Torsdag

Idag har mina hästar varit billiga halv tre väckte mamma mig och sa att hästarna hade rymt och inte nog med det dom rymde flera gåner, vid fem kom vi hem igen och gick och la sig, klockan åtta blev jag väckt igen. Hyffsat less jag är på dom... Idah blev det iaf Ikea igen och nu har vi löpt det mesta till lägenheten längtar tills vi får iordningen den! Nu ska jag kila, blir att bugga hage så att dom inte smiter i natt också...



Måndag

 har inte skrivit på några dagar hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket, men jag lever :)
Har inte gjort så mycket under dom här dagarna tagit det lugnt, solat, promenrat en dag (alltså den enda dag jag rört på mig, FY) byggt en ny hage till hästarna. och idag har vi kollat på lägenheten och den såg rent ut sagt för jävlig ut....   Alltså jag måste verkligen ut och röra på mig känner hur jag sväller :s ska promernera hem sen ETT STORT MÅSTE!!

Nu ska jag kila iväg skriver snart igen hoppas jag... :)


Trötter

Efter att ha sovit en timme och ätit middag som inte alls var nå gott, så måste jag nu börja packa vilket känns skit jobbigt.. Slängde ut våran h*ra till Katt hon springer bara runt i huset och skriker och fjäskar, hon är en riktigt kåtbock ;) vet nu hur gott det hade varit med popcorn? älskar det! mycket godare än godis,chips ja nästan choklad också. Och min farmor är så jäkla snäll hon har köpt massa saker till min lägenhet! :D Och vet ni när jag skulle öpnna frysen och ta ut isbitar så var dom smälta, vet inte om frysen har gått sönder?? maten blir ju förstörd :s åskan kan väl inte göra så att frysen slocknar? nej nu lät jag riktigt BLOND! vilket jag inte är, hehe... jag menar kylen var ju på tror jag iaf... 

Vad döpte blondinen sin zebra till?
- Pricken...

 


Vilket sommar väder

ja jag säger då det, detta väder gör mig verkligen galen! det är helt sjukt vilket dåligt väder det har varit den här sommaren, får väl glädja mig av att min förra sommar då det var super väder varje dag, tror vi hade regn en dag. Regnet öser ner just nu... Min brorsa har nog det bra i stockholm och lär vara jätte brun när han kommer hem! Idag på jobbet blev det vatten krig jag menar vad gör det om man ändå är blöt? inte för att vi var det för vi har inte gjort någonting idag hahaha!! I morgon är det sista dagen hur great som helst sen blir det Kalix hoppas på stor sol!  Nu ska jag packa väskan, göra mig lite middag vilket känns sjukt jobbigt. Sen ska Linnea komma hit :)
GÄLLIVARE

FRANKRIKE



ses senare!!

HM är farligt

Kikade in på hm´s hemsida  och dom har fått in jätte mycke fina kläder, vill beställa NU NU NU ! Dock har jag inga pengar. men nästa vecka får jag min lön har inte jobba nå mycket men 400 blir det och dom ska jag spendera på kläder i Finland, ska nämligen dit nästa vecka och inhandla till lägenheten (ikea)  :) tänk att vara rik och kunna inreda lägenheten hur fin som helst, det vet jag redan nu att det inte kommer bli för mig.  Längtar som tudan till lönen från Lk kommer så jag kan fara till Luleå och shoppa känner verkligen suuuuuget kan knappt vänta! . Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och se en film och ta ännu en tidig kväll :)


Hade varit skit snyggt att ha så där öppet från en övervåning.


När jag blir stor....
Vill ja ha ett lyxigt,snyggt badrum! (inte den bästa bilden men något i still med de,



Ett stor kök. med ett "mittenbord" Bilden är ungefärligt dock inte rött,



Huset
Huset helt perfekt och ser ni det röda stallet som är på min gård??






"stuga"

 
Nä nu får jag sluta drömma och hoppa i säng, och  se till att plugga hårt och bli någon stort, eller går den enkla vägen som gifter mig rik....


Orkar inte tänka ut en rubrik!

