Färgar mitt gula hår

igår färgade Emilia utväxten på mig, och idag slänger vi in lite slingor för att få bort det gula... Idag på holmen fick jag rida Bufflan som vanligt-.- Gick verkligen inge bra sen var det typ 20 ridlärare som stor och tittade och 3 av dom var min gamla ridlärare.  Nu ska jag ta skölja ur färgen och socalisera mig med Emilia och kika idol, sen kungarna av tylösand och sen ska jag sleepa eftersom jag börjar åtta i morgon ovanligt? -nej.


Btw så stannar jag i kalix ihelg, och jag har inge internet så jag kommer ju lite halft dö... haha allvarligt facebook är beroendeframkallande helst när man ska försöka plugga eller göra något annat tråkigt.  sen nästa helg kanske det också blir att stanna, men troligtvis pker jag nog till gve, fan kan jag inte ta hit min ponny då hade allt varit så mycket lättare!

BLONDIE

jag är verkligen blond... Nyss när ajag kom hem och höll på att oacka upp mina saker och gick in i toaletten så stod kranen på,  jag har alltså glömt slå av den i onsdags.... så den har stått på tills idag, den var ju inte på fullt sprut men den rann... Iallafalla så har jag varit på coop med Emilia och handlat mat. Köpte bröd och pålägg så i veckan blir det frukost!! = tidigare morgornar... Nej men mina matvanor är inte okej. så nu ska jag ta en macka och läsa en bok, jag älskar att läsa!

DM 2010

Min sista tävling med Prinsen var i helg, Känns hemskt att inse. Men är glad att det gick helt okej! Han var fin i formen, sen var han ju sig själv (något het, lite springig, väldigt fin och gudomligt charmig) I Lb på lördag var han okej lite springig men vi kom 2a och i La1 var han rätt så fin men dommaren Eva tyckte inte om honom eller så var hon nog avundsjuk att det inte var hennes ponny... (Jag tror på det sista alternativet)  Idag i La1 var han lite seg/dryg och jagvar lite omotiverad efter mycket tjorv med om det skulle bli en klass eller inte men vi vann klassen och vi fick 10% mer än hon som kom två, och dagen innan var det hon som vann över mig och hästen gick inte ens i form:o  i en Lb......  I La:4 var han fin vi hade någon miss (jag klantade mig och red fel väg) sen blev han ganska het. Men var bara några % ifrån hon som vann (Lisa) hon som alltid vinner,, så Prinsen måste ändå varit hyfsat fin!!  Kom 2:a i distrikt mästare- Kunde inte ha avslutat helgen bättre! Världens finaste och personligaste ponny har jag!



Fredag

Idag far vi!!! wiho
 
Vid tre tiden rullar vi mot Boden. Kommer bli sjukt roligt! Och hoppas verkligen att min ponny sköter sig och att jag RIDER. Det är nämligen skillnad på att rida häst och att åka.  Nu ska jag packa färdigt det sista äta frukost sen ska jag promenera till stallet, eller om inte Nathalie börjar tio för då tigger jag skjuts av henne! ;)


Lite känslosam

Jag känner mig lite nere då jag tänker på min ponny som är i Gällivare 23 mil ifrån mig. Blev avundsjuk när min mamma ringde och sa att Julia och hennes vän hade ridit honom. Avundsjuk på min egen syster som skrittat ut honom, hah det är ju löjligt men sant! Mina kompisar har sina pållar här i Kalix men jag känner inte mig sugen på att skaffa mig någon sköthäst, känner mig sugen på att ha körkor och ha min pålle i Kalix då hade allting varit perfekt.  Men i morgon far jag ju hem och får träffa honom. Och friedag blir det Boden längtar som galning. nej nu skrev Linnea och jag måste väl pallra mig dit när jag lovat! synd att det är så drygt att gå dit.. Måste bara paaaacka och duscha.. ;p


Tisdag

Den här dagen har känns väldigt lång och kockan är bara halv fem,  Har hunnit med skola till halv två, sen hem och plugga gjort en hel del sidor i körkortsboken sen kom mormor och morfar förbi med mat och annat gott.  så värmde jag mat som dom hade med sig, men jag tror tamefan att jag har minskat min magsäck ;o äter ingenting i Kalix men direkt  jag kommer till Gällivare äter jag normalt. Men det kanske är för att jag rör mig mer i gällivare eller egentligen rör jag min inte nå speciellt mycket mer eftersom vi är ju i stallet här också och rider. fick just min bror på besök, när han har gått ska jag packa för i morgon far jag till gällivare. Ikväll ska jag nog till Linnea och natta över så nu behöver jag göra ett ryck!


