hejsanhoppsan..

Duktigt flicka har kollat igenom heeela matteboken, dock är det bara 5 kapitel, har kollat sammanfattningarna blev väl lite klokare, sprungit ner på stan i regnet och köpt telefonkort gratis sms året ut wihoooo, köpte nya solo som jag tänker läsa i morgon på bussen, sen har jag pakat ihop alla kläder lämnat lite kläder till nästa vecka men mina päron ska till stugan ihelg så dom tar hem mina väskor på söndag när dom far hem slipper jag ta 58 väskor på bussen. tror jag ska hoppa i säng tidigt idag så kanske jag tänker bättre i morgon, förhoppningsvis.

Jag har världens beslutsångest över skolavslutning, vet inte vars jag ska tillbringa kvällen. Bestämmt är det iaf att jag ska vara i Kalix på fredag morgon, men kvällen? ååh vad jobbigt att bo på två ställen. Och nu är jag ju alltid i Gällivare och har haft så himla roligt på senaste och mina allra bästa vänner tar studenten i gällivare och svårt att lämna min partyhalva... ;)
Men samtifigt vill jag ju vara en sista kväll i Kalix men min klass innan vi skiljs åt, och förra året var ju så himla bra.











Such a perfect day

hade holmen för sista gången den här terminen vi fikade och maria berättade om kurserna som vi kommer att ha nästa år, pysslade med hästarna och betade dom. Fick vg i slutbetyg på hovkursen hade hoppats på bättre med tanke på batt jag kunde allt (kändes det som) men på prov så sabbar jag allting, jag blir för kortfattad.. men vg är ju inte helt fel heller så antar att jag får nöja mig, fick g på Nk provet och jag är nöjd med tanker på att jag inte pluggade någonting, kunde en frpga och den hade jag skrivit upp på armen resten gissade jag tur att nk går att gissa säg till hehe. 

Har varit i Finland idag, fick med mig ett par shorts, underkläder och lite dricka på lagring en god middag på Kina. Kom just på att det är sista dagfen man kan fylla på kortet med 300 för att få grattis sms hela året, det känns värt att göra det så får väl springa ner på willys och bli ännu fattigare. Sen ska jag bläddra igenom matteboken så jag kanske kan ett tal i morgon på np.




Slänger in en bild på Carismas föl. så sjukt söt!! 

 


MÅNDAG

sista "vanliga" skoldagen för mig känns himla skönt!! Fått betya betyg i engleska och så jäkla skönt att jag satte G på nationella så att jag kunde visa min lärare stt jag faktiskt kan vilket hon inte tror eller vill tro iaf, vi kommer inte riktigt överens det är väl typiskt med lärare, man kan väl säga att dom har makten? Som min Iv lärare, har klarat alla faser till körkortet och det kan han se på sin dator men han ber mig ändå komma till lektionen för att säga att jag klarat dom I don´t get the point?? Tänker iaf skita i honom och fara ut till holmen eftersom jag faktiskt har lektion där. Sen tänker jag följa med några snygga brudar från Gällivare på en tripp till Finland fast jag är pank.

Har haft en fin kväll med min fina vän, vi har hyrt 2 filmer ätit godis (inte jag) jag mumsade på popcorn börjar bli less på sånt här tråkigt nu gott nu, vill också äta choklad, chips and so on men vad gör man inte för känna sig fin? .

Nu tänker jag sova eller något, godnatt.

.


söndag

Den här helgen har jag varit så sjukt trött har somnat vid 11 både fredag och lördag och stigit upp tidigt då vi haft jour i stallet. På lördag var jag på begravning min morfars moster har gått bort.  Sen har jag bara tagit det lugnt och hängt i dtallet och tagit hand om min fina ponny, hoppat & dressyrat har gått himla bra. Nu är det en kort skolvecka 3 dagar och på onsdag är  natonella i matte som kommer gå åt helvete, matte b förstår jag ingenting av..