Finns inget vettigt att säga om denna dag förutom att jag jobbat och mest slöat med judit (som var väldigt viktigt att säga) sen har jag varit hos farmor och ätit middag. Sen var jag på konsum och inhandlat tamponger (som jag glömde köpa igår) , värmmat och kattmat + en twister ni vet glassen! :) sen sa hon i kassan att det blev 89 och vet ni vad dumhuvet Fanny säger -jag har 1 krona(betalade med en 100-lapp), tanten i kassan det -hjälper nog inte så mycket. Vad tänker jag med?? nog är jag trött. skämdes en aning. sen skulle jag berätta hur jag tänkte och allt blev bara sååå fel det kunde bli. och då skämdes jag verkigen! Igår gick jag och la mig 4 minuter över nio och 22 över nio ringde det i telefenen och jag var helt död var redan i djupsömn, slocknade direkt efter samtalet.  Nu har jag duschat och gör abslout ingenting, villl se en film men har ingen bra är så less på dom jag har.  På Fredag far jag till Kalix och då hoppas jag på solväder!!


Sommarens glass!!

Tisdag 20/7

Hejsanhoppsan :) Vilket under solen har varit framme hela dagen, jo en fem minuters regnskur kom tidigare idag, dock har det inte varit så varmt men vad hade jag förväntat mig det är ju Gällivare.  Iaf så har jag ju varit på jobbet rätt så chill som vanligt, sen for jag till dollar och inhandlade mig rakhyvlar och såklart när jag kom hem så kom jag på vad jag mer skulle ha -tamponger KLANTSKALLE med dåligt minne, ska nämligen ha alla tjejers lyckovecka snart! Jippi... Nu har jag duschat och ätit middag känner mig duktig som gjorde mat, har gjort det en dag och sen mina päron farit (dock har jag ju varit i stugan fredag-söndag)  och ätiti hos farmor igår..  Nu ska jag krypa under täcket med en film! Och hoppas att det snarast blir fredag! 

(LINNEA)
*Remember me       *love happens         *case 39         *Jakten på lycka (engelskfilm med Will smith)
  fyra filmer jag hade viljat se :)

Bilder från jokkmokk tävlin


sara hade fotat mig och prinsen när vi var i jokkmokk :D


Boooooooooring

how do you spell boring? GÄLLIVARE ja just nu stämmer det rätt så bra, sitter i köket lyssnar på musik och ser regnet ösa ner, himlen är grå och marken är blöt. hahah. KUL verkligen. alla mina vänner har begett sig söder ut så känner mig lite ensam, ihelg packar jag min väska och beger mig till vårat paradis och blir där i två veckor. Finns ju ändå ingenting att göra här, och inte nu på söndag men nästa så får jag nyckeln till  MIN lägenheten. så blir väl en tripp till Ikea, och vill ni veta vad som verkligen suger?  jag kommer få min lön samma sag som vi b örjar skolan vilket innebär inga nya kläder för Fanny! :(( så funderar starkt på att ta ledigt första dagen och fara till Luleå och shoppa!!

Har pratat  med min uderbara sofie för ett tag sen, dock hann vi inte prata till punkt så vi ska fortsätta i morgon! :)

Gräslig bild på mig, men det bjuder jag på! :)


Skitsnack

Åh vad jag blir irriterad!! på folk som snackar skit om sina vänner. idag fick jag seriöst bryt på vissa som jobbar med mig som sitter och snackar skit hela dagarna och det är om sina vänner´jag menar varför, varför snackar man illa om sina vänner?? är det för att få status ha något att prata om eller vad är det?  Nog snackar jag en HEL del men inte om mina vänner!!!!!! skulle aldrig kunna göra det, och  skulle aldrig kunna ljuga/hitta på rykte som en del personer gör. Fy o h fan för en del personer.

Pratar med Emilia på msn, hon ska bo hos mig första skolveckan:)) Känns som  att det är ett bra tag sen vi träffadses.. Hon betyder enormt mycket för mig!