´Boooring

Idag har jag gjort absolut ingenting!!!!!! haha Belinda kom till mig efter skolan vi kikade tv. sen när hon hade gått kollade jag en film pratade med Frida sen gick jag och handlat lagat mat och nu tänker jag duscha och hoppa ner i sängen och läsa en bok så kanske jag är utvilad i morgon :)
Fan vilken boooring dag men hyfsat skön :p

Galet irriterande

vet ni vad som är irriterande? det är när folk inte står för vad dom tycker. Och när man inte kan svara ärligt på en fråga utan kommer med en dålig ursäkt istället för att säga som det är.  Fan jag hatar det.

Nu ska jag hoppa i sänge och fortsätta titta tv :)

God morgon

Uppe med tuppen andra dagen i rad dock inte frivilligt...  ska snart fara till stallet och klippa ponnyn och rida. sen sätter jag mig på bussen till Kalix for en kort skolvecka kommer hem redan på onsdag, härliiigt! sen på fredag drar jag och mammi till Boden för en tävlingshelg :) Känner att jag har en hel del plugg att göra i veckan känns förjäkligt drygt. ´Nej nu ska jag kila


Känns lite surt att jag missade maskeradfesten I kalix igår... Måste stanna någon helg!

Inte för att skryta men jag har världens bästa föräldrar

fick veta lite nyheter när jag kom hem idag, fan vad kul om det blir så. Men än så länge får det här bli en hemlighet för vet hur roligt ni skulle ha när ni har något nytt att prata om och det skulle kunna bli lite fel så väntar tills det händer! ;)
Jag har kommit hem från stallet för ett tag sen, ridit Prille och myst på.  Nu ska jag vänta tills Frillanpillan slutar sitt jobb så vi kanske kan hitta på något om det inte blir allt för sent!  Har morgon i stallet i morgon så blir att stiga upp tidigt igen känns lite små drygt. Men sen ska jag på stan med Emilia och sen får honhölja med mig tilll stallet! :)



Underbar dag :)

Känner på mig attt den här dagen kommer fortsätta vara bra, sov ju över på elevhemmet inatt och det blev ju inte mycket till sömn när veckaklockan ringde trodde jag att det var ett skämt, me icke sa nicke bara att pallra sig till bussen. På holmen red vi runt galoppbanan och Drutten var lite sprallig men han har så himla mysiga gångarter!!!!!!! helt sick... Och det var inte ens jobbigt för benen idag sist jag red  runt galoppbanan och stod i lätt sitts/ balanssits skade mina ben och dom bar mig inte så det går ju frammåt. Nu ska jag slänga ihop det sista här hemma coh sen gå ner till bussstation för att åka till Gällivare, min mage kurrar men håller mig till över kalix då jag ocg Emilia ska luncha! :)


och mi dag blir nog bara bättre när jag får komma hem och träffa min Prins! :)

En sån här dag

som allt man stoppar på sig ser fult ut, det sitter dåligt. kroppen är extra ful och vill helst krypa under täcket och sova sig till en smal och´fin kropp! men tyvärr går det ju inte. Det känns och syns verkligen att jag har gått upp i vikt men enligt våg har jag inte gjort det dock är det ju 2 veckor sen jag vägde mig men undra om man kan gå upp typ 10 kg på 2 veckor??  Vet inte hur länge jag stod och pröva kläder i morse ett bra tag ialla fall.  Det konstiga är att jag inte ätit någopt speciellt onyttigt eller inte mer än vanligt iallafall och jag har ju dessutom rört på mig varje dag. Nej men om några veckor kanske promenader och springning ger susen!