                                                          


pluggar via facebook

Jag och Emilia skriver frågor till varandra på fejjan, än så länge har jag kunnat 1 endaste fråga alltså jag suger!! Men man kan väl inte få ig på en hel kurs för att man failar på ett prov? det går väl inte för i sånafall är jag körd. I morgon är det fredag och vi har betygprat på holmen ska bli roligt att veta vad man ligger på den enda men verkligen ser framemot fast det är ju också i dom ämnena jag vill ha det högsta betyget.


Torsdag

I dag skulle jag plugga men jag orkar inte fan vad det känns tungt och jag blir bara mindre orkless på att se alla statusuppdateringar om att alla är färdig med skolan varför är inte jag det?? då menar jag inte ta studenten utan färdig med alla prov osv. Klarade engelska b nationella känns sjukt bra, och efter det så kändes det som att skolan var över nk kan ta sig.. men ett g måste jag klara så är det bara, gör mig lite nudlar tillsammans med lite kyckling så kanske jag blir på bättre humör. Tjing

sovmorgon

såå skönt men hade gärna sovit längre. egentligen skulle jag ha varit i skolan vid nio för att prata med en lärare men det kan han glömma!! tänker inte gå till skolan klockan nio när jag börjar 10.10 typiskt lärare att skita i eleverna.  Nu ska jag klä på mig och fixa mig eller det sista skippar jag nog, kommer itne ihåg senaste jag fixade mig till skolan typ första skolveckan men kanske det är dags nu. Efter skolan blir det att plugga sista provet på fredag förutom np matte då me det räknas inte.

Disappointed

Kollade in på facebook men fick ångest och känner hur avundsjukan kommer av att alla packar sina väskor och förbereder sig inför alla resor hit och dit.  När jag kommer till Gällivare ihelg kommer jag vara helt ensam, kommer vara helt tomt när alla ligger på stranden och bättrar på brännan, badar och äter glass. Hoppas mina vänner får super kul! för det ska jag ha här hemma i regnet och bland molnen... Den här dagen har inte varit roligt, vill bara lägga mig ner och dööö är så arg och besviken på mig själv, jag vet att jag kan och så blev det så här. jäkla skit!!!   Nu ska jag krypa ner under täcket, titta film och längta till helgen.

Jag har världens finaste vänner och familj. Kärlek till dom.


och världens allra finaste häst!!

.

"Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for."
-Bob Marley

Dansfilmer ♥

dansfilmer är nummer ett på min lista! dom rä så himla bra, hade också vilja kunna dansa.  Step up tillexempel hur bra är inte dom filmerna?? Börjar just undra om jag sett filmen streetdance, om inte ska jag ladda ner den snarast. Men dirty dancing är min absoluta favorit så himla fin film. Har ladda ner två dansfilmer  som jag ska se. 




 

 

If it's supposed to happen, it'll happen

tog en siesta på två timmar, förstår inte var som är med mig när jag är så fruktansvärt trött all the time. Varit ute och kört med pappa, skönt att ha stuga i kalix och ibland är det bra att dom reparerar i den så att vi får skkjuts till kalix, hem osv.. Nu tänker jag springa ner till solariet sen hoppa i duschen därefter blir det sängen och förbreda sig inför morgondagen!! shiiiiit kommer vara nervös as hell och går det inte vägen så gör det det en annan gång i hope.



smile like you mean it

Har sett klart oc och har ingenting att göra nu förutom att börja plugga men det orkar jag verkligen inte göra, känns som att jag tagit sommarlov redan min hjärna fungerar inte som den ska. Tycker att min pappa kan pallra sig till kalix nu så att vi kan köra sen tänker jag förbättra på brännan och tänka på alla mina vänner som far utomland om nåon dag, ska också hinna med powerwalk.. Vad jag är less å det här vädret!! på morgonen är det fint sen vid 11 blir det molnigt och sen börjar det regna vilken jäkla skit vår det är är hoppas innerligt att sommar blir 100 gånger varmare och soligare.


Tappskokompetens

Idag slog vi på och av en tappsko och riktadeskon och jag klarade det, på fredag har vi betygsprat ute på holmen och då får vi veta vad fått för betyg på den här kursen (tappsko). hade inga mer lektioner idag så jag hoppade av nere i stan och nu har jag ätit lite lunch och ska kolla klart oc.  Sen ska jag ut och övningsköra med pappa, här i kalix, snart gäller det inte så länge kvar!