Måste bara påminna dig Emilia om att jag vann alla gånger ;)

(på bildern är det emilie som ligger över Sofie )

Bilder




Hästarna på bete :)

Bilbo :)


Tvättade bilen :)



Promenad :)


en liten del av vår stuga :)

gården :)

Hemma i kalla Gällivare!

Deprimerande att komma till regn,mulet och kallt!  men det är ju gällivare inte sant? hela sverige har rekord värme varför inte vi? For till stugan i fredags släppte hästarna på beta och bara myst på i stugan. synd att helgen går så förbaskat fort. Idag bjöds det på tårta eftersom William min kusin fyllde 5 hela år grattis till honom :) Åkte bil hem idag varit och handlat två värmmater som jag kan ha med på jobbet, sista veckan!!!!!!!!!!!! SKÖNT sen ska jag ha sommarlov och sova ut, sola bada och äta glass! sen ska även benen användas. nu ska jag titta fen film som går på tv laddar nog upp lite bilder senare:)

Bildbomb










En massa bilder, orkar inte lägga upp alla. L fotade mig och Kungen!  Vill ni veta en sak? jag sa ju sist efter att ha kollat på filmer från att jag hoppade att jag skulle förändra min sits och det gjorde jag idag, jag följde med och inte hoppade åt honom... :))

sol och badning

Idag har solen hittat till gällivare och inte bara tre timmar utan hela dagen!!  Jag och Linnea har ridit till abborrtjän och badat med hästarna, och vet nu vad jag kyckades med? ramla av.... KLANt!! haha men simmade lite hur härligt som helst! och det var inte ett dugg kalt i vattnet :) sen red vi hem och träffasde ett gäng med moppepojkar, och det var en som saktade ner och körde sakta så grymt snällt av dom!  Sen markar´betade jag kingen och red lite dressyr:) Nu håller jag på att hungra ihjäl mig, men ska första duscha luktar usch...



Fräscha bilder... haha släpades efter på knä vägrade släppa taget om tygeln :s


En gullig bild på Linno!<3

Saknaden

Saknar mina vänner i kalix galet mycket!! Nu har halva sommarlovet gått, kommer ihåg första dagen i kalix. När mamma och jag bärde upp mina saker till rummet och hon lämnade mig, jag kände mig ensam fick en klump i magen. Sen smsade jag och Hanna och bestämmde oss för att träffas ( vi hade träffats en gång tidigare, hade pratat via msn/sms)  Första skoldagen när vi åt frukost vi tre "elevare" (Sofie,Linnea jag) vi skulle alla gå samma linje, men aldrig trodde jag då att vi skulle bli så här bra vänner. Hade mina tankar om er och det var förutsatta tankar som inte alls stämmde.  Torsdagen samma vecka pratade vi om i princip allting. Jag for hem på helgerna och längtade tillbaka.  Kommer ihåg första festen, " en liten fest för smr skulle det vara men slutade med att det hade gått runt ett sms på  hela skolan och alla visste om festen , fullsatt med folk och slutade med 2 eller 3 polisbilar men trots allt var det bra, alla andra elevhemmsfester och alla kvällar vi vakat och gjort annat svammel. Artur och Ivan (hahaha), Grannarna.  Vi har så mycket minnen som är oförglömliga vi kommer att snacka om elevhemsfesterna när vi är 90 bast och sitter i rullstol. Kan inte beskriva hur glad jag är att jag flyttade till Kalix (tack Julia som näst intill tvingade mig) det måste vara en av dom bästa sakerna jag gjort gjort i mitt liv. Utan er skulle livet suga rent ut sagt. Snart ses vi! och den här terminen kommer bli såååå mycket grymmare( om det är möjligt).  












♥ EMILIA du är inte glömd men du villn u aldrig vara med på bild..


Fanns det inga än jag, så vore jag bäst!

