Time of my life

Ibland möter man individer som rör om, sätter djupa spår och som man känner sig beroende utav. En sådan individ är Prinsen, för mig är han speciell. Jag kunde inte tänka tanken utan honom, jag vill alltid ha kvar honom. Men så fungerar det inte! Visst hade jag kunna ha kvar honom resten av livet. Hästen skiter nog i om den får tävla eller om den är mattes lilla älskling som får gå hemma och träna eller lufsa i skogen. Jag ville hitta en ägare som skulle ge honom uppmärksamhet, kärlek och att han skulle få vara number one. Jag tycker ju självklart att det är jag som tar hand om Prinsen bäst, känner honom bäst och vet hur han vill ha det. Men när du som ägare köper en ny häst och får hem den till ditt stall, ställer in den i sin nya box och hänger upp den nya utrustningen – tycker du synd om den då? Mår du dåligt över hur sviken hästen måste känna sig? Knappast, utan då tänker vi som ny hästägare att vi ska göra hästens liv toppen och att den ska få det så mycket bättre hos oss. Och man skulle ju aldrig sälja sin bästa vän till ett hem där man tror att hästen inte kommer att få det bra. Men visst känns det tung att sälja sin bästa vän!
 
 
det nya ägarna  var en "hästfamilj" rakt igenom. Tjejen som köpte honom red trevligt och var intresserad av dressyr och tränade 2 dagar i veckan för tränare gissar att dom är ute på tävlingsbanorna till våran och jag önskar dom all lycka! Själv är jag stall ledig just nu sen får jag helt enkelt se hur det blir. Hade tänkt sattsa på att jobba mycket och tjäna ihop lite pengar. Och sen kanske fara iväg och jobba med hästar för att se om det är just hästar jag vill arbeta med.  Har just skrivit klart ett cv, och tänkte sätta mig ner med ännu ett cv fast hästinriktat! :) 

Don't cry because it's over. Smile because it happened!

De nya ägarna ringde för ett tag sen fick panik tänkte att något hade hänt men inte då. Allt hade gått bra och jag är välkommen att hälsa på när jag vill. Tänkte fråga om jag kunde få tillbak honom men hejdade mig. Önskar dom all lycka och annat kan dom ju inte få tillsammans med världens bästa ponny!! 💗 själv kommer jag alltid sakna min bästa vän och aldrig kommer någon kunna ta prinsens plats. Kärlek till prinsen!!


23 september 2012

8 år sedan det blev vi, 7 år 5 månader och 1dag sedan vi köpte dig. 8 underbara år har vi haft tillsammans. Idag var den värsta dagen av våra år. Jag är glad att jag har fått lära känna världens finaste häst! Jag kommer aldrig hitta en lika fin och bra vän som prinsen. Jag trivdes så himla bra med honom, han gör mig lycklig!!


Kärlek till min fina häst!


Idag saknar jag dig lite extra!!


Min fina häst!

Prinsen har varit så fin både idag och igår. Kommer leva på det länge, i morgon tänkte jag att vi skulle hinna med lite markarbete.


Testat mobil att blogga

Är nöjd över min telefon men de kommer att svida i plånkan när jag ska betala tillbaka till mamma då jag lånat pengar av Henne.. Plus att posten har slarvat bort ett packet så jag måste betala 500 spänn vilket känns för jävligt!! Där försvann min lön. Ska fara till stallet på en timme så jag hinner rida i ridhuset :)


Hart of Dixie

Vilken serie (!) är kär i den.  Igår hängde jag med fina vänner, hade det trevlig, for på olles, var i princip nykter men hade roligt ändå träffa folk dock så känns fulla folk väldigt jobbiga då man själv är nykter.Klev upp klockan tio idag och tog en promenad med Bilbo i det fina vädret! Härligt! ska snart fara till stallet och ta hand om fina häst!
 
 
 

God Morgon

Har klivit upp för en timma sedan skönt att få sova ut och tänka på alla som jobbar förmiddag hehe, har ätiti frukost och tänkte fara till stalllet och mocka till min häst sen fara och jobba sex timmar och därefter fara och rida min bus ponny som dumpade av mig i leran igår.. Hittade honom 100 meter bort betandes i skogen ;)

Tisdag

lnget jobb idag vilket är tråkigt. Just nu vill jsg sätta mig på första planet som skulle ta mig till värmen men istället köpte jag en mobil för samma pengar som skulle kunna ta mig utomlands, inte så smart och mobilen har inte ens kommit ännu.. Väntar på middag sen ska jag fara till stallet och pussa på min häst!

Dagar som denna saknar jag Kingen lite extra

7 September var det 2 år sedan kingen lämnade familjen Lövdahl. Han verkar ha det bra i Pajala vilket jag är mycket glad över att slippa oroa sig och ångra sig skulle vara tråkigt men han trivs och är glad så det värmer i hjärtat! Ska snart fara och hälsa på honom igen.
 