2011-05-23

När jag vaknade idag så var jag så sjukt trött ville inget hellre än att stanna hemma men med tanke på att jag har varit borta två måndags morgonar i rad pallrade jag mig upp. Chill skoldag, körlektion och några simpla lektioner och idrott på det.  Nu skriker min maga efter mat så ska värma mig kyckling och potatissallad och slå på oc. och vi behöver inte göra nk-provet  i morgon får göra det på fredag istället sjukt skönt!!!!

åh nej

kollade igenom kapitlet vi har prov på och det är verkligen det tråkigaste kapitlet i hela jäkla boken, inte en enda sida verkade intressant.. Känner mig lite nere och ett himla sug efter choklad men kom på att det är för att jag ska ha mens den här veckan, fan vad det är jobbigt att vara tjej ibland men för det mesta gillar jag det. men en vecka i månaden hade kag kunna sova bort! eller smärtan iaf. Nu ska jag slå på oc och krypa ner under täcket. gonatt!



Min finafina ponny!


Happiness


I Kaaaalix

Framme i kalix, sitter och sneglar på nk böckerna men dom lockar inte mig ett dugg. vi ska kunna sjukt mycket och jag har inte ens öppnat böckerna... Har iaf hunnit äta midda ute med pappa, dennis och hans kompis. Fick åka bil till Kalix, skönt att slippa bussen. Har tappsko provet på tisdag + nkprov, men sen är det förhoppningsvis färdig pluggat...  Den här veckan känns mer än jobbig och vill få den bortgjord helst redan igår.

Söndag

hemska jobbiga söndag...  pappa väckte mig nyss men jag känner att jag hde kunna sova munst 5 timmar till men måste bege mig till stallet sen sätter jag mig i bilen och övningskör till Kalix. Den här helgen har varit himla bra, överaskningfesten för vicky, ridit världens finaste prins, hängt med fina vänner kollat film och ätit glass. Och nu är helgen redan slut why?? prov i veckan och kan absolut ingenting, sitter fint med plugg ikväll.



Snodde bilder av vicky.


skuttade lite bommar med prinsen igår, gammal bild.

Torsdag

Ska ta med hunden på en joggintur nu sen hoppa i duschen och slå på en film. Hittade en massa fint på stan idag så fick följa med hem några hundringar fattigare ringde till mamma pch sa att hon skulle handla till mig, hehe .


-


Onsdag

värmde mig lite mat men det var inte gott tror det är för att jag fryst ner och upp en matback  två gånger inte bra..Idag så fick jag ridan Hanowa och hon är så jäkla seg, vi kommer inte överens gillar inte sega hästar.. Efter skolan tog jag tag i probelmet- håret så nu är det överstökat fast det är långt ifrån bra. Nu tänkte jag duscha för att sedan dejta mina fina vänner var sugen på bion idag men tror inte min ekonomi skulle gå runt om jag satte mig i biosalen fast en hundring det är ju inte mycket men just nu är det mycket känns som att jag bara har utgifter skit jobbigt. och vet ni jag har sovmorgon till 12 i morgon  sen har vi bara en "riktigt" lektion + studentplanering Älskar att det snart är sommarlov.



Less på mitt hår.

Jag kan inte färga håret brunt eller någon annan färg för det rinner bara av men kanske det går nu det är ju några år sen Men känns onödigt att testa nu så här innan sommaren för blond känns rätt under sommaren iaf. Och till det stora (lilla) problemet när jag färgar utväxten blir hela mitt hår gult och gult hår är ju ibland det fulaste!!Nog hade det varit lätt med sin egna hårfärg. hade gärna haft min om den inte hade varit så förbaskat ful.  Grejen är den att det bara är gult i någon vecka sen blir det bra och det spelar ingen roll hur mycket silverschampo jag använder, om jag slingar med hätta eller folie eller bara kletar på i utväxten  det envisas alltid med att bli gult.  Ska byta märke på hårfärg, eller kanske pröva brunt och sen färga blont igen fast det sliter ju så mycket men brunt är fint och egentligen borde ju färgen fastna på mitt hår nu det är ju så slitet och tort.