 Men nu finns det ju fler än mig själv och jag får nöja mig med att  vara på en stark delad första plats med ett få tal andra, jag skämtar bara körde en R...  Har iaf jobbat min åttonde dag på jobbet nu återstår sju, sen är det färdigt med tidiga morgonar och krattande i koskit skrapning och målning. kommer sitta hur bra som helst med pengarna! Näsa vecka får jag även lön för det jag jobbat på vetehatten. Sen far jag nog till sommaren i Kalix!
Hästarna fick vila idag, rider varannan dag så i morgon ska jag springa lite dressyr med Kungen och förhoppningvis fara och bada med Prinsen ...  farmor har bakat bröd åt mig som jag hämtat tidigare idag´super gott! Har redan duscha och är sugen på B&J, om jag ids gå till konsum är en annan femma. Men tror nästan jjag gör det :)


Live the life you love,love the life you live

For till stallet direkt efter jobbet red ut med Linno så behövhde bara rida en häst, sen skrittade vi ut.  Nu är jag hemma och har ätit middag och läst lite bloggar i väntan på att det ska komma någon och kolla på den sista kissekatten som förhoppningsvis får ett nytt hem redan idag! Alltid på morgonen tänker jag "idag ska jag lägga tidigt" och alltid på kvällen så börjar de en bra film/ Någon vän vill hitta på något eller så  lockar facebook... Men samtidigt vill jag ju inte lägga mig klockan åtta och förstöra sommarlovet vill ju göra något, så kanske får lida med att vara trött?  Nu ska jag ´ta ett glas jucie och kolla om det börjar något på tv.


Närmast ♥





sova eller inte sova?

det är frågan, har hunnit ta en dusch, lekt affärskvinna (sålt iväg en lite katt till min gamla klasskamrat) Sen tittade jag en svensk serie därefter somande jag en timme. ställde klockan eftersom det börjar en film på tv, och jag är sugen på att se den,  men jag är så grymt trött så vet inte riktigt hur jag ska göra.. Verkar den bra ser jag väl den och sen mars i säng!


Gr8

Stigit upp kvart över fem, jobbat, haft vattenkrig (hyffsat roligt!!!), sovit någon timme, stallet, dollar, ätit middag och klockan är inte ens sex. Nu ska jag duscha och slänga mig i soffan framför en film:)

jag och Judith hade vattenkrig när vi skulle tvätta en bil, jag var jäklit blöt fanns inte ett ställe på hela kroppen som var torrt, dom kollade lite i hissen när vi åkte upp (hoppas dom inte trodde vi var svettiga.. ;) hehe 

 Var faktiskt inte så farligt trött igår fast jag gick och la mig 12... Skulle ju i säng tidigt men for och fikade med Frida,Sofie och Amanda. sen snörrade vi runt med bilen , for till kullekiosken sen hyrde vi en skräckis som jag sofie och Amanda bänkade oss framför hemma hos Sofie, sen körde Sofie hem mig, du är så snäll vännen! :)


Den var inte så bra men funkade! :)


Städning AV HUSET

japp städning av hela huset, dock inte källaren. Men hur ofta städar jag huset? väldigt sällan.   dammsugit,skurat,dammtorkat. Shit vilken duktig flická jag är! dock fick jag pengar för skitgöran som inte alls var jobbigt eller dammtorkning suger.  Òch vet ni? jag slapp följa med i morse också (och ge morgon till hästarna) så sov ut och vaknade idag också av att mamma hade gjort i ordning frukost igen! vilken underbar mamma jag har!  Nu har familjen åkt till kalix (stugan) så jag är helt ensam, så nu ska jag göra middag korv och makisar :) Är lite smått avundsjuk på min bror som är i sthlm...  Men vi hörs senare!


En serils bild på mina fina :) och det är SOMMAR ute


Jävlaskit!

ja jag är så förbannat less på att hålla saker inom mig vill bara skrika. Göra mig av med mina bekymmer. jag orkar verkligen inte! finns ingen jag kan berätta detta åt, känner mig hemsk! det rör mig med handlar inte om mig, handlar om dom som står mig allra närmast! FAN!!

"Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat."

stämmer nog rätt så bra!