 

tionde september

Tänk att i 12 år har man suttit i skolbänken men nu är det över, nog var det skönt att ha alla sina vänner omkring en men just nu saknar jag faktiskt inte skolan tycker att det är rätt så skönt att jobba och tjäna pengar men jag längtar tills jag ska plugga vidare.  Hoppas min telefon kommer snart för håller på att bli galen, saknar min telefon känner mig naken utan den!! Men snart får jag nog förhoppningsvis min nya. Jobbat 8 -16 och fick ta cyken idag och jäklar vad kallt det har blivit på morgorna usch jag vill inte ha vinter. När jag slutade trampade jag med fulll fart direkt till stallet då jag skulle rida lektion 17.00 men jag hann i tid fick rida för Ålle och det var många år sedan men roligt var det! Nu ska jag göra en avanserad middag (läs lätt) nudlar är alldeles för trött och hungrig för att idas göra någon annat.
 
 
 

Telefonlös

Och ingen extra telefon hade vi hemma heller då min far och mor varit så otroligt smarta och slängt  alla "gamla/extra" telefoner. Känner redan panik, hatar att vara utan telefon. Tur att jag beställde en ny telefon igår, måste vara ett tecken från gud att jag behöver en ny telefon..I morgon ska jag sova ut sen far jag till stallet och ta hand om Prinsen innan vi beger oss till Piteå . 

Telefonlös

Och ingen extra telefon hade vi hemma heller då min far och mor varit så otroligt smarta och slängt  alla "gamla/extra" telefoner. Känner redan panik, hatar att vara utan telefon. Tur att jag beställde en ny telefon igår, måste vara ett tecken från gud att jag behöver en ny telefon..I morgon ska jag sova ut sen far jag till stallet och ta hand om Prinsen innan vi beger oss till Piteå . 

Falsterbo

 
Någrs bilder från fölvisningen, kul att få ha visat ett föl men inget jag vill fortdätta jobba med utan det är ridhästar som är min grej! :) sista bilden v,avslöjar att kag nästan tappade fölet... busig var hon!
 
 
 
 

Motivation!

 
 
 

2012-09-05

Inget jobb idag heller. For till stallet på morgonen och red ett dressyrpass med Prinsen i ridhuset, sen flängt runt på stan med mamma och Jullan, vi (mamma) har köpt ny soffa och ett matbord så snart kommer det att bli fint här.  Nu gör jag inte allt för mycket har kört mamma på jobbet och snart ska jag dumpa av julia på stallet. Förresten så har jag klickat hem en Iphone idag, längtar tills den kommer med det svider i plånkan...

Pengar ♥

Hejsan! Idag har jag inte haft något jobb, så hängt i stallet hela dagen först tagit hand om Nobbe och sen min fina Prins, kollat hoppträningar och skaffat ny inspiration tillsammans med Maggi like old times! Pratat utlandsresor och planen är väl att boka in en om en månad eller två. Hur härligt låter inte det?  awesome om ni frågar mig. Vill verkligen få lite värme, har varken badat eller solat denna sommar och det är det flera år sedan jag bada sist.  Jag älskar att vara ledig men jag älskar pengar mer  så hellre jobbar jag jätte mycket för det är värt det när lönen kommer och personalen är jätte bra! Måste skaffa ett till jobb, blir galen av att sitta hemma flera dagar.  Påfredag följer jag med Julia och Mamma till Piteå då Julia ska tävla, följer med och coachar, har ändå inget vettigt för mig!
 
Nu ska jag fortsätta "hjälpa" mamma med att tapetsera så det blir fint här någongång. I morgon ska ny soffa inhandlas sen börjar det bli färdigt här! :)

Min fina vän!

Igår flyttade min fina vän Sofie till Tyskland, hon är så stark och modig! Där ska hon gå en utbildning i 3 år. Jag ser verkligen upp till henne för hennes mod och att hon följer sina drömmar för det är det inte många som gör. Tänk att flytta till ett land och knappt kunna språket, inte känna någon men ändå hålla fast vid sin dröm. Det är grymt!!
 
Jag blir mer peppad till att plugga vidare. Det är matte b som är det största problemet finner ingen energi till att ta tag i den för jag vet hur svårt jag tycker att det är med matte.  Jag vill jobba och få ihop lite pengar kunna spara lite, köpa nödvändiga saker, resa. sen känner jag mig färdig. Jag är sugen på att börja plugga igen inte nu men snart, skönt att slippa alla vanliga skolämnen och bara plugga hästar och rida. planen är ju att börja plugga nästa höst, innan dess måste jag fixa matten och ha 6 månader praktik. Men det fixar jag!! 

Lördag

Idag har jag hängt i Happaranda/finnland hela dagen. Fick med mig lite kläder men inte så mycket tycker inte att utbudet är så stort, hm och gina hade inte mycket att erbjuda, får kika mer nästa helg i Piteå i stället!  Behöver massvis med nya jeans. Ridningen har blivit lidande den här veckan, drabbades av magkatarr på söndag vilket gjorde att kag varit sängliggandes för att det gjort så ont, till och med borta från jobbet 2 dagar. resten av veckan har jag jobba em. Nu medans alla är ute och roar sig myser jag ner framför en film med popcorn!

RSS 2.0