Headache

andra dagen i rad jag har ont i huvudet, kanske för att jag har sovit dåligt och druckit lite väl lite.  Iallafall så har jag läst ut min bok som ska redovisas i morgon, varit på skolan i 2 timmar och kollar på 3 ornas projektarbeten. Vi (min klass) har en plan för vårat vi ska bara kolla om Ivik (?) är på fortfarande, så kommer det nog bli toppen men jävkligt svårt tror jag. Nu ska jag värma mig någon matback och slå igång Pirates of the Caribbean- Dead Man's Chest och hoppas att jag vaknar utvilad i morgon :)


Den här sommaren kommer Prinsen att få åka iväg på bete, så slipper jag vara låst. Måste bara hitta något bra ställe.

world is ending on May 21??

Trött som vanligt när jag steg upp i morse, tror jga sover för lite eller för mycket?  Har bara haft karaktär idag, vi fick rida och träna takt osv.  Väntar på att klockan ska bli 15 så att jag kan promenera till skolan för att kolla på 3ornas projektarbeten.  Tror jag sätter på mig träningskläder och joggar direkt efter  vi slutat.

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-pa-lordag

Kolla länken.  Tror det har snurrat för gubben men ändå läskigt. Okej ifall vi dör så ska alla mina vänner,familj and so on veta att jag älskar er! :)

-


pirates of the caribbean

vaknade just, sovit i 2 dryga timmar, mitt huvud värker och jag känner mig allmänt nere det regnar och har gjort det hela dagen och kommer förmodligen att göra det resten av den här veckan¨och då tycker jag lika gärna att den här veckan bara kan försvinna helt och hållet fast ändå inte längtar till i helg, hihi.
Har försökt läsa svenska boken som ska redovisas på onsdag men det gick inge bra slutade med tuppluren. Nu ska jag lägga mig i sängen och slå på tv 3.

Jag och mina två finaste tjejer!!!!!!

skulle jag vara lyckligare om jag vore smal?

Det tänker jag ofta på.  Men jag tror inte det, för jag är lycklig nu och jag har ett bra liv och jag gillar det. Men jag trivs inte med mig själv.  Alla mina vänner säger " du är smal osv" men det spelar ingen roll vad andra tycker för jag trivs inte med mig själv. och jag vet att jag inte är smal. Mén  dom som är smala är ju inte lyckligare för att dom har en platt mage, smala lår inga lovehandels osv. Jag vet inte hur många gånger jag försökt gå på dieter  för att sedan gett upp. Spegelbilden kommer aldrig att förändras, så vida du inte jobbar på ditt självförtroende och din självbild. Många har en otroligt skev självbild av hur dem själv ser ut, vill du se dig själv som vackrare i spegeln, ska du inte jobba på att ändra det fysiska, utan dina tankar. Jag trodde jag skulle hinna bli smal till sommarn, ett halv år det är ju länge tyckte jag och och om fyra veckor är det sommar och jag är fortfarande samma gamla Fanny. Och jag vet att det bara är jag som kan göra något åt det hära.  Men jag har idealet att smalt är fint och då tänker jag på det hela tiden, och jämför hela tiden. Ser jag en tjej som som ser bra ut är det inte så att jag uppskattar någon annans skönhet utan det blir en ond cirkel av jämförelse. Varje levande individ på jorden har sin skönhet inom någon område. Inklusive du.

Det borde kännas okej att äta en bulle på fiket, eller den där godispåsen framför en skräckfilm. Varför ska vi tvinga oss själva, sätta så tydliga gränser. Varför inte släppa taget? Nu tränar jag för att jag tycker det är kul, det är skönt att ta en promenad och att inte äta godis gör jag som ett test mot mig själv för att se hur länge jag klarar mig.




Vi tänker för mycket på siffran...

Kanal 3/4

Flippar mellan kanalerna kan inte bestämma mig vad jag ska se. p.s I love you eller hockeyn svårt val. och jag tar tillbak det där om att fil är gott, köpte lätt fil och den är ju så sjukt sur men man vänjer sig hoppas jag. Egentligen borde jag hoppa i säng nu med detsamma för jag har sovit så lite på senaste och är så himla trött men aldrig på kvällen är jag trött typiskt.


