-

har varit förbi stallet mockat, fyllt maten osv, mammabetade prinsen pga värmen fick han vila. For förbi coop och konsum för atty leta jordgubbar men inte någonstans fanns det, vad irriterande jag var verkligen sugen på det. Mamma ska slänga ihop en rabarberpaj nu och jag ska hoppa i duschen sen ska jag hänga med mina fina vänner! Snart far jag (vi) nu är det inte länge kvar, 4 dagar kvar. Tyckte nyss det var 3 veckor, och nyss var det ju 1 vecka man hinner knappt blinka så har tiden runnit iväg för en.


Wihoo!!

mamma ringde till kommunen och frågade om min lön hur vi skulle göra för att få den in på kontot, sen tog jag bilen upp till banken och fixade så den kommer på kontot och när jag ändå var där så fixade jag internetbank och telefonbank. har bara tagit sisådär 5 år men nu är det gjort, bättre sent än aldrig!

Nu har jag också SOMMARLOV! :)

i 4 dagar, börjar ju jobba på tisdag fast då med något jag verkligen tycker om att göra så det blir nor great!  Härligt väder ute don't you agree?  så sjukt nice, fast nu har solen gått i moln men forfarande varmt. Vet ni vad som är fruktansvärt hemskt?? jag kommer att få min lön på in check så måste hänta ut den på banken vilket betyder att jag kommer att vara pank HELA sommaren och jag ska till Frankrike klart som fan att jag kommer vilja shoppa. Åh just nu känns livet riktigt surt.


Det är en äckel fluga i mitt rum som surrar om kring och landar på mina ben -.- Flugor är så sjukt irriterande!!

fyra födelsedagar och ett fiasko

har ju berättat för er att jag och min syster har kollar eva och adam filmerna och nu är vi på den sista filmen det har tagit några månader + att jag ALLTID somnar när vi kollar film.. Har ätit ute med familjen, sen körde jag Dennis till Kullen och därefter stallet.

Nu ska jag sova och hoppas på lika fint väder i morgon :)

oboy vilket vackert väder

solen skinner idag(!) jobbat, varit på tsan gjort en massa ärenden tog med mig lilla syster och sen komma även mamma. Skulle hitta ett par skor, tror ni jag gjorde det? såklart inte. Jag har verkligen problem med att hitta skor för det finns ALDRIG min storlek men idag var det inte därför utan för att dojjan hade slut på skor bara en massa fula kvar, skit också!  Nu ska jag vända upp och ner på mitt rum eftersom jag har tappat bort mitt internet vilket inte är så värst roligt. Vet ni vad jag vill göra ? fara och fiska värsta mysigt fast skulle bara palla ett tag sen döör jag för att det är så mycket mygg haha :)


Fin häst (!)


Och det är MIN häst, så jäkla snygg alltså helt sinnes.. ;)

Jag hade vilja ta lite fina bilder ni vet när man borstar hästen riktigt fin, lindar och sätter på ett fin schabrak och själv fräschar man till sig. Men då ska det ju vara en bra kamera också.. Någon som känner sig manad? hör av er!



Btw, de är JK som fotat bilden ovan och bilderna under.








21.23

Har kollat igenom en massa gamla foton, gullig man var när man var lite rund och go, haha ;)
Eller blev tjock när jag var kring 6 år sen gick det bara utför hehe fast var tjockare när jag var liten än vad jag är nu.  Har varit med mamma och hälsat på gammel mormor och sen for vi till mormor och morfar. Nu ska jag duscha sen kolla film med Julia :)

Tisdag

Jag måste ha världens drygaste och slappaste sommarjobb, 2 dagar kvar att kämpa sig igenom.. Vi får ledigt på fredag eftersom vi har varit på en kurs på kvällen som tog några timmar. Vet ni? våran katt har ju fått kattungar och nu har någon (pappa förmodligen) lämnat alla dörrar i huset öppna så kattmamman har bärt iväg ungarna, gömt dom (hon tycker inte att en låda med filt duger, det ska var som en kungabädd) så nu vet vi inte vars hon fört iväg dom och det som är jobbigt är ju om dom blir instäng någonstans då kissar dom ju vars som helst när det inte finns en låda. Lite less jag är på våran katt...  kul om det skulle vara på mina kläder typ, dom blir ju förstörda :(