Jag och en vän har ju tänkt åka utomlands i septermber då jag fått lönen och tävlingarna är slut osv. Men tror inte jag kommer ha råd, eftersom man inte klarar sig på 8000 + att man inte får studiebidrag förrän september och det är ju den sista dessutom. Så  hur mycket jag än vill fara så kommer det nog inte bli. behöver verkligen shoppa kläder ett stort jäkla måste!! + att jag får en lägenhet som det måste köpas saker till, mina päron är ju inte så värst rika så gissar att jag kommer få köpa en del själv kommer få den nödvändigaste av dom, men resten... Men nästa år hoppas jag verkligen på en resa.


Hur härligt ser det inte ut?  men eftersom jag är en fattig bonde, så kanske jag kan nöja meíg med huvudstaden över en helg? shoppa, grönan och bara mysa! :) ¨Får se hur det blir med den saken, drömma kan man ju!


skitsommarväder...

Blir galen på detta väder... Såklart regnar det och 12 grader kallt när man har helg, varför inte när man jobbar om det endå måste vara dåligt väder??  mamma tog ju morgonen i stallet så jag fick sova till 10 vilket var hyffsat skönt! Jag och Linnea har skrittat runt stigen och tagit igen förlorad tid. Nu ska jag väl nöta data och ta det lugnt sen hoppa i duschen äta middag and so on. Sen ska jag vara med mina pinglor!:)


jag, Linnea och prinsen för över ett år sen! :)


Tatuering

Som jag nämnt tidigare så vill jag ha en tatuering, men vet inte exakt vad jag vill ha för någon... Eftersom man ska leva med den resten av livet så vill man ju inte ångra sig, vill ha någon text eller något litet motiv något som betyder mycket för mig som har en mening. Kommer deffenitivt tatuera mig när jag vet vad jag vill ha tills dess får jag het ekelt spåna på iden till motiv. När jag hittat något som jag vill printa in på min kropp ska jag först hänga upp motovet i rummet och ha den där ett tag och se om jag skulle lessna ;)

Min mamma är så snäll!! hon har fixat jouren i stallet by her self. seriöst hon gör allting kan inte fatta varför? Hon är verkligen bäst.

Ännu ett födelsedagsbarn :)

Grattis till min fina underbara Sofie Flodin!:)




Åter till min dag som har gått hyffsat snabbt och lätt!  Började med en mycke trött Fanny,plocka skräp sen fara till sandviken och måla hoppas på färg! det är sjukt varmt ute.  Nu har jag tryckt i mig en glass och ska ta det lugnt ett tag innan det blir att fara till stallet. Har ingenaning om vad jag ska göra sen, känner inget sug att fara ut dock ska halva gällivare ut...ser ju vad som händer.



bonsoir

Nu är jag hemma, hunnit med fika och hästarna:) Prinsen fick vila idag igen... Fy Fanny! I morgon blir det ridning slutar lite tidigare också vilket kommer bli super skönt och sen helg:) Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort all smuts/mskit  & målarfärg som sitter på min kropp efter en dag i Lk. Kan säga er att man är grå/brun en fejk bränna ibland tror man att man blivit brunare men när vattnet rinner på kroppen försvinner färgen och man inser att den var för bra för att vara sant.



Bjuder på en bild på mig och Linnea!:)

FRIDA 18 ÅR

Grattis världen bästa Frida!
Nu är du vuxen, nu kan du gifta dig,gå på krogen, köpa tobak & alkohol.
HA EN BRA DAG VÄNNEN!!




Har slutat för ett tag sen, vi har varit i sandviken och fixat lite på ett hus, men fanns typ ingenting att göra så vi tog det mest lugnt.. Härligt med såndana här dar, endast jobbigt att stiga upp. Nu ska mamma fixa maten sen ska jag bege mig till Sofie vars Frida har sitt födelsedagsfika :) Och jag är en aning sötsugen... haha


Dör lite grann..