Jag hoppas allt går enligt planerna!! :)))

Hockey VM

Kom igen sverige!! Kollar lite hockey och funderar på livet. Idag när jag red prinsen runt stigen så funderade jag en massa och jag vill verklige jobba med hästar. Dom får mig att må bra och bli glad är det inte så det ska vara? det känns inte jobbigt att mocka någon annans skit men att sitta i en affär eller på ett kontor lockar verkligen inte.  Nu ska jag äta fil med hallon mums!!




Igår natt bestämde jag och Frida oss för att skejta lite och kan säger er att jag sög ;)

Son of keys

Sonen av nyckeln egentligen heter  han ju king of keys. orkar inte dra upp historiens om han namn idag. Iallafall så saknar jag honom så sjukt mycket. helst när Emilia berättar hur det går för honom, så fort någon nämner namnet så blir vill jag ha honom tillbaka. et är endå hos oss som han har lärt sig allt och med honom som jag utvecklats. Han hade smitit med Emilia idag det är så typiskt honom, man har ingen chans ena sekunden är han brevid en och andra sekunden är han borta. Tydligen så gör fler avkommor av Eighty eight keys på de sättet, var en annan häst som gjorde precis samma ska, hehe.


stressa..

hatar att stressa, jobbat idag, sen stallet,övningsköra,hem duscha, fixa sig och snart ska ajg fara till min fina vän för lite middag med mina fina tjejer. avslutar kvällen bra. Red ut prinsen  skit mysig var i skogen och lullade och det är varmt ute allt blir så mycket bättre bara solen tittar fram. Har beställt från HM oj snart kommer min skjuts, och jag har inte ens torkat håret eller bestämmt kläder... tjing

Gällivare

snart sätter jag mig på bussen en tre timmars bussresa den ser jag inte framemot kommer dö av uttråkning.  Men kan inte riktigt bestämma mitt klädval leggins eller mjukisbyxor svårt val.. vilka ilandsproblem. red bufflan på holmen idag, sjukt jäkla jobbig och tråkig häst. Klarar inte av honom han går mig på nerverna bara jag ser honom. vi två går inte ihop! skönt att jag ska rida prinsen idag det kommer göra min dag! ;)


G som i gemnenskap

Lite film och anans tänker jag avsluta min kväll med. 



Btw läste i en tjejs blogg om att hon vill bli smal och då menar jag inte normalt "smal" utan anorexia. Hon strävar efter att väga så lite som möjligt. hon vet om själv att hon har ättstörningar.
Så här skriver hon.
--"Jag älskar att jag kan göra allt för att bli vacker. Jag älskar hunger jag älskar när min mage kurrar jag älskar när jag har ont, för det är bevis på hur jävla mycket jag faktiskt kämpar"

Jag undrar om hon verkligen är seriös? känns ju sjukt i sådana fall och hemskt.

Äntligen lite värme

Efter skolan hängde jag på stan med två fina tjejer, kolla lite kläder drack årets första milkshake och myste i solen. Packat min väska och för första gången är lätt inga läxböcker och onödiga kläder det skipper jag den här helgen. I morgon tar jag bussen till Gällivare ska bli skönt att komma hem. Ska rida min fina Prins och kommer verkligen njuta av att få sitta på hästryggen. Dock så är det islandstävling och jag som hade sett framemot att få hoppa.

Turen på min sida

hade tur och fick sommarjobb första perioden eftersom det är den enda period jag kommer kunna jobba i Gällivar, sen är det även dem bästa perioden enligt mig för då får man pengar under sommaren och så gör man bort det och lan ha sommarlov sedan. Fick just ett samtal från komunen om attt jobba på maif fotbollskola?(hörde inte riktigt vad hon sa hehe) och tackade ja! vet inte riktigt vad man gör där någon som vet? skulle iaf vara några fler där. Jaja vad som helst är väl bra! cash is king

Engelska B kan ta sig!!!

fyfan vad svår hörövningen och skrivningen var. Kunde verkligen ingenting. skönt att det är bortgjort men synd att det kommer bli Ig i eng b kursen... Det känns mindre roligt att läsa det ett till år får helt enkelt se om jag läser om kursen eller skiter i det. två lektioner kvar efter den här.