Ska iaf äta middag nu sen kila till stallet! :)

1 vecka kvar

vet ni hur less jag är på äckelvädret?? fel att det är sol.   Sista veckan på feriejobbet så jäkla skönt finns ju inget att göra så blir mest dötid och då går ju tiden så jäkla sakta.  Väntar på att mamma ska blir klar med maten, är sjukt jäkla hungrig.  Sen ska jag fara till stallet och rida hästen sen stallmöte. Jag har tydligen betett mig som en fjortis, dålig attityd, och fått en kvinna på 30+ att bli ledsen för att jag varit otrevlig mot henne.

ser framemot mötet, ska bli skönt att få öppna käften och säga vad man tycker ;) hahhaha

Sjukt söt


En häst parade sig med en zebra, så sjukt söt "fölet" blev, hade lätt viljat ha.
skulle säkert gå att rida på den ;)


Opeppande väder

ena minuten tror man att det ska klarna upp och i den andra regnar det.  Segat hela dagen och känner ingen lust att sätta mig på hästryggen och invänta regnet.. Har ingen lust att fara till stallet ensam det suger, hatar att vara där själv jag ogillar att vara ensam har lite svårt för det.  Nästan så att jag väntar på mamma så hon kan följa med och så släpper vi honom på banan, hade nog varit skönt för honom att springa lite hans hage är ju inget att hörra för..


King


Hittade en bild på "min" fina häst, saknar honom enormt mycket. Kommer aldrig glömma honom jag har bara lärt mig att leva utan honom.  Han ser ut som en ponny, omusklad.. Har dåligt samvete för att jag inte far och hälsar på honom. Men någongång ska jag göra det, det hoppas jag att jag gör. Men har en känsla av att det kommer vara sjukt jobbigt att lämna honom "en gång till".


Påbörjar packning

Men det är så sjukt svårt att veta vad man ska ta med sig.. Underkläder,linnen och sånt är ju simpelt men hur många jeans,shorts, mjukisbyxor, tröjor, skor ska man ta med sig? Finkläder typ klänning ska man ju ha på galopp men jag är ingen klänning människa, måste ta ett snack med min kära vän Linnea hur hon har tänkt med packningen.  Kan ju inte ta med för mycket heller då man kommer shoppa en del där borta, måste ju liksom få med väskan hem igen ;)

 

Försökte googla lite för att kunna visa er hur dom flesta klär sig men fanns inte så mycket, men ni ser ju och hur ofta använder jag såna "finkkäder"? juste aldrig. 

Söndag

God morgon folket,gissar att dom flesta fortfarande sover själv har jag stigit upp halv åtta för att släppa ut hästarna och ge dom lite mat. For hem och la mig i soffan och slog på filmen "if only" så sorglig film..Man ska verkligen uppskatta det man har! Fick rida lite på Sofie häst igår, himla roligt men det märktes att jag inte ridit så mycket på senaste eller ponny har jag ju ridit men det är ju inte samma sak. Det suger att jag inte kommer kunna rida i sommar. jag vill ha en storhäst,förut ville jag inte det men nu vill jag det mer än något annat.  Ska köra min farmor till coop så att hon får inhandla målarfärg skönt att kunna hjälpa henne på något sätt skulle egentligen ha hjälpt henne att måla huset idag men regnet satte stopp för det.









Världens bästa farmor!


Börjar i tid

Tänkte börja i tid med packningen, blir ju trots allt borta i 2 månader.  I veckan kommer jag ändå inte hinna, jobb,stallet and son on och på fredag drar jag och kommer hem på lördag eftermiddag och på söndagen far vi till Luleå. Börjar jag packa nu så hinner jag gå igenom så att jag inte glömt något..  Ska iaf försöka pallra mig till övervåningen och packa om jag gör det är en annan sak, kan ju iaf börja fundera på vad jag ska ta med mig haha.









Midsommardagen

Tänkte sätta mig i bilen och fara ner till Kullen och hälsa på min farmor innan jag far till stallet och ger kväll till hästarna.  Åh jag hade mer än gärna varit i Piteå, hade gärna satt mig i bilen och farit till stugan också, det är väl helt okej varmt men solen vars tusan är den?? i Kalix badar dom och ligger på stranden. 


jag och min finfina syster!

