Ett ögonblick

Lägger in den på nytt,eftersom den inte syns på bloggen men det står att den är upplagd :O mysko!

Jag vet inte vilket ögonblick jag ska dela med mig av, jag vet inte om jag ska del med mig av någon rolig fest, händelse osv. Hade egenligen villja skriva om ett ögonblick men jag tror inte alla mina vänner skulle uppskatta det. hahah (Linnea I think you know which memory I mean) Men det här är också ett underbart ögonblick!

Mitt ögonblick jag tänker berätta till er om är lite längre än ett ögonblick, det var sommaren 2009 när jag satte mig på flyget till Frankrike. Jag tror aldrig jag varit så nervös som den dagenoch aldrig så rädd! jag var nervös för att tillbringa en sommar i frankrike med okända folk (jag visste ju vem Linnea var) jag var rädd för att jag skulle gå vilse på flygplatsen. Eftersom jag aldrig hade rest själv, hade jag ingen vana av det. Och min engelska är kass! När jag sklev av flyget i Paris visste jag inte vad jag skulle ta mig till, jag försökte följa efter allt folk men det var så stort, så jag siktade in mig på en person som hade suttit framför mig på flyget men när hon plötsligt försvann in på en toan var jag tvungen att gå själv, jag kunde ju inte stå utanför toaletten och vänta på henne som ett psykfall.. När jag valde en av alla rulltrapporna och kom fram till bagagen fick jag leta efter en skylt med texten "sortie"
När jag gick från väskorna och stod och kollade mig om kring, jag antar att jag såg väldigt vilsen och rädd ut då kom dom Anna och Etienne! :) hihi

sen när vi suttit i bilen i tre timmar var vi framme hemma på gården och där fick jag träffa min efterlängtade Linnea och flickan Moa :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0