22.27

Efter en skön promenad, ny duschad kryper jag ner under täcket i en ren bäddad säng framför en film. I morgon är det np i eng ska drömma om engelska eller nää det ska jag inte jag ska drömma om sommare. puss och godnatt!

När jag blir stor...

Vill jag hade här gården värsta fin var den! älskar vitt. Synd att det inte fanns fler bilder.


http://www.lantbruksnet.se/lantmarknad/sok/annons.php?aid=79940



Yes!! I made it

En till sak ur världen livet känns genast mycket lättare jag börjar se ljuset.  Iallafall så så tänker jag skriva klart min förhoppningsvis sista inlämningsuppgift för 2an.  Kolla lite oc egentligen borde jag kolla från första avsnittet men det känns inte så där noga nu när Marissa är död känns som att säsong 4 är endast ett tidsfördriv. Ska städa och dona lite i lägenheten idag och byta sängkläder längtar redan tills jag får krypa under täcket hehe .


Glad tjej!!!

Huvudet i böckerna hela dagen

bestämde mig för att ta en pn på 20 min (ställde klocka) och när jag vakna var jag faktisk piggare men unnade mig 20 min till och därefter blev det en timme.  skulle aldrig ha unna mig dom där extra minuterna..  Jag har blivit som en kärring som lägger mig innan 12, vid 11 ligger jag alltid i sängen.  Nu ska jag slå på en film och sussa framför tror dock jag somnar innan filmen hunnit börja he-he.


-


Världens bästa mamma

fyller år idag, grattis hoppas du har en underbar dag!


-älskar dig

Vänta är segt

slutade för en kvart sen men har körlektion klockan 14 så får vänta på skolan tills jag ska köra i 40 min. Känns drygt att ha körlektion när man slutat, vill ha körkort nu.

Uppe med tuppen

Nu ska jag göra ett körkortstest eller påbörja ett iaf och så måste jag plugga till provet som jag kommer skriva nid nio I guess jäkla skit hade gärna skippat det men himla skönt att göra bört det i allafall. Ska härda dom dom här 2 veckorna sen blir det ju som sommarlov i skolan.
Nej nu ska jag ta tag i min pluggnig.!!!

får ingen luft,

kväver mig själv i hovpapprena. Jag och Emilia har pluggat från fem, ett uppehål då vi knata ner till Willys och unnade oss kladdkaka tillsammans med pluggningen. Emilia gick just hem och jag tänkte ta och plugga lite körkortsteori nu. sen ska jag läsa mer om hov sen krypa under täcket ställer klockan på halv sju för fortsatt pluggning och hoppas att kag fixar det här.

 

att se dät här är ingen match men att förstå och lära sig varför allting sker i hoven and so on är inter roligt.

..


sommarvärme

nu har värmen kommit! under lunchrasten solade vi på taket. Har just kommit hem från skolan gick in på coop på vägen hem och köpte korvbröd och fika som jag tänkte bjuda på  holmen i morgon (dock inte korvbröden..) Flög ju av för någon vecka sen och då har vi som tradition att bjuda på fika så tänkte att det skulle passa bra i morgon när vi skiver prov. Snart kommer Emilia till mig och då ska vi plugga. Nu ska jag göra middag, bullens varmkrov vet ni vad som är riktigt jobbigt ? jag kan inte öppna en koservburk -.-

Btw undra vilken låt som blir sommarens sommarplåga? Fest i hela huset eller om sanningen ska fram. Hörde att sean banan gjort en ny låt som ska vara bättre än förra året och att den är tusen gånger jobbigare.

Vill bort

Det var länge sen jag släppte allt och reste iväg känner att det är på tiden att jag far någonstans helst nu om det hade gått, tyvärr så gör det ju inte det. Hoppas jag får sommarjobb första perioden annars kommer jag vara pank resten av sommaren och det är det sista jag vill vara.  Hade varit kul att fara utomlands.