TRETTON

Laddade ner filmen "tretton" var så himla länge sen jag såg den filmen och fan vad jag tycker synd om dom personerna som det går så fel för.. Tragiskt! Var jäkligt trött när jag for till stallet i morse och gav morgon till hästarna så jag slaggade i bilen en timme sen gjorde jag ett ryckt och fixade färdigt allt, så nu är det bara att ge kväll kvar.


Midsommar

Kul midsommar jag kommer ha jour i stallet hela helgen känns ju sådär super kul, visst jag kan cykla till stallet på morgonen+ att jag har en som kan fixa utsläppet och så men alla har ju dragit till Piteå, och sina stugor. Jag hade också vilja fara till min stuga och hänga hade varit skönt men som sagt har ju häst och någon måste ju ge mat till den och den någon är jag.  Men sicken tur jag har som har en vän som åkt på jobb som vill hänga med mig och vara nykterist tillsammans, super! :)

IRRITERAD AS HELL

FYFAN ALLTSÅ!! jag har varit så jäkla förbannad idag, har grina för att jag varit så arg. Hade vilja ha ett eget stall och slippa allt tjafs. Det har blivit massa tjorv i stallet och dom säger att jag har dåligt attityd, att jag fått en tjej (kvinna) lessen och uppfört mig illa, vilket  jagg absolut inte har. Och jag är en person som säger vad jag tycker och jag tycker inte att jag har gjort fel. Och vet ni vad det värsta är? det är folk som inte vågar stå för det dom sagt/tycker, fan vad jag  hatar det.  Och orättvisa det hatar jag.  På måndag har vi stallmöte, och jag lovar att jag kommer öppna käften och säger precis vad jag tycker! ;)

HELG

Hur nice som helst! Blir en lugn helg för mig, men det kan väl också behövas. Igår var jaf och fikade på strandcafet med två fina, sen for vi och kollade läget på puben. I morse när jag vakna lös solen men det var inte så varmt ute men det kvittar allt är bättre än regn. Sista dagen men ungarna idag alla ledare var på lag och så körde vi match mot typ 100 ungar, körde flaggan och fotboll sen vattenkrig kan lova er att jag fortfarande fryser... Nu ska jag fara till stallet och fixa klart där, ikväll ska jag mysa med fina vänner och laga tacos och kika en massa filmer.



gdgk'lqe,t

¨Rubrik det är jobbigt. Hängt i stalllet och fixat till hästen, nu tänker jag hoppa i duschen sen ska jag hänga med världens finaste tjej! :)


Jäklaskit !!!

Det fungerar inte att skicka sms, och jag kan inte komma in på rexnet, irriterande. Hade vilja se mina betyg-.-

2011-06-21

Det speöar ingen roll om jag lägger mid tidigt eller sen är lika trött vilket som. Det är så jäkla jobbigt att gå runt och gäspa hela dagarna och tvinga sig själv att inte lägga sig ner på backen och dö eller något liknande. Skönt att det bara är 2 arbetsdagar kvar den här veckan och på fredag är det midsommar. Känns som att det var nyss det var det när vi samlades ett gäng tjejer hos Sofie, knyckte blommor från grannarna och gjorde blomkransar.  Hoppas verkligen att det är fint väder på fredag!! Måste kontakta mina vänner och styra upp något :]





Depp väder

Vädret gör en på dåligt humör, less på att det aldrig blir sommar på riktigt.. Tur att man snart åker till varmare breddgrader. Har inte orkat rida idag, utan myste bara i stallet. Har skickat in foto osv till körkortet så hoppas det kommer snart :) Läskigt att köra ute idag, skiträdd för att få vattenplaning.


.


Midnight sun meet

Hade en jättre trevlig igår i början av kvällen förfesten osv borta på nunnis hade jag inge roligt alls. Fast det blir ju vad man gör det till som alla säger, hade hunnit bli nykter och insåg hur pinsamt det är att dansa och göra bort sig.  Men nu har jag testat och kommer inte fara dit nästa år kanske när jag är 30+ men så länge jag är ung håller jag mig borta därifrån.  Fick iallafall sova ut idag steg upp och åt frukost och satta mig sedan på cyken för att trampa till stallet och såklart regnade det när jag cyklade hem...