Iallafall ska jag laga middage eftersom jag hört att det är viktigt att äta fast man inte har matlust... När jag är hemma  (gällivare) då kan jag minsann äta men i Kalix det går inte, när jag lagat middag då vill jag inte ha det äter 3 tuggor och slänger. Whats the problem? det blir faktiskt hyfsat gott.. sen ska jag dra fram dammsugan och köra runt i min lilla lägenhet, packa väska sen blir det psykhemmet vi ska ha pyjamasparty titta idol, mysa  snacka skit och sen sover vi över där. Så väskan ska packas klart innan jag beger mig eftersom jag tar bussen till G-vare dirr efter skolan och vet ni?? Emilia ska till Gällivare :)

paparazzi


Lagade mat durekt efter skolan nästan, chicken nuggets och ris. Hade inte hunnit (läs orka) äta något idag, valde att sova en kvart längre före frukost vilket var dumt gjort! Blev sent innan jag kom i säng igår eftersom jag och Emilia slängde ihop en kladdkaka och såg film och ja det blev lite sent. Dock åt vi typ inget av kladdkakan så nästan hela är kvar. Så idag ska hon komma över och så ska hon färga mitt hår, kika idol kanske en bit kaka ja ni förstår nog vars den här kvällen kommer att sluta.. Så ska försöka ta mig ut att springa idag igen, men efter maten ska jag ta en siesta för jag behöver sova!  Jo glömde säga att pluggning står på schemat. "skolfotografen" har varit på holmen idag så posade i nästan en timme men bilder blev nog bra hoopas bara att vi får möjligheten att köpa hem dom.

Idag är det precis en vecka sen Kingen for, ungefär tio i tre åkte han iväg i transporten (tidpunkt till och med) Det känns som att det var jätte länge sen inte bara en vecka.  Jag har fortfarande inte riktigt förstått att han inte är kvar att han inte är min. Att jag inte kan komma till stallet se honom i hagen. Det har helt enkelt inte kopplat att han är såld. Jag tycker inte om att prata om det, jag känner mig som en svikare. Jag kan inte kolla på bilderna, jag vill inte tänka försöker hålla  mig sysselsatt hela tiden. Ibland  saker och ting bara SKIT!!


Monday

En ny skolvecka har startat, och jag inte inte pepp,  för på onsdag har vi skoljoggen, torsdag prov och snart blir det fler prov...  Skoljoggen kommer jag absolut inte köra seriöst på då jag har 0 kondis. Men läs noga. jag ska ut och springa NU! Ikväll ska Emilia färga mitt hår, sen skulle Linnea kanske komma så vi ska nog baka.Hahah jag vet vad ni tänker nu.. " ska hon först försöka träna och sen trycka i sig skiten" men så får det bli!  Vad är livet utan det goda??  man får försöka jämna ut det hela.



DM:et

wihooooooooooooo det bli DM:et!! :D

25-26 september far jag till Boden och tävlar, alltså min sista tävling med Prinsen. Kommer ju vara skit jobbigt att tänka på det som en sista tävling men jag uppskattar verkligen att jag får fara för det vill jag verkligen. Vill känna en sista gång hur det känns inne på tävlingsbannorna med Prinsen. Och sen är det ju DM ( distriktsmästare) har blivit placerad varje år!! :) Så i helg far jag hem och tränar och nästa helg far jag!! så ska söka ledigt på fredagen så jag kan fara hem på torsdagen eller nått får helt enkelt se hur jag göra.



Liten bild, men han är så jäkla snygg där! det måste ni ju hålla med om!? :)

Söndag

Vet ni???? jag sitter i min lägenhet och är inne på internet och det är inte för att jag har hunnit få internet utan för att jag har kommit in på någon annans hoppas dom inte stänger av internet eller nått.  For ju till stugan i fredags och påmlördag for vi till happaranda och finland en sväng, dock är ju jag pank.. men mi älskade mamma har köpt en dammsugare och gympaskor till mig, + att hon köpte ett par skor tidigare i veckan :) sen har ju jag köpt en hel del förra helgen så min plånka skriker efter pengar!!  Jag missade ju min tvätttid i veckan så helea min korg är full med smutsig tvätt men lyckades få en tid redan på onsdag ( första gången jag tvättar i tvättstugan) får se hur det går... 
Nu ska jag kolla vad tven har att erbjuda senare ikväll och samla ork till att duscha!

Btw jag har gjort två veckors matte mål ;)


God morgon alla glada & sura

Nu har klockan ringt och det är dags att stiga upp, har satt på min jogginbyxor och ska ta en powerwalk till stallet men först ska jag äta frukost. Klockan 13.00 slutar mamma och då rulllar vi mot söder, till stugan... I morgon blir det happis/finnland. Få se om man får med något hem är faktiskt pank så det är ju om mammi köper något till mig ;) Men en tavla ska jag försöka hitta..


Nu blev texten så häääär feeeeeeeet, och jag är så blond så vet inte hur man får tillbak den.