När jag och Linnea for till Töre för att ta hand om Johannas hästar det var mysigt.


Jag och Frida i Göteborg. Sofie,Helena,sara och mamma var också med! Vill tillbak!


Kirunafestivalen med ett gäng härliga tjejer!


2 dagar i sthlm Med Linnea


Frankrike 2009 & 2011

Men ska nog snacka ihop mig med mina tjejer och hitta på något :))


Söndag

Känns skönt att det är söndag idag, hoppas den här veckan går fort så allt blir bortgjort.  Sen på fredag får jag fara hem vilket känns underbart!! är sjukt ridsugen och vi har inte ridit på holmen på flera veckor känns det som har bara haft hov + att vi varit lediga en massa. Solen lyser ute och himlen är blå dock är det inte så där jätte varmt ute. Själv sitter jag inne med huvudet nere i hovpapprena eftersom vi har hovprovet på tisdag och nästa vecka har vi det praktiska provet. Det som suger den här veckan är att jag har tre STORA prov som jag måste klara skönt att den inte går att plugga till np.


8 månader

utan våran kung idag.


dagen har bestått av shopping, hittade lite grann i Finland dock snålade jag lite eftersom euron ligger högt. Har ätit gott med mina päron grillat måste ju vara det bästa?! det har tagit mig 2 timmar att läsa igenom ett häfte som jag ändå inte kommer ihåg ett skit av det här med pluggniung går inte bra, det känns bara mer och mer jobbigt desto närmare sommarlovet man kommer. Nu ska jag titta lite tv och bara mysa så tar vi pluggningen i morgon istället, skit kul jag längtar redan...

Vars försvann sommarn??

för en vecka sen var det fint väder och varmt, solen lös och man kunde gå utan jacka. Nu är det bara skit väder... Fick sluta tidigare idag flyttade fram matte och psykologin så att vi gjorde bort dom lektionerna direkt efter eng Np nu ska jag vänta på min pappa som sla hämta mig och så bosätter jag mig i en by ihelg.




Packar,tittar tv och väntar

tittar tv medans jag bloggar,skriver sms, packar försöker göra något så att jag inte somnar eftersom min tvätt inte är torr ännu. Ska bli skönt att hänga i stugan ihelg bara ta det lugnt och ta tag i skolarbetena. sen ska jag få göra av med lite shoppingbehov.

Äh nu orkar jag inte vänta något mer hämtar upp tvätten nu och skiter i att den är blöt, får hänga upp den i min lilla lägenhet. Kom just på att jag inte läst igenom engelskan np som jag lovade mig själv att göra mså att jag förstår lite mer och kommer ihåg något, blir nog ingen tidig kväll trotts allt.

school is taking over my life

Har ont i huvud och känner mig stressad hela tiden den här månaden är inte okej. Hsr så sjukt mycket att tänka på men det är väl så det ska vara innnan sommarlovet kanske man uppskattar det mer när det kommer.  Började åtta idag med trafikkunskap sen hål till 12.10 och eftersom vi är klar med bilden så satt vi och planerade inför studenternas middag ( våran klass har fått uppdrag att fixa färger,dukning osv) Så idag skickade vi in beställningen och det kommer nog bli skit snyggt!! Vill också ta studenten fast ändå inte jag är inte redo, inte ännu iaf... Sen har jag varit på holmen det var ju vårshow idag, och våran teater blev nog ganska bra. fick höra att jag spelade min roll bra och att jag passade rollen, och det är ju inte första gången jag får höra det "bitchig,snobbig". men sån person är jag verkligen inte.

Nu ska jag läsa igenom texthäftet inför np eng i morgon, hoppas det går bra vill bara får det bortgjort och hoppas att jag får ner något på pappret. Tvättstuga idag också så får sitta uppe länge och vänta på att tvätten ska bli torr.

---

Summer’s filled with breaking the rules,
standing apart, ignoring your head,
 and following your heart


OC

Sista oc avsnittet av 3ans säsong går på tv, om ni har missat det så går det varje dag på 5an klockan 15. Sista avsnittet är så sorgligt, ska bänka mig framför oc nu sen ska jag äta middag, sen ska jag pallra mig ner till ica för att handla. Har ni ínte sett oc så gör det! men oth är bättre. Säsong 4 av oc har jag inte hunnit med ännu får ta det när det blivit lugnare i skolan, tror ändå inte den säsonge är så bra..... Btw hade ju inte varit helt fel att bo i california sommar hela tiden.