Lördag

Kom just ut ur duschen och tänkte börja fixa mig nu eftersom det blir utgång ikväll, hade viljat att min partyhalva var med mig men hon tänker jobba och blir rik medans jag slänger iväg mina pengar..men ung och dum det är väl det man ska vara nu? fattig och full eller nått. Är ju bara i sverige i 2 veckor till innan jag beger mill Frankrike i 2 hela månader. Har varit i stallet och ridit dressyr på min ponny han blev super fin i slutet, önskar att det fanns en storhäst som honom.. Fet är väl bara att kleta på sminket och äta middag och kicka igång.


00.04

Har just skjutsat hem min fina vän Maggi, vi har kikat film och myst.  Jag har ångest för att jag är pank, och ska göra mycket saker inom en snar framtid nästa helg är det midsommar och helgen efter det är det kirunafestivalen hur ska jag ha råd med allt??  och i morgon så är det ju midnight sun meet och känner mig riktigt sugen på att gå, men hur gör man om  the plånka is empty ? äh f¨r sova på saken. tjing



friday Im in love

Äntligen fredag skönt! ska köra min mamma och syster till bussen dom far till stugan, och tyvärr så har ju inte dom någon bil för den är sönder (mamma brukar köra med min, men nu har ju jag körkort och behöver bilen själv) Pappa är redan i stugan så jag och min bror  blir ensamma ihelg. måste kila nu see ya

king ♥





water for elephants

Helt okej film! :)





 

Tycker om min häst!





21.53

Härliiigt, jag har bränt ansiktet,öronen och hårbotten vet ni hur ont jag har i hårbotten kan inte borsta håret :( tycker synd om mig själv. ska smörja in mig och sen krypa under täcket och kolla film med min fina syster!♥ Har ätit årets första jorgubbar nu är det sommar.

 Har


TRÖTT

Blää vad jobbigt att jag är så fruktansvärt trött, ska fara till stallet vid 6 tiden men känner att jag helst att hade krypit under täcket.



Torsdag

Fint väder hela veckan, jobbet går bra kanske lite tråkiga barn som inte riktigt vill leka men hyfsat chill jobb har jag iaf. Nu ska jag äta middag sen fara till stallet och rida min fina ponny. Har tappat bort mitt internet, jag är sämst!! Igår var jag och Linnea och gick i backhoppan i kullen, mina ben behöver träning eller hela jag behöver träning..


See yaa!

Jobb hela sommarn!!

Nice, men känner mig redan trött för att jag inte kommer få sova mycket i sommar, jag som är så morgontrött, hehe. Den här sommarn kommer bli så jäkla  bra. har inte förstått att det är sommarlov ännu. Livet är underbart! ska jobba och tjäna pengar,fara utomlands, förhoppningsvis kirunafestuvalen, shoppa och sola. Min bil har gått igenom besiktningen igår, stereon är fixad, mamma har börjat städat bilen och påbörjat vaxning:)

Första dagen på jobbet

Jag tror aldrig en dag har kännts så här lång i hela mitt liv och jag har nog aldrig varit så här trött. sen kväll och upp tidigt, cyklade till fotbollsplan i malmberget, vi gjorde inte så mycket idag mest prat, träffade barnen och delades in i grupper, har cyklat dit fram och tillbak 4 gånger. Hade en kurs från halv 5 till 8, så vi kommer få ta ut lite komptid känns ju skönt. Plågade mig igenom kursen var så jäkla trött och hungrig + att kursen var precis om ulk utbildningen jag gått.  kul att jobba hela sommarn.. men cash is king.

Söndag

Tråkigt väder idag, men det är den enda som skulle kunna vara dåligt med den här helgen, fan vad roligt jag har haft helt sinnes!!







 Jag har världens finasre vänner!!