precis det jag gör, börjar jobba sex men måste stiga upp halv fem för att hinna med bussen som tar mig dit i tid. Så känner mig hyfsat död, men idag har varit en väldigt  slapp dag, annars har det varit förjäkligt jobbigt att skrapa och måla ett hus... I morgon blir det ut till sandviken för att fixa ett betydligt mindre hus. Var ju skit orolig för att jag inte skulle trivas med dom jag jobbade med men vi skrattar hela tiden och driver med Robin haha :)
Nej nu ska jag gå ner och dö lite framför tv:n

Kalix/gällivare

Jag som tänkte först vad har jag att komma till i Gällivare, det kommer bli en dryg sommar. Men nu inser jag hur bra jag har det.  Jag har super fina vänner och dom bor på olika ställen. Innan vi skulle få sommarlov så tänkte jag fan "jag stannar i Kalix" men nu vill jag stanna i Gällivare jag vill inte att sommarlov ska försvinna, vill inte att det ska gå fort, vill ha tid att känna lugnet och hinna umgås och spendera tid på såndant som gör mig glad osv. Nu jobbar jag tre veckor frammåt, och snart far hästarna på bete om 2 veckor och då är jag hästledig tre veckor.

Men det blir nog bra till slut. men tror att det kommer bli tungt att börja "om" i kalix, bo ensam, börja plugga. Men saknar mina vänner till 10000 så snart ses vi♥


sjumilaskogen

Hemma från Kiruna nu är hyfsat trött och ska bara ta de lugnt. Hoppa i duschen för känner mig som ett äckel.. Vi hade iallafall tur med vädret kan man  lugnt säga! men kiruna luktar prutt har vo konstanterat. Vi var ju fem i ett dubbelrum men det var inte så farligt rätt så mysigt äh det funkade! men igår så hade vakterna bestämmt sig för att sitta ute och vakta så ingen som ("inte")bodde där fick komma in, dom frågade vilket rum man hade och så fick man endast gå in två (i ett dubbelrum ) så jag och sofie fick läma vårar kompanjoner utanför och ta in dom via brandtrappen på baksidan, jag är smart!! :)

det har varit en bra helg med underbara människor, dock följde kameran inte riktigt med i svängarna :(




Avslutar med en Kent, han var riktigt bra :) fast jag inte är ett kentfan...


Fredag :D

Nu är det fredag och vi ska fara om några timmar när alla slutat jobbet och så.  Jag har iaf klivit upp klockan nio och farit till stallet tagit hand om Prinsen min fina lilla ponny!. Nu har jag duscha och ska packa lite, ska slänga i mig lite käk och fara på dollar:) Jo förresten jag är GUL i skallen!! jippi eller så inte. uppdaterar på söndag:)


Ses i kiruna gott folk! :)


utväxten ska bort!!

pratar med Hanna!♥ - jag vet att du har druckit lite för mycket cola... Kommer bli great i morgon! Håller på att färga utväxten, nu ska den bort!! vill inte färga håret men vill ju inte se ut som ett mongo, hade varit skönt att ha sin riktiga hårfärg dock är den råttfärgad och det är ju mindre snyggt... Kul att jag kommer vara gul i håret, kul att jag kommer måste ha keps iaf huvudbonad... Haha verkligen jätte kul, men tänk om det för engångs skull blev bra? HOPPAS!!


Fördriver tid

Försöker få tiden att gå fortare så vi kan gå på bio och se eclips, så att det blir fredag så att vi kan fara till Kiruna. sen kan vi stopa tiden lite för vill inte börja jobba, tänk så är det nå mongos jag jobbar med och vill inte stiga upp tidigt, vet inte vars man ska samlas fan vad jag är klantig... Måste ringa och fråga hur skämigt är inte det?? en aning, men dom vet ju ändå inte vem jag är. Min syra är så cool, hon skulle med till stallet idag och vi skulle åka moppe, och så satte hon på stallkläder. (jag tänkte åhnej, skämigt...) jag frågade ska du verkligen åka dit i stallkläder? alla kommer kolla, du kanske fryser, Julia - Låt dom kolla jag bryr mig inte! haha man bryr sig alldeles för mycket vad andra tänker. äh egentligen är jag inte så bryd tar de mesta med en klackspark!:)




♥♥♥


RSS 2.0