Onsdag

Har gjort bort muntliga redovisningen och det gick helt okej.  I morgon har har smr 3orna vårshow ute på holmen och det kommer ses som våran "kvällskola" så att vi får sommarlov fredag den 10 som alla andra i sverige.  Min klass ska ha en teater som vi tränade på första gången idag, så får väl se hur det slutar. Jag ska spela en snobbig ryttare. I helg ska mina päron till Kalix och jag funderar fortfarande om jag ska stanna har beslutsångest som heter duga. Stannar jag i stugan kan jag lägga ner min tid på plugga, övningsköra och förhoppningsvis fara till Finlnad/happis.  åh jag kan inte bestämma mig.


 


It’s not About what You do, But why You Do it

What you care about and makes you happy doesn't really matter.
What's important is why those things matter in the first place.


sova is the shit

Jag däckade på soffan vid fem och vaknade klockan nio, helt sinnes.  Tänker faktiskt hoppa i säng redan nu, skolan kan vänta jag har viktigare saker för mig (sova) haha. Men så är det väl alltid att man gör allt i sista sekund iaf jag. Är förbaskat trött men förstår inte riktigt varför?..
Godnatt :)

-

Gjort är gjort, lär av misstagen, glöm och gå vidare - allt löser sig tillslut


3/5 2011

Har just kommit hem, Haft karaktär och sen har vi varit på en föreläsningen om nasizmen under andra världskriget en kvinna var där och berättade, hon hade varit med om det.  Nu ska jag träna på mitt muntliga.
Inatt gick en i min släkt bort. Gunborg, vila i frid. 

Remember me

Otroligt fin film, blir alltid lika ledsen över slutet. Hur kan en film få sluta så?






Tatuering

Jag har alltid sagt att jag ska göra en tatuering när jag blir 18, och folk har frågat mig " ska inte du göra en tatuering?" bara för att man är 18 år nu. Jag vill göra en men jag har ingen aning om vad. Vet några ställen jag hade kunna placera den på och det ska nog vara en text. Det ska vara något som betyder något för mig elller har en mening och något jag verkligen är säker på!














everything is not what you expected it to be


Halkbana

Idag har jag gjort risk 2 an, var lite nervös först tänkte mycket på vem jag skulle få köra med men det var lugnt allt gick bra och det var skit roligt! haha


Har varit på banken och satt in pengar på mitt konto sen handlade jag, har nyss ätit och nu sitter jag här och kollar på oc som går på tv. 

God natt

Hann eller orkade inte plugga i gelg, så tog tag i det nu, försökt komma på vad jag ska säga på muntliga men det bli bara cirkus 3 min, men får fortsätta i morgon. Behöver ju inte redovisa i morgon eftersom jag kommer vara ledig. Nu ska jag stänga mina blå. Jo förresten visst suger det att man måste betala för spotify nu eller har begränsad tid..


Jag och pigan igår♥


Ett år kvar

sen lämnar jag äckel kalix, ibland trivs jag har och ibland inte. men inte på hela andra året så har jag kännt att jag viljat stanna kvar här, jag trivs ju i min lägenhet så det är ju skönt. Men jag vill bara hem hela tiden och helgerna går alldeles för fort. Saknar mina fina vänner i gve och att kunna rida varje dag osv. Och så här skolless som jag är nu har jag aldrig varit.

Hatar söndagar

för då måste jag fara till kalix och det känns riktigt jobbigt.  Förfesten hos mickan med grillning igår var riktigt trevligt harrys var däremot sämre, skönt att det stänger för det suger där!... Har varit i stallet och tagit hand om min fina ponny kommit hem duschat och nu ska jag packa ihop mina saker klockan fem åker jag bil till kalix med linnea, höjdpunkten är väl att jag får sällskap av världen bästa tjej och får åka bil det gör min dag bättre!.

RSS 2.0