SOMMARLOV

vaaad skönt!! For ut igår med mina fina vänner här hemma i Gällivare.  Kul kväll men vafan hände sen liksom? jag må dåligt dagen efter? det går inte ihop, andra helgen i rad. Sen är det så sjukt varmt så man kan fan inte sova efter en 2 timmar i mitt rum kila jag ner på nedervåningen.  Tänkte följa med mamma på stan, Klockan tre ska jag på dop.


puuuss


KÖRKORT!!!!!!!!

Nu har även jag ett körkort känns så jäkla skönt, världens bästa känsla! ville börja gråta när han sa att jag klarade hehe . Klarade teorin med 56 rätt för några veckort sen hade uppkörning för två veckor sen och kuggade för att jag var så jäkla nervös körde som ett arsel.. Bokade en ny tid direkt och fick idag och klarade det, men var sjukt nervös innan. Nu ska jag slänga allt somig och finns i kylen, packa klart väskan fixa mig och byta kläder. sen Kina och paaaarty.



BAL

Har varit och kollat på alla fina som går balen men helst av allt hade jag viljat vara i Gällivare och kolla på alla mina vänner som gick balen. Nu ska jag packa ihop och städa lite i min lägenhet sen ska jag fara till Hanna och hänga med mina vänner:) Jag kan inte förstå att det är sommarlov om två dagar helt sinnes. 

Hoppas det kommer upp bilder snarast på alla som gått balen i gve.

.

when life gives you a hundred reasons to cry,
 show life that u have thousends resons to smile.


8/6-2011

så jäkla chill dag det har varit , hängt i skolan och fixat inför studenten. Varit på stan och försökt hitta något att ha på sig på fredag, men hittade ingenting så det sög blir väl att återanvända något plagg.  Nu har jag ätit middag och tänker gå och sola, sen duscha sen kolla på alla som går balen.  Vädret är ju underbart idag!! men tänker låta solareíet hjälpa solen att få mig brun eller något ;) haha


8/6-2011

så jäkla chill dag det har varit , hängt i skolan och fixat inför studenten. Varit på stan och försökt hitta något att ha på sig på fredag, men hittade ingenting så det sög blir väl att återanvända något plagg.  Nu har jag ätit middag och tänker gå och sola, sen duscha sen kolla på alla som går balen.  Vädret är ju underbart idag!! men tänker låta solareíet hjälpa solen att få mig brun eller något ;) haha


pay it forward

Har kollat den fina filmen pay it forward, nu tänker jag krypa under täcket. I morgon ska jag vara i skolan åtta och fixa inför fredag. sen på kvällen är det ju bal, vad roligt att se alla. Längtar tills det är min tur ett år kvar.



Back in kalix

och vill redan hem igen, tur att det bara är 3 dagar jag ska vara här.  Det är så knasigt att jag trivdes så himla bra här förra året och nu trivs jag bättre i gve men det kommer väl ändras hela tiden. Nästa år vet jag inte vars jag sa bo, Dennis ska ha min lägenhet eftersom jag sa att jag ville bo på elevhemmet men ångrade mig när jag såg hur äckligt det har blivit där men det kan ju bli bättre nästa år men problemet är att Mats (ägaren) inte vet om det finns något ledigt rum och då får jag bo på gatan fast det löser sig nog. 



Gör tyyyp det jobbigaste som finns just nu..

PACKAR! eller att packa upp är ännu jobbigare därför lämnar jag mina väskor ouppackade till nästa vecka. Nu måste jag bestämma mig vad jag ska ta med mig till kalix sen måste jag ju få med mig alla saker hem igen på fredag. Såklart har jag sovit så länge så att jag inte hinner till stallet, känner mig väldigt otaggad för 3,5 timmars bussresa men den här gången och en gång till sen blir det inte buss på ett bra tag.

23.09

Nu är det nästan fullt i huset, tycker det var ganska skönt att vara ensam man kan liksom göra vad man vill,det är det jag älskar med min lägenhet :) man kan ju gå naken om man vill, nu ska jag kolla film och sova. Hade behövt gå på banken i morgon men får se hur det blir med den saken..


I morgon far jag till Kalix, ska sola hela veckan jag är vit kul att ha shorts nu när ryssvärmen kommer känns ju super kul, verkligen...


vilken härlig dag, nanana..