Linnea- Lillan & jag -prinsen



Leker smart

med Linnea, vi diskuterar valet... vem som är bäst och vad man ska rösta på.dock kan ju inte jag rösta. Men vi hade ju samhälls i ettan och Linnea har det nu så hon tycker det är ganska intressant och ja det är ju ganska intressant. men jag fattar inte så mycket är inte så insatt om man säger så.  Iaf så har jag åmgest över att jag inte varit skolan på hela veckan, eller holmen har jag ångest över man missar så mycket. Men i morgon far jag till Kalix ska aldirg mer vara sjuk...Nej men om två veckor kanske jag måste ta ledigt men bara kanske:)) LÄNGTAR som en galning om det blir som tänkt.  Och nästa helg skulle det vara fest i Kalix är ju sugen på att stanna men blir nog att fara hem.



Töre 09 :)

upprepade bilder

Ursäkta för att samma bilder kommer upp idag igen.. ska nämligen sätta in dom i en ram, men hotmailen funkade inte så jag måste sätta in dom här. eftersom jag ska skriva ut dom på våran andra dator vars skrivan är kopplad.








Han är så fin

min kära lilla ponny. Red lektion för Lotta och hon är ju inget annat än kung!  iaf så var det grymt länge sen det var så jobbigt att rida kanske beror på att jag åker häst, nejmen det var länge sen man fick jobba med hästen osv. På holmen är de mest mig själv jag tänker på, var " stil i handen, sitt rakt" and so on så var riktigt kul att få rida häst.  Han är så underbar min ponny. Jag verkligen älskar att rida honom finns ingen jag tycker är lika roligt som han! misstolka mig rätt!! jag älskar fortfarande att rida kingen men han är inte som prinsen att rida, dom är helt olika. Men nu ids jag inte förklara vad jag tycker för er som ändå inte kan förstå. Jag älskar båda mina hästar!


I can not understand

Kommer bli väldigt jobbigt ett tag framöver, hela tiden tänker jag på honom. jag måste göra något hela tiden för att inte tänka. Så det första jag gjort när jag klev upp var att tömma diskmaskinen och fylla den med smutsig disk. När det var klart slog jag igång dammsugarn och körde runt i hela huset både uppe och nere.  Och nu tänker jag skura, jag kanske blir en hemmafru?  -fast nej! inte för att det inte skulle vara skönt att gå hemma men det är inte riktigt det jag vill jag vill göra något bra och sen kunna bränna mina välförtjänta pengar.  Dock vill jag inte jobba i en mataffär eller liknande.


Igår tänkte jag nästan köpa brunhårfärg men jag vet ju saom sagt att det inte går att färga brunt. så det blev blondie.







Och jag är så jävla förbannad!!! varför kommer du inte och frågar mig? varför skackar du en massa skit. SNÄLLA väx upp du är inte 10 längre. Om du hade varit mogen så hade jag tagit åt mig av det du säger men du är som en 10åring i skallen och jag tycker bara synd om dig.


7 september 2010

Nu har han åkt, spenderat min morgonen och förmiddagen i stallet. Jag kan fortfarande inte fatta att han inte är min att jag inte kan komma till stallet och se han i hagen. Kommer ihåg våran första ridtur känns som igår. Kommer ihåg när vi började markarbetesgruppen för Annelie, du var så himla busig och varje onsdag tänkte jag "jag vill inte hoppa,jag vill inte rida" men alltid när jag satt på dig och vi hade värmt upp och skulle börja hoppa då ville jag aldrig stiga av, du är så fin så underbar och speciell! Du har utvecklats så mycket under dom här 3 åren
och jag med dig.  Efter ett år med Annelie klev vi upp ett steg och började i hoppgrupp och lärde oss otroligt mycket.  Jag som var skitskraj för att hoppa, blev säker och ville inte sluta hoppa, med dig var jag trygg. Du har aldrig stannat framför ett hinder, det enda är att du svängt åt sidan då jag tvekat.Tänk att jag aldrig mer kan säga "min häst kingen" jag har ingen häst nå mer.  Men jag ångrar inte en enda dag med dig allt jobb och tid vi lagt ner har i slut ändan varit värt, för dom här åren kommer jag alltid minnas. Kommer alltid minnas dagen mamma provred dig, jag tyckte du såg ut som en travare men se så fin du kunde bli och visst har du kapacitet!! Jag kommer alltid att minnas och älska dig!









