Jag har världens finaste vän!



Lättnaden man känner efter ett stort prov

hur härlig känsla är inte det? Tänker inte säga om det gick bra eller dåligt det avgör jag när jag har fått tillbak provet.  Jag har rid abstinens!!!! vill ha jul lov så att jag kan vara i Gällivare och rida min fina häst. Vad skönt att gå ut skolan för då kan jag rida när jag vill och slippa ha dåligt samvete över att jag stannar en helg i Kalix.
 Hade behövt laga mat för jag är jätte hungrig men jag har ingen god mat att laga, hade varit gott med  pizza hemmagjord men har ingen lust att gå ner till coop och handla upp alla pengar på mat nrä det finns så mycker mer jag vill ha. Om jag hade bott hemma då hade jag varit rik.


...

Ibland anstränger man sig för mycket att hitta lyckan så man missar allt man redan har,
lyckan kanske kommer ändå utan att man ödslar massa energi på att hitta den.

Måndag

hatar att stiga upp på morgonen sängen är alldeles för skön och ögon alldeles för trötta men upp ska man ändå. Tagot tag i pluggning, kollat julklappar, hängt med fina tjejer och nu kallar sängen egentigen är jag inte trött men tänkte kliva upp i vettig tid i morgon.

Pinsamt läge, ni vet när man skickar iväg ett sms till fel person...
Det är bara det jobbigaste som finns. Man vill så gärna få det ogjort.
Born blond always blond.


ALDRIG MER!!!

men så låter det väl inte nästa helg... Firade Linn igår en himla trevlig kväll av det jag kommer ihåg. Var himla kaxig på förfesten och sa " jag spyr aldrig och jag blir aldrig bakis" tji fick jag. Spydde som en gris och mått dåligt hela dagen idag. Tror jag börjar bli för gammal för att dricka. Ridit ut hästarna i idag igen  skräcken(pontus) bockade av julia och jag flyförbannad skulle visa hur man ska göra hoppade upp på ponnyn han inte kommer många meter innan jag själv låg på backen... Nu ska jag krypa under täckes och hoppas på att jag inte är allt för trött när alarmet ringer.

cant wait!!!

Vill bara att det ska bli lördag nu så jag får härja med mina fina vänner!! som jag längtat.





ALLTID LIKA DUM....

en gång blond alltid blond dock är jag ju blond, så fick inte ihop det där något vidare.. Mewn jag tycker synd om mig själv för att jag har ett jätte stort prov i morgon som jag inte har pluggat till har lagt ner all energi på tidigare prov som endå flyttades fram... men ska läsa igenom och försöka få in lite grann sen ska jag titta sista delen av Harry P -spännande. I morgon far jag hem och inväntar en grym helg några helger därefter as well.


God morgon

Klockan ringde nio och jag insåg att mitt hår var jätte äckligt så tog en dusch sedan öppnade jag böckerna för fortsatt plugg läst igenom anteckningar och det känns ändå helt okej hoppas verkligen att det går bra på provet. Jag ät jätte dålig på prov.. Dålig i teoretiskt och bättre i det praktiska. snart gå till skolan, hemma 17.00 lång skoldag eller egentligen bara sen.  Tjing!


En blomma i Afrikas öken

Att kliva upp den här morgonen var inte okej ville bara dra täcket över huvudet men duktig som jag är satte jag på mig gymkläder och knatade till Gymmet för en första lektion sedan en Nk lektion och slut för dagen! Fått se nästa års schema karaktär och Nk är dom enda obligatoriska ämnen men tror jag ska lägga till psykologi b men ledig varje fredag wiho!! hur great är inte det liksom?. Pluggat en hel del idag, kollat film med fina vänner men nu kallar bädden och en tidig morgon eller 9 ringer klockan för fortsatt plugg innan det är dags för hopplära prov.


Btw har ni sett filmen "desert flower"  den var sjukt bra, så se den!! det är en självbiografi.  Rekomenderar den verkligen.



Sängen kallar

I morgon ska jag också få se twilight, som jag längtat efter att ha läst böckerna för cirkus 4 år sedan.. Bara det att jag har 200 kronor på kortet och hur ska jag kunna leva resten av månaden.  + att jag har en massa utgifter men mamsi får öppna plånkan eller min snåla pappa fast han är hyfsat generös när jag ber snällt! ;) Nu ska jag slå på en film att somna till! :) Igår kollade vi filmerna burlesque, den var bra! och a little bit of heaven var fin och sorglig..


2011-11-16

Ridit Bufflan den här veckan och det har faktiskt gått bra!! hoppade igår och idag dressyr på kandar det där med flera tyglar är inte min grej. Tänkte fara hem i morgon är inte ens säket att vi har någon lektion på fredag så känns inte värt att stanna och isånafall endast en lektion. Så idag ska jag packa och städa rummet hade behövt plugga men det behöver jag alltid och alltid är jagh lika lat... Vars är motivationen ??

satsumas

satsumas är ju mycket godare än clementiner och mandariner  Tycker inte ni också det? men så klart hade dom inte det på coop så köpte C inte goda... Fått min räkning på ziperallen  och hörde nyss på spotify att det är 100 kronor rabatt, typsiskt! + att min först kommer i december/januari och beställde den i september...

The wedding planer är en film jag såg igår (gammal) men den var bra! :)
Tycker alla filmer är så lika varandra nu för tiden...


Måndag

testat på zumba idag, riktigt roligt faktiskt :) förövrigt så har jag inte gjort någonting alls, är så tråkigt att alla har skaffat sig sköthästar, vill också ha! Kanske ska prata med Maria om lektionshästarna behöver gå under veckorna. På torsdag är det skriftliga delen av svenska nationella sen är den kursen klar hur skönt som helst! nästa vecka har jag två stora prov borde börja plugga nu fast det vet jag själv att jag inte kommer göra. Men i morgon ska jag ta hem holmen papprena/bövkerna och då ska jag sätta igång!  Visste ni att det är 5 veckor kvar till jul? tycker det här terminen har gått himla fort.

Lördag

Tänkte bara säga till er att Cottas cliniken var sjukt bra och han var väldigt duktig! Har haft Maggi på besök hela veckan var trevligt, hunnit med en sväng till Happis/Finland, tränat, myst, lagat god mat hela veckan. Igår markarbetade jag och julia hästarna, efter stallet tvingade jag med julia på gymmet det är så tråkigt att fara själv.. Julia tävlade prinsen idag och vann LC:1 hon hade mest poäng av alla kategorier ;) duktig!

Söndag

tillbak i kalix efter lovet i gälkatown och helgen spenderad i Luleå med mamma och Julia. Julia var riktigt duktig är stolt över min syster lite mer träning så sitter det! dessutom har hon ju inte hoppat så mycket. Det är deprimerande att följa med på tävlingar när man själv inte får tävla, nu är ponny åren över men avslutade dom bra iaf:)


Tisdag

lovet springer iväg och jag har inte hunnit göra någonting alls känns det som. Fixat rummet spacklat och slippat och jag lovar er att nästa gång är den målare som får göra det... nu är det bara nya tappeter som ska upp. Hängt i stallet, hunnit med att träna på gymmet och promernera. väntar på middag och ännu en kväll i stallet ska hjälpa mamma & julia med kvällsfodring. I helg är det halloween firande men jag flyr från stan till Luleå med syster när hon ska tävla, hoppas vi hinner med shopping.. :)


RSS 2.0