Jag förstår att ni tycker desamma som mig.  Linnea hömtade upp före 8 så begav vi oss till stallet, har ridit för Andreas hesse med Prinsen min häst är så sjukt fin!! gick jätte bra och jag känner mig taggad för träning vill tävla.  har ätit lunch med Linnea och hängt på stan hadet till och med shorts på mig, men det blir lite små kyligt. om en vecka är det sommarlov sjukt skönt dock så börjar jag jobba direkt, någon som ska jobba på maif fotbollskola första perioden?`



söndag

Väntar på att bästa Linnea ska komma till mig så vi kan chilla, chilla tillsammans är ju det bästa. Hon fyller år idag, grattis gumman du är bäst!


saturday

Gårdagen var så sjukt rolig!! men idag var inte okej, fyfan har aldrig mått så här dåligt.  steg upp vid 13 och cyklade till stallet ridit hästen och cyklade hem nu väntar städningen, känner mig otaggad sen ska jag lägga mig i soffan och slå på never back down, och ingen söndagsångest hur bra är inte det liksom?? far till Kalix först på tisdag.







God morgon

tvingade mig själv upp och tungt var det. Spenderade min kväll med sofie igår som har kommit hem från utlandet.
Nu spöregnar det ute, åh vad irriterande, väntar på att mina fina vän Linnea ska komma och hämta upp mig vi ska fara en sväng på stan sen far vi till stallet och tar hand om våra fina pållar :)



-


himlen är oskyldigt blå

Är det inte härligt? det är sol ute dock så blåser de väldigt mycket och termometern visar endast 14 grader Jag är inte alls avundsjuk på att det är 27 i skuggan lite längre ner i sverige att dom kan gå i shorts och linne och inte behöver ligga under ett solarium för att bli brun som jag har fått göra idag. Ge mig sommar NU innan jag blir galen. Jag vill tjäna massor med pengar i sommar så att jag har råd att fara utomlands.


Två filmer.

har laddat ner en sann historia om en galopphäst, filmen var jätte fin och bra. Hästfilmer som är sanna blir extra bra, tycker inte ni de? Iaf så saknar jag galopp tävlingar, det är det häftigaste som finns längtar till i sommar så vi får fara på galopp. En häst som var på gården in france när vi var där, har nyss vunnit ett lopp, linneas favorit,


 
--secretariat



Btw ni vet den nya skräckfilmen insidious (samma skapare som till saw och paranormal activity) en riktig besvikelse först verkar den bra och läskig sen blir den helt overklig i slutet och jag tycker inte om skräckisar som är overkliga ska man se en skräckis ska det vara läskig på riktigt.


Ett halv år

utan godis,chips,läsk osv(har druckit läsk någon gång jag ätit ute, men inte många gånger) Igår bröt jag uppehållet  och tittade film och åt choklad och chips och så var det inte så gott som jag föreställt mig.. Besvikelse.. känns som att jag brytit mot en lag, jag har dåligt samvete men förstår inte varför. ska iaf ut och motionera idag!! och har ni märkt att det är lite värme i Gällivare?? hur bra är inte det liksom?? -skit bra.

Torsdag

ensam i hemma över helgen, skönt men jobbigt när jag måste använda benen och ni tror inte det börja regna när jag skulle cykla till stallet så typsiskt men det duggade bara. Har tagit hand om min fina ponny, ridit dressyr eller försökt iaf.  Varit och handlar mat inför lördag kommer bli great!! :)  Nu ska jag söka efter filmer som jag och mina fina vänner kan se ikväll



                                            ♥
puss


sista riktiga skodagen

känns riktigt great, satt med matte b np i tre timmar innan jag bestämde mig för att ge upp får sattsa på det nästa år istället. satte mig på tidiga bussen hem men 1 timme spenderar jag i överkalix i väntan på nästa buss som tar mig till Gve kommer hem en timme tidigare och åker två timmar tidigare hur går det ihop? dom är sämst på buss tidern här i norrbotten.. Nu är det några lovdagar som jag spenderar i gällivare innan jag sätter mig på bussen till kalix igen och har en sista skolvecka fast skola kan man inte riktigt kalla det, men för lite pyssel bara.

Det verkar som att det ska bli fint väder, SOL ute!! fast säkert inte i G-vare..



RSS 2.0