träning som verkligen kämpar.




Om det vore så lätt.

Lovet går mot sitt slut..

Lika trist som alltid och varför går loven alltid för fort??  Har inte gjort något vettigt alls det här loven hängt för det mesta i Kullen med kusinerna som varit här och hälsat på men körde dom och pappa till tåget idag. Pappa hängde på ner till Stockholm för att hämta en ny bil. Vilket elände det har varit den här påsken mycket pengar har det då gått.. Fredag den 13 har då bevisats sig idag med en krock när vi skulle till stallet i morse dock inte jag som körde, som tur var.  Men det är galet hur dom röjer snön här i Gällivare, man ser inte mycket i korsningarna.  Ridit två hästar idag, fick rida Nobbe för Annelie idag kul att få hjälp! och Prinsen fick också springa ett dressyr pass.


Onsdag

Mamma kom hem på lunchen med min balklänning den passade och jag är nöjd med den vilket känns super! då ät det bara studentklänning kvar. Min dator laggar som fan, måste skaffa ett virus program innan min pärla ger upp :(  Den här veckan har jag hängt i Kullen för det mesta då mina kusiner från stockholm är här uppe som alla andra påsklov.  Hade verkligen behövt plugga men motivationen finns inte ska bli skönt att slippa allt plugg om 2 månader.  Hade varit skönt med en promenad/springtur fast skönt och slönt vet jag väl inte men det hade varit bra men går man utanför dörren slår man ju ihjäl sig.  Ska väl försöka ta mig ut lite senare.


Innebandy tunering

Nja gick väl inte riktigt så där jätte bra men vi kämpade på riktigt bra dom sista matcherna. Bästa utklädnad hade vi då!! Hoppade Vandolf på holmen idag, vilken fin häst det är!! är kär i honom. Duschat och packat väskan i morgon far jag till Gällivare och spenderar mitt sista påsklov.

Tisdag

Ögoninflammation check! fast idag är typ bara lite rinnigt i ena ögot men i morgon är jag nog helt frisk. Avstod fårn ridningen idag med tanke på att jag inte vill bli sjukare än vad jag redan är.  Men i morgon sätter jag på hästryggen.  Nu ska jag fara ut en sväng med min fina vän Hanna♥ Usch vad jag kommer att sakna alla i Kalix när jag går ut skolan men själva samhället Kalix kommer jag inte sakna för en minut..

Måndag

Såklart har jag blivit sjuk, ögonen rinner, kan knappt andas, huvudet värker och feber på det hela.. Är hungrig ska bara orka laga maten också.  Tror min förkylning bröt ut efter gympasset i Lördags hoppas jag är frisk till helgen iaf! idag blir det ingen springrunda.

Är så sjukt less på skolan eller allt jäkla plugg, har jag sagt att jag HATAR prov?? det är det värsta som finns. Är stressad över allt som har med skola och stundent.  Balklänningen är beställd nu vilket känns skönt. Nu ska ja få fin sällskap av Emilia♥

RSS 2.0