You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.

for a last time

Idag satt jag på världens finaste och bästa häst för sista gången! Vi hoppade lite grann bara några små skutt. Taggade upp honom och hoppade ett liten kryss han var super fin och härligt känsla sen hoppade vi ett räcka på 80 där också fin! sen blev det en miss på ett hinder då solen lös honom och mig rakt i ögonen så vi såg inte hindret.  Efter ridpasset skrittade jag honom runt klubben och hem, och så klart var han tvungen att hoppa till vid traktorskopan men det var känndes bra att han gjorde det att jag fick uppleva honom precis som han är! Han gör verkligen allt man ber honom om arbetsvillig och personligare häst får man leta efter.  grinade en skävtt eller två..

Alla som undrar hur det känns och så vidare, det känns jätte jobbigt och jag kommer nog dö i morgon, nej men lite halft. Men fråga mig inte hur det känns, jag vet att ni gör det för att vara snäll and so on.  men jag kommer inte orka svara på den frågan.

come on girl

grow up! du är så skrattretande.. 


Har skrivit lite på min engelska som jag inte har någon alls motivation till. sen har jag ju svenska jag hade behövt göra men det får bli ett senare projekt.  Nu väntar jag på ett mail som kanske kan göra min dag! :)


there is one thing I really want

och det är att fara på DM i slutet på september (tävling) Vill så himla gärna fara dit vill göra min sista tävling! vill känna hur det känns att vara inne på en dressyrbana, känna pressen, komma ihåg banan, tänka på sitsen och inverkan sen gå ut och ivänta sitt resultat se om det tar en till en placering.  Jag säger själv att jag tävlar för att ha kul och det gör jag! men hur underbar känsla är det inte att få en rosett och plakett på köpet? Varje gång jag läser mitt protokoll ( vet inte vad det heter, men bedöminingen) så står det att jag har en väldigt fin och utvecklingsbar ponny. Nästan alltid är det någon som kommer fram och säger att jag har en sådan fin ponny och visst har jag det! han är bäst det kan jag inte förneka. Jag blir så otroligt glad när någon säger att jag har en fin ponny mer glad än om någon skulle säga att jag var fin.  Och när folk säger att jag passar bra ihop med prinsen och att det ser fint ut då tar mitt hjärta ett extra slag. När jag får höra bra saker om mig eller min häst (inom ridning) så håller jag det för mig själv för jag vill inte "skryta" men om någon av mina vänner berättar att dom fått berömm under sin lektion då blir jag glad för deras skull och jag undrar varför inte alla kan bli det? men iallafall så har jag världens finaste ponny! och jag hade gjort vad som helst för att få tävla honom en sista gång.



Time to sleeeeep

Var inte länge sen jag kom hem, eller ja efter nio någongång.  Varit i stallet och ridit båda hästarna, och nu ska jag sova för håller seriöst på att somna sittande. Även i morgon blir det att stiga upp tidigt... Och i morgon är det söndag helgerna går alldeles för fort!! Stannar i alla fall till på tisdag i Gällivare.  Och nu har jag lyckats göra
något med mitt ben så har förbannat ont, så smort in med någon smörja så hoppas vi på förbättring! :)




Varför vill man alltid ha det man inte kan få??


life is long, but time is short

Nu har jag insett att tiden är kort även fast man lever hur länge som helst måste man ta vara på varje dag som går.  Nu är det inte många dagar,timmar sekunder... Känns skit jobbigt men jag ska ta vara på tiden, kommer inte fatta det förrän han är borta.


Har varit på stan med mamam och Julia, har lagt undan två par skor, köpt en par joggingbyxor och underkläder. Så nästa vecka börjar jag springa igen, hah min kondis suger!! 


Bildebomb

Tänkte bjuda på lite bilder från förra helge! :)











sen kan jag ju berätta till er att jag gjort mig av med 6000 på en vecka.....


Home in G-town

Gör inte så mycket pratar med Jenny, pratar om holmen och hur snabbt åren går. Måste verkligen ta vara på dom här två åren och göra dom underbara! Har iaf varit i stallet och pussat på mina hästar. Ridit Prinsen. Shoppat på dollar har jag också hunnit med.  Jo när jag kom hem så såg jag att jag inte har kvar mitt gamla rum kommer kännas konstigt. nu ska jag kila hejssvejs :)


RSS 2.0